Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:43
- Nahlásit

StaHi
Stačí takovej?

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:45
- Nahlásit

kachna_

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:46
- Nahlásit

StaHi
a ze sem bes dorta prejdete bes komentare?!

ják bez dorta? Dyk Kachna upekla!

brezen2008
Hele březne- nechci být za chytrou, ale tu brut bys neměla odmítat.

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:49
- Nahlásit

brezen2008
mate sovu pani..

PetraK
kachna je nejhodnejsi, to je jasna vec! vas to ale nezachrani, vy mate vroubka a basta!

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:52
- Nahlásit

StaHi
A co chudák Gerda? Nebejt jí, tak si na svátky nikdo ani nevzpomene.

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:55
- Nahlásit

kachna_
Díky, pani, ste hodná, mě to prostě na imageshack už nepustí a jinaki sm obrázek dát neumim ))

PetraK
proč je fšude po městě padesátka
padesátka je príma, můžeš jet, rozjímat, kouřit a fšechno stíhneš!

Eště sem vám chtěla říct, co získala Pardálka s klukama za ceny, ale všecko si to nepamatuju, v Olomouci měl Hanifáč CAJCA a nevim, jestli BOBa, malej měl pěkný hodnocení. V Insbruku měl hanifáč snad taky CAJCA a BOBA, malej byl druhým nejhezčím štěnětem výstavy. A teď nevim, jestli štěnětem, nebo mladym psem, na to se eště zeptám. Prostě toho taky nasbírali celkem dost, malej začne tituly sbírat v březnu, Pardálka si bude muset koupit novou zeť na ty diplómy a poháry.Dost jí závidim ten s pokličkou, bo pohár s pokličkou už je vopravdickej pohár!

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:56
- Nahlásit

brezen2008
Hele taky si myslim, že si měla jít s brut, mohla ti být moc užitečná, ví, o čem je řeč, tyhle věci skrz svý zkušenosti zná.....

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:57
- Nahlásit

kachna_
no gerda je taky nejhodnejsi, krzeva toho pamatovaka (ja si ani nevsimla dyz sem si 21. zabrala svatek 21. ), ale taky ma vroupka, protoze mi urcite snedla dort a este to maskuje technickou vymluvou!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:58
- Nahlásit

PetraK
jede ještě tenhle týden do prahy ))
StaHi
paní hned odepisuji

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 10:59
- Nahlásit

StaHi
ale taky ma vroupka
Ti dám takovýho vroupka, že ti ten dort ani nebude chutnat!!!!! Jináč uš sem si koupila kypřící prášek do perníku a do pečiva a vanylkovej cukr a skořicovej cukr a budu péct, upeču vám koláč s sebou na ten cz sras! Jo, ale vy asi nejedete, že? ))))

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:03
- Nahlásit

PetraK
proč je fšude po městě padesátka
no tak upa vsude ne

Gerda
nejedu no.. doufam ofsem, ze zazitky z peceni zverejnite!

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

brezen2008
půjdeš o víkendu venčit?

brezen2008
Člen
- Nahlásit

StaHi
mohu ti zavolat?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:06
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
no paní určitě )
napiš kdy a v kolik asi u vás? kam jinam bysme šli

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:06
- Nahlásit

brezen2008
mohes ale vydrz chvilu (tak 5 minut), zjistila jsem, ze mam ufoun uplne vybitej

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:09
- Nahlásit

brezen2008
no jako minulou sotobu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:15
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
tak jo

ale pak mě asi budeš mít daleko :-/

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:21
- Nahlásit

brezen2008
hele kámošku neznám,ale jénu jo,takže bych brut s sebou vzala,ale je to tvoje volba,abys pak zas neřešila dokola co ti tam jako vlastně řekli..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:25
- Nahlásit

isdpch
Jsi v nájmu a ten byt není tvůj, tudíž majitel bytu nemá žádnou povinnost ti dávat jakékoli odstupné. To
to máš pravdu,náčelníku,leč položme si otázku,proč to ten lidumil dělá...já teda myslim,že jí odtama může dostat legálně jedině soudem,pokud samosebou platí řádně nájem,na tom by jí udělal snadno,a teprve soud rozhodně,zda on je povinnen jí obstarat náhradní byt či nikoli anebo stačí-li pouze např. ubytovna..Pletu se?
A nepiš tak dlouhý příspěfky,vedle je to taky zakázaný!!

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:34
- Nahlásit

Dobré skoro poledne

Tak jsem z Práglu celá zmrzlá doma ... odjížděla jsem při -12°C a teď tu máme -10°C, ve vlaku byla zima jak na Sibiři a ještě všude táhlo

Hyena
čuba mýho kámoše a její syn.
jak se čubinka jmenuje, prosím? Já díky Brutově velikosti do ničeho laickýho jít nechci. Zkouším sladit nějaký termín s Aluščinou chovatelkou a snad se povede absolvovat kurz pro australáky

kachna_
psa bych nechala v první řadě pořádně vyšetřit u odborníka a teprve pak bych se na základě jeho vyjádření rozhodla... pochybuju, že byli u neurologa

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:35
- Nahlásit

kachna_
dočítám a koukám, že ti něco podobného psala i Sali ...

kachna_
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:36
- Nahlásit

Sali
že ještě votravuju s tou kavalíří nohou, ale tohle už zajímá spíš jenom mě, psejka jsem neviděla, takže nevím, jak rozsáhlé to poranění ve skutečnosti je. Co vím, tak ses neměl žádný rozsáhlý šití apod. myslíš, že je reálný si takovýhle zranění způsobit bez odtržení vazů a svalů co drží končetinu?

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:41
- Nahlásit

isdpch
Ty dědečkůůů, prosimtě vybolduj pořádně tenhle příspjevek svůj pro března, aby to nepřehlídla a určo našla.

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
vy mate vroubka

Pani! Máte to nějak zmotaný, esli tady má někdo vroubka, tak právě jedině a jenom kachna- páč patří mezi VRUBOZOBÝ! Jinej vrubozobej uš tu neni nikdo. Leda by se tu našla ňáká husa a to tady asi ne

Gerda
a fšechno stíhneš!

no tim sem si právě fčera teda zrovna jistá nebyla , sice to klaplo, ale to jen proto, že tam nikde nebyla třicítka
malej byl druhým nejhezčím štěnětem výstavy

jak DRUHÝM? Dyk je úpa nejhezčí vůbec!!

pohár s pokličkou - že vy ho chcete na vy vylohovaný čaje?
StaHi
no tak upa vsude ne

tak právě z týdle značky jsem včera fakt jako měla strach, esli jí někde nepotkáme. Kdybychom kupříkladu jeli skrz Jeneč, tak jsem asi nevydržela. Tam je čtyřicítka přes celou obec

Biluška
Člen
- Nahlásit

PetraK
Estli si tu hypošku uděláš u konkurence a né v Biluščnině velkoporadně na Hypočárech tak s tebou nebudu kamarádit

Fšichni
Sem neskutečně vytočená, páč mi opět, opakovaně, uš po několikáté nějaký pes nachcal do postele To tady postřílím fšechno a bude klit Tu postel už zastýlám megapřehozem s megaigelitem. Ta svině to dneska odhrabala, odhalila peřiny a nachcala do nich. Nevím kdo to dělá a nechápu proč. Přítomní velkoetologové, co si o tom myslíte? Proč to někdo dělá? Do úvahu připadají následující psi:
1. Hesinka - stará, důchodkyně, v životě s ní stran čistoty nebyli problémy. Jako jedna ze dvou (s Pumou) má privilegium spát se mnou v posteli a taky to využívá.
2. Lilátko - možná až extrémně čistotný pes. Šarpejové mají úzkostlivou čistotu v genech. Když má Lila průjem tak je schopná v noci vzbudit celý barák a šíleně trpět, ale doma to prostě nikdy neudělala.
3. Porschina - ang. buldok z útulku. Semo tamo když se dámě moc chce a nikdo nechce otevřít dveře tak to klidně udělá v předsíni, takže ruku do ohně bych za ni nedala.
4. Semtex - ještě nemá ani rok, 100% zafixovanou hygienu teda nemá. Ví, že se to má dělat venku, ale když je třebas dlouho sám doma a nikdo ho nepustí tak to s klidem doma udělá.
5. Mia - reparátor. Když k nám přišla tak jí trvalo cca rok než se naučila čůrat venku. Tentýž případ co Texík, když ji nikdo nepustí udělá to doma a žíly jí to netrhá. Pokud ji přitom načapu je to vždycky na jednom místě v rohu obýváku. Což ovšem neznamená, že potencionálně nechodí i jinam.....

Ostatní psi nepadají do úvahy, mají alibi. Nýna a Bona byli se mnou na canisce, Arman a Wanda jsou venku v kotci, Puma a Enja byli zavřené v kleci, aby nedělali bligule.

StaHi
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:48
- Nahlásit

Biluška
pani a vy ste pemprzy mela?

Biluška
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:50
- Nahlásit

StaHi
Paní, já mám taky alibi páč jsem byla přece na té canisce s Nýnou a Bonou ne?
Krom toho bez peprz nedám ani ránu

Gerda
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:51
- Nahlásit

StaHi
Jesi vona to Biluška jenom nesvádí na čokle, viďte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:58
- Nahlásit

Biluška
Estli si tu hypošku uděláš u konkurence a né v Biluščnině velkoporadně na Hypočárech tak s tebou nebudu kamarádit

vono huš je to tak nějak jako uděláno. Já tydle věci neumim, dělá je za mě Brtnik, takže když mi přišla nějaká ta bonusová nabídka (Gerdo tetkon nečti!!!!) na půlmega, páč už u nich to svý stavebko jedu od 1999, tak jsme do toho vzhledem k tomu, že budeme muset v březnu-květnu kupovat byt, vstoupili.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Led 2009 11:59
- Nahlásit

isdpch
janika
můj mladej by řekl: "je to její boj" ...a v tomhle případě musím souhlasit.
Já ještě tenhle týden do Prahy pojedu, tak jsem to i Petře psala, ale návrh tentokrát musí vyjít od ní. Pokud se sama nedá do rychtiku a nerozhodne se, co vlastně vůbec chce, tak jí nikdo nebude schopen pomoct a ona díky tomu o svůj byt s jistotou přijde.

březen
nevadí mi, že jdeš do poradny s někým jiným.... opravdu, aby jsi neměla pocit, že jsi se mi dotkla, ale pokud chceš mít kde bydlet, tak udělej to, co ti radí isdpch.
Dej Dastymu košík a vodítko pokaždý, když budeš vycházet z bytu a když se budeš vracet do baráku. Tomu psovi to vůbec neublíží a mádl bude mít smůlu.
Až odpoledne půjdeš do tý poradny, tak si vem s sebou tužku a papír, všechno si důkladně zapiš a hlavně je popros, ať za tebe odpověď napíší. Pak si dojdi někam do kopy centra a nech si to ofotit, aby jsi měla tu odpověď pro případný soud v ruce.

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání