Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:27
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

voběma gratulíruju , že máte ozkouškovaný psy, Saraxová mi průběh celého dopoledne večer líčila a moc sem litovala pejsky, kteří museli ležet v odložení bez PODLOŽKY! Proč si Gerdo Mařce nedala alespoň peřinu! By se ti třá nezvedla ...ze sněhu bych taky utekla
Si nezodpovědná!!! eště si může nachladit močák

Jo a taky tam byla Andyho mamina Kelly a ta taky nevydžela ležet na sněhu, chuďátko malinký. To přeci nejsou žádní malamuti, aby se na sněhu tvářili jako Davítková na Hawaii!!

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:30
- Nahlásit

Gerda
nabízím háravou nevyrovanou fenu pěkné barvy s výrazným ozdobným tukovým polštářem, vhodná ke krytí s podobně nevyrovnanou povahou ideláně pasteveckého plemene.

Já Jimovi zaplatim u Mařky hodinu , zařiď ať nemá parchaňtata, alimenty platit nehodlám

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:30
- Nahlásit

Gerda
vhodná ke krytí s podobně nevyrovnanou povahou ideláně pasteveckého plemene

stačí, že Ešus pase luční koníky? Von by se určitě rád konkurzu zúčastnil, povahu na to má vhodnou

Tinta76
no ta z těch Řepnic byla hubená dost - i podle fotky na Lovce, tak nevím, ach jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:35
- Nahlásit

isdpch
že pan Richard měl včera odvolání od zajocha na první houknutí bez elektriky, sem jim teda záviděl

háááááááááááááááásky!!!!! Vim jakou radost člověk má, takže GRATULÍRE

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:38
- Nahlásit

isdpch

já Richardovi taky tedy gratuluju, ale nevím, jestli to není normální neleťet za zajochem?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:43
- Nahlásit

PetraK
že Gerda Hanča Hrbata nezprovozní ty fotky z vrcholu Aničky
No bohužel nezprovoznim, protože se mi ani jedna nepovedla, sou rozmázlý, asi mám už ten foťák rozbitej, jednak nechtěl ostřit a druhak je to fakt takové celé rozplizlé. Zkusim aspoň jeden obrásek.
Zimu já mám moc ráda, velice rychle se zahřeju na poměrně vysokou teplotu, že i ve velkém mrazu (městském) nemusim mít rukavice. A jak mi neni horko, můžu pobíhat, třá i lézt na kopce.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:46
- Nahlásit

Jimmi
Zvedla by se, jí sníh neva, má ho ráda, akorát jí při tom rozhárávání se vypad prostě mozek. Žádná podložka nebude, odložení na sněhu bude na sněhu, dyť má kožich a tukovou izolaci ))

Žádný nakrejvání ňákejma golyjema a ohaříma. Pěkně středoazijata chceme za tatínka štěňátek.

isdpch
No dědečku, vy konečně žijete? Chcete zkusit odvolání od hárafky? Že už bychom šli na tu rochajdu konečně... ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:53
- Nahlásit

Gerda
No bohužel nezprovoznim

to je tak nějak docela dobře páč nejlepší je ta první, kde neni nikdo vidět to je dycky nejlepší, když mě někdo fotí a nejsem vidět, páč na všech fotkách vypadám jako momentálně mentálně.

Zimu sněhovýho ražení taky můžu - i kdyř pravda, na tý pláni to kapánek fučelo, to huž jsem si tu kapucku dala. Ale jinak chci SNÍCH! HODNĚ SNĚCHU! A HLANĚ NA VÁNOCE, páč to budu doma a budu furt procházkovat a zpívat koledy a na sněhu se procházkuje naprosto nejlíp.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:54
- Nahlásit

Gerda
Pěkně středoazijata

A může to bejt Mongol?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

PetraK
Ale jinak chci SNÍCH! HODNĚ SNĚCHU! A HLANĚ NA VÁNOCE,
A já chci holomrás, kdy bude mínus 10 a bude svítit sluníčko, budou suchý chodníky a všude bude ticho a nikde nikdo, bo lidi v mrazu ven nechoděj a fšude budem jen my, psovodi

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:59
- Nahlásit

isdpch
Fakt mě ten Ričinky překvapil, Veronika jednou houkla a už si mazal pro kokíno, sice se mu pak děsně líbilo běhat po stopě co tam zajoch nechal, ale to už je celkem ovladatelnej. Skoro mě mrzí, že to Čert prohrabal, osobně tipuju, že bych ho taky odvolal jen na hubu, ale vyzkoušený to nemám, tak nemůžu machrovat
Super, moc vám to přeju, takhle odpadnou stresy a dlouhé omrzlé stopovačky v lese na výletě. Myslim že čertoslaf už by se na zajíce jen kouk a hrabošil by si tunel dál. Můžem si dát u Waldy králíčcííí...Walda možná udělá ZZO u nich. nám by se to náramně hodilo, kdyby byly jen ZZO, aby se tam nestřílelo jako na břevnově.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
A já chci holomrás

Holomrás ne. neeeee! páč to by byla nemocná příroda, musí bejt sních, jinak humřou kytičky, v létě nepokvetou, včeličky nebudou moct jíst, nebudou lítat......... a nebudou plašit Ešusa.......... taky chci holomrás!

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:03
- Nahlásit

isdpch
pan Richard měl včera odvolání od zajocha na první houknutí bez elektriky
tak to gratuluju taky, jestli byl rozlovenej, tak se vám povedlo pěknej kus práce.

Kobra mě včera za denního světla vyběhla za zajícem, co jí vypích před nosem, Ferda za ní, švihli to za chatičku, asi 2x jsem stihla zařvat Kobra kemně a už byli z5, ale sere mě bezbřeze, že vůbec vyběhla a on s ní, nikdo z obou malin ani jedný NO se ani nehnul, stály a čuměly, a pak se shlukly u Tchoře a dělaly, že jsou supervzorný,
a to už jsem myslela, že to mám pořešený, jenže to bylo řešený JEN běžnou šnůrou a drilem, ovladatelností kolem zvěře, nemám tam tu fázi korekce, když se neovládne, nemám tam naběhnutí a drbanec, dělala jsem to na stopách...

Darina1
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:13
- Nahlásit

Gerda
Pěkně středoazijata chceme za tatínka štěňátek
No a Francouze by jako nechtěla? A dokonce dva, to jako na střídačku.
Chuděra Maruška, kdyby tak věděla.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:22
- Nahlásit

sněžíííííííííííííííííííííííííííííííííí!!!!!!

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:29
- Nahlásit

Na Míčánkách posněžává

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:43
- Nahlásit

Fšicííí sem a taky mi okajděte gratulujte!!!
si přectafte,že sem Nyný posadila přet trafikou,samo na volno,a šla pro cíga. Sem viděla přes sklo,jaxe jí nějaká krapet už pamatenější bapča snaží vnutit asi půl kila domácí sekaný a vona nejenže si nevzala!!!!!!!!!! ,ale eště se vodtáhla asi vo metr dál(zase do sedu ) dyš se jí vnucovala mám úúúúúúpa nejvěčí radost, kdo zná žravost Nuný,je mu jasný,že ííípo 16 bude proti tomu brnkačka,moje traverzová výchova konečně slaví úspjechy
isdpch
tak tomu říkám starosti
jí chápu,nemá co vybíhat!
Jinak taky gratulujem Ričinky a prostě fšem at to nemusim furt vopakovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:45
- Nahlásit

PetraK
může to bejt Mongol?
uš sem vám to řekla jednou,pani,ten čokl dopat eště dobře,dyš furt jen vrčí a je pomatenej,vono todle by rozdejchal málokgdo

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:47
- Nahlásit

Dobré ránko pracující lide!!

isdpch
Richard hezkýýýýýýý!!

PetraK
Gerda
Davídkojc
ste včéra měly venčící odpolko či co? Kam jste se to hrabaly? Ty fotky jsou sice maličko mázlí, ale super .... já cíííí takýýýý někam jít venčit a ne se porád válet v pelechu

Moji pséci byli včéra s páníčkem na velké procházce.... celé odpoledne + kus večera. Vzali to podél vody do Hostíma, pak do Sv. Jána, do Bubovic do skanzenu, okolo mašinek, pak zase do Hostíma a zpět domů. Fotek moc nemaj,protože se blbě fotí a zároveň řve na psy, ať nelezou do vody nebo nelověj veverky či nepřeskakujou ploty

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:50
- Nahlásit

davidkova renata

No božíííííííííííííííííí

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:55
- Nahlásit

brut
já cíííí takýýýý někam jít venčit a ne se porád válet v pelechu
Holka my už za tebou teď ani nemůžem přiject, až mařenica vodhárá. Do tý doby si trénuj (aspoň teoreticky) výstupy na kopec, aby ses taky mohla vyfotit ))))

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:56
- Nahlásit

Sali
Kobra mě včera za denního světla vyběhla za zajícem, co jí vypích před nosem, Ferda za ní, švihli to za chatičku, asi 2x jsem stihla zařvat Kobra kemně a už byli z5,
zajíce a kočku nejsem vůbec schopná pořešit ... vysokou jakžtakž, i když to máme asi tak jako ty s Kobrou ( mluvím o Brutovi..... Aluška je trochu něco jiného, když jde sama, tak odvolám, ve chvíli, kdy je s Brutem, tak jsem téměř bez šancí )

Jimmi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
Tédy pani vy máte šikovnou Nyný, až vám závidim

nevim co bych musela udělat já, abych mohla svoje dva čokli nechat před krámem a ještě aby odmítli žrádlo!

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 10:59
- Nahlásit

isdpch
tak gratulaci vyřídíš janice ...a Decibel není uřvanej, sem ho ještě neslyšela a to mi pořád tvrdíte, jak moc řve

Gerda
Holka my už za tebou teď ani nemůžem přiject, až mařenica vodhárá. Do tý doby si trénuj (aspoň teoreticky) výstupy na kopec, aby ses taky mohla vyfotit ))))
příští pondělí jedu na kontrolu, tak mi třeba povolí trochu víc pohybu a budu moct přijet do Prahy za váma
Teorii zvládám úplně super, z praxí je to daleko horší a nebezpečnější

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:01
- Nahlásit

isdpch
no vono to s tou elektrikou jde tak nějak samo, fakt nechápu proč se tomu lidi, kteří vědí, v mnoha případech tak strašně brání a raději se mordujou s naprosto nespolehlivou šňůrou.
protože se mě nechce dávat prachy za qualitní eletriku, jen tak, abych jí měla doma a když tak použila, když skutečně lovící zvíře nemám,
mě sejří, že Kobra vůbec o zvěř projeví zájem, neb se pak na stopách nesoustředí a "kouká" na dvě věci najednou, vadí mě, i když vůbec vyběhne za něčím, co se jí kmitlo před nosem, i když relativně hned otáčí a vrací se, protože z toho se může neskutečně rozlovit, stačí, když to zvíře bude dost velký na to, aby bylo pořád vidět a běželo kus před ní, takže tohle se prostě nesmí stávat, jak se někde objeví něco , o co by mohla mít zájem, musí okamžitě dostat mechanickej zákazovej podnět spolu s verbálním, prostě NE bo Ke mně, a musím si to mít možnost vynutit, na stopě není problém, tam je na pevný šnůře, ale když si tak pádí kolem mě, do stran běhat moc nesmí, a toho zajocha doslova vyšlápnem na cestě, tak je problém.

Walda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:03
- Nahlásit

Jimmi

nevim co bych musela udělat já, abych mohla svoje dva čokli nechat před krámem a ještě aby odmítli žrádlo!

Třéba chodti na cvičák. Máš další absenci.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:04
- Nahlásit

davidkova renata
nejenže si nevzala!!!!!!!!!! ,ale eště se vodtáhla asi vo metr dál(zase do sedu )
hazkýýýýýý .... Nýna je pašák

To u nás nehrozí neb nechat psa před krámem nemůžu...ani jednoho. Brut by nikoho do krámu nepustil a Alu by mu přizvukovala ( to myslím doslovně, tolik zvukových efektů co dokáže vydávat, jsem ještě nikdy neslyšela), pokud by byla sama, tak bude řvát před krámem a cvakat zubama na kolemjdoucí. Navíc bych měla strach, že mi je někdo ukradne

Jimmi
jak rostou potomci?

Sali
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:13
- Nahlásit

Walda
davidkova renata
Jimmi
lidi lidi....jak to tak čtu....proboha, vy fakt ještě v r. 2008 skutečně provozujete praxi ponechat psa před krámem???????????????????????????????????????????? ?

a to se fakt nebojíte, že se jim něco stane?????

já jen, že kámoš, co má polobráchu Kobry, Uldora, a bezpečákuje v Brně, a nemá auto, takže funguje na MHD a nákupu jídla cestou do služby (i když jsem ho varovala, aby nenechával uvázanýho psa u krámu, že to je mladý zvíře a snadno se celá ta práce s přípravou služebního projevu může zvrhnout) ,
si přidělal měsíc práce s odnaučováním strachové reakce z cizích lidi, neb si mu s ročním dobrmanem v koši, uvázaným před krámem, "pěkně pohrál" nějakej vožrala, než kluk stačil v krámu vyběhnout a zasáhnout.... na samostanou práci na úvaze v koši ten pes ještě neměla a po týhle příhodě asi ještě dlouho mít nebude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
dyš furt jen vrčí a je pomatenej,vono todle by rozdejchal málokgdo

Todle řiká někdo, kdo dává zabijákovi na hlavu mašličku a dělá z něj jorkšíra

nejni mu aspoň zima na tu osamocenou buňku v mozkovně a pak hlavně se mi tohle osvědčilo, když na sobě měl mít obvaz, tak byl zvyknutej, že to tak je normální a nemusel chodit jako satelit s trychtejřem, páč to nesundal, ani když byl nedozorovanej

davidkova renata
taky mi okajděte gratulujte!!!

Gratulírre, gratulíre traverzíre! , tak už si vás udobřila ??? Bože jak já nesnášim tyhle krmiče

brut

jsme se náhodou potkali když jsme šla zdeptaná ze cvičení a šla jsem to vychodit na Filajku, ať má čokl taky trochu jen lítání a ne mojí buzerace, páč se choval jako jelito a já jako největší idiot-asi sem měla zatmíno nebo co, tak jsme si to dali pěšky domů přes Motol a místo abychom si užili samoty a skákání, tak musíme narazit na Davídkojc a spol . Prima to bylo , jen Gerdu ten sníh rozdováděl , tak si hrála na Hanče Hrbatů a táhla nás na Anu Spurnou . Na vrcholu jsem zemřela. Na vrcholu kopce, aby nedošlo k mýlce.

Walda
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2008 11:16
- Nahlásit

Sali

a to se fakt nebojíte, že se jim něco stane?????

Vždycky. Dělám to jen vyjímečně a jen když na něj vidím.

<< 1 ... 1971 . 1972 . 1973 . 1974 . 1975 . 1976 . 1977 . 1978 . 1979 . 1980 . 1981 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání