| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:16
- Nahlásit
janika
vo dědovi dneska píšou na intron=tě: http://www.novinky.cz/zena/zdravi/165232-stale-vic e-lidi-trpi-neurotickou-poruchou-hypochondrii.html
davidkova renata
pomsta jménem Armagedon??
Jakože ričinki sežere biluščin pes? No proč ne....do bruntálu cesta dlouhá, kdo jí nezná, tomu skončí ričinki na krku.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:16
- Nahlásit
decka du drit,nebudu asi tri dny na netu,maji mi poslat tu kartu do nojtbuku,tak se mejte lip nez ja!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:17
- Nahlásit
PetraK
hrozí, že se srotí celej daf!
skrumaze zvedavcu budou koordinovane rozhanet Jecny s Zieglerem.. "Rozejdete se!" a "Neshlukujte se!"
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:21
- Nahlásit
jablunka
dik pani, jdu to zkusit
davidkova renata
ste neviděla Slunce ,seno,erotyka bo co??
nejsem zadnej troskar ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:22
- Nahlásit
StaHi
skrumaze zvedavcu budou koordinovane rozhanet Jecny s Zieglerem.. "Rozejdete se!" a "Neshlukujte se!"
: D
a uprostřed skrumáže bude stát StaHi s bombarďákama f tělový barvě ke krku - to je háská přectava
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:52
- Nahlásit
Tak sem zjistila, že ten náš seminářek bude mít pokračovánií 18-19/4. Doufám, že to bude víkend, kdy je hnusně
PetraK
a uprostřed skrumáže bude stát StaHi s bombarďákama f tělový barvě ke krku
a bude se tvářit zádumčivjě ))
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 15:59
- Nahlásit
Gerda
až budeš chtíti další lososí Acanu, pokud jí budeš chtít, zavolej, já tudy jezdím 2x týdně. Krmím jí te´d taky, a psi se fakt můžou po rybičkách utlouct.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:00
- Nahlásit
Gerda
a bude se tvářit zádumčivjě
no esi se někde dostane k nějaký sekeře, nebude už asi ani co rozhánět
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:01
- Nahlásit
Gerda
jinak ad zvěř, co jsem tady přelítla, ted je období, kdy je toho všude vylezlýho mladýho a blbýho tolik, že volnej pohyb v terénu vede přímo k návyku lovit, protože skoro není možný něco nezvednout, aspoň králíka vyšlápneš přímo botou...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:09
- Nahlásit
Sali
sobota mi to dost jasně dala najevo, zpět ke stopce, pes pod merkem, bez možnosti se na pikosekundu ztratit z dohledu. Fakt bych si neodpustila, kdyby mařena něco ulovila a já jí v tom nedokázala zabránit. Takže 100% pod kontrolu čoklouna běhouna. Bestak za to můžeš ty se svejma granulema akanovejma - už jí nebolí bříško a je mnohem veselejší a běhavější )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 16:54
- Nahlásit
Nestíhám vás číst, eště furt tu probíhá deratizace Proč má Armánek sežrat Ričínkyho? To je nějaká nová léčba jeho háravosti, nebo co? Estli bude Ričínky hárat tak ho Aris nejspíš napřed osouloží, nevadí to?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 17:35
- Nahlásit
Gerda
pokud jí opoveluješ, aby nezačala slídit v podrostu, a vyhledávat si stopu zvěře, tak si myslím, že nepotřebuješ za sebou tahat stopovačku jak blbec,
to má cenu tak vzít jí se stopovačkou s jištěným koncem přímo tam, kde bude pohbyme před tebou zvedat zajíce jednoho za druhým, a nak každým si jí opracuješ, jak popoběhne a neotočí se na povel...
ale chodit mez pražskejma hovnama se stopovačkou, na to by mě užili, prostě jí nedovol sejít z cesty, no. A hlavně jí nenech se nudit, aby si sama hledala zábavu...to je začátekm lovení.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 17:43
- Nahlásit
Sali
Jenže právě ze sídliště pramenil ten můj začínající pocit, že se to lepší, na sídlišti jí ukočíruju povelem. V lese je to průšvih a tam bude stopka. V lese opravdu chodí tak, že aktivně vyhledává stopu a rejdí. Ukolébalo mě to, že na přivolání přišla. Facka dorazila v sobotu - nepřišla. A já neměla nic, čim bych si jí přitáhla. Takže jedna nula a bude lanko a kontrola a hry, který jí sice nebavěj, vydrží jen chvilku, ale aspoň něco, třeba se naučí nosit míček
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:05
- Nahlásit
Všem Všem
Pokud se zítra neoběvím. Tak mě libuška zavraždila. Již minulí týden se dohadovala jestli se na úrazovce vydělá víc něž když mě jednoduše zabije. Jak se vrátí z práce tak se mě určitě pokusí otrávit.
Tak prosím nahlásit a uspořádat hezkej pohřeb.
Jasný Davídková, jinak Vás budu strašit.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:07
- Nahlásit
Lájoš
Jak se vrátí z práce tak se mě určitě pokusí otrávit.
To pochybuju, dyš nejlukrativnější je poleptání hrtanu....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:25
- Nahlásit
Gerda
pošlu meila zejtra davídkové
jenom abyste věděli co jsem obědnala za kolik a tak .....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:38
- Nahlásit
Lájoš
. Tak mě libuška zavraždila
A to dobře udělala.Jednak si sameček a prej nechceš jít na kondzert a dvanak bé teda kár a veselo a žranice na pochřpu
Joo a možná bé pohřep dva v jednom bo ted psala můdr,že chytla vot holky sračkytýdu a blitýdu..
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 18:43
- Nahlásit
Lájoš
Tak a dost, nedělejte v tom bordel pane. Jaktože jste tady jako Lájoš, dyž pak čék pochopí, že jste Mášenek.Todle to se nedělá, to by si pak jeden myslel, že si to zabití zasloužíte
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 19:16
- Nahlásit
Lájoš
Brý den, pane už jste se oholil?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:03
- Nahlásit
Mucholabka
Brý den, pane už jste se oholil?
Ne, ale bude muset, jinak mu do těch fousů naleju odvšivovadlo
Hyena
Jaktože jste tady jako Lájoš, dyž pak čék pochopí, že jste Mášenek
Von chtěl být ingogníto
Gerda
To pochybuju, dyš nejlukrativnější je poleptání hrtanu....
Ho právě otrávím tím, že mu naleju to odvšivovadlo do polífky, poleptám mu tím hrtan a následně na to eště umře . Mám to vymakaný tak, abysem vyrazila z pojišťovny co nejvíc peněz Akorát mě deptá, že z nich nevyrazím prachy za trvalé následky
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 20:33
- Nahlásit
Biluška
Von chtěl být ingogníto
To je sice hezkej oumysl, ale kdo si má kvůlivá tomu namáhat mozkové závity.
Gerda
Mám to vymakaný tak, abysem vyrazila z pojišťovny co nejvíc peněz
Hmm, se mi takhle povedlo kdysi zabodovat- hajtra mi zlámala kosti a kámoška ihned po té se mnou uzavřela úrazofku....kupodivu to prošlo.Oni ti pojišťováci nejsou vždycky jenom verbež.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:04
- Nahlásit
Gerda
Moc děkuju, pošli to klidně na dobírku za poštovné, čokotku máš u mě stejně
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:27
- Nahlásit
Hyena
Hmm, se mi takhle povedlo kdysi zabodovat- hajtra mi zlámala kosti a kámoška ihned po té se mnou uzavřela úrazofku....kupodivu to prošlo.Oni ti pojišťováci nejsou vždycky jenom verbež.
Tak to je slušné
Mě ta zlomená noha od Ferdíka už tolik nebolí...si nemůžu dovolit zlomenou nohu, když mám 4 psy
Patnáctikilová Agina dneska zabila padesátikilového Hektora...zítra sem hodím fotky a pak Biluška řekne, jestli ji furt ještě chce adoptovat .-)
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 21:33
- Nahlásit
Mucholabka
Mě ta zlomená noha od Ferdíka už tolik nebolí...si nemůžu dovolit zlomenou nohu, když mám 4 psy
Ste jenom málo tvůrčí pani. Biluše vám dovalí kriplkáru, zapřáhnete si ty svý magory a můžete vyrazit. Pošetříte si nožku, užijete společenského života ačoklové budou posilovat a trénovat.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2009 22:13
- Nahlásit
Hyena
Ste jenom málo tvůrčí pani. Biluše vám dovalí kriplkáru, zapřáhnete si ty svý magory a můžete vyrazit. Pošetříte si nožku, užijete společenského života ačoklové budou posilovat a trénovat.
Všechno na světě, jenom ať už neposilujou, nebo mě zabijou! Ještě že aspoň ta Bucka je teďka vyžraná, jsem ji po zkoušce ani trochu nešetřila a vykrmila ji, tak se jí nechce moc běhat...ale mladá jak roste, tak nabírá sílu, už mi občas začíná ubližovat, domácí násilí toto!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 07:14 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
dobré ráno všem
ti co poslali penízky na utulek tak čekejte dnes odpoledne mejla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:17
- Nahlásit
fstávejte,povaleči!!
zas je hnusně
Mucholabka
domácí násilí toto!
ti písnu číslo na ROSU esi chceš .Ti řikám furt,že tě jednou zabijou! ale zvaž ten návrch vod hyjeny,zní to moc dobře ,mi neřikej,že z nich nevyrazíš žádný prachy za pojistku dyš tam přidrandíš s timdle ancáblem!
brezen2008
hele tamto bude do pátku,jo?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:24
- Nahlásit
davidkova renata
supér díky moc,pak napiš a já pro to dojedu )
já jdu v 9 pro tu obědnávku,bo dnes to má přijít ,tak doufám že na firmě ve skladě to měli
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:28
- Nahlásit
Sem ráda, že tu konečně něgdo je . Každý ráno mám dojem, že sem snad jediná gdo tady dře, zatímco se fšichni eště válí v pelechu
davidkova renata
zas je hnusně
Tu je krásně sluníčkově
Ale v noci zase mrzlo To mě va Jednak musím ráno škrábat auto a za druhé mi asi zasejc zmrznou fšechny stromy a to bude děsná škoda, páč jsem na podzim zasadila tisícovník a ten by měl rodit samé tisícikoruny Pokud teda nezmrznou květy jako loni na třešních a švestkách
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Dub 2009 08:32
- Nahlásit
Biluška
a nějakej strom co rodí milony nemáš? že bysme se k tobě přijeli pak pro urodu,bo to ani nestihneš sklidit
|