| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:06
- Nahlásit
Výborně, než sem si došla na hajzlík, tak tu máme monarchii a anarchii.... výborně, hlavně, že to nebude zase nějaký -izmus
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:07
- Nahlásit
AlenaD
uuuž to mám,f tom aby se prase vyznalo ,posílám mu to,dík
jablunka
taková moje bible
mě to povidej ,četla sem to asi 100krát a eště 200krát budu,je naprosto skvělej,prostě pechfógl jak já
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:08
- Nahlásit
Biluška
Pleočáry jsou de facto církef
pěkné,takže postavit kostel a jedééém
Neessi
sem šťastná,že to povede královna
A zavedeme "šaríju"
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:08
- Nahlásit
Neessi
Biluška
Maximálně můžeš bejt rátce!
popř. dráthce
U nás je nasněžíno a prý venku pěkně všechno klouže ...a já musím s piraňou... bojím, bojím
|
Kačaba
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:09
- Nahlásit
brut
než sem si došla na hajzlík
vidite jak se to lehce svrhne
-izmusy už fak né
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:09
- Nahlásit
Biluška
Mám dotaz: neznáš v Bruntále pána jménem Křenovský? Vyráběl kotle na topeni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:10
- Nahlásit
Kačaba
akorát by to měl vést člouvěk co má charisma
tagže zase já... ,hele ale já vám furt vládnout nebudu,taky chci mít nějaký volno už,tak naposlet
Adept na královnu musí mít nejchytřejšího,největšího,nejkrásnějšího psa....
no jo,dyk řikám,že to beru!!
brut
Výborně, než sem si došla na hajzlík, tak tu máme monarchii a anarch
pani vopatrně,mohla ste ten novej stát taky prosrat ,vemte si pemprzy a rači se nevzadalujte vod písí
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:13
- Nahlásit
davidkova renata
jo,dyk řikám,že to beru!!
Se mi zdá že to dneska uš říkal v TV Bendl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:15
- Nahlásit
Kačaba
sem šťastná,že to povede královna
a kdo by to asi měl vést,když ne žencká! Taková důležitá funkce se nedá svěřit chlapoj!
Holky,já jdu dělat tu zku*venou statistiku,bo musím mít taky něco hotovýho,abych šla spát s klidem v duši,ráno vstávám -jdu na cvičák,aby mi ta Bordžínka moc nezvlčila.
Takže brou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:16
- Nahlásit
AlenaD
Se mi zdá že to dneska uš říkal v TV Bendl
jako že by mě to chtěl vyfouknout???!!!! Tak to prrrrr ,zas takový charisma von nemá
du spát,volové,ne že tu ráno bude prvobytně pospolná společnost.. nebo lit popelnicovejch polí
|
Kačaba
Člen |
- Nahlásit
takže všem dobrou páč mě tu vytlačujou z pc
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Neessi
na tyhle funkce zapomeň Maximálně můžeš bejt rátce!
Je mi šumafuk jak se ta moje funkce bude menovat, hlavně gdyž si pořádně nahrabu Rozhodně nikomu nedovolím, aby peníze co můžou být MOJE rozdával v nějakých příspěvkách Komukoliv Ale tu šaríju beru, to se mi líbí
Kačaba
pěkné,takže postavit kostel a jedééém
Nebudem vyhazovat prachy za kostel, uděláme ňákej kříž v lese a hotovo Ale sbírku uděláme jak na kostel svatého Víta, to jo, na tom je postavená základní myšlenka Pleočár . Pošleš pár drobných?
Andreany
Znám, co potřebuješ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:18
- Nahlásit
Biluška
Ale sbírku uděláme jak na kostel svatého Víta, to jo, na tom je postavená základní myšlenka Pleočár . Pošleš pár drobných?
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:23
- Nahlásit
Biluška
Jseš strašně vyčůraná a rafinovaná, ale zkus vymyslet něco lepčího.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:23
- Nahlásit
davidkova renata
vemte si pemprzy a rači se nevzadalujte vod písí
nemám dostatečnou zásobu... nějak nikdo nefachá ... sem se huš vzdálila, došla jsem s piraňou ven a šla jak posratá ( bez pemprzů )
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:25
- Nahlásit
Tak všem odejivším přeji dobrou
Biluška
Ale sbírku uděláme jak na kostel svatého Víta, to jo, na tom je postavená základní myšlenka Pleočár . Pošleš pár drobných?
já né, sem lakomá jako Davídkojc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:28
- Nahlásit
AlenaD
seš strašně vyčůraná a rafinovaná, ale zkus vymyslet něco lepčího.
Nic lepšího než církev nejni, to je prověřený staletími
brut
já né, sem lakomá jako Davídkojc
To jsem si mohla myslet Zase ti rozvraceči z cz-psa Nedají ani kačku a ještě tady šíří podvratný myšlenky. Uvědom si laskavě, že to odnášejí moji dinosauři
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:29
- Nahlásit
Biluška
Nic lepšího než církev nejni, to je prověřený staletími
A gdo bude vrchní matka představená??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:30
- Nahlásit
AlenaD
A gdo bude vrchní matka představená??
To je tuším Jbat. Už si to rozdělení rolí tak nějak moc nepamatuju, ale vzpomínám si, že Jbat chtěla být starší sestra, tak to asi bude ta matka představená,ne?
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:33
- Nahlásit
Biluška
Jsem se prolouskala minulýma příspěvkama, je mi líto, co se stalo, doufám, že čuba bude OK, je to hrozné, o kolik takových případech jsem za poslední dobu slyšela
ad Křenovský:
Máme od něho kotel,asi 15 let, suprově funguje, teď manžel těžce přetopil, kotel nevybouchl a všechno vydržel, jen jsem chtěla vědět, zda jsem schopná se s ním spojit, kdyby byla porucha, co nezvládnem sami
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:34
- Nahlásit
Biluška
Jbat chtěla být starší sestra, tak to asi bude ta matka představená,ne?
Aha a ještě mi přibliž ty Pleočáry, sem tady asi zrovna nebyla
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:36
- Nahlásit
Andreany
Mám pocit, že už nedělá, ale přesně to nevím. Kdyby něco tak vzkazy předám
All
Jdu obsadit místo v pelechu než všechno zalehnou psice. Dobrou s kobrou a už nedělejte žádný převrat když u toho nejsem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:41
- Nahlásit
AlenaD
Aha a ještě mi přibliž ty Pleočáry, sem tady asi zrovna nebyla
Pleočáry jsou místo kde budem napravovat výchovou zkažené a agresivní pleosaury. Pleosauři jsou roboti pro zaměstnané manažery. Takové něco jako tamagoči, ale velké, plyšové a s krásnýma očima . Ty se zánětem v uchu budem rovnou expedovat k fousáčovi za rohem (StaHi), ostatní převychováme. Jejich odchyt a transport k nám zařídí firma Chyť a nepusť (Davídková, Benda) . Já jsem manažer co shání prachy a rovnou si je nechává. Jbat je starší sestra a má za úkol honit lidi, aby furt makali. Isdpch dostal za úkol sehnat pozemek, páč dinosauři nejsou žádní drobečci. No a zbytek je lit a jako takový musí posílat pár drobných na seno, jinak to odskáčou ti drobečci Jakákoliv podobnost s čímkoliv je čistě náhodná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:47
- Nahlásit
Biluška
To jsem si mohla myslet Zase ti rozvraceči z cz-psa Nedají ani kačku a ještě tady šíří podvratný myšlenky. Uvědom si laskavě, že to odnášejí moji dinosauři
sem ministrem přes blbost a ti neplatí nikde nic
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:49
- Nahlásit
Biluška
No a zbytek je lit a jako takový musí posílat pár drobných na seno, jinak to odskáčou ti drobečci
Chudáci pleosauříci to je lituju uš předem, páč ze mě nic nevypadne a myslim že nebudu sama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 22:53
- Nahlásit
mac1
Koho zas nakrknul čokl ? MNĚ !!!!!
u nás kupodivu klid na bojišti, jsem zvědavá, jak dlouho to u nás vydrží. Ale zase jsem krom ztracenýho klikru ztratila i nový vodítko- takový to krátký ouško s karabinkou to už je druhý!! A jediná baba, která tou trasou šla po mě ho musela sebrat a nenamáhala se na mě zavolat, že jsem ztratila vodítko.
Biluška
. Chtěli vědět třebas "kolik činí váš příjem z pachtovného
sem netušila, že seš tak letitá
davidkova renata
hele anebo třá jak se dycky tak šííleně vožral u toho Beneta(nezaměnit s Beneti Rosalií ) a byl za úplnýho imrvére nalitýho omezence
jooo, nakládaný cibulky a bílý klobásky...
Herijoťáka miluju, když je nejhůř sahám po jeho knížkách , taky nemusel umřít.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:07
- Nahlásit
PetraK
Ale zase jsem krom ztracenýho klikru ztratila i nový vodítko- takový to krátký ouško s karabinkou to už je druhý
když to není hlava, tak je to ještě dobrý ...ale chápu, mně by to taky pěkně štvalo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:08
- Nahlásit
Heriota taky někde mám... jen nevím jestli na půdě nebo v garáži, popř. ještě u ségry ve sklepě ... holt mi stále chybí knihovna a knížky jsou roztroušený všude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:15
- Nahlásit
brut
.ale chápu, mně by to taky pěkně štvalo
no v tak krátký době být takhle "úspěšná"! to umím jen já , jasně není to nic děsivýho, ale já spíš obrečím ztracenou portmonku (stejně tam po zkušenostech se sebou nenosím víc jak kilčo ), než takovouhle věc, to vodítko je fajn, je to takovej jen držák na psa, akorát do ruky, zpravidla si to připínám na bundu, teď jsem to dala dost ledabyle asi do kapsy a při vytahování tenisáku - páč Ešus jásal, jak jsme toho buldoka krásně minuli (vypadal fakt děsivě ) a hopíkoval a že chce házet, háááázet- prostě psí držátko vypadlo, no . Mrzí mě, že baba v sobě neměla tolik slušnosti, aby na mě zavolala
Heriot je balzámek na nerf
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2009 23:41
- Nahlásit
Neessi
Adept na královnu musí mít nejchytřejšího,největšího,nejkrásnějšího psa.... dobře, jsem tak laskavá, že funkci královny beru
|