| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:29
- Nahlásit
Biluška
Nic není problém, dodáme žampijony, interžampijóny a už umím i kartičky CAC
nebojíš se problémů? třeba že ti dojde barva do tiskárny ?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:30
- Nahlásit
Biluška
Kolika tituly si přejete ověnčit předky?
chci vítěze Velké Pardubické
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:31
- Nahlásit
jablunka
Nemáte náhodou něgdo volný tři melouny????????
Ty chceš bydlet u Havl. Brodu? To kvůli srazům cz-pes?
Nebo jsi majitelka a prodáváš?
Věřily byste dámy, že jsem se před chvíli rozplácla s motorkou na betoně a jela po břiše? Hubu jsem naštěstí zvedla, odnesly to airbagy (pravý ) a mám naražené pravé koleno. Napřed jsem ftipně umyla auto, pak dala do provozu skútra po zimě, projela se kolem bloku, aby se zahřál a pak dostala smyk na trávě-blátě, co jsem myla předtím to auto.
Jdu si dát studený obklad, asi by to chtělo na hlavu, ale stejně by to asi už nebylo nic platný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:36
- Nahlásit
kachna_
nebojíš se problémů? třeba že ti dojde barva do tiskárny ?
No to by byla prekérka To se nesmí stát
gabifi
chci vítěze Velké Pardubické
To nebude problém, kterému psovi mám ten titul dopsat?
Lola1
Profesionální dotaz. Máš úrazofku?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:38
- Nahlásit
Biluška
Se s tebou šábnu, až vyrazim prachy z majitelů štěňat. Co se matky týká, tak Hyenu si viděla, tak že minimálně IPO3,FPr2, coursingovýho šampiona a tak..... No a otec jedině ze zahraniční linije, né, aby tady nemoch nikdo pátrat.
arwen
vždyť já ani nevím, kolik taková holandská hyena stojí?
Moc, ale že ste mi sympatická a že je uvás v dorbých rukou, tak nějaká ta slevička bude.
Jináč jsem koukala na webovky, že to Arwenka omarodila, už je jí líp?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:43
- Nahlásit
Lola1
Ty chceš bydlet u Havl. Brodu? To kvůli srazům cz-pes?
No jak jinak.
Nebo jsi majitelka a prodáváš?
Né,já chci bejt majitelka.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:47
- Nahlásit
Biluška
abys to nepopletla a já zbytečně neplácala slov a později těžkýma prachama, sepíšu instruktáž:
plemeno:
holandská hyena - toy
barva:
žíhaná s bílejma flíčkama (nebo by znělo líp hyenovsky skvrnitá?)
tituly:
třá nějaký ten kousací,copak já se v tom vyznám...někdo zkušenější ti poradí. Hlavní je, aby to vypadalo hezky na webu. Jo a k těm Cacům potřebuji i takové ty pěkné fotečky u těch kartiček z výstav na to specializuje kdo - tahle se mi líbí moc...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:49
- Nahlásit
Lola1
smyk na trávě-blátě, co jsem myla předtím to auto
vidíš, gdybys auto nechala špinavý, máš klit
Biluška
To nebude problém, kterému psovi mám ten titul dopsat?
tak mi napadlo, že koupím ňákou herku, ty mi na ní napíšeš ty tituly a já jí střelím na chov ....to víš, u koní to víc sype
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:52
- Nahlásit
arwen
Hyena
Dobře dobře, budou papírky s francouzským papínkem, holanskou maminkou, indickou babičkou a norským dědečkem a nedopátrá se nikdož ničehož nic .
Ale bude mi to chvíli trvat, páč takový kvalitní papíry nejsou na počkání, to dá rozum . Si vemte, že ČMKU má běžně zpoždění až tři měsíce a u eksportů dokonce půl roku . Což je ofšem nic proti maďarům, na Pumici jsem dostala papíry když jí bylo 18 měsíců
Nemůžu být rychlejší jak oni, to by pak fšichni chtěli papíry ode mě a nedělala bych nic jinýho
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:53
- Nahlásit
Lola1
jsem se před chvíli rozplácla s motorkou na betoně a jela po břiše
Von je dneska den blbec My máme auta v garáži za sebou,moje auto bývá vzadu,páč chlap odjíždí dřív.Vjezd do garáže je ve svahu.Dneska ráno mu klekla baterka. Mezi dveřmi mi to oznámil a že odjíždí taxlem.Když odjel,tak jsem zjistila,že mám v peněžence 150,-kč,což na taxla nestačí. Vzbudila jsem souseda s traktorem,aby mi pomohl vytáhnout chlapovo 2t auto do kopce a vysvobodit moje autíčko.Do práce jsem dorazila upocená a nasr*ná.Odpoledne jsem mu koupila novou baterku,vyměnila ji a milostpán dorazil opět taxlem-to nemá chybu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:58
- Nahlásit
Biluška
Nebo raději modré?
Modrý ne!!!!
budou papírky s francouzským papínkem, holanskou maminkou, indickou babičkou a norským dědečkem a nedopátrá se nikdož ničehož nic
helejte a vystafte taky nějaký papíry Stahyjový,ale bacha!Ne na psa,její děd jest zajíc,takže by to chtělo něco jako ten ušatej belgán či jaxe to plémě menuje..
Lola1
jsem se před chvíli rozplácla s motorkou na betoně a jela po břiše? Hubu jsem naštěstí zvedla, odnesly to airbagy (pravý
trupko ))))) dybys kecala na czpsu a nerandila jak za mlada,zlomíš si tak maksimálně ukazovák jak budeš třískat do klávesnice
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:59
- Nahlásit
Neessi
Jůlinka je krásná , ale droboučká .... vypadá jak rarášek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:00
- Nahlásit
Neessi
a milostpán dorazil opět taxlem
a uš máš pro něj hotovou véču??????? bude chudák úpa vysláblej z toho děsnýho cestování ,udělej mu aji nějakej slatkej zákuseček,dyk to je děs co von musí vydržet!
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:05
- Nahlásit
Biluška
se mi to chovatelství začíná líbit...
brut
hele mám fotos, jak moje holandská chovatelské naděje Ash žere tvojí Alušu - vidělas?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:07
- Nahlásit
davidkova renata
uš máš pro něj hotovou véču???????
Nasr*t ,nic nedělám už.Holka má tu blitko-srací křipku,tak jsem musela udělat ještě koně,před kydáním jsem našlápla Bordžínce stopu,po kydání jsme ji šly udělat,pak jsem šla vyčesat to její pelichání-je to nekonečný ,ořezala jsem ještě pár stromů a jdu se ospršit a svalit,bomě bolí celej čék Vyláblej gaučák leží už 3 hodiny
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:08
- Nahlásit
brut
Jůlinka je krásná , ale droboučká .... vypadá jak rarášek
drobná je, na 15 měsících 8,7 kg -vždyť se mi vejde do cedníku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:09
- Nahlásit
davidkova renata
udělej mu aji nějakej slatkej zákuseček,dyk to je děs co von musí vydržet!
To máte recht paní, ať mu upeče zákusek, pak mu ho za trest nedá a pošle ho nám
Modrý ne!!!!
Proč ne? Budou sice lehce defektní, ale budou mít vzácnou barvu a to je IN
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:10
- Nahlásit
Hyena
Ráno to vypadalo, že ani z postele nevyleze . Ale před chvíli sem byla venku na lulání a řádila jako běžně, tak nevím, asi to na mě hraje, aby nemusela nic dělat (okoukala to od páníčka - si myslí, že když jsem doma marodná, tak se bude válet u dívídíček a ani večeři mi neudělá - dostala jsem jen JEDEN chleba ve vajíčku a JEDNU kyselou vokurku - miluji vokurky . to když on měl smrtelnou nemoc na sedm - rýmičku, běhala jsem kolem něho jak špunt v bandasce.
zítra jdem na retngen, vůbec mě nenapadá, co by to mohlo být??? Jen mě děsí, že ji budu muset nějakou dobu držet v klidu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:16
- Nahlásit
Neessi
Vyláblej gaučák leží už 3 hodiny
no to se mu ale nedif! chudák..ty si dřepíš celej den na sesličce f teplý ordinaci a von aby absolvoval takovou štrapác! Mu udělej třá aspon medovník abys ho trochu povzbudila a potpořila!
Biluška
Modrý ne!!!!
Proč ne? Budou sice lehce defektní
aha,tak to jo
P.S. máme chut na medovník??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:21
- Nahlásit
arwen
neviděla, sem zase řešila neřešitelný.... jdu jukat a půjčit k nám
Neessi
drobná je, na 15 měsících 8,7 kg
to je opravdu drobeček , ale v cedníku jsem jí neviděla , se mi zobrazuje neexistující stránky
davidkova renata
máme chut na medovník??
já jo , to je jeden z mála zákusků, který nedělám, protože je jím jen já a to mně neba
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:21
- Nahlásit
Neessi
.Do práce jsem dorazila upocená a nasr*ná.Odpoledne jsem mu koupila novou baterku,vyměnila ji a milostpán dorazil opět taxlem-to nemá chybu
Neessi, práce fšeho druhu
Akorát nechápu, k čemu u vás doma pan manžel slouží
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
P.S. máme chut na medovník??
Máme. Nebo na bábofku. Tu s broskvema jak popisovala minule
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:30
- Nahlásit
brut
ale v cedníku jsem jí neviděla , se mi zobrazuje neexistující stránky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:31
- Nahlásit
gabifi
, k čemu u vás doma pan manžel slouží
k nasírání neessi ,ale g tom je dobrej
Dáte si s náma zákuseček co upeče neessi? ...že se ptám,že jo
Biluška
Máme. Nebo na bábofku. Tu s broskvema jak popisovala minule
hele at se nehádáme,at sfoukne voboje,dyk to je hned,betsak je z toho sezení na židli celej den celá rozlámaná,taxe aspon u plotny trochu rozhejbe,co?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:32
- Nahlásit
gabifi
čemu u vás doma pan manžel slouží
Já taky ne - už 28 let přemejšlím,proč tu vlastně je
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:35
- Nahlásit
davidkova renata
zákuseček co upeče neessi
hele,nech si to!Ty jsi taky převlečená ****** za kamarátku,že jo! Místo abys čéka politovala...........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:39
- Nahlásit
davidkova renata
hele at se nehádáme,at sfoukne voboje,dyk to je hned,betsak je z toho sezení na židli celej den celá rozlámaná,taxe aspon u plotny trochu rozhejbe,co?
To je fakt. A nebylo by lepčí, kdybysme se shodly na jednom zákusku a místo toho druhýho udělala pořádnou véču. Myslím fakt pořádnou, takovou co nám vydrží ještě další den na oběd a zbytek se schová do mražáku
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:42
- Nahlásit
Neessi
tak to asi ani nemám psát, že mi manžel dělá k večeři bramboráky, a včera vycídil a vytřel celou kuchyň a vypral dvě pračky prádla....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:45
- Nahlásit
Neessi
to je super fotka a jak je holka vysmátá, je vidět, že jí bylo u babičky skvěle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 19:46
- Nahlásit
Ebony
hmmmm, mi děláš chutě, ještě že to tu nikdo z rodiny nečte, jinak bych ty bramboráky taky musela udělat ( jenže jak vyhlásím loupání brambor a strouhání brambor, tak je nějak přechází chuť)
|