Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
sarax
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

Gerda
doufám že mě máš napsanou????

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
Jablůůůůnkooooooooooo, jak to vypadá s tim nahatým chrtem - budete ho mít?
Eště furt nevím,čekám,estli daj chlapovi na středu nebo čtvrtek dofču.Pak začnu kolem toho jednat.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Strejda
Zrovna jsem Vám chtěl gratulovat, ale když o to nestojíte, tak teda nic.
Vod Vás,pane,je to něco jinýho,směle do toho

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

jablunka
Eště furt nevím,čekám,estli daj chlapovi na středu nebo čtvrtek dofču.Pak začnu kolem toho jednat

tak mám držet palec?

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

davidkova renata
směle do toho
Teda, já Vám tak gratuluju, to si ani nedovedete představit jak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

PetraK
Esli by to nevypadalo nějak nenažraně
vypadalo

sarax
ty máš zejtra, ccheš rači dort, nebo sušenku?

jablunka
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Neessi
Ich gratulíren....................Nebo po našem.......Hepy svátek tů jů.............

PetraK
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

Vod Vás,pane,je to něco jinýho

No jasný! Tady člověk pogratuluje a dostane po kušni. Pak příde chlap navíc BEZ POSEDU!!! a prej směle do toho! a za to, příště Nyný sežere tu tlačenku i s bábou a aji s trafikou. tak!

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

a tak jak spadnul dolar, tak se asi koupě toho Innoteku vyplatí...říkám mě se eště nerozlovila, ona má ani ne tak problém s přivoláním, jako s odvoláním, jde se prostě podívat na to, co je zajímavýho, a honí co před ní utíká, a je to jen a jen malým ovladatelnostním opracováním,
buďto se to srovná do jara stejně, jako to mají druhý psi, tj. že se jen podívaj, a to je všechno,
nebo fakt bude chodit s krabičkou na krčku.

jablunka
Člen
- Nahlásit

PetraK
tak mám držet palec?
To f každým přípatku,páč esli f tomhe počasí pojedeme do Příbrami,tak potěš koště.

PetraK
Člen
- Nahlásit

Gerda
vypadalo

aha. Tak, ale to se tady ztratí, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:35
- Nahlásit

Strejda
to si ani nedovedete představit jak.

klidně to rozvedte
jablunka
tě přejdou roupy aš béš mít dalšího nahatýho čokla

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
tě přejdou roupy aš béš mít dalšího nahatýho čokla
Víte jak,pani,neříkej hop,aby sis nezlomil nohu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:39
- Nahlásit

PetraK
Tak, ale to se tady ztratí, ne?
Nechcete doufám výjimku zadarmo....

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

jablunka
tak to by jste se mohli zastavit u nás... zase až tak daleko to není a já bych vás ráda konečně poznala ... navíc tu nemáme sníh, takže i cesty budou v poho

PetraK
No jasný! Tady člověk pogratuluje a dostane po kušni. Pak příde chlap navíc BEZ POSEDU!!! a prej směle do toho!
sem věděla, proč nemám gratulírovat... bych ještě nějakou schytla a musela jí sbírat

Gerda
že bych si k 15náctce vzala ještě pětku? ... bych měla víc dortů na dělení a navíc když už má člověk dva psy, tak aby na mně taky něco zbylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

jablunka
To f každým přípatku,páč esli f tomhe počasí pojedeme do Příbrami,tak potěš koště

ale tak snad bude dobře - Gerda si přeje holomrás, tak jí to snad vyjde.

Jeli byste aspoň za světla? Mně teď o víkendu boural u nás bydlivší synovec pitomec, musel jet s bábou v tomdle počasí na chatu, s mokrým řidičákem Naštěstí, není až takovej idiot, a jel tam čtyřicítkou. I tak dostal šmejra, vyhnul se stromu a sjeli do rokle. Naštěstí fakt jel pomalu, takže to ustáli, auto musela vytáhnout odtahovka, páč to terén jinak nedovolil, ale autu taky nic není, odjelo po vlastní ose. Tak to stálo synovce ticku za odtah, ségru nervy f kýblu a pár šedejch vlasůch a já měla včera když přijel proslov jako svatá na mostě. Ale já to v pátek tušila, když odjížděl domů , říkala jsem mu kdyby měl nějakej blbej nápad, ať na něj zapomene, že to cejtim f kostech. Jenže ešče nemá věk na sklorézu, takže to nevyšlo

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:42
- Nahlásit

Může mi něgdo udělat výcuc plís?
Sem strhaná jak borůfka, právě jsem dorazila z práce. Cestou se mi rozbila Amálka, už je zase umřitá. Už mě to nebaví, asi ji dám do šrotu a koupím si Natálku Musela sem jet vlakem i s psincem, byla to děsná fuška Amálku odtáhl Mášenek se svým kolegou a včil je u pana velkoopraváře. Sem zvědavá kolik mě to zase bude stát Vlak pochopitelně nejezdí až k nám, takže jsem dojela jenom do Třemešné a pak sem musela před kopec čtyry kiláky pěšky. Psi byli rádi, páč se alespoň vylítali. Já jsem ráda nebyla, v tom sněhu se jde pěkně blbě K dovršení všeho mě pokousal pes Do PALCE Samozřejmě jsem ho děsně zmlátila . Pak přijdu sem a je tu toho napsanýho tolik, že to v životě nemůžu stihnout přečíst Výcuc, výcuc, výcuc.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:43
- Nahlásit

Gerda
ccheš rači dort, nebo sušenku?
virtuálně laskavje dort..ne šlehačkovej a ne s čekuládou..nejrači ovocnatej

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:44
- Nahlásit

brut
PetraK
vspoura! Nic! To, co se udělá se zbytkem dnů, vyřešim jako opchodník, eště nemá Walda, a zbytek pronajmeme za úplatu.

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:44
- Nahlásit

PetraK
uš tam sou fotky
http://www.utulek-decin.estranky.cz/stranka/kejsy

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

Gerda
Nechcete doufám výjimku zadarmo....

pochopitelně, že zadarmo by to nebylo, kolik dáte?

brut
sem věděla, proč nemám gratulírovat

však odtetkon už taky nikomu gratulovat nebudu a může za to Davídkojc, že ze mě bude nevychovanej asocijál, co vostatním ani nepopřeje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

PetraK
. Pak příde chlap navíc BEZ POSEDU
poset mám mobilní,koupenej vot stahi
příště Nyný sežere tu tlačenku i s bábou a aji s trafikou.
tak aš sežere bábu,může ale bejt i dědek,tak mi splní fšecko co sem vod ní vočekávala a sem navždycky její

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

Tinta76

možná se pletu,a le to nevypadá, že by to byla ona, tamta měla hodně plachý oči a tahle má spíš samčí hlavu, nevypadá tak vyplašeně. Možná se ale fakt pletu. nejsem žádnej odborník. Kdybych mohla vzít jednu domů a mohla volit- byla by to ta první. Fakt mě sebrala.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

Biluška
Který tě pokousal?

Tinta76
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:50
- Nahlásit

PetraK

no jasný ale jinak docela náhoda teda ...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:51
- Nahlásit

Biluška
K dovršení všeho mě pokousal pes
má zánět f uchu,nemůže za to..

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:54
- Nahlásit

brut
tak to by jste se mohli zastavit u nás... zase až tak daleko to není a já bych vás ráda konečně poznala
Tak mi písněte na mejl telefoní čísílko(lenkabrutarova.zavináč.centrum.cz) a pokud bude v mejch silách Othela přemluvit,tak se zastavíme.
PetraK
Jeli byste aspoň za světla?
To právje nigdo neví.........
Mně teď o víkendu boural u nás bydlivší synovec pitomec, musel jet s bábou v tomdle počasí na chatu, s mokrým řidičákem Naštěstí, není až takovej idiot, a jel tam čtyřicítkou. I tak dostal šmejra, vyhnul se stromu a sjeli do rokle. Naštěstí fakt jel pomalu, takže to ustáli, auto musela vytáhnout odtahovka, páč to terén jinak nedovolil, ale autu taky nic není, odjelo po vlastní ose.
Nás taky fčera večer ňákej debil natlačil až do příkopu,ale naštěstí sem na vytlačení stačila já a kámoška.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:54
- Nahlásit

davidkova renata
tak aš sežere bábu,může ale bejt i dědek,tak mi splní fšecko co sem vod ní vočekávala a sem navždycky její

tak nevim, se tady rozčilujete, že vám žere fižirantí a pak chcete aby žrala důchotce? Tak jak to teda máte?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:56
- Nahlásit

jablunka
Nás taky fčera večer ňákej debil natlačil až do příkopu
To je strašný, z toho sem měla strach celej víkend, že vyjedou i lidi s letníma gumama a lidi, co sou bezohledný a někdo to do nás nakouří. Hlavně v tomhle jezděte vopatrně!
A co ta vaše pleška? Vážně budete mít toho ošklivýho plešatýho psa? Víte, že to v létě musíte natírat grémem sfaktorem, jinak se vám připálí? A v zimě musej mít oblečky. Pardálka by vám mohla dát svoje starý po úpéčkách.

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:58
- Nahlásit

davidkova renata
tak aš sežere bábu,může ale bejt i dědek,tak mi splní fšecko co sem vod ní vočekávala
hele přidělím ti kobřího psa, ten ti to splní snadno, pilně trénuje, v baráku u máti se pokouší osolit každýho, koho míjíme ve dveřích, .... nebo si jí zpracuju za tohle a za zviřátka sama, a bude z ní pes kolibří, jak bude lítat vzduchem za ty svý hříchy.

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání