Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 16:32
- Nahlásit

Ebonyjo aha,h,tak to musi vypadat hodne blbe vykrmenej holandan,ale jinak umisteni vzdycky potesi,tak aspon tak.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 17:36
- Nahlásit

Aron je holanďan, tam to je bohužel jako jinde...čím větší buřtík, tím lépe
Ebony
ano, je to trapný, no pokud už máš známku z dospělých do chovu, tak už to máš konečně za sebou,
je to pro mě nonsens a vyhazování peněz, vymetat výstavy, dokud se neprosadí pohled na kondici u všech pracovních plemen stejnej jako u NO.
Klidně dostanu VD za starý typ, chyby odchylky od standardu,....,
ale za "hubenost" mě to uráží, zvl. když vím, jak zhoubný pro organismus je být osádlenej

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 17:46
- Nahlásit

Sali
já ho uchovňovat nebudu, nehledě na to, že má už CAJC a výbornou z dřív....vzala jsem ho jen, že jsme to tady měli blízko, a ten nával v Olomouci je výborná socializačka....navíc on to ještě ten rozhodčí převedl na povahu, protože Aron má k chlapům odstup, takže když se na něj vrhnul, že se podívá na zuby a pes ucukl,rozhodčí se lekl, tak řekl, že ho chtěl kousnout, že je nevyrovnaný, tak jsem naběhla do kruhu (vystavovala ho Wami) ukázali jsme v pohodě zuby, což rozhodčího naštvalo asi, začal tam něco mektat, že v Anglii si zuby prohlíží rozhodčí sám, což mě nasral, takže jsem se ohradila, že jsem se přihlásila na výstavu v česku...a už to jelo....nakonec Aron s vrtícím ocáskem zvládl celý předvedení naprosto v pohodě, jen trochu pasoval v pohybu, ještě mi kámoška ze cvičáku obdivně říkala, jak je pes v pohodě, na to jak ho znala, když byl mladej, no a nakonec tam vyblil, když jsme odcházeli, že on tyhle "sportovní" typy nemusí, on má raději ty "výstavní"

no a když k tomu přičtu, že to byl bohužel strýc mého bývalého muže, tak to holt ani nijak dopadnout nemohlo

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 17:57
- Nahlásit

koňařky , nemáte možnost některá sehnat a zapůjčit přepřavník pro koně ? http://www.novinky.cz/clanek/158434-video-na-statk u-na-severu-cech-umrzlo-sedm-ovci.html

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:13 - Změnil/a: Hyena
- Nahlásit

b]Gwen a Dinulka[/b]
tak čubís se dneska pochlapila. Jako mamuti sice netáhne, ale velmi rychle pochopila rozdíly mezi fungováním an postroji za sucha a na sněhu a bylo to super.
Ebony
že on tyhle "sportovní" typy nemusí, on má raději ty "výstavní"
To je to, co mě s..... na chovu Holanďanů u nás. Pes s normálními pracovními dispozicemi a všechno založené jen na výstavních úspěších a tudíž poplatné vkusu takovýhlech inteligentů
Jak já bych si přála, aby se u Holan´danů dalo také vystavovat v " pracovní třídě"
mac1
koňařky , nemáte možnost některá sehnat a zapůjčit přepřavník pro koně
Bohužel vlastní nemám, na závody jezdím nájemním za komerční ceny.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:14
- Nahlásit

mac1
a zapůjčit přepřavník pro koně ?
to chceš toho koně ukrást?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:17
- Nahlásit

Dneska jsme s Buckou cvičákovali, heč
http://www.stream.cz/video/215209-pitbull-obrana

Ebony
Emma taky ucukla, když rozhodčí chtěla vidět zuby, ukázala jsem jí je v pohodě sama a neřešila nic. Tosy jsou celkem kravičky, když jsem koukala, víc jich bylo podobně zabržděných jako ta naše. Ona nesnese, když se jí kdokoli cizí dotýká, natož kdyby to byl chlap, takže ta výborná je fakt nejlepší co mohlo být vzhledem k původu psa, víc z ní nevytřískám v kombinací s povahou a historií, co má asi za sebou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:18
- Nahlásit

Hyena
no to je to, čemu nemůžu pořád uvěřit, že holanďan NENÍ v FCI zařazen mezi pracovní plemena! To prostě nikdy nepochopim, hlavně že jsou tam plemena, která jsem snad nikdy ani neviděla, natož aby něco dělali

Ebony
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:20
- Nahlásit

Mucholabka
no on by Aron před ženskou neucukl, on ženský má rád, ale tím, že vyrůstal u toho kreténskýho kšefťáka, co ho bil, tak prostě cizí chlapy nemusí, akorát mýho muže a bráchu má rád, ty zná

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:26
- Nahlásit

Ebony
hlavně že jsou tam plemena, která jsem snad nikdy ani neviděla, natož aby něco dělali
Treba takovy kelpie.

Gwen a Dinulka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:31
- Nahlásit

Hyena
tak čubís se dneska pochlapila. Jako mamuti sice netáhne, ale velmi rychle pochopila rozdíly mezi fungováním an postroji za sucha a na sněhu a bylo to super.

šikulka žíhaná....

To je to, co mě s..... na chovu Holanďanů u nás. Pes s normálními pracovními dispozicemi a všechno založené jen na výstavních úspěších a tudíž poplatné vkusu takovýhlech inteligentů
Jak já bych si přála, aby se u Holan´danů dalo také vystavovat v " pracovní třídě"

To neni jen u holanďanů.
U seveřanů sice jakousi "pracovní třídu" vymysleli, ale jsou tam takový podmínky, že by to zvládl i třínohej pes, takže zase nic.....
v podstatě su ráda, že se nás výstavy už netýkají

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:31
- Nahlásit

Ebony
Hm, Emmina je na tom asi podobně jak ten tvůj Aron, dostala jsem na benzínce uzlíček kostí od holky, co se zároveň s ní zbavovala ještě cane corso s PP a měla ještě anglického buldoka, prý ji týpek dovezl do útulku ať ji utratí. Holka jí prý předtím dala nějaké babě, a ta ji pustila ven a pak ji celý den naháněla po venku, tak ji vrátila. Ona před cizíma lidma kňučela strachy s ocasem mezi nohama a utíkala, dokonce mi i po týdnu utekla na cestu a naštěstí se mi podařilo ji dostat do slepé ulice a s vědomím "buď mě pohryže, nebo zdrhne navždy", jsem ji tam ulovila. Půl roku jsem ji měla u sebe a makala na ní, po půl roce ji ta holka co mi ji dala viděla a říkal, že to je jiný pes, ale furt to v ní je. Možná kdyby se s ní dělalo dál, já s ní každý den chodila ven, do města, busem, na cvičák apod., ale to v tom psovi už zůstane.
Pak po půl roce šla k mamce na gauč, to tomu psovi vyloženě svědčí. Moje pokusy naučit ji běhat vedle kola skončily xichtem v betoně ona pro to nemá vlohy, to je prostě moloss myslela jsem, že když to je "bojový moloss", tak to bude aktivní a pohyblivé, ale ani moc ne
Akorát že naši pro její blaho nejsou ochotní nic udělat, leda když jim zavolám a vynadám, ať vezmou čokla na vodítko a jdou s ním aspoň kolečko kolem ulice.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:32 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

tak jdu do práce
a prosím nevím kdy se přihlásím,ale až zejtra večer

Biluška
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:42
- Nahlásit

Sem tu a sem úplně mutvá To bumbání až do rána, byť v papučkách už mi nějak nesvědčí . Jediné co mě na tom těší je, že ráno evidentně nebylo špatně jenom mě

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:43
- Nahlásit

Fifi
Treba takovy kelpie.
Tak zrovna kelpie jsou psi velmi pracovní. Problém je v tom, že je lidi dotáhly sem, kde pro ně práci nemají.Byly šlechtěny pro samostatnou práci u stád. Bohužel mi nejsme ovčí velmoc a pro závodní pasení jsou výhodnější borderky, i když to kelpii taky jde naučit. Způsob jejich práce mi krásně popsal kámoš, co byl v Austrálii- farmář vyveze kelpáky autem do oblasti, kde má stádo, vyhodí je ven a pak jede domů, kde čeká. kKelpie mu samostatně přiženou stádo na farmu. Pak je zavře do kotců a na jemnou práci se tříděním pustí bordery.

mac1
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Neessi
ne , já ne

BinLadin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:56
- Nahlásit

Biluška
To sice potesi ale prilis nepomuze....

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:58
- Nahlásit

vzala jsem ho jen, že jsme to tady měli blízko, a ten nával v Olomouci je výborná socializačka
Ebony
jo jo, i tak se to dá.

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 18:58
- Nahlásit

Hyena
Ja jich par znam, vim, ze jsou to super psove, perpetuum mobile!
Akorat jsem se pousmivala nad tim, ze holandani nejsou v FCI pracovnich plemenech, kdezto kelpie ano.

Hyena
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:13
- Nahlásit

Fifi
JJ, já jsem jenom na ty " ovčácký vpravým slova smyslu" docela zatížená. Nejen na kelpáky, ale i autralský honácký a tak S Hyenou nepasu jen proto, že nemám čas a příležitost dotáhnou výcvik dokonce a s lidmi, kteří tomu rozumí a na ovcích, které to znají. A napůl načatý pasení by bylo mezi koňmi peklo

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:46
- Nahlásit

Brej večír, jdu jen pozdravit a pak čumět na S tebou mě baví svjet!

StaHi
vase mama je muj tata a je to davitkova

takže to je ešče horší než sem doufala

davidkova renata
čus fšicíí nas*atý

tak to jsem předefším já, páč jsem se kvůlivá bezdomáčovi, kterýho jsem jsem ve dvě v noci vyhazovala z baráku a díky jeho kámošce, kterou jsme pak dodatečně ještě vyhazovali s Brtnikem VŮBEC NEVYSPALA!! , páč jsem byla tak vytočená, že jsem usla až ve tři ráno.

Erin
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:49 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Mucholabka

Půl roku jsem ji měla u sebe a makala na ní,

A výsledek??

Pak po půl roce šla k mamce na gauč, to tomu psovi vyloženě svědčí.

No alespoň má svoje pohodlí,když není sportovně naladěná.

Akorát že naši pro její blaho nejsou ochotní nic udělat, leda když jim zavolám a vynadám,

tak nevím,napřed ji hodíš na gauč k mámě ,protože je fena s tím stylem života 100% spokojená,pak zase rodičům vyčteš ,že s ní obejdou víc jak jen blok!?Víš proč se těch zvířat ujímáš??Nějak rychle ti mizejí pod rukama....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:49
- Nahlásit

PetraK
ak to jsem předefším já, páč jsem se kvůlivá bezdomáčovi, kterýho jsem jsem ve dvě v noci vyhazovala z baráku a díky jeho kámošce,
Tolik vetamixu ke zkrmení, jé...
..né, tak vážně, nemáš s nima soucitu, víš jaká je venku kosa? Nedávám maso ani do mražáku. A ty je nenecháš v baráku. Hanba.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Erin
ak nevím,napřed ji hodíš na gauč k mámě ,protože je fena s tím stylem života 100% spokojená,pak zase rodičům vyčteš ,že s obejdou jen blok!?
Na gauč si ji vzala sama mamka, já jí to nenabízela, ale pro dobro psa by bylo dobrý, kdyby se s ním chodilo víc.
A výsledek??
Vzhledem k tomu že je schopná zafungovat na výstavě a nechat na sebe makat lidi, tak dobrý. A že před lidma nepíská a nechčije.

Nějak rychle ti mizejí pod rukama....
A to jako kteří psi konkrétně, prosím?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:52
- Nahlásit

Ebony

Ich gratulíre!

no a když k tomu přičtu, že to byl bohužel strýc mého
bývalého muže, tak to holt ani nijak dopadnout nemohlo

Fifi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:54
- Nahlásit

Kudy se muze dostat do zavrenyho nepodsklepenyho baraku potkan?

PetraK
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 19:55
- Nahlásit

Mucholabka
..né, tak vážně, nemáš s nima soucitu, víš jaká je venku kosa

mám, mám výčitky- proto taky krom toho vytočení ten blbej spánek, ale hele - minule tu byl smrad tak strašnej, že to nešlo vyvětrat. Oni tu totiž nejen v tom sklepě spí, ale bohužel konají i své potřeby , krom toho neustále vytlučené sklepy - my už ho ani nezamykáme, rozbité dveře. O fetu a žloutence nemluvím. Je, je mi z toho nedobře na duši, zas na druhou stranu - kdyby nechlastali, můžou jít do Azylového domu. Jsou tu v domě i malé děti taky. Nicméně, dobrý dojem z toho opravdu nemám

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 20:25
- Nahlásit

Fifi
Komínem.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 20:30
- Nahlásit

Fifi

Klidně třeba kanalizační stoupačkou, odpadem, nebo prokoušou dřevěnou podlahu, rákosový strop, možností je spousta.
Nám například do uzavřený kůlny prolézaly zdí od sousedů.
Byly dvě zimy extrémně teplý a tak jsou hodně přemnožený. V loňském roce jsem je na podzim viděla normálně ve dne běhat přes silnici a když jsem jela autem bylo vidět jak mizej ve škarpách, tak snad letos trochu pomrznou mrchy.

Neessi
Člen
# Zasláno: 11 Led 2009 20:32
- Nahlásit

Fifi

přes půdu.

<< 1 ... 2394 . 2395 . 2396 . 2397 . 2398 . 2399 . 2400 . 2401 . 2402 . 2403 . 2404 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání