Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:43
- Nahlásit

PetraK
páč já si to myslela hned, jak se dořítila Dindula
No eště řekni,. že bych si měla všímat lidí, když mě jde vítat úžasný dobrmánek
pak je taky problém s tím, že já chodím rychlejš než vostatním choděj myšlenky
Ale vo to pomalejc zvedáte mobil

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:45
- Nahlásit

janika
tak jo, třá na tom kafi, co si slibujeme...moment...kolikátýho je...příští tejden to bude už rok!!!, co sme říkaly, že pudem na kafe
Hele, to je na pytel, ta reaguje jenom na grog, a ještě jí ho musíš v termosce donýst až pod nos.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:46
- Nahlásit

Hyena
není todlecto náhodou Hyena jak honí Jimmyho?

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:47
- Nahlásit

Hyena
Ale vo to pomalejc zvedáte mobil

no ňák se to vykomenzovat musí, to je jasný, ne?

když mě jde vítat úžasný dobrmánek
vona je boží potrhlik jsem měla obavy, že Ešus odejde i se stolem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:52
- Nahlásit

janika
hlediska bioligie Ano ...to je ale asi tak všechno...

esli tomu rozumim biologicky dobře, tak je to teda ňáká sfíně s pindikem asi, že jo?

nějakou Žumpařskou techniku odstranění nepřátel
no šak to už vlastně taky zmáklý je! Ho prostě zkrmíme a je to. Takže místo koberce jdu vyprázdnit mrazák. A nebo- to hodíme do sekce Vetamix v Prahé, vono se to rozebere.

ale z prášku je zvládne.

z prášku? A nepozře to? Víš jak-aby si nemyslel, že jako prášek na chorobu nějakou a my budem pít pak suchý kafe bez buchet

Baico
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 09:55
- Nahlásit

janika
Píchnout inzulin, ten je tělu vlastní. A pk je dobrej atropin, ten je velmi spolehlivej a stačí ho málo

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:05
- Nahlásit

Baico
Píchnout inzulin, ten je tělu vlastní. A pk je dobrej atropin, ten je velmi spolehlivej a stačí ho málo

a hele jak se to schází, depak nejni nad to když je člověk ve společenství odborníků

janika
říká se tomu...všichni prominou...čů..k

jo. Velkej s malym

no neblbni, to by nám vykynul...

byl by třeba rád, že je nafouknutej jako byla StaHijová, to ešče taky neměl todleto.

no že jo, na co až z Klatov...
a bude úspora na dopravným. Takže to bude vlastně pozitivní čin . Z hlediska ekologie a morálky určitě

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:07
- Nahlásit

PetraK
janika
Bych si klidně vzala, krmím i syrový a velký dlouhý kosti nevadí. hyena schroupla i kravský hnát.
Fajka
není todlecto náhodou Hyena jak honí Jimmyho
JJ, dyk tady zrovinka píšu, že žere i syrový, zvláště, když si ho může ulovit. Proč myslíš, že má ten košík ?

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:10
- Nahlásit

Hyena
JJ, dyk tady zrovinka píšu, že žere i syrový, zvláště, když si ho může ulovit. Proč myslíš, že má ten košík ?
já to nějak nepostřehla .... tak to jsme na tom stejně

my jsme taky drobátko hyenoidní .. aspoň nám tak řikaj

a kočíček máme ze stejného důvodu

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:14
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, co mají vysoké rpsn, fšem, co je jim dnes horko, fšem, co mají prouhaté pejsky, bahnité pejsky, spinkavé pejsky, hodné a bohaté muže, pojistky a alternátory!
Dnes má svátek Jablunka/Jimmi! Děfčááááátka šéééééééééécko nejlééééééépči!!!!!!!!!!! A tady máte dort:

Co se rpsn týká, nejvyšší sem měla u ge money já: 72,7 % takže deserte deserte ))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:14
- Nahlásit

Hyena
že žere i syrový, zvláště, když si ho může ulovit

Hyena
Bych si klidně vzala, krmím i syrový a velký dlouhý kosti nevadí.

supr, takže řezat to nemusíme? To bych fakt nemohla, ale už mě napadlo i řešení tohodle problému - poprosili bychom Sali, esli by se tomu chvilku nevěnovala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:17
- Nahlásit

Gerda
Co se rpsn týká

co to je? máte nemoc ňákou??

Tinta76
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:21
- Nahlásit

Lidi, se musim pochlubit - mám z toho totiž děsnou radost: včera (nevim teda, co se to dělo, asi byly erupce na slunci) si se mnou Kytka normálně hrála!!! Jako že přiběhla, vyskočila mi předníma na klín, pak po mě hrabala packama a následně mi i zubama chytla ruku ... trvalo to asi tak 10 vteřin, ale já to teda považuju za megaúspěch S plyšákama si hraje běžně, ale musí sama, nedá se na něj nalákat a když jí nějakýho hodim, tak uteče

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:22
- Nahlásit

PetraK
co to je?
Nevim, ale je to hodně drahý.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:23
- Nahlásit

Tinta76
Jéééé pani, to je super! Tak to ste na nejlepčí cestě k velkýmu rozehrání, jen počkejte, jak budete celá pokousaná vzpomínat na dobu, dy si vaše Kytka eště nehrála ))

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:24
- Nahlásit

Fajka
my jsme taky drobátko hyenoidní .. aspoň nám tak řikaj
Sem si říkala, že to budete asi vy. Drahé polovičce se tvoje čubís moc líbila.

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:25
- Nahlásit

PetraK
supr, takže řezat to nemusíme? To bych fakt nemohla,
Proč??? Vezmeš to normálně motorovkou, si neviděla texaskej masákr...jen pak mušíš mít při ruce wapku, aby si to spláchla. A nebo to rozděláš v lese na Motolem, tam už sjou na to zvyklí.

Tinta76
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:26 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

Gerda
no jestli to pude timdle tempem (3 roky 2 měsíce 16 dní), tak se pokousání nevobávám

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:28
- Nahlásit

Tinta76
si se mnou Kytka normálně hrála!!!

Juchajdáá! Máte radost pani, co? Takže od tetkon už ste zcela jasný terč Kytičkovanejch útoků
Vím, jakou radost máte, protože jsem vždycky měla hroznou radost, když se mi podařilo rozehrát Nelušku. Hrála si vždycky jen se mnou a to na nás ještě nikdo nesměl koukat , a když jsem jí darovala morkovou kost na hraní, byla naprosto blažená. Stala se z toho její nejmilovanější hračka. Jen synovec nebyl moc rád, když si na ní vzpomněla takhle kolem půltřetí v noci

To chce voslavu nějakou.

Gerdooo- uspořádejte pani něco! Vy to umíte

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:29
- Nahlásit

Hyena
Pani, dyš vám ten prouhatec tak pěkně běhá, nechcete dělat parťáka Pardálce s Hanifáčem a Biškou? A vůbec, proč nejedem na kůrsink s váma? F tý Chrudimě sme byli skoro sami, eště že tam byla aspoň ejmina - nejhesčí ministofárdek.

Fajka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:29
- Nahlásit

Hyena
Sem si říkala, že to budete asi vy. Drahé polovičce se tvoje čubís moc líbila.
Oooo že děkujem
Já vás teda nepoznala jen sem si všimla hyenoidní kolegyně a došlo mě až jak psala Brut, že je to asi ta tvoja

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

PetraK
Voslavy uspořádává davítková, my děláme básně a ódy přece...

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:30
- Nahlásit

Hyena
Proč??? Vezmeš to normálně motorovkou, si neviděla texaskej masákr...jen pak mušíš mít při ruce wapku, aby si to spláchla. A nebo to rozděláš v lese na Motolem, tam už sjou na to zvyklí.

fuj. Ne porcovat nic nebudu, mám slabej želůdok buďte ráda, že máte dodáfku, rozporcujte si to v tom Motole sama. Esli vás u toho chytnou, skončíte na psychině - tam mám tu protekci, tak vám to zařídim , jen se budete muset vydávat za dítě

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:31
- Nahlásit

Gerda
Gerdičko díííííííííííííky, ten mi přišel moc vhod, páč mám zrovna kafe a nic k němu

a teď mám půůůlku dortu mňááám

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:32
- Nahlásit

Gerda
Voslavy uspořádává davítková, my děláme básně a ódy přece...

Davíková jo?? Dyk by jí šlehlo při přectavě, že má votevřít kešeň a sypat monej. To chce profíka - tak aspoň dort sem hoďte - Neessi zas loví knedlik nějakej, nebo hovoří s tučňákem, ta to nepořeší.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:33
- Nahlásit

Gerda
Děkuji vám velice,du si k tomu udělat kafe,páč Mucholapka to fláká!

PetraK
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:34
- Nahlásit

jablunka

ahooj pani Jablůnková, co dělá můj oblíbenec ježčí Tedik?

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:36
- Nahlásit

PetraK
Nazdárek,Tedík hledá momentálně na zahradě,esli tam nejni eště nějakej ježura.
Jo a dík za mail,sem se tlemila tak,že sem vzbudila Othela,kterej spí po noční a to je co říct.

Hyena
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:37
- Nahlásit

PetraK
Esli vás u toho chytnou, skončíte na psychině - tam mám tu protekci, tak vám to zařídim , jen se budete muset vydávat za dítě
Ty woe, tak zrovna mě by to tam asi nejspíš vopravdu neprošlo
Gerda
nechcete dělat parťáka Pardálce s Hanifáčem a Biškou? A vůbec, proč nejedem na kůrsink s váma?
Páš pardálka má chrtí plemeno, což je dostihové VIP a jájenom vořecha, což je dostihová nula, bez vohledu na jejich výkony na trati. Tudíž mi ani nesmíme běhat oficiální závody, nýbrž pouze "klubové speciály". Voni si to tak chratři vodhlasoivali, páč nemohli rozchodit, jak to vořeši epesně mrskali a jejich chrtíci na to s...li jak na placatej šutr.

Tinta76
# Zasláno: 31 Bře 2009 10:38
- Nahlásit

PetraK
Pani, mám děsnou radost, páč ten čokl, to je docela voříšek, je strašně nepřístupná, hraje si jenom s Rexem. Jediný emoce, co je schopná vůči nám projevit, je vítání, když přijdem domu nebo když přijdu z nákupu a v tašce se nese kus syrový flákoty (pro ní samozřejmě), jinak prostě nic. Čék se na ní nemůže kolikrát ani podívat, páč se hned klidí ... Takže nějaký chycení za ruku formou hry je ultramegapokrok

<< 1 ... 2871 . 2872 . 2873 . 2874 . 2875 . 2876 . 2877 . 2878 . 2879 . 2880 . 2881 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání