| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 00:02
- Nahlásit
Neessi
kamarádka je evidentně naprosto nezničitelná teda,páč f tom mrazu žrát Sibirku, tak se mi zlámou zuby fšecky najednou
Mám ráda Pepíka "Zímů" ale né na žuby /a je fučik ešli žahnutý naholu nebo dolu /
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 00:19 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit
brut
tam nepřispívej ani náhodou.... znám Marii a většina peněz nejde tam, kam by měla
A kam ty prachy jdou? Já tam přispívám pravidelně.
jestli přijdou, prosím, zjistíš? Mapuju totiž výskyt australáků u nás a hlavně v okolí ... tenhle jako bezpapírák ( alespoň podle fotky) nevypadá
Určitě se zejtra na cvičáku poptám, možná něco budou vědět ostatní. Jinak céra ví o holce z Prahy co má dvě čubiny, ale možná ji znáš, tak taky zjistím a písnu, esli na tom cvičáku nezmrznem.
jsou trochu tvrdší nebo spíš specifičtější než většina jiných plemen, ale jsou úžasní
To určitě jsou, taky se mi moc líbí, osobně je moc neznám, ale řekla bych že jsou to takoví psi co něco vydrží a nic je nerozhází...Jaký jsou?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 02:53
- Nahlásit
mno mráz je celkem ne že ne..ale u Jimmijový bylo teplo
jo a tohle laskavje pořidte čoklům jo místo plkání tady
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 07:28
- Nahlásit
dobré ráno všem
snih tu pomalu nemáme,venku takovej mráz až není
mi jsme spinkali až do rána
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:29
- Nahlásit
bré ráno taky přeju
tady sníh je a mráz o dost míň než včera -7...brezen2008
už jsi mrkla na panorámata k nám? Je mlhavo.
sarax
Ty schody do duchnový postele
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:36
- Nahlásit
brezen2008
našla jsem něco pro Eliss
i pro Božu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:41
- Nahlásit
Kačaba
tak už tu sněžíííííííííííííííííííííí
huráááááááááááááááááááá
a je tu - 4 C
takže teplo
no ten první rytířka to musím mít
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:42
- Nahlásit
PetraK
ono taky včera přes poledne bylo nádherně, kapalo ze střech, ale šlo to do kélu hned, jak padla šestnáctá hodina, a jak se člověk přes to poledne zchoulostivěl, tak....
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:45
- Nahlásit
brezen2008
tak prima budete mít taky trochu toho sněhu
kůň rytířův zas můžeš pak s klidem říct že máš koně a hotovo
Kdy jdete na procházku s tetou?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:52
- Nahlásit
Kačaba
no vyrážím kolem 10 a do té doby tam zapadnem a pak se vrátím a půjde ten pracan + sindy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 08:57
- Nahlásit
AlenaD
A kam ty prachy jdou? Já tam přispívám pravidelně.
No tak třebas na tisk těch novin co mi poslali....nebo na poštovné za žebrací dopisy co posílají po celé republice.....nebo třebas na nákup databáze adres protože já jsem jim svoji rozhodně nedala a dost pochybuju, že databázi od někoho dostali zadara, s tím se kšeftuje za těžký prachy
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 09:45
- Nahlásit
chulemí se chulemí, na cvičák nejdem, místo toho ještě hned po časném obědě via Praha, tchýni se zkratoval komp, od USB portu...
a já tady vyrábím syntézu dvou receptů na těstoviny/rizoto s houbama, stylem co lednička dá....
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:00 - Změnil/a: Tchor
- Nahlásit
Biluška
No tak třebas na tisk těch novin co mi poslali....nebo na poštovné za žebrací dopisy co posílají po celé republice
A ta si myslis ze kdyby tuhle "reklamu" nedelali ze by meli tech penez vic? Ja myslel ze mas alespon zakladni povedomi o ekonomice.
nebo třebas na nákup databáze adres protože já jsem jim svoji rozhodně nedala a dost pochybuju, že databázi od někoho dostali zadara, s tím se kšeftuje za těžký prachy
Tvoje adresa je volne dostupna na netu a vyhledavac ji velmi snadno najde a zadarmo.
Treba tady.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:16
- Nahlásit
brezen2008
dej tomu pracanovi na hraní míček s provléknutou šnůrkou, a jak si ho bude nosit, volej ho hravě k sobě, chytej šnůrku, hravě zabojuj, jednu dvě vteřinky jen, aby se nezačal točit, a zas ho pust ať si s tím běhá, neházej mu to, ale tahej se s ním o to, to musí být ta hlavní zábava u balonku, to tahání se s tebou, a nošení ho k tobě pro tu hru, to je na budování kontaktu, to ti pracáci chtějí, nechtějí se bloncat jen tak pro nic za nic po parku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:27
- Nahlásit
Tchor
Mě je šumafuk kolik peněz vydělají na rozesílání složenek a kolik volů se nachytá a pošle jim prachy. Z principu mi to vadí. Když pošlu peníze na opuštěné děcka tak chci, aby šly na opuštěné děcka a nikoliv na režijní náklady. A jelikož o ekonomice opravdu něco vím tak vím, že ty režijní náklady ve většině podobných společností mnohonásobně přesahují sumu peněz, která se skutečně dostane k těm děckám
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Biluška
ty bydlíš v Litoměřicích?
třá to posílají podle telefonního seznamu už vidím, jak někdo sedí měsíc u počítače, aby si vytáhla adresy všech lidí z vyhledávačů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:31
- Nahlásit
Biluška
takž to je pak asi nejrozumnější oslovit přímo Katolickou charitu, a dát jim k dispozici přímo na účet nějakou pravidelnou malou částku, na podporu vzdělávání dětí třetího světa, pokud ten projekt ještě běží,
vzdělávací adopce na dálku.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Biluška
Fakt nevím, jesstli to není jen u nadací, ale náklady nesmí přece překročit určité procento příjmů.
Nedávo jsme se o něčem podobném bavily s mamčou, posílala peníze proto, že něco dostala předem (kravinku - záložku...) a oni do toho investovali peníze, které mají jít dětem, jenže jí po čase přestalo citové vydírání nějak bavit, ale evidentně princip funguje.
Posílám peníze buď dost konkrétně přímo na útulek, akci, nebo přes ČČK. Nedělám si velké iluze, že je to o moc lepší , ale aspoň se nesnižují k citovému vydírání.
Tchor
Jenže to bys musel mít pracovní sílu, která ti ty adresy najde (třeba ve zlatých stránkách...) a to určitě nevyjde výrazně levněji, než koupit databázi (i když tedy je to jen odhad dle mě známé hodnoty jedné databáze).
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:35
- Nahlásit
Ebony
koukám, že poradkyň Libuší Kotkových je asi víc třeba to nachytaly fšechny
nicméně princip je stejný, přes Firmy.cz si někdo rozkliká nějakou skupinu podnikatelů, a na uvedené adresy zašle dopisy....
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:39
- Nahlásit
kachna_
a což ten inzerátový princip "práce doma od kompu"
takhle se pracovní síla najme snadno....lidi jsou tak néééééskutečně bllllbýýýý, že kdo v tom umí chodit, ale marno mluvit.
Citový vydírání a moderní reklama vůbec , to JE věc.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:43
- Nahlásit
Sali
já nikomu nic nedávám, možná přijdu do pekla, ale nevěřím..hlavně ne v tomhle státě....nakonec je to vidět i tady, jak vypadá ta "vynucená" charita i u psů...ono, když si člověk jen spočítá tu poštu, dopis už snad stojí deset korun!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:44
- Nahlásit
Sali
a což ten inzerátový princip "práce doma od kompu"
Myslim, že to je většinou letadlo, to se nepočítá
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:49
- Nahlásit
kachna_
vis tyhle organizace celkem bezne maj lidi ktery to delaj ve svym volnym case zadarmo, ale to nekteri lide nejsou schopni pochopit.
nehlede na to ze databaze zivnostniku a firem je verejna a pokud v ni nechces bejt musis o to zazadat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:50
- Nahlásit
Ebony
čoveče já chtěla svýho času přispívat na tu vzdělávací adopci, že když jako nemám děti svý, že nějakýmu jinýmu distančně umožním vzdělání,
ale nějak jsem potřebovala prachy pro svý zvířata a zvířata co u nás bydlely, plus pro věčný stavebnní úpravy baráčku, co nějak furt nekončej, znáš to,
a cizí lidský finanční starosti už se tam nějak moc nevešly....
a te´d už se tam nevejdou ani cizí psí starosti, holt jsem sobec.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:56
- Nahlásit
jak vypadá ta "vynucená" charita i u psů
jak říká Tchoř,
tyhle organizace celkem bezne maj lidi ktery to delaj ve svym volnym case zadarmo
a těm to vyhovuje,
já jich moc neznám, a ty co znám, jsou pošahaný,
ale chlap prý zná mraky těch, so to dělaj, ač se jim to nehodí, a dělaj to anonymně jen proto, žer help je třeba.
Nevím, nemůžu se vyjádřit, nemůžu nic.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 10:59
- Nahlásit
Sali
ale vo tom to je, pokud budu přispívat, tak jen když tím neuberu svým blízkým, třeba psům, nemusí to být ani peníze, on když se někdo věnuje cizím psům a jeho mu hnijou doma, ale to někteří lidé nejsou schopni pochopit...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:19
- Nahlásit
pokud budu přispívat, tak jen když tím neuberu svým blízkým, třeba psům, nemusí to být ani peníze,
Ebony
čoveče, to jsem ráda, že tohle vidíme stejně.
Pro mě patřičně opečovaný pes není jen pes vyvenčený, nakrmený a bydlící v teple, tedy s naplněnými bazálními nároky.
Buď se chci rozdávat v drobných(což už fakt nechci), přeskakujíc sem tam dle potřebnosti, bez toho, že bych se někde něčemu stačila věnovat víc, než na ten bazál, ale měla dobrý jméno a dobrej pocit,
nebo ze mne bude (a už je) egocentrickej parchant věnující se tý svý malý výseči, ale naplno.
Asi jsem otrokem svých dvou fen, neb primárně na jejich pokřik a radost plním jejich přání a potřeby, a až potom se jdu věnovat ostatním mimopracovním záležitostem...ale mě to vyhovuje jak máloco.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:24
- Nahlásit
Ebony
ty bydlíš v Litoměřicích?
To je jmenovkyně. Shodou okolností dělá v podobné branži. Dělá stavebka . Věčně mi chodí její pošta a jí zase moje, pořád si to přehazujem
Tchor
vis tyhle organizace celkem bezne maj lidi ktery to delaj ve svym volnym case zadarmo, ale to nekteri lide nejsou schopni pochopit.
Ale no tak....
Ebony
á nikomu nic nedávám, možná přijdu do pekla, ale nevěřím..hlavně ne v tomhle státě....nakonec je to vidět i tady, jak vypadá ta "vynucená" charita i u psů...ono, když si člověk jen spočítá tu poštu, dopis už snad stojí deset korun!
Nakmím potřebného, obleču ho, dám mu i práci (načerno, ale dám když chce, oni stejně nikdy nechtějí ) . Ale nikdy nikdo ode mě nedostane prachy Ani bezdomáči přímo, ani různé charity X-krát po mě bezdomáči na nádraží žebrali "na jízdenku domů" . X-krát jsem jim řekla "tak pojď, já ti tu jízdenku koupím". Jenom jeden jediný ji opravdu chtěl, ostatní mě poslali do pr... To samé dělám když žebrají před obchoďákem "na jídlo". Sáhnu do tašky a vytáhnu pár rohlíků a salám - chceš? tak na a jez. Je fakt, že to si většinou vezmou,ale stejně chtějí "ještě pár drobných paní, kdybyste byla tak dobrá"
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:30
- Nahlásit
Ebony
už vidím, jak někdo sedí měsíc u počítače, aby si vytáhla adresy všech lidí z vyhledávačů
to za ne udelaji agentury, ktere se shromazdovanim a cistenim dat zivi, a pak ti docela levne prodaji pristup k nim.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2009 11:31
- Nahlásit
argosek
Co znamená "docela levně"? POkud se tím živí tak musí vydělat alespon tolik, aby pokryly svoje režie a měli zisk, takže jenom z toho plyne, že to asi nebude za 20,- .
|