Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:43
- Nahlásit

Jo, von je pejskař, mě to bylo hned divný že neměl dotazy jako např. jestli ti psi nejsou nějaký vzteklý že štěkaj a co to je za plemeno.
On před lety vedl cvičák na Zvonečku a ve Švermově, ale z rozrušení jsem zapoměla jak se jmenuje.

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:48
- Nahlásit

AlenaD
Jo, von je pejskař

no tak to je nejlepší.Nejhorší jsou řemeslníci,co se bojej psů

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:49
- Nahlásit

Sali

tak to jsem ráda, že to dobře dopadlo, honila jsem Davídkojc jak nadmutou kozu

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:52
- Nahlásit

AlenaD
Brácha Evy Truksové
nám předloni dělal fasádu jeden rozhodčí a za 14 dním nám na cvičáku pískal zkoušky

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:53
- Nahlásit

PetraK
honila jsem Davídkojc jak nadmutou kozu

To ale není hezký přirovnání,bo Davídkojc se nemůže nadmout-kosti se nenadýmaj

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:54 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Neessi
prý klepavka nebyla, jen klasická nervóóza

já myslela to plachtoví co má na těch kostech nabalený

jéé¨vono se mi sem vložilo do citace něco naprosto jinýho. takže to vůbec nedává smysl to byla reakce na tu nemožnost nadmutí kostí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:54
- Nahlásit

jablunka
Tak tam sem s ní nebyla.

vaše chyba,pani
AlenaD
Jo, von je pejskař, mě to bylo hned divný že neměl dotazy jako např. jestli ti psi nejsou nějaký vzteklý že štěkaj a co to je za plemeno

hele tak by ti moch namazat tu trupku nebo co to potřebuješ...místo toho co má trvalý bydliště na hřbitovje sem jako myslela

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:55
- Nahlásit

PetraK
dík.
kdybych sem byla nezakoukla, v klidu bychom přijeli dom v pět, našli Bobuli procházet se před domem, nasrali se, kudy zas vylezla, aby na nás čekala venku, a vůbec bychom nevěděli, kde se ta mrcha courala.....
takhle mě málem ranilo, když jsme dojeli, celou cestu se uklidňovali, že ona to určo není, koho Dýnkovic viděly, ta je přece 7 km od nich doma v kotci, odkud už nezdrhne, a ona fakt stála před domem...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:56
- Nahlásit

PetraK
Neessi
ste blpky
Alexa
nám předloni dělal fasádu jeden rozhodčí a za 14 dním nám na cvičáku pískal zkoušky
to je děs,každej se zná nakonec s každým

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:57
- Nahlásit

Sali
vidíš to jak je dobrý davídkojc foro. Hlavně, že je v pořádku doma.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:58
- Nahlásit

davidkova renata
to víš, lidová kynologie...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 19:59
- Nahlásit

Neessi

jo a paní - hele odbočím - na svý oblíbený téma, jo? Sem si potvrdila, že - jak jinak - to tomu čokloj dycky krásně kazím. V neděli jsem šlápla stopu - 4x fuska + na konci činka - byla mlha jak kráva, takže jak jinak , když jsem došla k nášlapu věděla jsem naprostý kulový, takže jsem si řekla, že hůř už být nemůže a kousek od nášlapu jsem pustila stopku a nechala ho jít samotnýho. První fuska dobrý, druhá fuska dobrý, pak by si byl odbočil, ale to bylo zrovna místo- jediný, kde jsem si byla jistá - tak jsem mu řekla v klidu ať si ze mě nedělá srandu a jde hledat tu stopu a šel. našel bezchybně všechno a na konci na mě kouknul jako že, co tak vyvádim, dyk jako normál todle ne?? Asi bude lepší, když si odteď bude stopovat sám

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:02 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

davidkova renata
vaše chyba,pani
Njn,já halt nemám NOčka,ale NBéčka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:02
- Nahlásit

Sali
dík.

no mě ani moc ne, to spíš svojí intuici děkujte paní, páč takhle se to rozjelo. Já pak- ale to už jsi byla pryč našla tel. na Aleny dceru, hodila ho sem, pak jsem si uvědomila, že to asi nebyl dobrej nápad, to tak přímo dávat, tak jsem to stáhla. Ale to už jsi byla stejně fuč, Davídkojc pak napadlo abych nechala Aleně ten vzkaz. No hlavně, že se tý máčofce chlupatý nic nestalo. Ty čokli jsou naprosto vymaštěný a já vůbec nevím, proč si to domů taháme

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak by ti moch namazat tu trupku nebo co to potřebuješ...místo toho co má trvalý bydliště na hřbitovje sem jako myslela

Hele víš co je zajímavý? Že máš úplně stejný myšlenkový pochody jako moje drahá maminka

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:07
- Nahlásit

AlenaD
drahá maminka

esli to nebude tim, že vona je mamka? Aspoň Gerda jí tak teda řiká.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:12
- Nahlásit

AlenaD
Hele víš co je zajímavý? Že máš úplně stejný myšlenkový pochody jako moje drahá maminka
A proč je na konci ten červenej smajlík????
PetraK
Ty čokli jsou naprosto vymaštěný a já vůbec nevím, proč si to domů taháme
páč sme měkký,ale s tim je konec!:madu do plyšákůch a mám klííít,případně může bejt i nafukovací a jaxe voptá proč sme nejeli f červenci,vytáhnu špunt

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:13
- Nahlásit

Ženckýýýýýýýýýýý
tak zejtra vopravdu vodjíždí jeden chrťák do Vrbna pod Pradědem.A já a Matěj sme asi divný,páč tu brečíme jak voli.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:14
- Nahlásit

davidkova renata
a jaxe voptá proč sme nejeli f červenci,vytáhnu špunt

- jo ešče by se to taky mohlo dožadovat potom lepčí deky

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:15
- Nahlásit

jablunka

proč voli? Taky bych řvala!! A nevěděla jestli radostí nad tím, že má čoklid svůj vlastní domov a nebo proto, že jde pryč.
To je prima zpráva.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:16
- Nahlásit

jablunka
brečíme jak voli.
no u Matěje je to eště pochopitelný,ale u vás?!
Jinak supééér.konečně ten šmejd vysmahne a vy béte mít chvíli klidu

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:17
- Nahlásit

PetraK
Taky bych řvala!! A nevěděla jestli radostí nad tím, že má čoklid svůj vlastní domov a nebo proto, že jde pryč.
Asi je tam vobojí,ale Matějovi přišlo strašně líto,že jeden odejde a já..........rači nemluvím,páč já nejsem normální.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:18
- Nahlásit

davidkova renata
no u Matěje je to eště pochopitelný,ale u vás?!
Jinak supééér.konečně ten šmejd vysmahne a vy béte mít chvíli klidu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:19
- Nahlásit

jablunka
já nejsem normální.
pani,zbytečně zatěžujete databázi vjecma co uš každej dááávno ví!

Du se asi svalit,nepište vy paka ,dneska sem kuli vám nestihla ani vyluksovat

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:20
- Nahlásit

davidkova renata
A proč je na konci ten červenej smajlík????

protože mě moje maminka dneska pěkně pije krev.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

AlenaD
protože mě moje maminka dneska pěkně pije krev.
vaše matka je upír????? Ale ...no tak si to tak neberte,vono fšude je něco,že jo Skuste třá česnečku

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

jablunka
..........rači nemluvím,páč já nejsem normální.

ale hásky, hásky ste nenormální. Hele a dyš máte tetkon doma klid, nechcete na zimní byt Kosťu - bude vám tam hovořit a řvát, tak budete mít zas rušno!

Jo a prosim, prosim o radu, stáhla jsem si teda z rajčete zase ten program,a le vůbec nevím, jak tam k sobě do alba dostat nový fotky, dělám tady stojky, uzle na rukou i střevech a.... prt!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:25
- Nahlásit

PetraK
a le vůbec nevím, jak tam k sobě do alba dostat nový fotky,
Já to vim,ale neumim to vysvětlitTo vám tam fšecko řekne...dyš sem to zvládla já

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:34 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

PetraK
nechcete na zimní byt Kosťu - bude vám tam hovořit a řvát, tak budete mít zas rušno!
Tak za á)jeden chrt ještě zbejvá a za bé)já rači kanárky,páč krásně spívaj.
vůbec nevím, jak tam k sobě do alba dostat nový fotky, dělám tady stojky, uzle na rukou i střevech a.... prt!
No je to jednoduchý.............gdyž to najede,tak tam máte seznam alb,na to který chcete si kliknete a dáte upravit a pak je eště důležitý,ty fotky voznačit.A nebo tam máte tlačítko vytvořit album a pak zvolte adresář,ale to jen gdyž béte chtít novej album.

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 20:52
- Nahlásit

argosek zije ale kde je argosek ? Vitr a masiny cekaj a vedle nemaj pravdu protoze nic neni kusok

<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání