Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1854 . 1855 . 1856 . 1857 . 1858 . 1859 . 1860 . 1861 . 1862 . 1863 . 1864 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 22:48
- Nahlásit

Dines

Hele todle nejni naprosto normální - teď jsem udělala všechno naprosto stejně a uš to šlo!!! Spojení hlavy a klávesnice bude asi někde narušený

Asi musim dycky nejdříf předvést, že jsem naprostej retard, aby se mi to pak hned povedlo . Ještě že teda třeba fakt radši neřídim . Představa, že každou trasu musím jet dvakrát......

No nic, díky fšem za pomoc a jdu už fakt do toho peří, jinak ráno nevstanu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 22:49
- Nahlásit

Neessi

Ta s těma culíkama a červenejma gumičkama
no přesně todle

a vy nééééé,asi jste si před tím namalovala jinej vobličej

sem si pučila vod Ešusa tu helouvíní masku, jak to sem dneska dávala Gerda

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 22:55
- Nahlásit

PetraK
no přesně todle

no tak už aspoň vim a ukládám do závitů-bo já mám na vobličeje paměť
Tak ještě tu adresu toho sporťáka a bude to fšechno,pani

brut
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 23:22
- Nahlásit

Přeji všem dobrou noc, dobré ráno a další hezké dny.

Od zítřejšího rána tu nejsem, tak moc neškrabte, ať pak nemusím dočítat fůru stránek. Těším se na pokecání cca za týden.

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 07:44
- Nahlásit

Uffff, jsem ráda za toho maliňáka...
Dobré ráno všem!

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 07:51
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
já přesně vím, co ta žlutá potvora chce, celodenní lidskou společnost a nějakou zábavu k tomu, ale spíš intelektuální, nebaví jí tupě pádit.
Potřebovala by být jediný hlavní pes sportovně laděnýho člověka, který by si jí bral do práce, nejlépe do většího kolektivu, aby se její kontaktní dušička uspokojila, a cestou domů by si šli potrénovat.
Tohle se nám pro ní ale ve zdravotnictví jaxi uspořádat nepodaří.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:02
- Nahlásit

dobré ráno všem
Sali
nevím vo co gou,ale něco podobného je Dasty i Sindy
nejlépe abych si je večer brala sebou,letáky semnou roznášejí oba dva a pak ráno hurá do polí a hájů a chvilku spát a pak znovu

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:05
- Nahlásit

brezen2008
jde o to, že v naší nepřítomnosti čuba zdrhá z fakt vymakanýho prosotru, za pomoci těžce destrukčníchj aktivit, a toulá se po širém okolí, čímž se vystavuje riziku úrazu až smrti!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:06
- Nahlásit

PetraK
prosím o výcuc,děkuji
Sali
jo takle ......

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:14
- Nahlásit

dobre rano, vcera se benda porval telefonoval jsem s tatou a v druhy ruce se mel druhej mobil. Ten zmetek byl strasne rychlej, upa sem se bal ze prijdu o alfapozici nakonec ho jeho majitel prastil tyci po hlave a byl klid. Chtel jsem si vyzkouset tu alfa pozici ale pac normalne taky neposloucha tak sem to nepoznal nakonec jsem pouzil novy povel ktery jsem se naucil tj: PROSIM TE a to fungovalo tak ted teda nevim

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:17
- Nahlásit

Benda
nakonec jsem pouzil novy povel ktery jsem se naucil tj: PROSIM TE

Ty ale!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:22
- Nahlásit

Dobré ráno fšem, hlavně těm, co se jim taky nechce pracovat

Sali
Pořiďte Bobuli au-pair. Celé dny ji bude vodit na hřiště, do kina, do maňáskovýho divadla a čuba bude spokojená .
Z toho útěku si nic nedělej, Akéla kdysi zdrhla ze zamčeného baráku, dodnes nevím kudy. Nejspíš našla v šuplíku náhradní klíče

Psíček
Pane kolego velkomanažere, opožděně vám gratuluju k vašemu včerejšímu svátku. Fčera jsem to nestihla páč jsem vraždila klienta, aby bylo maso. Ani dneska nic nestihnu, musím ho naporcovat, zamrazit a naházet kosti do studny Chceš játra, nebo svíčkovou?

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:24
- Nahlásit

Přeju všem hezký den a nestačím se divit, co se tu včera událo Ještě, že vás ta malina vytrhla z tý depky ...

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:29
- Nahlásit

Neessi
Dyž tak mi ji taky přepošlete,pani a nebuďte krkoun
Krkoun je PetraK.........nedá a nedá a nedá.
PetraK
sem ho ale měla první, ten fkus
Nechci bejt impertinentní,ale gdyž se podíváte do rodnýho listu,tak první ho měla Neessi,pak já a pak teprve vy.Mluvíme furt o fkusu.
Brýýýýýý ráááááno fšem........

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:32
- Nahlásit

jablunka
takže jeden chrtík ještě zbejvá, pani, mám radost! ten kamarádky kamarád si ještě vzal čas na rozmyšlenou, dám pak vědět

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:33
- Nahlásit

Psíček
plosímtě si zase mimo, jsem dáfno sdechlej, šádnej svátek se nekoná, navíc každej ví, že ano za života jsem se Karel nejmenoval, tak co tu trapníš Hortenzie?
Šiš, já nemyslela Kardla, já myslela "sfátek humřelých". Tak to nebylo včera, ale předefčírem, nebo tak ňák... HOlt nic nestíhám, nestačím, čas kolem mě plyne ňák moc rychle . Prostě teda fšecko nejlepčí k svátku co si měl včil něgdy

Benda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:33
- Nahlásit

jbat ale prosim te

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:34
- Nahlásit

Biluška
Pořiďte Bobuli au-pair. Celé dny ji bude vodit na hřiště, do kina, do maňáskovýho divadla a čuba bude spokojená
je to sice prdel, ale krutě pravdivá.
Budu muset vysvětlit jednateli společnosti, ža malinois je nutným doplňkem našeho oddělení patologie, coby ochranka proti agresivním pozůstalým.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:35
- Nahlásit

Tinta76
jaká malina?

Tinta76
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:38
- Nahlásit

brezen2008
no ta vod Sali přeci

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:38
- Nahlásit

Benda
ale prosim te

njn, na tenhle povel holt slyším...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:42
- Nahlásit

Tinta76
jo takle,já myslela že má jenom dobrmany?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:44
- Nahlásit

čus fčicííí co se taky narodili jako Ydijoti a ti co mě mylákujou a besmesně vobdivujiu(se nedim vůbec ale ..
Sali
já přesně vím, co ta žlutá potvora chce, celodenní lidskou společnost a nějakou zábavu k tomu, ale spíš intelektuální, nebaví jí tupě pádit.
no jo,pani,to by byl čokl pro mě ,todle přesně praktikuju se svejma čoklama a mám za to,že Nyný si voddychne dyš bez ní vyrazim aspon naproti do Billy,je tak zazážitkovaná,že nemá vůbec žádný roupy a doma leží s kopytama nahoře aniž by jevila nějakou aktivitu krom toho,že nahlas chrápe

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:53
- Nahlásit

davidkova renata
mám za to,že Nyný si voddychne dyš bez ní vyrazim aspon naproti do Billy
Sem na tom podobně,tady sou čokli taky rádi gdyž sou chvilku sami.Ofšem Bobuli bych nechtěla,ani gdyby mi k ní Sali přiznala vééééélkej invalidní důchot!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:56
- Nahlásit

jablunka
Ofšem Bobuli bych nechtěla,ani gdyby mi k ní Sali přiznala vééééélkej invalidní důchot!
taxi vemte kobru...uš se znáte..

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
tohle se podařilo zajistit pro bazilišku jen na výcvikovém soustředění, kdy opravdu v pauzách ležela v autě a spala.
Ovšem jak jsem jí dala byť i jen na chvíli do odkládačky, jazýčkem vyháčkovala západku místního systému, a šupajdila za náma do klubovny.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:10
- Nahlásit

Sali
no jednak bude asi víc temperamentní jakožto malina a dvanak u mě ten pes prostě takhle žije celej život pořád...nejen po dobu třá výcvikáče.Má prostě takovej režim.Nevim jak by se vám povedlo tohle jí zajistit páč naše životní styly sou prostě odlišný,už jsme se o tom jednou bavily,já to tak mám proto,že to tak chci a "obětovala" jsem tomu v zásadě celej svůj životní styl a nějakou kariéru ,na kterou já osobně prostě peču,páč je mi to putýnka.Taky je společenská,ale celým tim režimem tak uvláčená ,že když jí někam zavřu nebo jí tam nechám,tak tam prostě bude páč sem to řekla.Ale uznávám,že je to o tom čase a aktivitách co jí denně věnuju..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:24
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.youtube.com/watch?v=wfkvxvocTT4&feature =related

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:35
- Nahlásit

Brejtro - i když teda takový lehce zamlžený brejtro

Jablunka a Neessi

Sem krkoun, páč Brtníky na výrobním pásu nedělaj, takže co dyby se mi pak nevrátil? Neessi mu udělá žemlofku, Jablůnka něco podobnýho a sem v háji. Nemůžu dopustit, aby se dozvědíl, že se může mít někde stokrát líp Maximálně z něj můžu udělat pojízdnou výstavu exotů

.Mluvíme furt o fkusu.

Zaplaťpánbůh!

Sali

Heh, tohle je děsný, člověk může dělat maximum a když to v tom psovi - už z jakýhokoliv důvodu - je, tak to teda evidentně moc pořešit nejde. Teda jde, ale sejfovým kotcem

březen2008

výcuc? To je nad moje síly, já si pamatuju jen to, že jsem vypotila kref nad rajčetem a Neessi s Jablůnkou maj stejnej fkus jako já jenže dříf. AlenaD tady nadhotila utíknutýho psa, kterýho viděla a posléze se zjistilo, že je to Sali a Tchoře Bobule. Benda chce mít pohřep - nespefikoval, esli s kankánem a ukazováním spoďářů, nebo bez. Jablůnce vodjel jeden chrťák a tak jsme to vořvaly, Davídkojc má nadmutý kosti. Tintojc Rexí huž je veselejší. Paní Nemethová je smutná a Gerda udělala panu Knedlíkojc bebí vo popelnici a víc už fakt nevim

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:36
- Nahlásit

jbat

Jébat hele číhnite na stránku 2022 - esli todle uš umí Prdinoška. Esli ne, naučte ho to honem, tetkon v zimě se vám to šikne

<< 1 ... 1854 . 1855 . 1856 . 1857 . 1858 . 1859 . 1860 . 1861 . 1862 . 1863 . 1864 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání