Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:10
- Nahlásit

trocha odlehčení

http://zpravy.idnes.cz/hasici-zachranovali-mladika -jehoz-prst-skrtil-tesny-prsten-pqq-/krimi.asp?c=A 090102_145727_krimi_cen

Smečka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:11
- Nahlásit

Biluška
Jestli má fena herpes, pravděpodobně by vůbec nedonosila.

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:13
- Nahlásit

Biluška
Adík umřel
Je mi to líto

Alexa
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:16
- Nahlásit

Biluška
ach jo to je pech,teď hlavně aby mamina byla v pořádku. Nebyla by dobrá pitva? Abys věděla pro příště?

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:18
- Nahlásit

Sali
dobře, nebudeme to už rozebírat...

add krytí
taky jsem proto nenakryla Meginku, ačkoliv je vzhledově, zdravotně a povahově dokonalá, prostě se nenechala nakrýt, ale když myslím nenechala, tak opravdu nenechala, šla toho psa zabít, jako, že má Indo nakryto přes 70fen, tak takovou jsem tady neměla
a jsem nakonec ráda, stejně bych pro štěňata nenašla majitele dle mých představ

Smečka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:22
- Nahlásit

Biluška
tady něco málo je:
http://karaj.66.sk/php66/index.php?str=21

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:31
- Nahlásit

Ebony
prostě se nenechala nakrýt, ale když myslím nenechala, tak opravdu nenechala, šla toho psa zabít
Kdysi si me prizvala kamaradka ke kryti buliku. Fena byla po jednom vrhu, ale psa chtela taky zabit, absolutni magor. Ja bych se na to vyprdla, oni jeli na veterinu, nainseminovali, fena porodila a pak vrh zakousla.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:35
- Nahlásit

Fifi
oni jeli na veterinu, nainseminovali, fena porodila a pak vrh zakousla.
no jo, když holt se musí za každou cenu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:44
- Nahlásit

oni jeli na veterinu, nainseminovali, fena porodila a pak vrh zakousla.
Taky si jedni vymysleli anglické buldoky, nainseminují, porodí císařem, odchovají horko těžko a pak za dvacet táců prodávají, páč "odchov buldoka je umění".

Sali
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:47
- Nahlásit

Nech ho pitvat, ať víš...
to by se ale muselo tělíčko hned chladit a ještě dnes odpitvat, nabrat absolutně všechny orgány na histolku, řádně fixovat a pak udělat velmi pečlivou histologii s bakterioskopickým vyšetřením, jen tak se dá přijít na příčinu.
nemyslím si, že to tam v tý oblasti někdo dělá.
leda fakulta v Olomouci, humánní patologoie.

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 17:53
- Nahlásit

Biluška
ježíš to je mi fakt líto ,holka sis to snad vybrala doufám

Ebony
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:06
- Nahlásit

Fifi
tak Megča asi zase takovej magor není, ona by se nechala, ale jen naším holandanem, což zase takovou lásku opravdu nepotřebuju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:15
- Nahlásit

Může vadit, když pes sežere bepanthen? Ne přímo můj. Podle mě ho to asi prožene...asi jdu poslat mesku na veterinu

AlenaD
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:20 - Změnil/a: AlenaD
- Nahlásit

brut
Ale jestli něco nechci, tak dopadnout tak, že si nákladnou léčbu budu hradit ze svého, protože pár lidí odmítá platit léky typu Paralen a počínající reformy bojkotují a snaží se dělat lepšíma než ti ostatní.

Neuraž se, ale opakuješ stále dokola stejné nesmysly s Paralenem jako ten náš povedený ministr Julínek s tím svým kašparem.
Já nejsem proti tomu si ve zdravotnictví připlatit, ale musím vědět za co. Vůbec mi nevadí zaplatit si například u stomatologa za nadstandartní materiál či zákrok. Jsem předem seznámena s tím co za své peníze dostanu, co hradí zdravotní pojišťovna a jaký je doplatek. Vybereme nejvhodnější a pro mě přijatelné řešení a hotovo. Je mi vystavený příjmový doklad, mám možnost reklamace pokud nejsem spokojena.
Ale jsem zásadně proti tomu strkat pánům doktorům do krabičky třicetikoruny anichž bych věděla za co, jenom proto že mi pan doktor při každém předepsání léků změří tlak.
Jestli podle tebe je správný ždímat peníze z těch nechudších jenom proto, že na ty bohatý nemám páky, nebo je spíš nechci mít, tak pro mě ne.
Jak už jsem řekla, odmítám určité skupině obyvatel přispívat na platy. Nechápu co to má společného s Paralenem a jak by to spasilo naše zdravotnictví.
Navíc, povinností dětí, je postarat se o své rodiče ve stáří... ne je šoupnout někam na LDNku a tahat z nich peníze.....
Co se týká LDNek, není to jenom odkladiště. Nikdo z nás nemůže vědět jestli se o něj jeho děti postarají když to bude potřebovat. Nevíš to ty ani já. Třeba tě tam jednou tvoje děti šoupnou taky a budeš odkázaná na druhý. Nikdy neříkej nikdy. Zařízení podobného typu budou potřeba čím dál tím víc, stačí si tady přečíst názory na starý lidi.
Co se týká personálu. Nikdo přece nikoho nenutí tam pracovat. Pokud na to nemám a tak jdu dělat někam jinam a nebudu si vylévat zlost na bezmocných lidech. Malý platy nejsou omluva.

ti nevím, moje info z USA je trochu jiné.... pokud máš "naspoříno" - daně
Nejedná se o daně. Musíš mít zaplacené zdravotní pojištění a přesně víš co za to dostaneš. Nevím jak je to přesně v Americe, ale vím jak je to třeba v sousedním Německu. Platí se poplatky, ale určité procento z výdělku a né do kapsy lékařům. Tudíž neplatí důchodci, děti a osoby který jsou nezaměstnaný. To je podle mě spravedlivější protože 30kč je pro jednoho totéž co pro druhého 3tis.
Srovnávat platy fotbalistů a doktorů je blbost, to si udělali lidi sami že povýšili sport na nejlépe placený byznys.
Já si na rozdíl od tebe kolaps zdravotnictví nepřeju, to by se dotklo všech lidí napříč celou společností, hlavně těžce nemocných a dětí a to bych opravdu nerada, ale odmítám chaotické a přiblblé experimenty pana Julínka .

AlenaD
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:23
- Nahlásit

Biluška
To je fakt smůla. Něco o herpesu.
http://zhenrisaru.cz/herpes/herpes.htm

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:40 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

Závažný dotaz pro 2 x MUDr:
Máme problém v rodině. Příbuzný pojídá koktejl ze Stilnoxu, Lexaurinu a Xanaxu. Předepisuje mu je známý zubař. My bychom příbuzného rádi dostali k psychologovi nebo psychiatrovi. Jak je to s předepisováním antidepresiv? To je může předepsat opravdu každý, kdo vystudoval medicínu a je jedno, jaký obor?

jablunka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 18:47
- Nahlásit

gabifi
Předepisuje mu je známý zubař. My bychom příbuzného rádi dostali k psychologovi nebo psychiatrovi. Jak je to s předepisováním antidepresiv? To je může předepsat opravdu každý, kdo vystudoval medicínu a je jedno, jaký obor?

Mojí tchýni léta předepisuje léky na spaní její švagr,taktéž zubař,nejdřív Rohypnol a teď Hypnogen.
Biluška
tak tomu říkám kuwa pecháček..

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:02
- Nahlásit

AlenaD
já nejsem urážlivá

Ale jsem zásadně proti tomu strkat pánům doktorům do krabičky třicetikoruny anichž bych věděla za co, jenom proto že mi pan doktor při každém předepsání léků změří tlak.
nemusíš si nechat pokaždý změřit tlak ... to že mu to dovolíš, je tvé mínus

ale opakuješ stále dokola stejné nesmysly s Paralenem jako ten náš povedený ministr Julínek s tím svým kašparem.
myslíš? Pokud bue stát nebo zdravotní pojišťovny neustále dotovat levné léky typu Paralen, tak pak nebude na ty držší... stačí jen trochu přemýšlet a počítat... těch pár korun, co stojí v tý peněžence najde každý i sebechudší

Však jsem psala, že když se začalo s á mělo se přistoupit i k bé... bohužel, to tam nedošlo

Co se týká LDNek, není to jenom odkladiště. Nikdo z nás nemůže vědět jestli se o něj jeho děti postarají když to bude potřebovat. Nevíš to ty ani já. Třeba tě tam jednou tvoje děti šoupnou taky a budeš odkázaná na druhý. Nikdy neříkej nikdy. Zařízení podobného typu budou potřeba čím dál tím víc, stačí si tady přečíst názory na starý lidi.
v poledních letech je to převážně odkladiště "nepotřebných", starých lidí ... to je fakt, který u netu nezměníme
Doufám, že se nikdy na LDNku nedostanu,navíc snad mezitím dojde k tý reformě a na LDNce fakt budou jen ti nemocní a ne nepotřební
Nejsou potřeba LDNky, ale oddělení jiného typu, která jsou na západě běžná... jdi se podívat do Německa, tak na LDNce odstrčeného dědečka nebo babičku nenajdeš ( natož, aby je povedená rodinka ihned 15-týho zkásla o důchod, což se tu běžně děje)

Co se týká personálu. Nikdo přece nikoho nenutí tam pracovat. Pokud na to nemám a tak jdu dělat někam jinam a nebudu si vylévat zlost na bezmocných lidech. Malý platy nejsou omluva.
máš pravdu nenutí... ale kdo tam bude dělat, když ne ti, co tam dělají? Myslíš, že tam nastoupí někdo nový? Těch je jen minimum a brzy utíkají .... ono je to totiž nejen špatně placené. Malý platy nejsou omluva, ale nadbytek odpracovaných hodin, minimum volna a spousta zodpovědné práce k té flustraci přispívá společně s těma platama. ...... navíc opravdu jde o začarovaný kruh, který bez pořádný reformy nikdo nerozetne

Platí se poplatky, ale určité procento z výdělku a né do kapsy lékařům. Tudíž neplatí důchodci, děti a osoby který jsou nezaměstnaný. To je podle mě spravedlivější protože 30kč je pro jednoho totéž co pro druhého 3tis.
hm, tady sice platíš 30,- ale o to míň ten doktor dostane od pojišťoven ... mimo bezdomáčů a pár jedinců není u nás pro nikoho 30kaček to samý co pro druhýho 3tisícky

Srovnávat platy fotbalistů a doktorů je blbost, to si udělali lidi sami že povýšili sport na nejlépe placený byznys
lze srovnávat námahu, zodpovědnost, píli, studium atd. ... lidi ne, jen někteří jedinci, protože třeba já nebo ty výši platu nemáme možnost ovlivnit

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:06
- Nahlásit

Já si na rozdíl od tebe kolaps zdravotnictví nepřeju, to by se dotklo všech lidí napříč celou společností, hlavně těžce nemocných a dětí a to bych opravdu nerada, ale odmítám chaotické a přiblblé experimenty pana Julínka .
víš, když si představím, že se tu ta reforma neudělá, tak možná by ten kolaps byl pořádnou hybnou silou ...... pro všechny
Ještě jedna věc, na kterou jsem zapomněla.... k těm důchodcům... každý rok dostávají prašulky navíc... třeba teď v lednu cca 5%

Dines
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:14
- Nahlásit

Malý dotaz - kupírojou se russelům ocásky?

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:22
- Nahlásit

PetraK
mám sestru jež povila 3 harantí, tož vím jak cihla vypadá. A lituju každýho kdo se s tím potkal. dcerku jsem rodila 21.12.1986 v Praze , porod, dítko i já zcela bezproblémů, doufala jsem, že mě pustí na Vánoce domů, nepustili , o svátkách došly vložky .....jak rády bychom ty cihly v síťovce tenkrát potkaly

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:26
- Nahlásit

mac1
jak rády bychom ty cihly v síťovce tenkrát potkaly
A jak se to teda resilo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:28 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus drásalové
apsolutně nestíhám
Biluška
pani do prdele,to je mi fakt moc líto,nevim co říct,holt proti přírodě se bojovat nedá a ani nemá

Jinak sem mocinky ráda,že žádnýho dochtora nepotřebuju a pevně věřim,že mi to eště dlouho vydrží,mám plný zuby každýho kdo furt stojí s nataženou dlaní a řve zaplat.Je mi fuk,esi je to doktor Sova,advokát Perry Mason,ministr financí či jinej darmožrout Vůbec nemám snášenlivou náladu a tudíž máte kliku bo bych vám popsala jak moc fajný je to naše zdravotnictví třá ke starejm nemouhoucím lidem,který se absolutně nemůžou bránit a vo který se naštěstí staraj jejich děti a poblili byste se stejně jako já Do hajzlu s takovejma monstrama v bílejch pláštích a celým systémem ,kterej jim todle beztrestně umožnuje
Du vocud nebo mi prdne céfka a k dochtorovi teda nepudu a šít moc neumim

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:28
- Nahlásit

Erin
Zde by měla mít příroda volné ruce v daném směru šlechtění plemene jenže příroda na tzv. šlechtění čistokrevných plemen prdí, to není její dílo

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:36 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

AlenaD
stále dokola stejné nesmysly s Paralenem

na rozdíl od tebe brut dobře ví,o čem to je.A není to jen o paralenu,ale i o ostatních lécích,které nejsou nezbytné a přesto si je lidi vyžadují na předpis,ačkoliv si je mohou v pohodě koupit přímo. A právě kvůli tomu byly zavedeny poplatky v lékárnách za předpis.A poplatky u lékaře(jak ty píšeš do kasičky) byly zavedeny proto,že prachy za lékařskou péči,kterou vyplácejí pojišťovny,prostě nestačí-nejsou.Chápeš?Každý doktor si musí nakoupit všechny formuláře,které pacientům vyplňuje,za svý a pacienti si je odnášejí zadara-včetně receptů.A to ani nebudu psát,že i ten hajzlpapír na pacientský WC,mýdlo,papírové ručníky,jednorázové roušky,vložky........všechno prostě musí za něco nakoupit.Prostě na to pojišťovny nemají.Zrovna tak špitál.A poplatky za den v nemocnici 60,-kč jsou také moc?Vždyť tam ten člověk "bydlí",jí,myje se....a doma by mu stačilo 60 ,-Kč na den ?
A s tím Německem nemáš úplné informace - v případě,že je tam někdo nezaměstnaný,má limit na ošetření,pokud ho překročí,tak s ním pojišťovna ukončí pojištění,když dluh nezaplatí.
Zdravotnictví je kontroverzní resort v každém státě a nikde to není ideální,ale poplatky se platí všude-v každém ekonomicky vyspělém státě.
A že neznáš žádné nemakačenky? Nevím,kde bydlíš,ale nejspíš kolem Prahy,kde nezaměstnanost je poměrně nízká,ale podívej se někdy na přehledy jiných krajů.A není to jen o cikánech,je spousta mladých lidí,kteří prostě makat nechtějí-ze školy se jdou rovnou přihlásit na pracák.Je taky spousta těch,co berou podporu a zárověň v Německu vařej knedlíky......
A co se týká LDN- jejich provoz není placen ze zdravotního pojištění,ale ze sociálky.Ze zdrav.pojištění je tam placena pouze odborná péče(léky,rehabilitace) a to i v případě,že je součástí nemocnice.Tak to nemíchej dohromady.
A nakonec-dělám ve zdravotnictví už 30 let,zažila jsem si svý taky a odslouženo mám tolik hodin,že bych klidně mohla být už 10 let v důchodu.V 25 letech jsem nastupovala za 1520,- hrubého a první nábytek si koupila na půjčku v době,kdy mé spolužačky ze střední (úřednice,prodavačky....)už měly barevnou televizi,chatu,auto....a já do 30 jezdila na kole.A takhle na tom byla většina začínajích doktorů.Že jsou mezi nimi dnes milionáři není zásluhou medicíny.Tou prostě (kromě plastické medicíny) zbohatnout nejde.

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:43
- Nahlásit

mac1
o svátkách došly vložky

a to nejen vložky-většinou i prádlo a matky běhaly v těch nablblých "andělech"-takže když jsem sloužila já,tak jsem vydala při vizitě rozkaz:volejte domů,ať vám přinesou hezké noční košilky z domova! A bylo-vizita byla pestrá, co postel,to jiná košilka Jo,to byly časy!

Neessi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:49
- Nahlásit

gabifi
Jak je to s předepisováním antidepresiv? To je může předepsat opravdu každý, kdo vystudoval medicínu a je jedno, jaký obor?

Není to jedno.Zubaři mají oprávnění na některé léky typu Stilnox a Xanax,ale v omezeném množství. Tenhle kokteil by šel vyřešit jinou kombinací a fakt by to chtělo psychiatra.Domluv se s tím zubařem,ať to už nepíše -možná by bylo dobré ho trochu postrašit,že ten váš příbuzný občas kolabuje a to se zubař pose*e strachy.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 19:53 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

davidkova renata
jak dopadl kráter... už máš díru zarovnanou?
Vzhledem k tomu, jak jsi napružená, tak se Fandovi asi moc nedařilo....

Vůbec nemám snášenlivou náladu a tudíž máte kliku bo bych vám popsala jak moc fajný je to naše zdravotnictví třá ke starejm nemouhoucím lidem,který se absolutně nemůžou bránit a vo který se naštěstí staraj jejich děti a poblili byste se stejně jako já
hele, mám "odslouženo" i na LDNce a tak vím, jak to tam chodí.... taky vím, jak jsou dětičky jednou za měsíc miloučký k rodičům, když jim přijde důchod..... a nejen dětičky, taky vnoučátka a babičky s dědečkama sypou, protože se na ně přijdou mladý podívat alespoň jednou za měsíc a přinesou možná i pomeranč
Na druhou stranu znám dost lidí, kteří se o své staroušky starají doma a zadara nebo za prd.... jenže to není o zdravotnictví, ale sociálním ....a pokud myslíš doktory, tak to je stejný... ku*va ku*vou zůstane, ať tam přijde babička nebo chromej
Fakt, znám doktory ku*vy a není jich málo, ale bohužel znám i tu druhou stranu a chce se mi z ní blejt ještě víc, protože většinou to sou ti, co maj nejvíc keců a skutek utek .....

sarax
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 20:00
- Nahlásit

brut
Ještě jedna věc, na kterou jsem zapomněla.... k těm důchodcům... každý rok dostávají prašulky navíc... třeba teď v lednu cca 5%
hele Jani to ti je ale nálož..já to beru podle našeho-Honzovýho dědy..poplatí nájem z bytečku,zaplatí felčary a léky a jídlo moc nemá..teda ani na některý léky..je vdovec a jako nic mnoho to teda není..a to teda neremcám ale tohle je fakt..on prostě na život v Praze coby cukrovkář a onkologickej pacoš moc nemá..
Neessi
a jako 60 na den ve špitále není trága ..jasně to tak beru že doma by mě to stálo víc..ale zas jsem za zadara pro novorozence a pacienty v komatu...matky at si platěj
add 30 kč to neřeším,daleko víc mě séře 90 na pohotovosti.kam jedeš s malým děckem na který se lékař bez papíru o zaplacení ani nepodívá..tak asi tak

gabifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 20:01
- Nahlásit

jablunka
Mojí tchýni léta předepisuje léky na spaní její švagr,taktéž zubař,nejdřív Rohypnol a teď Hypnogen
aha, takže koukám, že takovýchhle zubařů bude víc

Neessi
díkec. Nevíš náhodou, proč ta kombinace xanax s lexaurinem? Sem měla za to, že takovýhle sračky se berou zvlášť.

<< 1 ... 2268 . 2269 . 2270 . 2271 . 2272 . 2273 . 2274 . 2275 . 2276 . 2277 . 2278 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání