Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:41
- Nahlásit

Fifi
bodliny sem jim tahala z rypaku este druhej den, dobre jim tak
Takhle to má i Ted,ale u něj je to chvilková záležitost vyplavenýho adrenalínu,na podzim sem měla plnou postel ježčích bodlina spoustu sem jich vytahala i jemu z tlamy a nohou.Ale on na rozdíl od boxerů za čtvrt hodiny,kňourá a tře si hubu,ti debilové nikolivěk,těm je to fuk.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:43 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka
nevím jestli fenku,ale Erin scháněla pejska pro babi na slovač.

já že mě napadla tahle holčina - je druhá odshora,ta v tom pelíšku:

http://www.utulek-ostrava.estranky.cz/stranka/psi

KDO JSTE PŘED FRBULDOČKY - tak v Neratovicích je další
http://www.neratovice.cz/soubory/10356/seznam%20ps %F9%20v%20m%ECstsk%E9m%20%FAtulku%20%2B%20fotograf ie.doc

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:45
- Nahlásit

PetraK
Já jí to mejlnu.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:46
- Nahlásit

StaHi
jablunka
Fifi
ja myslela, ze trhaj akurat bulici, bo maj ten snizenej prah bolesti
to máme taky .... naštěstí ježky neloví ani jeden, ti se od nás odstěhovali do klidnějších lokalit a večerní venčení je vždycky na vodítku, takže jsem schopná oba uřvat.
Horší jsou maličcí zajíčci a bažantíci nebo kačátka ..... piraňa je oblibuje a tak jsem neustále v pozoru a z toho věčnýho hlídání mi asi jednou prdne céfka.... Brut má rád jen ty velký, s malýma by se nezahazoval ...

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:52
- Nahlásit

jablunka
Fifi
brut
no tak aspon: 1/v tom nejsem sama a 2/buldocci nelovej nic (krom frisbee.. ty ubezdusujou.. i cizi )

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:05
- Nahlásit

jsem to dneska s tou erotykou nejspis zakrikla.. totis... zrovna jsem se na majspejsu dozvedela, ze jakasi nemecka erotycka komunyta chce bejt muj kamos

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:06
- Nahlásit

jablunka

Já jí to mejlnu.

díkuju pani.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:27
- Nahlásit

StaHi
jakasi nemecka erotycka komunyta chce bejt muj kamos
Měla by sis nacvičit pár základních frází - ich komme, ich komme, das ist unerwartene komplikation, mein Hahn ist tot, du wirst gleich rasiert, bei uns verdienst du, ach, du lieber Schreck!!!

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:31
- Nahlásit

StaHi
/v tom nejsem sama
nejsi

buldocci nelovej nic (krom frisbee.. ty ubezdusujou.. i cizi
u nás se loví kde co, pokud nejsem rychlejší

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:41
- Nahlásit

vůbec nemám čas,nestíhám vás ani pročítat,ale musím vám ukázat jakej balónek si v noci na zahradě Ted při venčení našel.Donesl ho aš do kotelny a gdyby mu nebyl vodebrán,tak skončil f posteli.jablunka
Na podzim jsem našla ježka u Ferdy v kotci-ježek šel na granule a probudil psa...našla jsem akorát bodliny, žebro a jednu nohu.
Do těch nových kotců se snad nedostanou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:49
- Nahlásit

Mucholabka
našla jsem akorát bodliny, žebro a jednu nohu.
Mamka teď posílala vídejo, jak pán šel fotit lefíčky na safari, a jak ti řikaj - nevylejzejte z aut, nevylejzejte z aut - tak pán vylez a šel fotit lefíčka zblízka a taky z něj zbylo jen žebro a noha. Čiči pána papala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:51
- Nahlásit

Gerda
pán vylez a šel fotit lefíčka zblízka a taky z něj zbylo jen žebro a noha. Čiči pána papala.
Jsem fčera četla na nějaké diskusi-taky přírodní výběr, hloupý nepřežije.

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 14:54
- Nahlásit

Gerda
Měla by sis nacvičit pár základních frází

mein Hahn ist tot
cuze? ja uz nemecky moc nepametam a ani slovnik mi moc nepomoh *).. 'muj kohoutek je mrtvy'??? to mluvite vo ty vode, co mi netece? potrebuju preklat, at taky jednou vim co rikam

*) zas jsem tam ale nasla "horní hambálek - Spitzbalken, der" to je dobry vedit ..co je probuch hambalek?

PetraK
hele pani, tak jsem si pocetla na zviretniku a ..na druhou stranu vas musim pokarat, bo dyby to Strejda neprasknul, vedela bych o clanku trousek.. musite to hlasit, ne?!

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:10
- Nahlásit

StaHi
'muj kohoutek je mrtvy'???
To byla taková jedna písnička, co sme se učili a zpívalo se v ní majn hán ist tót majn hán ist tót.
Hambálek je asi ňáký prkno ve střeše, ne? Anebo něco jako místnost, kde sou fšichni hambatý. No a horní hambálek je místnost, kde sou fšichni hambatý jenom nahóře.

