Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
No jo,tak to skuste nahlásit na hygyjenu!At si na ní došlápnou!! Bestak dělaj howno!
Myslíš, že přijdou jo? Mám své zkušenosti s veterinární správou a ti sídlí kousíček od státního hygijenického ústavu Nejenom, že nic nedělají, ale eště prudí normální lidi Hygijenici budou určitě stejný Já jim nabonzuju SAmaru ve sklepě a oni mi daj pokutu, páč jsem nenahlásila statistiku spotřeby toaletního papíru za uplynulé čtvrtletí
Si rači pozvu ňákýho vymítače ďábla, aby tu holku vyhodil

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:22
- Nahlásit

Biluška
Já jim nabonzuju SAmaru ve sklepě a oni mi daj pokutu, páč jsem nenahlásila statistiku spotřeby toaletního papíru za uplynulé čtvrtletí
a eště vám napočítaj větší vodný a stočný bo to je podle počtu vosop!!
Si rači pozvu ňákýho vymítače ďábla
Tak mám se voptat vedle?

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:26
- Nahlásit

davidkova renata
můza...čůza !
taky vam to de.. to este nekde pouzijem, takovej stepnej vers by v zumpe zapad nemel..
("onehdy jsem po ranu, tocil klikou lanofky..." ...hlavne mi zachovej vjetvi, na ty sem hrdej, hodne haklivej sem na vjetvi! )

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:27
- Nahlásit

Dobré poledne fšem, co už je neobolí hlava, bo snědli asi 7 brufenů, fšem, co nemají brufen, fšem, co trpí a zbytku, co trpí aji s brufenem!
Dnes má svátek nikdo a vo víkendu měla Lola1! Lolo, fšééécko nejlééééépči a tady máš dort:

Udělala ešusová complete verzi vot tý dědový básně? Děcka, m vám fčera tak šíleně bolela kebule, že sem se málem zpětně potrávila, jak sem přijela domu, usla sem s třema brufenama uš f půl vosmý, f půl dvanáctý sem se probudila a šla ven se psem, vzala sem si další dva brufeny a pak šla spát. Sem přebrufenovaná.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:28
- Nahlásit

davidkova renatatak,mam to aktivovany,net mi pojede od 1.4.na kartu,zaplatim 3000kc.za zarizeni a muzu si nojtbuk tahat na kremajdu a argos,takze pani,furt budem ve spojeni,tak a ted at si vsici doma kuchnou,jo a mesicne to mam za 399kc.a pani hrozne se mi ulevilo,heleradsi dam trojku za to zarizeni,nez deset tisic za novej nojtbuk,kterej ani nechci,bo mi vyhovuje ten muj!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:29
- Nahlásit

StaHi
hlavne mi zachovej vjetvi, na ty sem hrdej, hodne haklivej sem na vjetvi! )

ale jo,vono to pude,dyštak si vypučíme něco málo vot klasikůch a dodáme tomu náš vosobitej punc a drajf

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:30
- Nahlásit

nemethova5
muzu si nojtbuk tahat na kremajdu a argos,takze pani,furt budem ve spo

ty vado,tak to už neudělám ale vůůůbec nic!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:31
- Nahlásit

davidkova renataale rekni,ze to nejni lepsi,ja proste za novej srot tolik penez nemam a nedam,bo jsem lakoma po tobe,hele,to ses rada,ze????furt spolu?????od vecera do rana te budu furt otravovat!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:37
- Nahlásit

nemethova5
hele,to ses rada,ze????furt spolu?????od vecera do rana te budu furt otravovat!!!!!!

su nadšené..

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:40
- Nahlásit

davidkova renata
Tyyy mamko, máš u mě ještě ten žlutej míček, ráno sem ho objevila a pučila Medinovi...ale stejnak ho nosila Herijeta.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

Zdarec fšem.........
vůbec nemám čas,nestíhám vás ani pročítat,ale musím vám ukázat jakej balónek si v noci na zahradě Ted při venčení našel.Donesl ho aš do kotelny a gdyby mu nebyl vodebrán,tak skončil f posteli.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:42
- Nahlásit

davidkova renata
a eště vám napočítaj větší vodný a stočný bo to je podle počtu vosop!!
To je fakt Aj popelnice sou podle osob, to by mi taky určitě doúčtovali poplatky Nic nedostanou, naeám jim a Samaru si zabiju sama Vymítače odvedle rači nevolej. POsledně měl přece malér s tím vaječníkem Evidentně to pořádně neumí. Něco zkoní a tady třá naroste druhá Samara A budu mít na krku dvje

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:43
- Nahlásit

jablunka
Ten debil si donesl ježka????????????????????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:45
- Nahlásit

jablunka

a jakej má šílenej výras na tý první fotce!
Biluška
POsledně měl přece malér s tím vaječníkem
a jo..tak rači ne,eště vám třá moch narůst novej špek a to bych vymítači nepřála ten tanec

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:46
- Nahlásit

Gerda
Ten debil si donesl ježka????????????????????
Ano prosím a nechtěl mi ho dát a gdyš uš ho chtěl vyplivnout,tak mu to nešlo,páč ho měl bodnutýho f patře.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
a jakej má šílenej výras na tý první fotce!
No tohle je výraz typu "vopovaš se mi na to chmátnout,je to jen moje!"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:49
- Nahlásit

jablunka
vopovaš se mi na to chmátnout,je to jen moje
máte problém...sbalte ješka a Tedíka a alou na vlčáry
Přežil to ten ježek???

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
máte problém...sbalte ješka a Tedíka a alou na vlčáry
Já problém nemám,maksimálně ježek a ten ať si tam dodupe sám............přezil a dostal ho na zahradu soused.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:54
- Nahlásit

jablunka
fotka úžasná , koukám, že Ted je lovec i nepříjemných věcí

přezil a dostal ho na zahradu soused.
..ať si taky užije

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:57
- Nahlásit

jablunka
bulik uz smi po setmeni ven jenom na voditku.. ..taky ma rad tydle balonky a bohuzel se nespokoji jen s nosenim (naposled trhnul a vyvrhul jezcatko ..taky pak ochutnal drobet nasili, bo mi ruply vsechny cefky.. popravde, mam rudo pred ocima jen si na to vzpomenu)

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:57
- Nahlásit

brut
koukám, že Ted je lovec i nepříjemných věcí
On je lovec fšeho,teď ho nepouštím ani na volníčko,páč vylezly kočky a zase začínaj zajíci,tak mám vobavu.
.ať si taky užije
Gdyby si na něj chtěl aspoň šlápnout bosou nohou!

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 12:58
- Nahlásit

jablunka
No to je ale pekna micudka! Kolik blesek si pak odlovila?
přezil
Este, ze tak!

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:00
- Nahlásit

StaHi
bulik uz smi po setmeni ven jenom na voditku.. ..taky ma rad tydle balonky a bohuzel se nespokoji jen s nosenim
No gdyby byli venku boxíci,tak ježka hledám po kouskách ještě dneska!
Ted poze chytí a zlomí vaz,ale netrhá.U ježka mu to naštěstí nejde ani zlomit.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:02
- Nahlásit

Fifi
Kolik blesek si pak odlovila?

Žádnou,páč dostal okamžitě spršku difuzilem a půl hodiny zůstal f kotelně a pak šel hnet do vany.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

jablunka

to je VŮŮŮL!! Tedoucha teda myslim, ne ježuru

Hele lidi, kdo tu nedávno SHÁNĚL MALOU SPOLEČENSKOU FENKU PRO NĚKOHO??

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:18
- Nahlásit

jablunka
No gdyby byli venku boxíci..
ja myslela, ze trhaj akurat bulici, bo maj ten snizenej prah bolesti ..treba nas briard po jezcich taky dost sel, ale 'jenom' na ne zblizka rval (coz je podle mne mohlo klidne stresnout k smrti).. nastesti jsem je stihala zachranovat, bo ten muj blbec se tim rvanim dycky prasknul, zejo.. zato bulicek si 'hraje' tichounce , jezcatko jsem zjistila az podle strev za dverma

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:25
- Nahlásit

StaHi
ja myslela, ze trhaj akurat bulici, bo maj ten snizenej prah bolesti
Boxeři jsou na tom stejně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:26
- Nahlásit

PetraK
Hele lidi, kdo tu nedávno SHÁNĚL MALOU SPOLEČENSKOU FENKU PRO NĚKOHO??
nevím jestli fenku,ale Erin scháněla pejska pro babi na slovač.

StaHi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:30
- Nahlásit

jablunka
je to bes. mam pro jezky idealni zahradu a voni to vedi... mam tu kazdej rok nekolik rodinek a prijde mi, ze vyvadet mlady mi sem chodej i ty z okoli.. kocky uz to pobraly a nelezou sem (v predbulikovskym obdobi tu mely sukplac), jezci jsou bohuzel nepoucitelny..

Fifi
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2009 13:31
- Nahlásit

StaHi
jablunka
ze trhaj akurat bulici, bo maj ten snizenej prah bolesti
Rtw jsou to samy. Cubky se nekdy predloni taky pretahovaly o jezoura! byl na tisic kousku, bodliny sem jim tahala z rypaku este druhej den, dobre jim tak. Dostaly vejbuch a od ty doby na klubicka jen jecej.

<< 1 ... 2862 . 2863 . 2864 . 2865 . 2866 . 2867 . 2868 . 2869 . 2870 . 2871 . 2872 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání