| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:45
- Nahlásit
jbat
heheee, to je ale nohaty nadeleni (si tim ziiibatkem tak trosku kompenzujete prdinosku, co?)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
kachna_
NEMÁME HLAVNÍ PŘÍVOD VODY
jak to???? máte místo toho vedlejší?
StaHi
no darling je ta expanzní nádoba. Proto taky řikám točit tim kohůtikem opatrně, opatrně. čerpadlu prostě seber proud -jističem.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:47
- Nahlásit
StaHi
njn...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:49
- Nahlásit
jbat
jééé ale vona je, vona teda je
StaHi
(si tim ziiibatkem tak trosku kompenzujete prdinosku, co?)
no jasně, aspoň jedno žvíže s nohama
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:50
- Nahlásit
StaHi
nožky malý, ale má taky žuby žahnutý naholu, víš...?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:51
- Nahlásit
PetraK
jééé ale vona je, vona teda je
ludra je, už kopla Wendy do stehna a má modřinu...
ale jinak je naprosto úžasná. na rajčeti je víc fotek, i s maminkou. lidi, tady je dneska nuuudááá a to jsem ještě v poctatě vstávala o hoďku dříf!!!!! to je tragédyje!!!!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:53
- Nahlásit
PetraK
Prostě ta hadice vedla do darlingu a tečka. Teď co jsme napojený na vodu z města tak už tam je. Ale ten pocit ve sklepě, když se mi koupelna, kde byl darling, napouští jako akvárko vodou a já stojim úplně zbytečná ve sklepě je dost nezapomenutelnej.
Jooo a taky jsem jednou, protože mi zamrzla voda rozkopala půlku předrekonstrukční koupelny, abych pak zjistila, že problém byl úplně v jiný místnosti.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:55
- Nahlásit
PetraK
no darling je ta expanzní nádoba
to uz jsem zjistila.. strycek gugl sice trochen taskaril, pac existuje i toaletni voda 'sweet darling' vot kylie minogue , ale nakonec jsem na to prisla.. ofsem, myslite kohoutek, kterej je na trupce co vede ze studny do darlingu, nebo ten, co vede z darlingu do baraku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
StaHi
..co je darling
Žrádlo pro psy a kočky a pak taky erotyckej klup na Praze 4,ale nechápu teda jak to souvisí s tim,že vám nejde voda..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:58
- Nahlásit
kachna_
no ja mam, aby toho nebylo malo, hnedle dva zdroje vody (studnu i mestskou) ..ale je mi to k trousku, netece nic (resp. dyby vubec nic, bylo by to zahadny min.. ve sklepe voda tece, takze nejak to funguje..ale kuchyn, koupelna?..no bezmoc)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:01
- Nahlásit
kachna_
Jooo a taky jsem jednou, protože mi zamrzla voda rozkopala půlku předrekonstrukční koupelny, abych pak zjistila, že problém byl úplně v jiný místnosti.
éééééch to je děsný, já jsem v tomhle ohledu naprosto zanedbaná, páč tohle má v rukou Brtnik, tož obdivuju každýho, kdo se do něčeho takovýho pustí
když se mi koupelna,kde byl darling, napouští jako akvárko vodou a já stojim úplně zbytečná ve sklepě je dost nezapomenutelnej
no ty vado!!
.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:02
- Nahlásit
davidkova renata
je facht ze erotyku posledni dobou docela zanedbavam.. ale takovejch nasletku jsem se teda nenadala ..du neco klofnout , bo bez vody jsem vyrizena..
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:04
- Nahlásit
jbat
vyhrozujes, jo? (co zuby, ale ten jazyk! )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:06
- Nahlásit
PetraK
No tohle taky bylo všechno z období, kdy jsem přišla o manžela a většinou mi to přišlo jako groteska, naštěstí byl barák starej a škody minimální.
Štve mě až teď ta prasklá trubka v koupelně postavený podle mejch snů a fakt, že je to ještě všechno v záruce a ten kdo to dělal prostě zmizel.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:07
- Nahlásit
StaHi
jako ten je, co? má ho nechutně dlouheeeeej a dole rozšířenej a někdy v horku vypadá, jakoby mu z huby visela lopata...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:13
- Nahlásit
kachna_
ja mam zas obdobi, kdy jsem prisla o tatu.. bohuzel se v moha ohledech choval tak, jako ze tu bude vecne ..byla jsem do starosti s barakem vhozena naprosto bez pripravy.. jako hop a plav! (no a plavu v tom celkem slusne.. i bez vody)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:41
- Nahlásit
PetraK
tak jsem to prubla, i nejakej vzduch odesel.. ovsem sasrak se nekonal, bohuzel ..treba to nakonec bude neco takhle jednoduchyho (i kdyz pri my smule tezko), ale ja uz vyzkousela vsechno, co jsem mohla..ted je to na instalaterovi (ma prijit nekdy tenhle tyden). drzte mi palec, at mi nezruinuje..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:47
- Nahlásit
StaHi
no a plavu v tom celkem slusne.. i bez vody)
To buď celkem ráda, co si tak vzpomínám na tu vodu v koupelně..., ale zvládnout se to určitě dá, když to zvládlo takový nemehlo jako jako já a když máš psy, aby ti dělali radost a společnost a teplo na lokte
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 10:55
- Nahlásit
kachna_
jako bez hafaku by mi tu v tom prazdnym megadome jeblo, vo tom zadna.. na druhou stranu ted v podstate nemuzu uklizet a 3 linajici zabahneny psi udelaj svoje.. esli bude instalater outlocitnej, jebne jemu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:15 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
to uz jsem zjistila.. strycek gugl sice trochen taskaril, pac existuje i toaletni voda 'sweet darling' vot kylie minogue , ale nakonec jsem na to prisla.. ofsem, myslite kohoutek, kterej je na trupce co vede ze studny do darlingu, nebo ten, co vede z darlingu do baraku
tak kajlí minóg nám asik nepomůže. Já bych hledala kohoutek přímo někde na tom dárlingovi - víte jako u topení něco, aby se tadyma dala vypustit voda přímo z toho dárlinga a s tim ten vozduch.
tak jsem to prubla, i nejakej vzduch odesel..
aha, no ale vypustila ste to fšecko??
kachna_
naštěstí byl barák starej a škody minimální.
ale ste statečná žena
kdy jsem přišla o manžela
todle by byl u mě průser - myslim, že bych neuměla ani zaplatit nájem, páč se vo to prostě nestarám. Esli mě vopustí,zabiju ho, pudu si sednout a tim pádem nebudu muset řešit ani složenky, ani to že mi nejde voda! Nic jinýho by mi asik nezbylo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:15
- Nahlásit
StaHi
esli bude instalater outlocitnej, jebne jemu
třeba ti dá slevu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:16
- Nahlásit
StaHi
no a plavu v tom celkem slusne.. i bez vody)
pani to zvládneme. Možná by to chtělo sehnat Ispidicha, třeba by ho taky něco napadalo. nemusí ho napadat furt jen nějaká choroba
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:23
- Nahlásit
PetraK
Možná by to chtělo sehnat Ispidicha,
Jasně, nanosí vodu v kýblech, co by se s tim chudák StaHi tahala ze sklepa.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:26
- Nahlásit
Nestíhám, nestačím, dejte vědět celkové skóre vyplavených domácností a domácností bez vody.
Ví někdo jestli se dá potopit do studně hluboké cca pět metrů? Tedy nejen se potopit, ale i vynořit, pokud možno ve zdraví Bez dýchacího přístroje, ničím takovým nedisponuju, leda bych si mohla vzít zalívací hadici a dýchat skrz ni
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:28
- Nahlásit
Ahojky všem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:31
- Nahlásit
kachna_
Jasně, nanosí vodu v kýblech, co by se s tim chudák StaHi tahala ze sklepa.
já věděla, že to pořešíme
Biluška
hele s tím potápěním nevím, ale vím, že když se něco řeší v studni, tak se tam hlídá taky ešivá tam nejsou plyny nějaký škodlivý.
na tvym místě bych se na tu trupku vyprdla a nechala ji tam. Pokud tam teda nechceš poslat Mášenka
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:33
- Nahlásit
Ví někdo jestli se dá potopit do studně hluboké cca pět metrů? Tedy nejen se potopit, ale i vynořit, pokud možno ve zdraví Bez dýchacího přístroje, ničím takovým nedisponuju, leda bych si mohla vzít zalívací hadici a dýchat skrz ni
To snad ženská nemyslíte vážně? Že, ne.
Nechte to odborníkům, nebo Vám prdne cévka.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:33
- Nahlásit
PetraK
vypustit voda přímo z toho dárlinga
aha..tak takovej kohoutek tam neni.. nebudu se samostatne poustet do zadnejch vetsich akci se sroubovakem, bo ten muj darlink je poctatne vjetci nes ja a moh by mi preprat.. i s domem
vypustila ste to fšecko??
to jo.. moc nechybalo a vzala jsem vam funkci.. tu prezidentskou
kachna_
třeba ti dá slevu
budu ji chtit zadarmo... nebo eventuelne, dyby byl instalater fesnej, poresim i tu erotyku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:35
- Nahlásit
Biluška
Ví někdo jestli se dá potopit do studně hluboké cca pět metrů? Tedy nejen se potopit, ale i vynořit, pokud možno ve zdraví
že vám tam spadla pjetikoruna???!!! Šiš to je děs jaxte nezvotpojedná a lechkovážná!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 11:36
- Nahlásit
Biluška
Kontaktuj speleologyyyyy! Tra tam vobjevej pseudokrasovou voblast a este ti pak budou platit lidi za prohlidku...
|