| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
Biluška
Máš úrazofku?
jj, tu za 30,- Kč měsíčně, už od 18.
gabifi
gdybys auto nechala špinavý, máš klit
klit mám, jsem dnes sama doma, manžel odcestoval na dva dny! To mám z mojí celodenní radosti.
davidkova renata
čau, ségra, kdybys viděla, jak mi motorka na ulici krásně jela, jakou jsem měla radost!
neessi
.Odpoledne jsem mu koupila novou baterku,vyměnila ji a milostpán dorazil opět taxlem-to nemá chybu
si poklat! Až se příště narodím, chtěla bych se mít jako tvůj manžel! Zatím se držím v tomhle životě na straně tvojí.
Ještě jsem vám zapomněla sdělit, jak jsem předevčírem večer volala psa ze zahrady. Normálně písknu a je u dveří. To jsem volala, pískala a nic. Plot máme bez děr, tak jsem popřemýšlala a napadlo mě, že manžel asi před 15 minutama byl venku, mimo jiné zavřel garáž a Gerry je pes neštěkací (proto jsem si ho vybrala) a chudák čekal v garáži za vratama (zevnitř). Tedy čsekal tam bohuel pes.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:47
- Nahlásit
Neessi
Já taky ne - už 28 let přemejšlím,proč tu vlastně je
nejni nad vytrvalost
davidkova renata
k nasírání neessi
k nasírání slouží fšici manželé, ne?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:49
- Nahlásit
Ebony
ak to asi ani nemám psát, že mi manžel dělá k večeři bramboráky, a včera vycídil a vytřel celou kuchyň a vypral dvě pračky prádla...
ty vo.e, kdes ho našla? Jé bramborák a kdyby mi ho někdy někdo udělal! No a nebo taková bábofka nebo na co se to Neessi chystá! Mňam!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:51
- Nahlásit
Lola1
Až se příště narodím, chtěla bych se mít jako tvůj manžel!
dopoledne chci být manžel u Neessi a odpoledne manželka u Ebony
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:54
- Nahlásit
gabifi
dopoledne chci být manžel u Neessi a odpoledne manželka u Ebony
abys nechytla schízu..
A nebylo by lepčí, kdybysme se shodly na jednom zákusku a místo toho druhýho udělala pořádnou véču. Myslím fakt pořádnou, takovou co nám vydrží ještě další den na oběd a zbytek se schová do mražáku
no tak joo,ale musí ten zákusešek udělat teda vječí
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:56
- Nahlásit
Holkíííí, komu se líbily Soukromý pasti, od tohodlenc úterku vycházejí na dívídí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:57
- Nahlásit
Lola1
jj, tu za 30,- Kč měsíčně, už od 18.
Bože, to je materiál tohlencto
No nic, tak si to operativně vyměň s Koko, ta investovala do špičkové úrazovky a ještě se jí nic nestalo
No a nebo taková bábofka nebo na co se to Neessi chystá! Mňam!
Jedeš Dost na tom, že se musím dělit s DAvídkovou a s Gabifi
gabifi
k nasírání slouží fšici manželé, ne?
Jistě. K nasírání (s kým jiným se tak krásně pohádáš, na kom jiném si vyleješ zlost když tě v práci naštvou? No ještě to jde na harantech, ale jenom do určitého věku ). No a pak taky k tahání kýblů s vodou a se žrádlem ke psům, k přenášení výstavních klecí a bagáže, k držení psů před startem a jejich rychlé výměně (tady je jeho úloha téměř nezastoupitelná, páč když požádám kamarádku tak ji nemůžu seřvat, že to dělá úplně blbě a dává mi psa nerozhýbanýho, moc rozhýbanýho, s blbým obojkem, blbým pamslkem, blbým balonkem a všechny potencionální neúspěchy na trati tudíž padají na její hlavu )
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:58
- Nahlásit
Lola1
bábofky on umí taky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:58
- Nahlásit
Lola1
ste závodily,jo?
jak jsem předevčírem večer volala psa ze zahrady. Normálně písknu a je u dveří. To jsem volala, pískala a nic.
nemáš autoritu a přivolání,zato máš problém..sbal se a jed na Vlčáry.Na motorce
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:59
- Nahlásit
Biluška
tak si to operativně vyměň s Koko, ta investovala do špičkové úrazovky a ještě se jí nic nestalo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:00
- Nahlásit
davidkova renata
abys nechytla schízu..
nemám čím
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:02
- Nahlásit
Ebony
bábofky on umí taky
laskavje sem napiš místo, gdes ho slovila.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:02
- Nahlásit
Jdu se svalit a koukat na Křižáka, tak sem nepište, gdo to má ráno dočítat
Dobrou s kobrou
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:08
- Nahlásit
Brej večír ve spolek, žumpíci a žumpata
kdyby se tu náhodou ještě mihla Hyena....
koukej, jakýho fešáka jsme měli v sobotu na tréninku
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
davidkova renata
ste závodily,jo?
kdys mě fotila?
Biluška
ak si to operativně vyměň s Koko,
no hele, chtěla jsem ji zrušit, ale pak jsem si fšimla, že pětašedesáti dostanu nějaký peníze - myslím tak 5.000,-. to stoji za to né?
Myslím, že jsem si dodatečně udělala ještě jednu asi za 120,-. No spočti to za celej život, co jsem do toho investovala, už v mým věku!
Ebony
bábofky on umí taky
... tak kde?
davidkova renata
na motorce bych jela na vlčáry asi tejden, ztratila cestou paruku apod.
Mám chuť na bramborák - co mám dělat? Asi si ho udělám, aspoň jeden.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:10
- Nahlásit
gabifi
no dovol, já chlapy lovit nemusím
jsem měla jasnou předmanželskou smlouvu: že já řídím, a on vaří
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:15
- Nahlásit
Lola1
Mám chuť na bramborák - co mám dělat
vosedlej motorku a drandi k ebony než ti to všecko sežere
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:16
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
tý wogo, fotr se našel....
Biluška
zanes ho do toho rodokmenu, taková krev rychlá a střapečková se hodí vždycky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:18
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
koukej, jakýho fešáka jsme měli v sobotu na tréninku
hm..pěknej! ale esi má PP a nemá žádný závažný vady,je nám celkem k ničemu
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
ale esi má PP a nemá žádný závažný vady,je nám celkem k ničemu
kdyby náhodou neměl vadu, tak s ním příště pustím Dinuli bez náhubku, ona mu nějakou vyrobí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:28
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
s ním příště pustím Dinuli bez náhubku, ona mu nějakou vyrobí
tak jo..a hlavně taky nějakou psychickou,ty preferujem!
tož du se taky svalit,rači už nebudu vycházet ,co kdyby jela lola1 zas na motorce ,brou..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:39
- Nahlásit
Lola1
chudák čekal v garáži za vratama (zevnitř).
tak tohle ten můj debil( gaučák) dělá často-hledám čubiny,jsou zavřený v garáži " ON JE PROSTĚ NEVIDĚL "
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 20:44
- Nahlásit
Ebony
asi ani nemám psát, že mi manžel dělá k večeři bramboráky, a včera vycídil a vytřel celou kuchyň a vypral dvě pračky prádla....
a ty mi taky neštvi,provokatére
Gaučák teda vařit umí,to jo,ale jen když chce-tak například vloni chtěl jen jednou!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:06
- Nahlásit
Nazdáááááár
k dnešnímu tématu se todle myslím dobře hodí:
Doktor měl jednou milostnou aféru se svou blonďatou sestřičkou.
Zanedlouho mu řekla, že je s ním těhotná. Doktor nechtěl, aby se o tom dozvěděla jeho žena a tak dal sestřičce velkou sumu peněz a požádal ji, aby odjela do Itálie a tam porodila dítě. Sestřička se zeptala: "Ale jak Ti mám dát vědět, že se dítě narodilo?" Doktor jí odpověděl: "Pošli mi jen pohlednici a na zadní stranu napiš "Špagety". Postarám se o všechny výdaje."
Sestřička vzala peníze a odletěla do Itálie. Uběhlo šest měsíců. Jednoho dne zatelefonovala doktorova žena do ordinace a povídá manželovi: "Drahý, v dnešní poště jsi dostal velmi zvláštní pohlednici z Itálie, které vůbec nerozumím!"
Doktor jí odpověděl: "Počkej, až přijdu domů, vysvětlím ti to."
Když přišel doktor domů a přečetl si pohlednici, zhroutil se na podlahu se srdečním záchvatem. Záchranka ho rychle odvezla do nemocnice. Jeden z lékařů se ptá manželky, zda neví, co mohlo způsobit manželův záchvat. Manželka vzala pohlednici a přečetla:
"Špagety, Špagety, Špagety, Špagety - dvakrát s párkem a masovými kuličkami a dvakrát bez!"
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:09 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
Alexa
Nevidím souvislosti s bramborákem, motorkou, PP, bábofkou, pojištěním od bilušky a spící davídkovou!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:15
- Nahlásit
Lola1
to bude ta úrazofka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Lola1
Nevidím souvislosti s bramborákem, motorkou, PP, bábofkou, pojištěním od bilušky a spící davídkovou!
bože to je materiál todleto
PP no jasně jsou to bezpapíráci, pojištění jasně že úrazofka jak píše Arwen, jídlo tam je taky a zbytek volně zpracuj
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 21:48
- Nahlásit
Alexa
zbytek volně zpracuj
to víš, v mým vjeku a v tuhle skoronoční hodinu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 22:07
- Nahlásit
Je tohle normální??? Třičtvrtě roku řikám mamče, jestli nechali drbací Milče zkontrolovat anální žlázky...
Tohle mi přišlo od mamči dneska mailem: "A mne ještě napadlo, že se Milča mohla drbat kvůli análním žlázkám i když doktorka říkala, že je to jen trochu, Milča dneska celý den spí. Řekla bych, že si užívá že se nedrbe."
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 23:04
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
Nejmenoval se Bony Esli jo, tak toho mi známe a máme rády. Jináč Hyenka běhala v neděli v Kralupech. Dala si 2x 700m a žádostivě koukala, že by eště.....aspoň vim, kdo mi o víkendu potáhne
|