| Autor |
Zpráva |
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:07
- Nahlásit
Fifi
To si piš že udělám. Copak má tosa štěňata?
Na rozdíl od tosy a dalších fci plemen jsou oba rodiče zdraví, potřebuji psa na sport, chci teriéra typu bull, mým požadavkům nevyhovují žádné chs poblíž-sk, pl, cz, nechci ani příliš drajvu po psech zápasnících, ani zdechláka, myslím že vím co mám a svým psům rozumím, proto jsem se rozhodla mít dalšího psa po těchto. Zároveň nechci podporovat chs, jichž téměř stoprocentní většina se psy zápasí. Oba rodiče sportovně i výstavně mým požadavkům vyhovují.
Stačí tato zpověď? Mou pohnutkou není výdělek na štěňatech jelikož je nulový nebo spíše minusový, toto mnou vybrané a vymodlené štěně je dražší než kdybych si jej koupila i co se týče mezilidských vztahů, práce, peněz.
Zbytek štěňat budu mít tak dlouho, dokud se nenajdou zájemci rozumní a pokud možno v rámci Ostravy. Budou čipovaní, očkovaní, se smlouvou a možností hlídání, vrácení, poradenství.
Myslím, že jsem si užila dospělých cizích psů dost na to, abych měla svá štěňata, zpět bych to nevzala ani kdybyste mě na kopytech roznesli.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:11
- Nahlásit
Mucholabka
Máš je nádherný, tak ať je "udáš" rychle a správně, ať ti nestihnou zdemolovat barák
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:11
- Nahlásit
Fifi
Co se týče v knize návštěv, pokud se vyznáš v systému joomla, můžeš mi ji zprovoznit? Já se o to marně pokoušela a nechci obtěžovat člověka, co mi to dělal.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:16
- Nahlásit
davidkova renata
Jo a tobě sestro díkec za echt druida
Lepčího bysem nenašla.
Tak a du, bo Žanek má nějaký blbý posunky něco naznačující...dneska už podruhý,ale zasejc budu mít v DD na co zpomínat ))
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:23
- Nahlásit
Mucholabka
Oba rodiče sportovně i výstavně mým požadavkům vyhovují.
Prosím tě ,a můžeš zveřejnit ofiko výsledky obou rodičů??jak na výstavách a sportovních akcích??ale nejvíce mě zajímá DKK,vyšetření srdce doplerem.....
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2008 22:29
- Nahlásit
Erin
Proč bych se ti měla zpovídat? Vše mám na webu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 06:16
- Nahlásit
Krásné zasněžené ránko všem přeju
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 06:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Dobré ráno taktéž
Jen teda tady u ná smrazivé, ale nezasněžené
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 07:20
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co už zase dřou i povalečům co se ještě flákají
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 07:52
- Nahlásit
dobré ráno všem
Lucie Kratochvílová
já ti dám zasněžené
tady není ani poprašek a mráz
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:19
- Nahlásit
čus fšicííí co množej papíráky i vořechy
Erin
bo Žanek má nějaký blbý posunky
tak dej vědět esi nezvostalo jen u těch posunků,něgdy se to stává
zasejc budu mít v DD na co zpomínat))
no problém bude esi si vůbec na něco fspomeneš ,to se stává taky hodně často
březen
ty snat nejsi normální??!! tady je sněchu 3 prdele a ledofka jak prase fšude,pes vypadal,jak dyš má poprvé na nohou brusle a vo sobě rači nemluvim Zas budu půl roku chodit jak gdyž mám nasráno v gatích
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:21
- Nahlásit
davidkova renata
no fakt,tady není skoro nic,jenom na pár autech,jinak sucho
já za to nemohu
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:29
- Nahlásit
krásné ráno z bílého rakovníka přeje jeden totálně vorvanej a stahanej patlalog.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:32
- Nahlásit
davidkova renata
jj, v tomhle počasí se dat trénovat tak akorát noční revíry, pěkně s čelovkou, protože aspoň vidíš, kam šlapeš,
jinak klouzavě je to napikaču, pokud není pes natolik v lati, že nemusíš celou akci ani šáhnout na obojek.
jsou holt chvíle, kdy tu ovladatelnost druhým docela závidím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:34
- Nahlásit
Dobré ráno děckááá, dobré ráno všem, o maj namrzlý ouškááá a moc se jim zimka líbí! Bude lepčí, bude mínus 15! Cííí na horýýýýýýý, kde je ten mrás vopravdickeeeeeej! Jako je fakt, že mi v sobotu málem umrzly prsty na nohách, ale byla to krááásaaaaa! Takže dobré ráno všem zimomilců....nepřeju si pozdraf jen sobě? Je tu eště někdo mrazomilnej?
Si přectafte, už sem to psala vedle do zopkovýho tématu, že se mi Mařena 2x zvedla z odložení. Jednou sem na ní zařvala ne, tak zas lehla, ale vypadalo, že si jde prostě ke mě! No a Plšk řekl, že sme tak pěkně cvičili, že mi nestrhne všechny body, ale že mi 5 nechá. Že druhej povel vydat nesmim. Pochválil nás za ovladatelnost na vodítku, řekl, že (samozřejmě v našich levlech/úrovních) máme špičkovou ovladatelnost na vodítku a skoro špičkovou bez vodítka. Mařena se přesně na zkouškách rozhárala, bych jí zabila, fakt. Nejsem s výsledkem spokojená, ale co, zkusíme se líp potrénovat na ZZO. Nárazového zvuku si ani nefšimla, pokud to nebude střelba, asi problém nemáme. Co tady probíráte? Nemám čas to číst, makám, ž od půl osmé!!!!! Jo a už se známe s Ešusovou, to je super, Ešus chtěl zmermomocnit Mařenku, ale ona ho odvážně kousla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:37
- Nahlásit
A chtěla sem poděkovat Saraksový za doprovot! Chuděra tam s námi strávila celý dopolko a stofárd taky.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:40
- Nahlásit
Sali
v tomhle počasí se dat trénovat tak akorát noční revíry
f tomdle počasí se dá akorát tak trénovat udržení se na nohou při chůzi do práce ,což mi né dycky vyjde ,čelofka je mi k ničemu bo ten led je prostě fšude takže je úpa fuk kam šlápnu .Čokl chodí bez vobojku celej život a nějak si neumim představit ,že bych ho musela eště hlídat,to bysem ho asi rači venčila na balgóně ,páč to bych fakt nezvládla ,veškerý soustředění upínám do snahy neválet se jako debil uprostřed sídliště jinak mám zajímavej poznatek...JAKÝKOLI boty si koupim či pořídím,kloužou ÚPA VŠECKY A TO NEJVÍC .Přemejšlim,že tam nějak natluču mačky...
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:40
- Nahlásit
Gerda
gratuluju k prvnímu křestu zkouškou!!!!
od te´d už to bude fpoho, žádný nervy.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
postřeh máš správnej, na tvrdým kloužou boty všechny, jen ty s drapákama nekoužou v lese.
Venčení za denního světla je no problem, tam na ně nešahám, potmě visím na šnůře od Kobry, bojím se tý zvěře...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:49
- Nahlásit
Sali
DÍKY MOOOOOOOOOOOOOOOC )))))))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:53
- Nahlásit
Sali
Díky díky, nervy budou, sem stresovací typ, nemám ráda zkoušky. Žádný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 08:53
- Nahlásit
Gerda
no jsem já takovej magurek,prostě si vemu o dva svetry víc,rukavice a kde se ven
davidkova renata
jsem přemejšlela,že bych si koupila na nohy takové kováky,anebo si zespoda dáme hřebíky :_)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:12 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
BREJTRO VE SPOLEK
davidkova renata
Zas budu půl roku chodit jak gdyž mám nasráno v gatích
No a hlavně tagle dyš se pude s Hančou Hrbatou na Aničku Spurnou, že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:15
- Nahlásit
Gerda
nepřeju si pozdraf jen sobě?
ne, páč takovoudle zimu já ráda! Sních a mráz, všude vločky, nejni vidět burdel a čokl má čistý nohy. A taky je líp vidět dyš je tma. A člověk může lyžovat. Samý pozytýva.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:15
- Nahlásit
PetraK
hlavně tagle dyš se pude s Hančou Hrbatou na Aničku Spurnou,
je to krůůta ,počki ale v létě aš bé 30 st. ,to je moje provozní teplota ,vytáhnu jí někam k vodě gde a neni žádnej stín
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:17
- Nahlásit
PetraK
na Aničku Spurnou
na Aničku HODINOVOU Spurnou. Vona to dýl neš hodinu nevydrží.
Sali
bojím se tý zvěře...
My daly včera s kamarádkou trénink v Krčáku. Tam se stáhlo takovejch srn, že nebylo úseku, kde bychom je nepotkaly. Mařena taky odběhla, dokonce si poštěkávala!!!!!!!!!!!!!!!!! Dostala strašně přísný pokárání, když se vracela. Pak jí eště 2x přistála flexa na zadku, když chtěla mizet z cesty, pak už bez problémů šla přesně jen tam, kam měla jít. Krčák je na tohle potrénování dobrej. Ideální bylo trénování poloh před výběhem daňkůch. Ta mrcha dokonce i dobře vstávala, byť v sobotu vypadala, že vstaň nikdy neslyšela.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:21
- Nahlásit
Gerda
Dostala strašně přísný pokárání,
krabičkou vot fleksiny
Nepiště ,du pa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:24
- Nahlásit
Gerda
na Aničku HODINOVOU Spurnou.
no to je přesný,páč jsem se na vrchol Aničky Spurný drápala skorem přesně tu hodinu
Ešus chtěl zmermomocnit Mařenku, ale ona ho odvážně kousla
no právě, že moc vodvážně ne, čudinka. Ale já to říkala, že bych to měla vošéfovat hnedle, aby ji nevotravoval, ste řikali že ne, tož sem neprudila, abych nebyla za bachaře Vono pak většinou stačí říct, Ešýýýý já tě vidim!! Nech ji tu zadel! Ačkoliv jak byl včera rozjetej z tý čarokrásný gólie, tak by ho zastavila jedině střela Dum-dum
davidkova renata
je to krůůta,počki ale v létě aš bé 30 st. ,to je moje provozní teplota,vytáhnu jí někam k vodě gde a neni žádnej stín
, .... kdo si počká ten se dočká, esli teda nepříde do tý doby doba ledová .
Ale bylo to prima jen doufám, že Gerda Hanča Hrbata nezprovozní ty fotky z vrcholu Aničky.
P.S. Ví to vůbec Gerda, že uš neni Gerda, ale Hanča Hrbata? Řek jí to někdo? Sem to fčera nestihla, jak jsem byla pomatená z toho pomatence svýho Já sem nevěděla, že akční pes znamená fšecko todle k tomu navrch
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:26
- Nahlásit
davidkova renata
Lovení je tak nebezpečná činnost, že jí radši pokárám flexinou, než aby jí myslivec pokáral brokama do kožichu ))
Fšichni množitelé - nabízím háravou nevyrovanou fenu pěkné barvy s výrazným ozdobným tukovým polštářem, vhodná ke krytí s podobně nevyrovnanou povahou ideláně pasteveckého plemene.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:27
- Nahlásit
dobrý den celý den ...
PetraK
jsem koukala že v děčínskym útulku je nějaká mladá vyhublá vižla, ale ještě tam nejni fotka, nemůže to bejt ta z těch Řepnic?
|