Mucholabka
hloupý nepřežije
Jako dyš je ten pán fakt debil a vyleze z auta mezi odpočívající lefíčky, přestože mu řikaj - nelez nelez....alem uselo ho to mocinky bolet, bo voni ho papali, dyš eště zvedal hlavu a koukal, votkať ho papaj.

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:17 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

Gerda
horní hambálek je místnost, kde sou fšichni hambatý jenom nahóře
aha
a jak ste prisla na to prkno? ja teda dodneska slovo 'hambalek' urcite neslysela

bo voni ho papali, dyš eště zvedal hlavu a koukal, votkať ho papaj na druhou stranu, takovy fotky jen tak nekdo nema.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:24 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

StaHi
ja teda dodneska slovo 'hambalek' urcite neslysela
To máte teda zásadní neznalost.

HAMBALEK, HAMBÁLEK, HAMBALKA (též v množ. čísle)
(z něm. Hahnenbalken = hambalek, svázka v krovu)

1. Vodorovný trám spojující protilehlé krokve střechy. 2. Patro ve stodole (nářečně). 3. Bidlo na sušení prádla, umístěné zpravidla nad kamny (nářečně)

HAMBALKOVÁ SOUSTAVA

Páry krokví zpevňuje v horní třetině jejich výšky kratší vodorovný trámek - tzv. hambálek. Hambálkem byla zdokonalena jednoduchá krokvová soustava, získávající tak ve směru příčném tvar písmene "A". Přibližně od konce středověku nejpoužívanější konstrukce krovu na lidových stavbách

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:26
- Nahlásit

StaHi
a jak ste prisla na to prkno?
dyť vám to tu jablunková píše, ne? ))

takovy fotky jen tak nekdo nema.
voni ho ti vostatní, co neřvali hrůzou, filmovali spíš....to bude houm video!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:27
- Nahlásit

Gerda
Čiči pána papala.

Čiči hloupýho pána papala
StaHi
hele pani, tak jsem si pocetla na zviretniku a ..na druhou stranu vas musim pokarat, bo dyby to Strejda neprasknul, vedela bych o clanku trousek.. musite to hlasit, ne?!

sem netůchala, že by to někoho zajímlo, tak já se příště udám
to mluvite vo ty vode, co mi netece?

no vidite, a nemusíte volat vodník, Gerda vám to dijagno-stykovala. Je kapůt a ani kapka nebude

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:29
- Nahlásit

jablunka
dik ..hambatej kumbalek se mi sice libil vic, ale zas mam ted sirsi vobzory

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:34
- Nahlásit

PetraK
ani kapka nebude
ani dys na instalatera vybalim "darlink, ich komme.." ?

arwen
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:34
- Nahlásit

Hyena
žádný prachy nedlužím, ještě jsme nedostali ty papíry, že je to fakt hyena. Však takhle bych z toho já neměla nic. Bez rodokménu nemnožím dál a tudíž se mi to bez těch papírů nevyplatí, že?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:35 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

StaHi
ani dys na instalatera vybalim "darlink, ich komme.."

tak možná že pak i něco kápne

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 15:40
- Nahlásit

arwen
Bez rodokménu nemnožím dál a tudíž se mi to bez těch papírů nevyplatí, že?!
Ste nějaká háklivá. Nu což, Biluše tu tuhle slibovala, že s papírama pomůže, tož já vám tedy ňáký vopatřím. V nouzi si když tak řeknu známé v ZOO.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 16:24
- Nahlásit

jablunkapani,ten tedik je moc sikovnej,co se tyce jezku,pred hajanem taky musim jezecky,veverky,zajicky,kocicky skovavat,bo by si je dotahl do pelechu a delal blbec chuvaka!

arwen
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 16:52
- Nahlásit

Hyena
háklivá jsem, pak byste mě tady pomluvili...jinak Arwen od rána skoro nechodí. mě se teda ten coursing vůbec nevyplatil. Mám už všechno foto na webu i článek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 17:29
- Nahlásit

Hyena
K čemu potřebuješ papíry? Nic není problém, dodáme žampijony, interžampijóny a už umím i kartičky CAC

Hyena
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 17:49 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

Potřebuji papíry na Hyenino štěně-čistokrevný holandský ovčák toy, bo jinak z Arwen nevyrazim prachy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 17:53
- Nahlásit

Nemáte náhodou něgdo volný tři melouny????????

http://www.sreality.cz/chaty-a-rekreacni-objekty/p rodej/bartousov-1976741848

arwen
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:09
- Nahlásit

Biluška
Hyena

a chci pracovní linii, jasný?! šmarjá, vždyť já ani nevím, kolik taková holandská hyena stojí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 18:20
- Nahlásit

arwen
Hyena
Dobře dobře, pracovní linije není žádný problém. Kolika tituly si přejete ověnčit předky? V jakých barvách by měli být? Co třá vzácná barva fawn? Nebo raději modré?
Jo a mimochodem, doufám, že je všem jasné, že nepracuju zadarmo, takový krádeže psů a falšování papírů musí být patřičně výnosné, jinak se tím zabývat nebudu

<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání