| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:51
- Nahlásit
nemethova5
nak byl na me pouzit nuz,typ vystrelovak a boxer
panebože!!!!!!!! Paní hele a co nějaká konzultace u psychologa - ale musel by to bejt fakt doktor a ne jelito nějaký, aby poradil, jak z toho ven. Tohle není sranda, tohle chce nějak zpracovat, to jsou věci, na který člověk většinou sám nestačí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:55
- Nahlásit
Gerda
Můj kocourek léčí naše dvounohé kočičky z nepořádku. Jedné mojí kočičce načůral do košíčku u podprsenky, která byla příhodně odhozená na zemi. Podprdy jsou dneska vyztužený jak betonovej dělovej kryt, takže čuránky klidně přežily noc a nikam se nevsákly.
Ráno v 6,15 mě probudil strašnej řev. Když jsem přežila následný dva inrfarkty a vzkřísila manžela, který odmítl vstát a se slovy: Vrať mě do hropu" se znova přikryl, sem se plížila do chodby zjistit co se děje.
Psi byli naprosto v klidu, jenom ta jedna divoženka lítala s dranžírákem po baráku a chtěla kocourka miláčka vykastrovat. Se jí nedivim. Příšerně smrděla
A to je kocour vykastrovanej . No a jak si panečku uklízí věci a dává pozor, jestli nemá zviřátko nějaké pod postýlkou, ni nad postýlkou, ni v postýlce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:56
- Nahlásit
PetraKhele,ono vubec nejde o me,ono jde o to,ze lidi fandili tem dvoum zasranym smradlavym smejdum,jak kdybych byla dopichana,me tak nesere,kdyby byl dopichanej pes,pozitivni vec u me?ze jsem jednoho malem roztrhala na cucky a drzela jsem ho tak v klestich,ze jecel jak spatne nakpnuty budik,ja pani ani hlasku,ja mela zatnuty zuby a skubala a hajan skubal taky,mjak jsem lezela na zemi tak letel za mnou co se semnou deje,pani ani hlaska ani povel,ten pes vedel naprosto co ma delat,renca se aspon zasmala,ze si ten smejd pekne jeden nabeh,doted s urcitosti vim,ze chtel hajanovy zlomit vaz!!!!!!nedej boze,co by se pak delo!jinak se snazim problemum predchazet treba domluvou,nebo jdu radsi oklikou,jinak pani mi mame tady taky ču.áka s dogou,co si leci mindraky a posila svojeho psa na ostatni,on se mi radsi vyhyba,protoze jsem psa chnapla pod krk,pes to necekal a chlapovy jsem rekla,ze takhle priste chytnu pod krk jeho jestli to bude delat dal i za ostatni,na nej se chlapy chystali,chlap by od nich za to dostal takovou cocku,ze by se pos.al!takze nebojte pani,s tim negativni zkusenosti mam a dost velke.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:01
- Nahlásit
nemethova5
ono jde o to,ze lidi fandili tem dvoum zasranym smradlavym smejdum
jako k tomu nemám vůbec žádne jinej komentář, než že jsme prostě sfině všivý hnusný Ach jo pani, ste statečná a ten pes vedel naprosto co ma delat Hajan je Náčelník Statečný srdce.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:03
- Nahlásit
PetraKhele,vcera jsem to konzultovala s mackem,ze mi nema byt lito hajana,ze z toho rozum nema,a rikala,to co renca,aspon si hajan kousl nazivo,ja bych jinak na chyru nesla,ale slo mi o to aby se ty ku.vy nehojili na hajanovy,ze je dohryzal,kdyz me branil,jinak ja vubec utok necekala,to je ten vtip!takze ode dneska,nepouziju psa,ale rovnou budu strilet a je mi to srdecne jedno,protoze takovy zaje.any chcipak ma vse zadara a moje matka tezky diabetik si vsechno plati a jeste drela jak mourovata cely zivot,tak ku.va kde jsme,asi republika made in bananas,oni ti chcipaci jdou do duchodu ve dvaceti,bo jsou nemocni tezce,hovno nemocni,vyfetovany mozek maji a zavrit je do dolu,nebo kamenolomu a aby dreli celejch 12-hodin,kouli u nohy a pripravenej odstrelovac,kdyby neco,pač takovy smazky si nic jineho nezalouzi,me vubec,ale vubec takovych hnoju lito neni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:03
- Nahlásit
Jimmi
Jedné mojí kočičce načůral do košíčku u podprsenky, která byla příhodně odhozená na zemi. Podprdy jsou dneska vyztužený jak betonovej dělovej kryt, takže čuránky klidně přežily noc a nikam se nevsákly
vo kočičích chcankách bych mohla psát diplomku
PetraK
helejte vono de hlavně vo to,že si nemethová podle mě úúúpa zbytečně bere k srdci hlášky jedný zmalovavý,debilní,tupý krávy co jí řekla,že má agresívního psa.Jakoby taková p..a něčemu rozuměla!!!!!!!Todle by mě nerozhodilo teda vůbec! Hajan je borec největší a každej poliš by po něm hrábnul všema deseti!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:06
- Nahlásit
Jimmi
No a jak si panečku uklízí věci a dává pozor, jestli nemá zviřátko nějaké pod postýlkou, ni nad postýlkou, ni v postýlce
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:06
- Nahlásit
davidkova renatajo reni,ale bohuzel z toho ja fest rozhozena jsem a fakt nemuzu si pomoct,vcera to macek rikala dobre,mas velkyho psa,pro ne je to agresor a ty s tim nic neudelas,pac velky pes je nevychovanej a trha lidi,ne?no to by jste mohla napsat diplomku,to je fakt,jak jste mi rikala,kde a kam vam to vsude kococka udelala,tak to jsem nechapala.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:07
- Nahlásit
nemethova5
ty vole pani... já jsem úplně stejně nas*raná jako vy a mám céfky na rupnutí! já totiž taky zvracím nad systémem tady, kor když se to projeví takhle brutálně...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:09
- Nahlásit
PetraK
davidkova renatalidi jdu si lehnout,za chvilku jedu do roboty,uz se tesim,pac tam mam klid a ti barevni si netroufnou,bo hajana znaji,tak to je v klidu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:09
- Nahlásit
davidkova renata
Hajan je borec největší a každej poliš by po něm hrábnul všema deseti!!!!
přesně tak!! Slyšíte to pani Nemethová ???
nemethova5
zavrit je do dolu,nebo kamenolomu a aby dreli celejch 12-hodin,kouli u nohy a pripravenej odstrelovac,kdyby neco,pač takovy smazky si nic jineho nezalouzi,me vubec,ale vubec takovych hnoju lito neni.
Naprosto souhlasím a to nemám takovou zkušenost jako vy. Protože to, že někdo se může uplatit protože je opravdu nemocný a pak takovejhle s*áč bude státem opečovávanej.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:11
- Nahlásit
nemethova5
tak dobrou pani -ale - ještě udělejte teď něco , nebo přečtěte si něco, co vás trošinku srovná, páč teď jsme to tady pěkně rozrejpaly, to by se vám dobře nespalo. Klidně vemte Sudoku , křížofku nebo tak něco, ale posuňte to myšlení jinam. Jinak neusnete, budete nasr*tá.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:12
- Nahlásit
nemethova5
vcera to macek rikala dobre,mas velkyho psa,pro ne je to agresor a ty s tim nic neudelas,pac velky pes je nevychovanej a trha lidi,ne
no a právě takovej amatérskej hovadskej debilní a stupidní pohled mě nemůže vod kreténů co nevědí kolik má pes nohou vůbec rosčílit brala bych takovýho agresora všema 10 a eště bych se nosila pyšně jako páf
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:12
- Nahlásit
PetraK
jbat
davidkova renatavsem dekuju za moje vyliti nervu,ze jste me vyslechli a diky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:13
- Nahlásit
PetraK
nebo přečtěte si něco
hlavně ne svojí spořitelní kníšku...to si to hodí eště před večerem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:14
- Nahlásit
nemethova5
vsem dekuju
děte v háj pani, to by bylo chnusný, kdybychom vás nevyslechly, ne? A teď šup Sudoku a pod deku!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:15
- Nahlásit
davidkova renata
hlavně ne svojí spořitelní kníšku
tak třebas tu Vaši? Že by se jako mohla posmívat?
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
vsem dekuju za moje vyliti nervu,ze jste me vyslechli a diky
nemethova5
prosim tě, meleš nesmysly, di spat!
dobrou.
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
avsem dekuju za moje vyliti nervu
ste si je vylila jen vy sama ,nám za to neděkujte
a berte to z lepčí stránky...víte přece kolik stojí kousačka na ringo??!! Ste krááásně ušetřila!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:20
- Nahlásit
nemethova5
Fuj pani, to je zážitek! Lidi sou strašně zlí, voni by vás litovli, i psa, až kdybyste byli voba vodkrouhnutý. A pak by teprve volali po spravedlivém potrestání pro oba ty nemocné, závislé lidi, kterým by pak z vaší pojistky platili subutexovou léčbu, bo uznejte, že to společnost je takhle dohnala k braní drog. myslim, že malinko tý vaší nasraný bezmoci rozumim. Těžko na to něco říct, možná by bylo fakt dobrý o tom hodně mluvit, klidně i s tim psychoušem, trošku to pomáhá, dyž o tom mluvíš, mluvíš mluvíš....
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:39
- Nahlásit
nemethova5
Pani, buďte ráda že takovýho psa máte, co říká nějaká kráva co vo psech nic neví nejni vůbec směroplatný, kdo ví jak by ste dopadla nebýt psa, co by za to jiný dali co maj se psem milijón zkoušek a kdyby šlo do tuhýho tak by možná zdrhli.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:40
- Nahlásit
nemethova5
Hajan je frajer, a všichni vám ho strašně závidíme!!!
A z těch smažek si nic nedělejte, beztak chcípnou dříf než vy! a Vy se můžete smát pani, protože budou mít chnusnou smrt...tak snad sem vás potěšila, protože jste Velké statečné srce! a Hajan vás miluje a položil by za vás život ...víc netřeba
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
AlenaD
Pani, buďte ráda že takovýho psa máte, co říká nějaká kráva co vo psech nic neví nejni vůbec směroplatný, kdo ví jak by ste dopadla nebýt psa, co by za to jiný dali co maj se psem milijón zkoušek a kdyby šlo do tuhýho tak by možná zdrhli.
tak tetkonc ste to pani vystihla ale úpa přesně! ,je vidět,že vám to přitom úklidu pálí
du dřít,nepište nebo mi dělejte znamínka jako biluši
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:41
- Nahlásit
jsem si přectavila, jak za můj život bojuje Blbís a docela jsem sama sebe pobavila...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:43
- Nahlásit
jbat
ty si blpka! )))))
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:44
- Nahlásit
Gerda
ty si blpka! )))))
no jako tak si to přectaf!!!
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:45
- Nahlásit
Jo jinak dvířka jsem namazala, ale bohužel se utrhnul pant a ještě jsem musela v mezičase zajišťovat odchyt malinoise který někomu zdrhnul a právě si to mastí mezi kamiónama směrem na Smečno.
Jsem zvědavá jestli se ta jejich městská policije zmůže taky na něco jinýho než na buzeraci slušnejch lidí.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:51
- Nahlásit
FŠICÍÍÍ
Hajánek je frajer nejvječí a bránil paničku aš za hrop! Tady je důkas!!
AlenaD
odchyt malinoise který někomu zdrhnul a právě si to mastí mezi kamiónama směrem na Smečno
šiš úpa mi de mráz po zádech ,snad ho nic nesrazí.Jestli ne,napiš jak to dopadlo,jestli jo,nepiš nic ,nějak nejsem rezistentní..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:56
- Nahlásit
davidkova renata
Hajánek je frajer nejvječí
Jinak by si ho maryje nevybrala za ženicha, dyby nebyl krásnej a eště frajer nejvěčí!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 14:59
- Nahlásit
AU AU AU AU
Až budete Ferdíka učit aportek, nezapomeňte se pustit stopovačky
Moje prsty
PetraK, dáš mi obkládek z potoka? Mám to spálené snad až na kost, au au au.
|