| Autor |
Zpráva |
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:07
- Nahlásit
arwen
Jdu nahrávat "rodinné fota"...kvalita nic moc, ale ta podoba je tam jasně vidět.
Juž se těším, když už se prozradil ten můj odchovanejh vrh, tak ať se alespoň mám čím chlubit.
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:12
- Nahlásit
Hyena
neboj, my ti ostudu neuděláme. Se budeme snažit bejt správná hyena se vším co k tomu patří...žuby žahnutý nahórů huž máme,takže teď už jen ty ušiska.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:19 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit
arwen
neboj, my ti ostudu neuděláme
JJ, Hyenní drajf máte, to už jsem zkoukla, pase picbuma- to je taky v pořádku, ušiska se podají, eště je mrňavá. Myslím, že vás rozhodopádně berem
Jo a tady je něco z pruhovaného světa
https://secure.storegate.se/user/Share.aspx?id=857 65deb-1138-42f4-aa57-eada4fdb670f
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:29
- Nahlásit
Hyena
kurňa, nejde rajče. No, že seš rodina, nahrála jsem to k nám na web - pár fotek.
http://www.pitbullarwen.estranky.cz/fotoalbum/neza razene/mamina-nasi-ashley___
|
arwen
Člen |
# Zasláno: 29 Bře 2009 22:47
- Nahlásit
Hyena
videjko parádní, šikovní pruhovaní pesani jak jinak...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 06:31
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít, mě to samotnou neba
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 06:39
- Nahlásit
Biluška
Fstávam a jdu z práce domůůů
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 07:06
- Nahlásit
Dines
jdu z práce domůůů
|
Tinta76
|
# Zasláno: 30 Bře 2009 07:09
- Nahlásit
Brý ráno všem přeju
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:09
- Nahlásit
dobré ráno všem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:15
- Nahlásit
brý posraný pindělní ráno
co tady všicíí množíte?? Hyjena třá a Hallyoo1? Taky cíí množit a mít medovinu zlámaný nohy na pojistku!!! nutně potřebuju prachy,sem úpa,ale úpa v řiti
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:21
- Nahlásit
davidkova renata
no tak já ti posloužím,včera jsem potkala paní co má jokšírku a bydlí v baráku u nás v pátém patře a nechala čubu připustit za 2000 jenom kvuli tomu,že to chtěli štenátka její známí
nutně potřebuju prachy,sem úpa,ale úpa v řiti
tak já jedu dnes na podnik,bo ještě po 10 dnech co měla bejt vejplata na učtě nedorazila
jako poslední dobu tam jezdím každej měsíc
a furt do telefonu říká,mi jsme to posílali
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:44
- Nahlásit
Bré ráno všem množitelům. hele jak se vyvydla Hyenina céra
Jináč se půjdu během dneška vtírnout dejavu na útulkářské forum, pojďte tam taky pokecat.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:45
- Nahlásit
Aeště jednu rodinnou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:54
- Nahlásit
Hyena
už tam jsem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 08:55
- Nahlásit
Hyena
ofšem vy se teda nezdáte
sice je tam Hyena sama, ale tahle se mi líbí moc
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:01
- Nahlásit
PetraK
ofšem vy se teda nezdáte
Viďtě pani a nebyla to ždáná námaha. Jen mi te´d Arwen dluží prachy za štěně a nechce je dát.
brezen2008
už tam jsem
Já už taky
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
hoj lidijove, mam naladu pod psa.. vcera jsem mela jedno z tech ocklivejch rodinnejch vyroci, navic jsem zjistila, ze s vodou v baraku je to upa po.rany (tece jen ve sklepe.. tlak v exp. nadobe je, v systemu uz ne..). uz mam objednanyho odbornika a je mi predem blbe z praci a faktury, co me cekaj ..a este navic, zdal se mi tak chnusnej sen, ze to snad ani neni mozny.. koukejte me rozveselit.. SOS!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
arwen
sem koukala na předchozí stránce na odkaz na rajčeti a MiniHyjéna je božííííí to je ksichtík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:02
- Nahlásit
StaHi
se můžu zeptat Brtnika, co by to mohlo bejt, furt řešíme něco kolem study a vody, chcete?
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:03
- Nahlásit
StaHi
koukejte me rozveselit.. SOS!
A co tohle paní?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:07
- Nahlásit
PetraK
hele diky, ale na todle uz musi nekdo odborne kouknout, je to zahada.. ale ze to bude pruser a drahej pruser je uz celkem jasny i lajce.. (novy cerpadlo jsem kupovala -misto planobanyho kompla- loni toudle dobou ... ted to vypada na trupky... zarostly, ne kouzelny )
Hyena
to by slo ...ninjaaaaaaaaaaaaa!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:10
- Nahlásit
StaHi
hele nemusí to bejt úpa průser - je tam taky pár hejblátek , zpětný klapka a tak nějaký takový krávoviny,
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:20
- Nahlásit
PetraK
no nezbyva nez doufat, kazdopadne je to vysoce nad ramec mejch a brachovejch instalaterskejch schopnosti.. mela ste slyset ty nase vcerejsi teorie! (ja tu paranoidne posloucham kazdej neobvyklej zvuk a hnet dedukuju -ehm, napr. zazdeny telefonni sluchatko- a bracha?.. je doktor filosofie)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:26
- Nahlásit
StaHi
(ja tu paranoidne posloucham kazdej neobvyklej zvuk a hnet dedukuju -ehm, napr. zazdeny telefonni sluchatko- a bracha?.. je doktor filosofie
aha, tak vono to určo toho vodníka bude chtít
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:26
- Nahlásit
Dines
Fstávam a jdu z práce domůůů
vy si chodite do prace lehnout, pani? jako lehnout a spat? nepotrebujete dalsi silu? nevahala bych zmenit obor, i slusnou praxi mam
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:39
- Nahlásit
takStaHi -může to bejt jen zavdušněnýýýýý!!
nejdřív jdi k darlingu a tam by měl být dole kohoutek - když jo, tak vypnout čerpadlo a pak OPATRNĚ OTEVŘÍT, OPATRNĚ, páč jestli je tam ten vzduch, tak voda vyrazí , no a tak to vypustíte, vytočíte i z trubek v baráku a aby se ten vzduch dostal pryč a zas napustíte.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:42
- Nahlásit
Pozdrav od Predity...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:43
- Nahlásit
PetraK
pochopila jsem to az k tomu 'nejdřív' ..co je darling? a cerpadlo vypnu tak, ze mu seberu prout? ..ja facht nevim, esli bych se do toho mela poustet, preci jen, ta expanzni nadoba je tak trochen bomba, ze.. (ale s tim vzduchem by to mohlo bejt.. mmch. to byla jedna z mejch prvnich teorii )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2009 09:45 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
PetraK
Jsem si vzpomněla, jak jsem takhle jednou instalatéřila. Chcíplo mi čidlo tlaku, takže fo furt čerpalo vodu, až mi vylítla hadice. Já letim do sklepa, abych vypla hlavní přivod vody, tam se na vteřinu zastavim - no, až tam mi došlo, že NEMÁME HLAVNÍ PŘÍVOD VODY.
|