Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 21:17
- Nahlásit

Neessi
tak ještě máš sovu a pokud jdeš už spát, tak stačí odpovědět až budeš mít čas zatím děkuji předem.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 21:20
- Nahlásit

Krom Ebony jede do Olomouce ještě něgdo?
Ebony jak tě poznám? Mám pocit, že jsem taky v áčku, přišla bych se podívat, ale jestli bude narváno, tak půjdu bez psa.

Mucholabko, vejde se mi tam bouda pro psa?

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 22:15
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
zááááávíííííííst!!!!!!!
a to že velká...

Závidťe pani. Já dneska vomrkla terén u koní a zejtra du zapřahat, bo Hyena tuční a pokud nebude mít fyzičku, tak kdo by mě v léte hlídal, až bud zasejc spát před hospodou
davidkova renata
Díky za pomoc, ale už se mi podařilo SatHiovou kontaktnout.

Hyena
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 22:17
- Nahlásit

PetraK
Nevim, esli sova dorazí včas, ale vobjednejte si u enty ten Vetamix,pokud to uveze vosobák, tak to k vám můžu hodit.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Led 2009 23:16
- Nahlásit

Dobrý večír.... sem zpět z plesání. Totálně mrtvá, zmrzlá a s bušící kebulí .... ještě že nejbližší bude za tři roky ( teda jestli tam synek doleze), jinak bych humříla na znechucení

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 07:51
- Nahlásit

Bodré ráno,koukám.......koukám........nikdo tu není

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 08:31
- Nahlásit

Neessi to už tak v neděli bejvá...

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 08:35
- Nahlásit

Hyena
Závidťe pani. Já dneska vomrkla terén u koní a zejtra du zapřahat, bo Hyena tuční a pokud nebude mít fyzičku, tak kdo by mě v léte hlídal, až bud zasejc spát před hospodou

U nás tučním akorát já....

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 09:26
- Nahlásit

Dobrý ráno všem

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 09:32
- Nahlásit

taky dopbrý ráno, chystám se na cvičák, ale figurant se mi jaxi courá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 09:51
- Nahlásit

Sali
no jo taky vláďa dneska zaspal

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 09:51 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

čau všem, jdu koupat elis

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:14
- Nahlásit

brezen2008
čau čau

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:19
- Nahlásit

Dobré ráno všem, co se jim dobře spalo . Pořád jsme váhala , zda dnes jít se psy na naháňku , bála jsem se zimy ( ne kvůli psům, já jsme teplomilná) , představa , že v té kose budu venku cca od 8 do 16 hodin mě vůbec nenaplňovala nadšením, ale cítila jsem, že psi se chtějí trochu hýbat , takjsem to nechala na nich. Přichystala jsem si večer hromadu oblečení a nenařídila jsem si buzení, že bud´mě probudí psi nebo se nokam nepojede. Vzbudila mě SMS v 8 hodin, psi chrněli jak zabití . Jsem doma v teple.....venku se ale oteplilo, určitě bude svítit sluníčko a bude krásně

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:21
- Nahlásit

Dobré ráno vespolek
právě jsem strčila oběd do trouby a studuju občanský poradny...

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:23
- Nahlásit

mac1
u nás je zima a zataženo , takže si nemusím dělat výčitky, že ven s pejskama půjde mužskej

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:25
- Nahlásit

Brno hlásí mlhu.... a já jsem dneska naordinovala odpočinek

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:27
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
já na tý naší ledovce mám odpočinek celou dobu, co napadl sníh ... teda venčím, ale nikde daleko od baráku ..

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:33
- Nahlásit

brut
my jsme byly včera venku celý den, tak jsem naznala, že nám nedělní flákání prospěje ;)

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:36
- Nahlásit

Gwen a Dinulka
jj, odpočinek musí být... já byla na plese ( mladýmu), takže dneska sem doma vyhlásila "ticho" ... sice se všichni bouřej, ale zatím nikdo nezapl ani rádio

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:38
- Nahlásit

brut
heled jdi normálně k tomu doktorovi a jakmile mi petr zavolá co a jak,se mi podívá i na ten odkaz hyeny,tak pak to budem všechno řešit
takže zatím nic dělat nebudu ,dokud nezavolá a neřekne co dál

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 10:43
- Nahlásit

Sali
chystám se na cvičák

závidím.Já s tou chromou pazourou nikam nejdu,páč nás musí někdo živit a od zítřka to bude pěknej mazec.Navíc se udělalo Borgii cosi kolem pravého oka-už to týden mažu na střídačku kortikoidy a Mitexem.Má to v zevním koutku,lehce zduřelé,zarudlé ,srst vypadlou -myslela jsem na demodikosu,ale nějak se to výrazně nelepší.Po pobytu venku to opět zarudne a zduří.Cizí těleso v tom není a ten koutek hnusně praská.Zkusím ještě Nizoral.

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:10
- Nahlásit

bodrej den..
jsem vecir byla na filmovym maratonu u kamosky, proto sem nevotpovidala, sorry

..nemam upa docteno, ale...

PetraK
Cože???????????????????????? Já vim, že mám se StaHi společný předky a zadky ale že patří do rodiny, to je teda novina
..co je todle za bordel? vam to vobjasnim, at je v rodine kliit:
vase mama je muj tata a je to davitkova.. nechapu, co je na tom jako nejasnyho a jak ste mohla zapomenout?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:30
- Nahlásit

StaHi
nechapu, co je na tom jako nejasnyho
viď? to sou lidi,todlencto
čus fšicíí nas*atý

brut
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:38
- Nahlásit

brezen2008
na odkaz hyeny jsem koukala, můžeš tam jít bez předchozí domluvy, nic neplatíš a pokud by si náhodou nevěděli rady ( což nepředpokládám), tak tě odkáží na nějaké spec. pracoviště.
K doktorovi samozřejmě půjdu, ale pak se sejdeme a do tý poradny dojdeme spolu i bez toho, aby ti volal Petr .... potřebuješ jejich radu, nejen aby jsi se uklidnila, ale i proto, aby jsi věděla, co dál ....

StaHi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:39
- Nahlásit

davidkova renata
sem ti vcera zachranila zivot krzeva pripravenej hrop, ale asis to nak prehlit, tati ..toz tady ho mas este jednou:

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 11:55
- Nahlásit

Neessise udělalo Borgii cosi kolem pravého oka-už to týden mažu na střídačku kortikoidy a Mitexem.Má to v zevním koutku,lehce zduřelé,zarudlé ,srst vypadlou -myslela jsem na demodikosu,ale nějak se to výrazně nelepší.
mám ten samý provblém s Kobrou, dělá se jí to na hlavě na střídačku kolem očí a tlamy, a na hřbetě nosu, demodex to není, je to purulentní folikulitida s nějakou florou, co je cejtit přesně jako když zaleješ kytku v drobně plesnivým květináči,
a na ATB v kombinaci Augmentin/Entisol, co měla na sekundární infekt v kapse po kousanci, se to ani neušklíblo,
čili kvasnice/houbičky natuty,
jde to z5 na lokální léčbu otevřít, vydesinfikovat Betadinem a pravidelně otvírat tu pustulku a desinfikovat, za 3 dny to mizí, a bouche to za měsíc zas jinde, vždy jedna pustulka in a time
Považuju to za imunodefekt, to zvíře jako není to, co bych chtěla pustit do chovu, takže s ní to taky skončí, a moc to neprožívám.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 12:03
- Nahlásit

brezen2008
určitě jdi do té poradny zítra s Brut, neděláš tím nic proti Petrovi, potřebuješ se uklidnit rozhovorem s lidmi, co s tímto mají zkušenosti, abys neudělala nějakou chybu.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 12:11
- Nahlásit

Sali

foliculitis to nebude-právě že jsem začala desinf. + ophtalmoframykoinem a big houning.Přikláním se spíš k mycotickým změnám.Takže najedu na chamomillu sol. + Nizoral a uvidím.Hlavně vysadím ty kortikoidy,který to fakt nezklidní(což je u mycotických ložisek trochu divný).Jinak to ložisko je cca 0,8 mm-ale v tom zevním koutku.Jinak nikde nic.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 12:12 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

jinak my už jsme ze cvičáku z5 taky,
chlap v tomhle počasí odmítnul podporovat místní patologický zvyk jít kousat s nezahřátým psem vyjmutým z odkládačky nebo stojícím frontu před placem,
a k haldě na lesní revíry odmítl jet sněhovou cestou, že nevyjede.
Dále nastínil situaci, že v autě umrznou dobrmani, než na ně přijde řada,
a tak jsme vyvenčili, zaplatili příspěvky a jeli domů.
Dva figuranti se tam na place čilnili, takže třetí asi opravdu nikomu nechyběl....
a já to už raději nežeším, naštěstí mě drží migréna od krční páteře, takže absencí mého promyšleného výcviku v tento moment netrpím tak extrémně, jak by v jiné konstelaci jistě nastalo ......

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání