| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
jablunka
Nás taky fčera večer ňákej debil natlačil až do příkopu,ale naštěstí sem na vytlačení stačila já a kámoška
fuj. Já to furt řikám, že auto je nejhorší zbraň v rukouch lidstva.
Heh, škoda, že je takový počásko a nemůžete to vzít s mezizastávčikou v Prahé.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
PetraK
tak nevim, se tady rozčilujete, že vám žere fižirantí a pak chcete aby žrala důchotce? Tak jak to teda máte?
helejte,jednou je to vlčák a ten je prostě zlej!S tim nic nenaděláte.Že žere fiží mě až tak úpa neva bo si osobnostně myslim,že v tom jí dokážu v docela slušným čase zabráni dyš budu vopravdu chtít .Horší je,že se k tomu fiží zatim nedostanu jináč neš po prdeli,vlastní jako,a to mi příde prekérnější
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:02
- Nahlásit
Sali
hele přidělím ti kobřího psa, ten ti to splní snadno, pilně trénuje, v baráku u máti se pokouší osolit každýho, koho míjíme ve dveřích
sem už řikala,že by mi kobří pes zas až tak nevadil ,pokud by byla velmi dobře ovladatelná,nevidim problém.Měla bys znát mojí bejvalou čubu,bože co to bylo za svini a já jí za to milovala...celý sídliště bylo přesvědčený,že to je ten nejhodnější a nejmírnější pes na světě a některý si vůbec ani nevšimli,že už mám novou bo sou si hodně podobný a stejně poslušný Ofšem na kolibřího psa mi přijde dodrban krapet těžkej..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:05
- Nahlásit
Gerda
z toho sem měla strach celej víkend, že vyjedou i lidi s letníma gumama a lidi, co sou bezohledný a někdo to do nás nakouří.
No a právje aby to do nás nenakouřil jeden takovej,taxme skončili f příkopje. Naštěstí jel Othelo tak pomalu,že sem mohla votevřít dvéře přibrzďovat i nohou.
Hlavně v tomhle jezděte vopatrně!
Nebujte nic,já sem horší neš tempomat f kamijónu.
A co ta vaše pleška? Vážně budete mít toho ošklivýho plešatýho psa? Víte, že to v létě musíte natírat grémem sfaktorem, jinak se vám připálí? A v zimě musej mít oblečky. Pardálka by vám mohla dát svoje starý po úpéčkách.
Eště fakt nic nevím na 100%,ale fšeho toho o kolo sem si vjedomá.A gdyž k tomu dojde,spojíš mě s Pardálkou.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:06
- Nahlásit
davidkova renata
Dnes ráno sem jela s taxikářem, kterej vyprávěl o svojí starý ovčandě, než si jí vzal od švagra. Řikal - to vám byl prima pes, takovej vostřejší, my si na ní do jejích 6let nemohli šáhnout, by nás sežrala )))) Pak fungovala jen na posunky, přestože jí nikdo nic neučil.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:06
- Nahlásit
dobrdan a gratulac vsem zaslouzilejm
Mucholabka
máte někdo?
ja ne, ale myspace neco takovyho ma..
PetraK
chlap navíc BEZ POSEDU!!!
je to NEPOSEDA!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:08
- Nahlásit
Mucholabka
Který tě pokousal?
To právě nevím, oni se moc hemžili Ale byl to buď Arman, nebo Buldok Se chtěli porvat a jak jsem mezi ně vlítla tak mě někdo z nich drápnul zubem
davidkova renata
má zánět f uchu,nemůže za to..
To je mi jedno, stejně jsem je zmlátila voba Uznávám princip kolektivní viny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
my si na ní do jejích 6let nemohli šáhnout, by nás sežrala
toš taghle ne,pani ,může sežrat a vosolit kohokoli krom členů domácnosti ,tj mě a děcka,ale s takovou by se zle potázala
P.S. nemáš jeho číslo??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
může sežrat a vosolit kohokoli krom členů domácnosti
Voni eště nebyli její pánící, oni si jí brali od jednoho svýho příbuznýho, co na ní neměl čas, proto na ní nemohli šáhnout ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:16
- Nahlásit
Gerda
aha no tak to byl správnej pes přesně dle mýho gusta Tak máš na něj ten telefon..??..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:17
- Nahlásit
jablunka
mailík odeslán , tak snad dojde... dneska se mi vše vracelo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
Tak máš na něj ten telefon..??..
Nemám, ale dá se dopátrat )))) Maj eště bišony a stofárda a kočky a pěstujou krmení bažantůch, co jim choděj do zahrady, aniž by je někdo zval.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
pokud by byla velmi dobře ovladatelná,nevidim problém
hmmm, to je právě ten klíč ke fšemu,
ona dovede být pěkně ovladatelná, když chce, to vidím na place,
a hlavně na stopách, z auta se vytřepetá jak ten kolibřík, lítá a šílí a skáče, a řičí a kokrhá a mám jí chvíli na hlavě a chvíli 100 od nás, ale jak natáhnu ruku se šnůrou a klidně řeknu pocem, jdem na to, vcukuletu u mě stojí, počká, až jí zapřáhnu, a v plným soustředění začne propátrávat terén a hledat nášlap, tam mocně zavrtí, nasumuje a vyjde...a vede si mě krokem cestou necestou a vrtí...
na place je velevzorná a chňápavá, na obraně mi nosí kořist, nebo na mě počká, nemám jedinej problém...
Takže to samý by mohla dokázat i v terénu, potažmo v Práglu mezi lidma a psama
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Maj eště bišony a stofárda a kočky a pěstujou krmení bažantůch
hlavně se voptej esi má mandželku a esi jo,tak esi je žárlivá
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
brut
Eště nic nepřišlo............. Ale centrum dneska hrozně blbne,já se nemůžu dostat do adresáře.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:27
- Nahlásit
Sali
ona dovede být pěkně ovladatelná, když chce, to vidím na place,
hm na to jí ale sere Bílej tesák ,tim já právě začínám,páč jinak bych se asi nemohla tady vůbec pohybovat
Takže to samý by mohla dokázat i v terénu, potažmo v Práglu mezi lidma a psama
tvůj problém je asi v tom kde vy žijete,páč to se nedá srovnat s tim kde žiju já,logicky...mě je úpa fuk esi mi bude šlapat na place kdybych s ní nemohla vylézt na volno a vůbec si jí nevšímat,páč to je její povinnost si mě hlídat a odečítat mi ze rtů .třá by taky votupěla kdyby tady prostě žila..
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:34
- Nahlásit
davidkova renata
na to jí ale sere Bílej tesák
celkem přesný a výstižný.
třá by taky votupěla kdyby tady prostě žila..
asi jo, brácha i ségra v Práglu žijou, a jsou pěkně votupělý a moc neřešej, brácha Kraken je u MP, v tý jednotce záchranářů, jestli ses díval na to, jak spad ten dům v hradci, jak tam v tom šotu se mihnul policajt s hnědým dobrmanem, jak šli na prohledání sutiny, tak to je von, a ségra Kassandra trénuje na jižňáku, taky hnědá, a mezi lidma je jen mírně odtažitá...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:39
- Nahlásit
Sali
mezi lidma je jen mírně odtažitá...
no to je ideální ne? Vono bydlet na vesnici v domku je fakt bezva,taky bch chtěla domek,ale prostě tam zas nemáš a nikdy nebudeš mít takový vjemy jak uprostřed Prahy,všude je holt něco..
Nepište a už mi negratulujte ,du ven a dřít
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:42
- Nahlásit
Gerda
Takže 14 máte
mám vaše čokle na vobrásku???????????
fotky jsou nějaký tady: http://picasaweb.google.cz/svacina.jan/LeonyPsi
kdyby se ti nelíbily tak mi písni emajl, jí ti něco pošlu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:48
- Nahlásit
mezi lidma je jen mírně odtažitá...
no to je ideální ne?
davidkova renata
ideální to je ve versi Bobulky, ta tímhle stylem proplouvá Prahou, míček v hubě a ocas kolmo k nebesům,
a odtažitá je z nejistýho znechucení tou "vřavou" a nahloučením lidůch a psůch na malinkým prostoru...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:54
- Nahlásit
brut
Furt nic.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:56
- Nahlásit
jablunka
co máš mít za holáka? mě to nějak uniklo...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 14:59
- Nahlásit
jablunka
pro radost z chrtů, vůbec nemají malý hlavičky, jsou velmi oduševnělí a chytří.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:01
- Nahlásit
Gerda
Pani,muším vám pogratulírovat k sobotnímu veleúspěchu,páč tohle jsem od vás fakt nečekala
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:02
- Nahlásit
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
Sali
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2681550/Daruji-Bar zojskeho-Nahace.php
Našla jsem tenhle inzerát.......páníčci asi vůbec neví co mají doma.
vypadá to že jde o peruána.Chceme se tam s chlapem v týdnu vypravit a uvidí se.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:03
- Nahlásit
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
davidkova renata
Horší je,že se k tomu fiží zatim nedostanu jináč neš po prdeli,vlastní jako,a to mi příde prekérnější
tak zase ale natrénujete z Nyný sáňovýho psa! Budete mašér! (nepléct s masérem, co si zapomněl nandat žuby)
StaHi
je to NEPOSEDA!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:04
- Nahlásit
Sali
Už jsem tyhle fotky od Tchoře někde viděla a je to bomba.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 15:05
- Nahlásit
jablunka
to by moh bejt, je sice takovej rejhovanej, ale jinak vypadá dobře, snad ti domů sedne a bude happy.
|