Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:18
- Nahlásit

PetraK
taky chci někoho známýho potkávat při venčení..... nemohly by jste chodit venčit k nám?
jen Gerdu ten sníh rozdováděl , tak si hrála na Hanče Hrbatů a táhla nás na Anu Spurnou . Na vrcholu jsem zemřela. Na vrcholu kopce, aby nedošlo k mýlce.
hmmm, Gerda má ráda zimu, že? ... to by odpovídalo ...... sem se lekla, kde že jsi to humříla

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:23
- Nahlásit

Sali

já to nedělám vůbec, respektive skoro vůbec, udělala jsem to tuhle výjimečně, plánovaně v rámci pocvičení povelu Zvostaň a nechoď nikam, kdy jsem vlítla do DM-celoprosklený vchod, u kasy popadla v otočce prací prášek a byla druhá na řadě u pokladny. Celou dobu voko na psovi. Kdyby k tomu nebyly podmínky neudělám to, tohle bylo záměrně, nejen, že jsem na Ešusa viděla, ale mohla ho i gestem korigovat, když měl tendence se ze sednutí zvednout a jít za mnou, aby mi pomohl při placení . Kdyby ten prášek neměli hned u kasy a měla bych jít do regálu, tak to nedám, protože bych měla strach, že ho ukradnou, což už se u nás stalo. Tuhle u Pinďourmárketu měli sousedi psa a nakupovali si, motal se tam kolem divnej chlap, na psa povykoval, tak jsem tam radši zůstala s ním a sousedům řekla o co si koledují.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:25
- Nahlásit

brut
...... sem se lekla, kde že jsi to humříla

však taky jo! Sem skorem byla na prahu smrti
Taky mám ráda zimu jako Gerda, ale tak nějak asi umírněnějc /páč sem stará pani už/, takže pak netahám výpravy na vrcholky Himaláje . Ešče že nás pak nevzala na další dvoutisícovku

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:27
- Nahlásit

Sali
skutečně provozujete praxi ponechat psa před krámem????????????????????????????????????????????
Ani náhodou a ani v největšim omylu. Nikdy.

davidkova renata
Hele a nemůže bejt tlouštik ňákej nemocnej? Dyš nežere? Jako stejnak, ta čubá mo voči jen pro tebe, jak se jí kmitneš z dohledu, nevidí a neslyší nic jinýho, já jí do toho auta před libní taky lákala na pamlskovník (jasně že bych jí nedala), ale jen malinko otočila hlavou a dál spořádaně seděla a strašlivě čekala. Takže Nána je prostě božíííííííí.

Jimmi
Pani, co vaše vnoučky?

brut
nespěchejte pani, my za váma dojedem! nesmíte se teťkonc namáhat.

Můdr měla svátek fčéra - babičko Můdr, šecko nejlepčí k svátkůůůůůůůů a tady máš čekulátkovej dort:

mamka má svátek dneska - mamko, šecko nejlepčejší, máš jen malej, abys nebyla tlustá! A dej to rači Nuny, ta si to stejnak zaslouží za svou pětizkoušku víc!

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:34
- Nahlásit

isdpch
a tak na eletriku můžeš udělat všechno, co se jinak dělá couračkou, nebo šnůrou, když máš cit v ruce, a přesně víš, kdy ťuknout,
ale jak říkám, mě je líto penízů, srágoru no name bych nekupovala, a ten Inotek, co bych volila, je trošku moc velká pálka, to radši pořádnej objektiv...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:37
- Nahlásit

janika
Řekni si číslo na svátek. Fotky už mám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:40
- Nahlásit

janika
Pro ty, kdo rikaji, ze degen nerve. RVE.

no ve volným prostoru to tak děsný neni , v tom autě asi ale teda bych zhebla na zástavu srdce taky, to je fakt, tohle mi udělat, tak asi pemprzy stačit nebudou. Jsem ráda,když ustojím bažanta, co mi vyletí před frňákem a to vím, že tam někde je, takže kdyby mi takhle znenadání Riccardo vytvořil hlukový náraz v uzavřeném prostoru, sem po.... a navrch po smrti. To je pan Moderátor ešče dobrej řidič, že to nikam nenapral

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:53
- Nahlásit

dobrej den vsem a zvlaste oslavenci. Pridal bych ji k dortu jeji oblibenou okenu ale nejde mi to jinak super vikend na prvnim snehu.

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:58
- Nahlásit

jj taky přeju fšem hšecko nej k svátků,
Benda
ty máš důtku žes tu nebyl se svejma větrama abys vodehnal to blbý počasí
isdpch
janika
myslím že pro vás bude výborným dárkem poukaz na slevu ve zdravotních potřebách
isdpch
že vím, že mám psa pod kontrolou, tudíž nevyšiluju, přivolávám v klidu, je tam spousta času ho povzbudit, namotivovat na kokíno, odpadla z toho ta hysterie a pes šlape, jak hodiny
to sou zlatý slova...jako dneska odvolám i když zajíce vidí..teda do tlamy neskočil zatím..ale je to v klídku... a spojený s naučeným zalehnutím na slovo...se stala ovladatelná o moc líp

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:58
- Nahlásit

janika
Gerda
vosum

Promiň, ty už svátek máš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:07
- Nahlásit

janika
doufam, ze zlodeji maj pleny.

no to právě doufej, že ne, páč posratej zloděj se líp hledá, ne?

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:12
- Nahlásit

sarax v zime nosim kulicha takze zadne vetry ve vlasech

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

janika
ale to jsou pomluvy... sem s váma jela a byl celkem v klídku...sice obas trošku huhlal, ale tak strašný to nebylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

janika
to jiste, pokud to netrousi na rohozku a nepridela mi praci

a tak já myslím, že v tý rychlosti by asi ani nestihnul trousit

Benda
v zime nosim kulicha takze zadne vetry ve vlasech

tak ale, trošku nadzvednout byste snad mohl ne? To by vás nezabilo. A co vás nezabije, to vás posílí, takže byste nakonec na tom ešče vydělal, páč byste byl silnej. Silnej jako lamželezo třeba.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

Právě jsem načapala tu malou bestii, jak stojí na boudě a čumí nám do oken ... ten pes snad není normální a nebo ho nakřížili s horolezcem .... teď abych vymejšlela, kam postavit boudu, jinak jí mám za chvíli na sporáku nebo v ložnici v postelích
Navíc odkoukala od Bruta pospávání na plastových židlích a tak teď už máme s chlapem tuplem smůlu.... budeme si muset nosit ke kafíčku i židličku

Alexa
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:20
- Nahlásit

Gerda
číslo na svátek.
hele jsem zjistila,že jsi mě klíďo brďo přehlídla jak krajinu. Už před mnoha a mnoha stránkama jsem si objednávla 14 a ty to klidně nabízíš dál

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:24
- Nahlásit

Alexa
objednávla 14 a ty to klidně nabízíš dál

nekřičte na ni pani. Vona má dvojitou radost, tak jí to vypadlo. Žádost - zkuste napsat žádost, pošlete ji s kolkem a kulatym razidlem. Kulatý razidlo udělá divy. Tak to máte nejjistější

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:36 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

takže mocinky děkuju za gratulace k svátku,ale už mi prosim vás nigdo k ničemu negratulujte,nestíhám vodpovídat
neessi
gratulujuuuuuu k fčerejšímu svátku

isdpch
bych to eště doladil, si Nána mohla tu sekanou vzít a doma ti jí vyvrhnout, bys jako ušetřila estli mi teda rozumíš
a jó...,mohly sme mít vobjet vobje...
Sali
psa nechávám zááásadně úpa bez ničeho,vono si málokdo troufne se vůbec přiblížit,páč dle paní Volšický "divně" čumí a neví se esi vylítne a dvanak na ní samosebou vidim,nikdy bych to neudělala před supermarketem či tak,jsou to malý krámky,kde jdeš z ulice rovnou k pultu,ta čuba je vode mě max. 5 metrů

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

isdpch
a nahradili ho "forsáží" kdy máš nastavenej impuls a tohle tlačítko ti ho automaticky zvedá o 2 -5 stupňů, což je velmi praktické

hmmm sem mohla počkat
hele Mel má innotec o 1000 levnější jak mi dog trace..objednáno z emeriky je to o dost tisíc levnější...

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
takže mocinky děkuju za gratulace k svátku,ale už mi prosim vás nogdo k ničemu negratulujte

jéééžiš! Já vám zapomněla pogratulovat!!! takže: DAVÍDKOJC FŠECKO NEJLEPČÍ K SVÁTKU

A MŮDr. pochopitelně taky vinčuju fšecko nej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:41
- Nahlásit

PetraK
Já vám zapomněla pogratulovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:43
- Nahlásit

davidkova renata

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 12:47
- Nahlásit

Tinta76

tak jsem právě zjistila, že dívčina měla do 19.11. doma ultimátum, takže se tak trochu bojím, že.......ji třeba nevrátila zpátky a pořešila to tak, že jí vyhodila tam . Pořád na ní myslím, pořád o ní doma mluvím, nic z toho

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:04
- Nahlásit

Alexa
Šmarjá pani promiňte!!!!!!!! A mám vaše čokle na vobrásku??????????? Takže 14 máte, uš to píšu.

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:13
- Nahlásit

davidkova renata
Zrovna jsem Vám chtěl gratulovat, ale když o to nestojíte, tak teda nic.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:13
- Nahlásit

Gerda
A já s Jimmi sme se rozhodli,že to teda budeme mít spolu 1 a 31 a gdyby si mám chtěla teda dopřát,tak je volná eště 19.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:15
- Nahlásit

jablunka

Jablůůůůnkooooooooooo, jak to vypadá s tim nahatým chrtem - budete ho mít? Ach jo, vy se tak máte.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:23
- Nahlásit

jablunka
No tak jo, budete mít 1 a 31 Jimmi/Jablunka a Jablunka/Jimmi. Kromě 19 je volno eště 2, 5, 6, 9, 11, 12, 19, 20, 22, 26, 29, 30.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:26
- Nahlásit

Potřebuji velikonční obrázek vejce, ze kterého leze kuře, máte někdo? Tak aby se kuře dalo oddělit a strčit tam pes.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 13:27
- Nahlásit

Gerda

Esli by to nevypadalo nějak nenažraně - tak kdyby to šlo bych si vzala k tý svý třináctce ešče tu třicítku? to má svátek Brtnik, tak že bychom to slavili spolu.

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání