| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 10:59
- Nahlásit
Lola1dekuju pani,jestli chcete drjvovy stene,mam na to poradnik,plysovo-hajanovo chov mix,vse mozne i nemozne,ale nejsou zas marodni a nicim netrpi a povahu maji po hajanovy,to se ceni,ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:08
- Nahlásit
no nic mejte se tu pekne,jdu jist a za chvilku frcim do rachoty!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:34
- Nahlásit
nemethova5
Brut je nosí v tlamě a chce se o ně přetahovat, Aluška je škube ( ta zničí úplně všecko, i to, co výrobci tvrděj, že je nezničitelný) ...asi jí baví z nich vyndavat náplň, protože tu pohází po celým baráku
Příjemnou rachotu, v týhle zimě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:37
- Nahlásit
Před chílí jsem dokoupala Sviňu, mám jí zabalenou v ručníkách a dece na klíně, klepe se chudák jak sulc... po odpoledním večenčení jde na řadu Aluška
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 11:58
- Nahlásit
leila
Jasně, že ji mám ve svých psech. Prostě nejde přihlásit
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 12:00
- Nahlásit
nemethova5
Jé pani to je krásný zvířecí obložení, ten Hajánek je zlatej že nic nerozškube. Ještě fčéra jsme měli taky takovýho krásnýho zajíčka jako má před čumákem, ale Lilinka mu otevřela bříško a fšude bylo spousty polystyrénových kuliček. Kdepak u nás nic nevydrží.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 12:02
- Nahlásit
brut
zlatej Hajánek ... u nás by plyšáci nevydržely ani na tu fotku
Jo přesně jako u nás. Velký čuby plyšáci nezajímají a malá fšecinko rozškube.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 12:13
- Nahlásit
leila
Chceš mudi s PP? Michel snižuje stavy v CHS, má inzerát na i-fauně . Daruje
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:09
- Nahlásit
čus fšicííí co odmítaj bejt nemocný
hele tady je ale kurefská zima ,nenávidim zimu,okamžitě se mi složte na nějake Kokoajlent nebo to vodnese můj pes a to jistě nechcete,tagže posílejte hneeeeet
Darinka1
pani,samoty ve stáří se nebojte,jen co se nám rozjedou Pleočáry,jako dceřinej podnik zakládáme farmu Darinkočáry,kde budou soustředěný ty co díky státu nemaj ale už vůbec na nic .Nemám obavu,že nebudem prosperovat .Převychovávat je ale už nebudem,to je ztráta času,pouze jim umožníme dožít,což asi nebé dlouho trvat bo nehodláme mít nějaký vysoký náklady .Za každýho přirozeně a spontánně uhynulýho nám julínek vyplatí dotaci,páč ho to příde furt levnějc a spokojený budem všicí,ne?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:24
- Nahlásit
davidkova renata
U nás je tady svinská zima, ráno bylo -15°, ty hebridy řvaly jako krávy, musela jsem je vzít okamžitě do baráku, jináč bych si pjekně odskákala.
Za každýho přirozeně a spontánně uhynulýho nám julínek vyplatí dotaci
Ten uš nám asi vyplatí kulový, bo mu to brzy soukmenovci spočítaj, dyž jim podříz tu větef
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
hele tady je ale kurefská zima
u nás taky , se přemlouvám, abych šla s čoklama ven.... navíc to tu svinsky klouže, takže mám strach vystrčit nos mimo barák, abych si zase něco nezlomila
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:29
- Nahlásit
AlenaD
Ten uš nám asi vyplatí kulový, bo mu to brzy soukmenovci spočítaj, dyž jim podříz tu větef
bože to je fuk,tak nám jí vyplatí ten co to koryto urve po něm bo tedle zájem budou mít tuty společnej
ráno bylo -15°,
tady prej -10,já nevim,nemám teploměr(ani ten lékařskej )
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:30
- Nahlásit
brut
abych si zase něco nezlomila
no jééžiš,tak vyplázneš nějakej ten potřebnej poplateček a jede se dál ne? Sádru si doma můžeš vyrobit svépomocí at nezatěžuješ systém a berle ti můžu na chvíli pučit(za poplatek,pochopitelně,nejsem charita )
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:33
- Nahlásit
Holky nestěžujte si Tady je taková kosa, že mi dokonce ani Texál venku neutek . Dobře ví, že kdyby utek tak umrzne Asi byla zima aj v noci, páč Arman si konečně zalezl do boudy. Letos poprvé . Gozéra říká, že žádná zima není, že kdybyste prej přijeli k nim do aljašské malamutárie tak byste teprvá viděli zimu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:39
- Nahlásit
Biluška
Gozéra říká, že žádná zima není, že kdybyste prej přijeli k nim do aljašské malamutárie tak byste teprvá viděli zimu
gozéra je debil ,preferuju názor Otíka Jablůnka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
Já taky, ale co mám dělat když mám doma tuhle trupku a nikoliv Otíka? Přivážu ji za auto a pojedu venčit
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Biluška
jee to nevim, me to jelo normalne... Ale tak snad se ti to povede
Chceš mudi s PP?
A co sem? mudiho nee ja si pockam na dalsi pumicku
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:44
- Nahlásit
Biluška
Gozéra říká, že žádná zima není, že kdybyste prej přijeli k nim do aljašské malamutárie tak byste teprvá viděli zimu
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Biluška
Já taky, ale co mám dělat když mám doma tuhle trupku a nikoliv Otíka? Přivážu ji za auto a pojedu venčit
Hele a víš že u nás jeden expert takhle venčí. Má australáka, normálně ho za jízdy vyhodí z auta a pes panečku valí aby mu neujel. Já uš sem o tom taky uvažovala jako nouzové řešení že bych třeba vochromla úplně.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:49
- Nahlásit
Biluška
Hele tech i Kuvasze daruje
Těch kříženců maďarů je čím dál více Daruji křížence NO Daruji křížence NO (matka, celočerná s PP) otec pravděpodobně mudi. K odběru budou na Vánoce.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:57
- Nahlásit
davidkova renata
gozéra je debil,preferuju názor Otíka Jablůnka
Otík fskazuje,že Godzéra je debyl a má mu prej poslat tu vofčí kůži!
Zdravíčko spolužupaříííííííí........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 13:59
- Nahlásit
leila
no jo, je jich čím dál tím víc, tak holt budou i kříženci a bezpapíráci
AlenaD
Bývalý přítel takhle venčí běžně. Jednou si přejel pudlici a dvakrát psa ztratil když se pes zpozdil a pak to v mlze vzal za autem v protisměru Ale je nepoučitelný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:00
- Nahlásit
jablunka
Gozéra ofečku nedá Nepučí ji ani mě Maksimálně se ni můžu dívat, ale moc dlouho abysem ji neokoukala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:02
- Nahlásit
Biluška
Gozéra ofečku nedá Nepučí ji ani mě
Dyk říkám,že je debyl! Tak ji vohol,ať vidí jaký to je.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:09
- Nahlásit
jablunka
Tak ji vohol,ať vidí jaký to je.
Nic, to by se mi pak cpala do baráku Proč myslíš, že se menuje Gozér-destruktor? Ji do baráku nevemu ani kdyby bylo mínus padesát
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:15
- Nahlásit
Biluška
tak holt budou i kříženci a bezpapíráci
No doufam co nejmin pac lidi si neuvedomujou co to je Hele a nevis kterou z mudlu Foster prodava?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:20
- Nahlásit
Čau žumpaři teda nevím jak je to možný, ale nepřijde mi venku zas taková zima, ani jsem nemusela ráno škrábat autíčko, zvládly to stěrače
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:20
- Nahlásit
leila
ňákou černou. Nevím kterou
|
Darina1
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
Tak, tak paní Davídková úpa mi mluvíte z duše.
Ty už víš jaké to je, když seš na vše sama a jsi už úplně připravena, ale já co jsem 27let vdaná a jsme na to DVA, tak ta představa je fakt hrozná. Samota- no pokavaď budu normální a trochu pohyblivá tak budu mít stále ty svoje kulíšky a až zblbnu tak pak už mi to bude šumák a fuják. Slibte mi, že na mě nezapomenete a za takových 20let si mě vyzvednete.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2009 15:02
- Nahlásit
Tak jsem zpět z procházky..... a celá
davidkova renata
no jééžiš,tak vyplázneš nějakej ten potřebnej poplateček a jede se dál ne? Sádru si doma můžeš vyrobit svépomocí at nezatěžuješ systém a berle ti můžu na chvíli pučit(za poplatek,pochopitelně,nejsem charita
poplateček by mi tolik nevadil, ale nesmím sádru a jestli to bude stejný jak předloni v létě, tak nebudou mít nikde místo, bay mi dali šrouby .... berle od tebe nepotřebuju, sama mám několikery
AlenaD
Hele a víš že u nás jeden expert takhle venčí. Má australáka, normálně ho za jízdy vyhodí z auta a pes panečku valí aby mu neujel.
má australáka jako honáka nebo ovčáka? To mi zajímá
Jinak venčení za autem již několik let ( a generací psů) provozuje moje kamarádka na chatě. Vjedou do obory, vypustěj psa a jedou na parkoviště cca 2km, pes nadšeně stíhá auto
My jednou zkusili z auta vyndat Denynku s tím, že na druhé straně vylejzal kluk, aby s ní došel do chaty. Ta měla takovej hysterák, že jsem auto zase otevřela, Denču naložila a bylo po venčení
Biluška
Asi byla zima aj v noci, páč Arman si konečně zalezl do boudy. Letos poprvé . Gozéra říká, že žádná zima není, že kdybyste prej přijeli k nim do aljašské malamutárie tak byste teprvá viděli zimu
a má bejt hůř
|