| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:37
- Nahlásit
Kominem ne, to bych videla tapoty na strese ve snehu, na pude jsou kocky. Hajzlikem taky ne, podlaha je beton, ovsem stary steny bridlice.
Jen pro upresneni, nebeha nam tu potkan po baraku, jen ve stary casti, kde se netopi. I tak jsem z toho teda na nerf. A to chybelo malo a mela ji perdelka v hube.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:40
- Nahlásit
Fifi
Hehe, tím komínem jsem to nemyslela tak úplně vážně.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:43
- Nahlásit
Mucholabka
Ale tak ja bych tomu i klidne verila, neb vim, kam jsou ty svine schopny se vysplhat v panelaku. Navic tu jsou kominy dva a ten jeden je nepouzivanej, nicmene zatesnen.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 20:50
- Nahlásit
Fifi
Klíďo odpadem.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:03
- Nahlásit
Fifi
Dostanou se všude. V panelácích se traduje že cestujou odpadem z WC a vylezou kdekoliv ze záchoda.
S potkanama bojuju každý rok, protože máme smůlu že sousedíme s lidma co chovají prasata, ovce a hlavně jsou to hrozní bordeláři a právě tou sousedící kůlnou lezou i k nám.
Sajrajty na trávení nestačím kupovat, všechno sežerou, ale nejhorší je že musím hlídat psy aby nevběhli do tý kůlny kde jsou návnady.
Představa že by se mi ta svině dostala do baráku mě přivádí k šílenství bo se bojím i myší.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:04
- Nahlásit
koukám už asi po 155. na "S tebou mě baví svět" a po 155. se u toho tlemím, to je úžasný film . A Olomouc - kámošky fousek je BIS !!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:16
- Nahlásit
jablunka
Klíďo odpadem.
Jakoze ze zumpy proleze potkan trupkou a udela kuk z misy?? Nestras! tak odolnej snad neni nikdo.
AlenaD
Sajrajty na trávení nestačím kupovat, všechno sežerou, ale nejhorší je že musím hlídat psy aby nevběhli do tý kůlny kde jsou návnady
Tyjo, tak to bych si nedovolila, travit je. Mame kocky, psy, proste jed NE. Zitra okouknu, kudy tam mohla vlizt.
Představa že by se mi ta svině dostala do baráku mě přivádí k šílenství bo se bojím i myší.
Ja uz silena jsem.
NO nic, k zumpe se potkani tema hodilo, zkusim to nak prozkoumat a vymyslet. Tra se ta mrcha sama odstehuje.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:24
- Nahlásit
Fifi
Tyjo, tak to bych si nedovolila, travit je. Mame kocky, psy, proste jed NE.
Tak my venkovní kočky nemáme a kůlna je zavřená, takže tam psi nemají přístup. Neumím si představit čím jiným bych je jinak zlikvidovala.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:30
- Nahlásit
AlenaD
takže tam psi nemají přístup.
Nejde o zavrenou kulnu, jde o to, ze ti ten potkan zdechne nekdo o x treba set metru dal a nevis, kdo si na nem pochutna. Ale chapu te, ja bych teda v takhle uzavrenym prostoru davala spis paste. Na coz se chystam ja.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:35
- Nahlásit
Tak dámy dneska už podruhý vypadla elektrika... to je děs
Ebony
gratulujeme
Hyena
já jsem jenom na ty " ovčácký vpravým slova smyslu" docela zatížená. Nejen na kelpáky, ale i autralský honácký a tak S Hyenou nepasu jen proto, že nemám čas a příležitost dotáhnou výcvik dokonce a s lidmi, kteří tomu rozumí a na ovcích, které to znají. A napůl načatý pasení by bylo mezi koňmi peklo
my nepaseme, protože nemáme poblíž nikoho, kdo by byl ochoten "půjčit" nám stádo a k ovcím australáci moc vhodní nejsou... přece jen jsou tvrdší.
Fifi
kelpie jsou skvělý, taky jsem jeden čas přemýšlela, jestli nepořídit kelpinku k Brutovi, ale rozum zvítězil
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:43
- Nahlásit
brut
kelpie jsou skvělý, taky jsem jeden čas přemýšlela, jestli nepořídit kelpinku k Brutovi, ale rozum zvítězil
nechcu bejt za vysírku, ale tím vítězstvím rozumu jsou dva australáci?
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:44 - Změnil/a: verunicicka
- Nahlásit
AlenaD
taky máme v baráku krysu dostala se nám do místnosti, kde skladujem jabka a tak.. a jelikož je tam všude spousta jemný suti, která tam dřív nebyla,došla jsem k poznání, že se normálně prokoušou skrz cihly..a podlahy. taky nevím co s ním, pastičky jsou jí pro srandu, páč sežere nástrahu a pastička ani nesklapne. a jedu se bojím kvůlivá zvěrstvu, co tu mám dobrovolně
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:46 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Mucholabka
A to jako kteří psi konkrétně, prosím?
Se omlouvám za časovou prodlevu,musela jsem nakrmit své psy.
myslím,že Diana ,Sala a ta poslední žíhaná nějak rychle odešly,nehledě na krytí Bucky Ferdou,kde ve finále pokouše fena za kus žvance, docela dost fatálně své vlastní štěndo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:48
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
nechcu bejt za vysírku, ale tím vítězstvím rozumu jsou dva australáci?
právě že jo .... navíc jsem až dost "rozumná", takže jsem si pořídila tu vysněnnou fenečku
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:49
- Nahlásit
Fifi
ze ti ten potkan zdechne nekdo o x treba set metru dal a nevis, kdo si na nem pochutna
Je mi úplně jedno kde zdechnou hlavně že ne u nás. Psy tady nikdo ze sousedů nemá a pochybuju že by nějaká kočka žrala chcíplýho potkana.
Pasti jsem zkoušela taky a bez úspěchu. Potkan je inteligentní a žije v koloniích, nikdy sám, vždycky pošlou nejdřív zvěda a ten to omrkne, proto jsou i jedy dělaný tak aby nechcíply hned, jinak by to žádný další nežral.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:51
- Nahlásit
mac1
koukám už asi po 155. na "S tebou mě baví svět
a tak to já si rači dala Rebels
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:52
- Nahlásit
AlenaD
Pasti j ? Na potkany železa jedině.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:55
- Nahlásit
Neessi
Pasti j ? Na potkany železa jedině.
Aha, no jo jsme v baráku samotný ženský, podejď bych je chytla do pastí
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:58
- Nahlásit
AlenaD
Je mi úplně jedno kde zdechnou hlavně že ne u nás. Psy tady nikdo ze sousedů nemá a pochybuju že by nějaká kočka žrala chcíplýho potkana.
No vidis, mne to jedno neni. Asi jsem ovlivnena tim, ze nam nekdo otravil kdysi celou populaci kocek (sice to nebyl jed na krysy, ale i tak to byl hnus).
A v tehle mrazech? ze by si nejakej dravec (kocka, ptak) nepochutnal na cerstvy mrsine??
|
Gwen a Dinulka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 21:59
- Nahlásit
brut
no fenečku sis vysnila moooc hezkou, to je pravda
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:02
- Nahlásit
Gwen a Dinulka
no fenečku sis vysnila moooc hezkou, to je pravda
to jo, už jí důvěrně říkáme Svině Druhá ... chudák Brut,ta ho pořádně trápí
|
verunicicka
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:04
- Nahlásit
pastičky na myši se daj koupit i ve zvětšený verzi pro krysy
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:14
- Nahlásit
Fifi
A v tehle mrazech? ze by si nejakej dravec (kocka, ptak) nepochutnal na cerstvy mrsine??
Pro mě je zase prvořadé aby se mi nedostaly do baráku.
Každá obec provádí pravidelnou deratizaci jedem, kdyby jsme měli jejich populaci regulovat pastma, asi by nás brzy sežrali zaživa. Jinak potkan když jde chcípnout tak si zaleze, takže třeba pták se k němu určitě nedostane.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:15
- Nahlásit
verunicicka
pastičky na myši se daj koupit i ve zvětšený verzi pro krysy
Jo to jsem zkoušela, bez úspěchu.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:48
- Nahlásit
brut
přece jen jsou tvrdší.
Jj, viděla jsem v akci s bejkama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2009 22:55
- Nahlásit
Hyena
viděla jsem v akci s bejkama
kde a koho? Jsem zvědavá, chci vyzkoušet letos Bruta i Alušku, snad se podaří dohodnout vhodný termín na jedné farmě
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 06:19
- Nahlásit
Dobré ránko všem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Led 2009 06:19
- Nahlásit
Dobré ráno
Je tu něco nového? Něco podstatného ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 07:11
- Nahlásit
Dobré ráno, dělá něgdo výcuc za celý víkend?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2009 07:53
- Nahlásit
Biluška
ahoj pani, jak se ti líbí psi F Ze Skalní vyhlídky? Jako ženiši.
|