Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:13
- Nahlásit

AlenaD
Jo, vono se to nezdá. Když jsem loni na jaře betonovala plot tak jsem nedělala nic jiného než asi půl kiláku od baráku k plotu tahala pytle s cementem a konve s vodou Furt jsem tahala, furt jsem míchala a plot vůbec nepřibýval A eště jsem drhla šutry

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:17
- Nahlásit

Roxana
A susicka mi po zkusenostech ze zahranicni, kde bez toho neexistuje, nesmi do domu - pradlo je z toho chnusny a desne se nici

Já jí mám asi tři roky a jsem s ní moc spokojená, prádlo je nádherně vyfoukaný a měkký, v životě jsem neměla tak nadýchaný ručníky což velice oceňuju vzhledem k tomu že jsem nežehlící. Zatím se mi nezničilo nic, jenom se mi povedlo asi dvě věci srazit protože nečtu návody na použití.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:17
- Nahlásit

Fifi
já vo ní vim,kurva a dneska sem tam zrovna koukala,tak vim,že tam eště sou.NECHÁPU TO !!!!!!!!!!!!!!!! ,takoví krásný psi!!!!!!! a ta čubina je taky nádherná,fakt mě todle sere,dneska ukazovali na Markíze jak maj v Bratislavě asi 35 štěnat ,různě pohozený v pytlích u popelnic nebo na poli ,malinkatý chůdata..po mě nemůže nikdo chtít abych dala byt korunu na tvory z druhu homo sapiens

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
sem byla vodpoledne na Ladronce a pro změnu to zas imitovalo povětrností podmínkypři obléhání Stalingradu
Mi něco povídejte,v půl pátý sem vytáhla děti a čokliska a šla sem to fšechno utahat.Děti jezdili z kopečka na lopatách,čokli lítali a Otík dostal ze sněhu mezi polštářkama hysterák.Vyfoukaná sem jak Elvisůf účes,asik dneska po dlohý dobje usnu přet půlnocí.
Ofšem fšechno vostatní uš popadalo a otecko vodjel vytvářet hodnoty,taxi loupnu dvje dvoječky Portugálka a možná mi upadne hlava do klávesnice.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
Tam je pruser ten, ze maji par kotcu, a kdyz jsou naplneny, tak holt MP prestane odchytavat. Bo to neni kam davat. Kdyby slo tra ty vlkosedy premistit nekam, kde maji volneji, nebo ja nevim, tak neco.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jablunka
Vyfoukaná sem jak Elvisůf účes,

taxi loupnu dvje dvoječky Portugálka a možná mi upadne hlava do klávesnice.

hlavně jí nepoblijte at nejni v žumpě bordel

AlenaD
Člen
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Moc krásný fotečky, ten Dasty je s tím tenisákem fakt boží.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:20
- Nahlásit

tak fšicí dobrou noc, na mě už to padlo, to asi dělá ten sních.
Dobrou s jakýmkoli zvířetem, já spím s háravým baziliškem, dolů k 3 pinzetám se už nevejdu...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:20
- Nahlásit

Fifi
Kdyby slo tra ty vlkosedy premistit nekam, kde maji volneji, nebo ja nevim, tak neco
hzele nevim vlastně kdo jsi,ale nezkoušela jsi už Simonu z NO v nouzi?? Ta mívá svěží nápady a je hodně schopná

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
hlavně jí nepoblijte at nejni v žumpě bordel

Po štyrech decákách???Spíš mám vobavu,že mi začne chutnat a strestám flašku.Musím si ofšem sama přiznat,že pro mě dneškem konečně zase začíná klídek,těch 16 dní bylo děsivejch,taxi to zasloužím.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:23
- Nahlásit

Biluška
Furt jsem tahala, furt jsem míchala a plot vůbec nepřibýval A eště jsem drhla šutry

Kdyš von ten betón má tu nevýhodu že je kurefsky těžkej

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:24
- Nahlásit

davidkova renata
Nezkousela, jdu ji pisnout. dik.
hzele nevim vlastně kdo jsi
A muzu ja za to, kdyz porad chodite na vychazky jen po Prahe?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:26
- Nahlásit

Fifi
hzele nevim vlastně kdo jsi
A muzu ja za to, kdyz porad chodite na vychazky jen po Prahe

tož to ne,ale abys jako nakonec nebyla ta Simona
Tak jí zkus,máš maila ne? Esi ne,pošlu ti ho ,ale nemám asik tvůj,mám davidkova.renata@seznam.cz,možná něco vymyslí...

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:38
- Nahlásit

davidkova renata
Mas muj mobil.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:41 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=2490666

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:47
- Nahlásit

jablunka
Ku..a., proč si k¨dekdo myslí, že je nejideálnější nápad pořídit si k miminu i štěně

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:48
- Nahlásit

jablunka
Tak tam vůbec nelezu, neboť by mě z lidí klepla pepka.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:49 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit

jablunka
no ty vole..mimibazar..bych se z lidí poblila...
Hyena
já si teda myslím že teda ke štěněti dítě...to je lepčí postup

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:50
- Nahlásit

Hyena
Ku..a., proč si k¨dekdo myslí, že je nejideálnější nápad pořídit si k miminu i štěně
a co mimino ke čtyřem psum?

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:51
- Nahlásit

kachna_
tak je to správně tohle pořadí schvaluju..ale spousta lidí má vidinu dokonalé rodinky...maminka,tatínek,miminko a pes...sakra ale..

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:53
- Nahlásit

Hyena
Protože přece to loskočné štěňátko vypadá tak ňuňaně a ta paní odvedle má přece toho retrívra jak tak krásně chodí vedle kočárku. A taky proto, že jsem v dětství četla Bílého tesáka a viděla jsem film "Táto, sežeň štěně" a tak mám tu nejlepší přípravu stát se kynolókem, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 20:59
- Nahlásit

jablunka
kreténi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
sem na to neměla čumět,fifi mě varovala founem,marně ,kráva jedna uzená,mi prdla céfka,kdo mi jí vopraví,starej chirurk nejni doma a mladej to neumí...ku*va uš mi jebe,du si vzít neurol a padám vocud

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:00
- Nahlásit

P.S. kráva uzená samo nejni fifi,jak by si někdo slabomyslej moch vyložit ,ale ta co zoufale vzývá matky

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:10
- Nahlásit

davidkova renata
Prdlý céfky opravit nejdou Taxe nerozčiluj a nečti inzeráty od kraf uzených

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:14
- Nahlásit

Biluška
Prdlý céfky opravit nejdou
Kecy kecy kecicky, jdou, sem to videla na vlastni oka.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:23
- Nahlásit

Fifi
Gde?? Tu něgdo umí bajpás?

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:32
- Nahlásit

Biluška
Co je v rodine, to se pocita.
Akorat jsem to ted docetla, a koukam, ze StaHi je zasejc naka spatna, nerikala, ze letos bude LIP????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:35
- Nahlásit

ahojda,jenom na skok,bo jdu za chvíli do práce....
co se týče toho dastyho,no vona mi teta sali upravila náhubek,aby mu tolik nelítal a jak ,kdo ho zná ví,jak nervil tak furt štěkal a blbnul,no horší než Kobra sali,no a tak mě i sali napadlo že mu tam dám ten míček a světe div se,vono to pomohlo,sice taky sem tam zařval,ale když jsem potřebovala řekla,jsem - kde máš míček a on si ho nosil v hubě jak páv a byl spokojenej celou dobu
dík za fotky Ládovi,bo tahle fotka bude zas slavná v pet centru

Hyena
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:38
- Nahlásit

sarax
já si teda myslím že teda ke štěněti dítě...to je lepčí postupNo ta čuba je ale desetiměsíční, tak že pokud nebyl odběr štěněte ve 4 týdnech....

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Led 2009 21:48
- Nahlásit

Fifi
nerikala, ze letos bude LIP????
Hovno líp!!!Právě odjel vet........přijel utratit Bobinu.

<< 1 ... 2277 . 2278 . 2279 . 2280 . 2281 . 2282 . 2283 . 2284 . 2285 . 2286 . 2287 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání