| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:35 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Mi asi upadne fšechno co mi přečuhuje!
Páč sem debil fšechno uklidila fčera,tak mě dneska vyvezli děti s tatínkem vyvenčit do zámeckýho parku taky. Po 20 ti minutách sem myslela,že pojdu,jaká mi byla kosa,ale děti chtěly běhat a Brůs házet balónek. Na závěr si fšichni střihli andělíčky ve sněhu,ale já ne,páč uš bych nefstala.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:41
- Nahlásit
jablunka
pani,mně to nende zvječit !
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:42
- Nahlásit
jablunka
tak teď už to de !
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:51
- Nahlásit
jablunka
krásné fotečky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 19:55
- Nahlásit
jablunka
musíš příště uklízet pomálu, aby jsi nemusela klepat kosu Ale fotky jsou hezký
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 20:08
- Nahlásit
Neessi
pani,mně to nende zvječit !
Mě to zase nešlo vložit!!! Páč mám komplet přeinstalovanej pičítač a s těma novejma programama nespolupracuje rajče,tak to mám jinde a sem na nerf!
brezen2008
Díky.
brut
musíš příště uklízet pomálu, aby jsi nemusela klepat kosu
Fakt by mě nigdy nenapadlo,že se budu kopat do hlavy za to,že mám uklizeno.
A taky děkujem za pochvalu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 20:19
- Nahlásit
tak a já jdu po vzoru psíku spinkat do postýlek,jsem sami doma,takže můžes se rozvalovat po celé postýlce )
a zítra jede eliška za tetou na menší vejletek do obory
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 20:57
- Nahlásit
tak já konečně mizím do vany, spěte sladce fšicí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:00
- Nahlásit
brezen2008
jo, byla to maminka Tchoře, s Merunou.
Ebony
teda že těch vofčounů je...a to jsou fakt pro fšecko kupci????
Odmítla jsem jednu fenu, byla to ošklivá pracačka, ani ne proto, že byla ošklivá, ale proto že by takováhle štěňata skončila buhví kde, na výstavu ani na práci by si je nikdo nekoupil, všechny feny, co jsme kryli, byli výborné, s první třídou chovnosti, nic lepšího nejde.
to je důvod, proč nakonec na Kiruně neodchovám, ač psa bych do páru domluvenýho měla a dobrýho...od LUďka toho Cliffa.
Nemám šanci zviditelnit čubu tak, abych dala šanci potomkům.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:11
- Nahlásit
Tak mě napadlo zase jednou vybrat poštofní schránku Krom milionů reklam tam byla složenka z Fondu ohrožených děcek Klokánek S ní tam byli jakési noviny s velmi dojemnýma příběhama chudáčků co je matky-alkoholičky odložili. A samozřejmě žebrali, abych jim poslala nějakou kačku Rupli mi asi čtyři céfky, páč jsem si spočítala kolik asi tak stojí tisk takových novin a kolik zacvakají poště když je namátkově rozesílají po celý republice. I s předtištěnýma složenkama Pak maj mít prachy na haranty když je utrácejí takovýmhle bohulibým účelem Fuj, sem se zase vstekla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:33
- Nahlásit
čus fšicííí sobolí hovna
nestíííhám,kladu .....dlažbu aby nenastala mejlka ,snad už je konec dyš vodmyslim,že sem dupla na dlaždici a vona pode mnou prdla ,tagže je čas začít s dyjetou .Aspon že je to skoro v rohu..
Ráno sem mrzla f Oboře s pardálkou a gerdou a vodpoledne sama,pes nemrz,tomu je to putýnka
Sali
hele to mi neřikej,že tchořík měl nornální boty?????????????????? Sem číhla vedle na foto a pantofle se mi zdá to nebyly
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:42
- Nahlásit
Biluška
Fondu ohrožených děcek Klokánek
tam nepřispívej ani náhodou.... znám Marii a většina peněz nejde tam, kam by měla
davidkova renata
nestíííhám,kladu .....
teda paní..... sem se ouplně lekla, co vlastně kladete
dlaždici a vona pode mnou prdla,tagže je čas začít s dyjetou
a proč kupuješ aušus? dietu nedrž, už takhle se voblíkáš za tyčí... se nám ještě ztratíš a kdo bude uklízet žumpu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 21:55
- Nahlásit
Zdravím, jdu spát. Dobrou s Beskou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 22:34
- Nahlásit
Já spát zatím nejdu... čekám, až se dopeče chlebík, aby bylo na snídani ... bude celozrnnej a doufám, že i chutnej
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 22:48
- Nahlásit
davidkova renata
sem dupla na dlaždici a vona pode mnou prdla
No jo, to je tím, že jsi moje ségra, nedif se!!!! Tedy mezi námi, já bych f tom případě skončila o patro níž.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 22:56
- Nahlásit
brut
Mě by ani nenapadlo přispívat do jakékoliv podobné organizace, či církve
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:00
- Nahlásit
Biluška
Mě by ani nenapadlo přispívat do jakékoliv podobné organizace, či církve
mně taky ne, tolik peněz zase nemám
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:01
- Nahlásit
brut
čekám, až se dopeče chlebík, aby bylo na snídani
ty nemáš programátor na tý pekárně? Jako že začne péct až hodinu před tím,než vstaneš,aby byl chlebíček teplý?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:08
- Nahlásit
Neessi
ty nemáš programátor na tý pekárně? Jako že začne péct až hodinu před tím,než vstaneš,aby byl chlebíček teplý?
určitě má páč má stejnou jako já, ale třeba má chuť na teplý chlebík, nebo má strach, že jí doma fšecko sežerou, teda spapaj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:08
- Nahlásit
Neessi
ty nemáš programátor na tý pekárně?
mám ... jenže přesně tohle jednak patří k těm pokusům a druhák by mně míchání vzbudilo... máme propojený obývák ( kde do dodělání ložnice spíme) s kuchyní, mám hrozně lehké spaní
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:10
- Nahlásit
Alexa
třeba má chuť na teplý chlebík, nebo má strach, že jí doma fšecko sežerou, teda spapaj
taky že na mně toho moc nezbývá ...ale zatím je to o "hlučnosti"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:14
- Nahlásit
brut
mně taky ne, tolik peněz zase nemám
To taky, ale hlavně vím, že nedojdou tam, kam jsem je poslala
Na gulak mi už roky jezdí jedna holka co má jako brigošku prodej takových těch odznaků, taky to má jít na nějaké haranty. Ta holka je z Mostu a prodávat jezdí běžně na Moravu. Prostě v Mostě nalodí dvě-tři holky do auta, dovezou třebas do Uherského Hradiště,vypustí na pár hodin do ulic a zase dovezou zpátky. Nepochopila jsem jestli třebas moraváky vozí do Mostu, ale fascinuje mě, že z patnácti kaček za odznak mají prachy na takovéhle náklady. Zajímalo by mě kolik z toho se skutečně dostane k nějakým děckám
Nemluvě už vůbec o tom, že spousta lidí jí dá víc než 15,- .Zaplatí třebas padesátikačkou a odmítnou peníze zpátky. V domnění, že to jde na ty chudáčky opuštěné harantíky někde v Indii. Houbeles. Ona ty peníze nemá jak "vyúčovat", protože jí chybí v protihodnotě prodané odznaky. Takže hádejte kde asi tak ty penízky skončí?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:14
- Nahlásit
brut
by mně míchání vzbudilo
tak ať míchá ve sklepě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:25
- Nahlásit
Biluška
To taky, ale hlavně vím, že nedojdou tam, kam jsem je poslala
no v tomhle případě to fakt platí ... jinak já jsem ochotná dát jen tam, kde vím s jistotou kam penízky poputujou
Neessi
tak ať míchá ve sklepě
tam je děsná zima....ale zkusím koupelnu, jen se obávám, aby si nepochutnali psi dřív než my
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:37
- Nahlásit
jdu pozdě ale přece, a musím říct, že
Alexa
Čau žumpaři teda nevím jak je to možný, ale nepřijde mi venku zas taková zima,
má naprostou pravdu!! Moje máma taky tvrdila, že je venku neuvěřitelnej mráz, takže jsem na sebe před odjezdem na chalupu navlíkla všechno co jsem doma našla a vypadala jsem pak díky ní jako panáček Mišelín a ................. potila se jako dvéře vod chlíva!!!!!!!!!!!!!!! vůbec venku nebyl ukrutnej mráz, byla m normální zima. Normální Pepa Zíma. Akurát na procházení to bylo. Kdo tvrdí, že byl hroznej mráz - je - promiňte - máčofka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:45
- Nahlásit
PetraK
Kdo tvrdí, že byl hroznej mráz - je - promiňte - máčofka.
No dyk. To je děsný překvápko,že je v lednu mráz,co? Prostě normální zima,kurňa. Pořád to je prt,než ten mráz,co jsem jednou zažila v Rusku(teda cccp) ,bylo - 35°C a slepily se mi nosní dírky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:46
- Nahlásit
jablunka
paníííííííííí už tu nejste, ale.......... to sou krásný fotočky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:47
- Nahlásit
Neessi
No dyk. To je děsný překvápko,že je v lednu mráz,co?
konečně něgdo normální!!!!!!!!!!!!!! Jak jim vysvětlit, že todle je tak - z poloviny -jak se patří?? A že když to nebude, tak nevyscípaj bacilové, bleší , klóší a klíšťácíí? Sou naprosto hloupí, todle je prt zima. Todle ešče neni zima jak má bejt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:49
- Nahlásit
Neessi
bylo - 35°C a slepily se mi nosní dírky
sem srap!!! Nosní dirky se mi lepjej už při mínus patnácti
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 23:55
- Nahlásit
PetraK
sem srap!!! Nosní dirky se mi lepjej už při mínus patnácti
asi je máte menčí,jak já
a to ještě f tom mrazu moje kamarádka žrala tu ruskou zmrzlinu -vona byla dost vodolná ta kamarádka.Zmrzlina se jen lámala po kousíčkách
|