Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1854 . 1855 . 1856 . 1857 . 1858 . 1859 . 1860 . 1861 . 1862 . 1863 . 1864 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:40
- Nahlásit

PetraK

pche, Blbís umí bejt i ponošky!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:51
- Nahlásit

PetraK
díkys
jablunka
tož paní gratuluji že se pro jednoho našel domov

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:56
- Nahlásit

jbat
Blbís umí bejt i ponošky!!!!

a jak je pletenej? Hlatce nebo vobratce?

Pane Moderátore, Janiko, Gerdo, Brut, Waldo, Davídkojc

včera jsem konečně dostala na rajče těch svých pár fotek z pochodování - dala jsem to sem fčéra večer - stránka tušim 2022

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 09:57
- Nahlásit

PetraK
a jak je pletenej? Hlatce nebo vobratce?

von je pletenej na stroji, tak nevim...

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:02
- Nahlásit

PetraK
svých pár fotek z pochodování

Ešůs je dobreeeej, von čučí, jako by to tam osvobodil!!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
taxi vemte kobru...uš se znáte..
Ano a velmi zblízka.
PetraK
Jablůnce vodjel jeden chrťák a tak jsme to vořvaly
Já to teprf vořvu,vodjíždí aš po oprávje pro něj vyjeli.
Neessi mu udělá žemlofku, Jablůnka něco podobnýho a sem v háji. Nemůžu dopustit, aby se dozvědíl, že se může mít někde stokrát líp

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:07
- Nahlásit

isdpch
příště vopatrně, prosím

sem se přece snažila f cíli bejt za profi fotografa a brala to z různejch úhlůch . Sem halt mizernej fotograf

jbat
von čučí, jako by to tam osvobodil!!!

No však taky jo! Von kam příde tak vosvobozuje. Hlavně takhle fenky vosvobozuje. Vod svazujících moralistický zásad

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:07
- Nahlásit

isdpch
fotky jsou pjekné, ale sem na nich i já
to se dost vylučuje ty dvě informace..
P.S.jak vám dupou trudnííícííííí???

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:09
- Nahlásit

jablunka
Já to teprf vořvu

tak aš to bude, tak řekněte, budu řvát s váma. Ale pani - hele je to prima řvaní, buďte ráda, že můžete řvát při tomdle vodjezdu a ne při tom druhým!!

vy se s tim Brtníkem smějete, ale je to pravda. Von třeba radši předstírá, že má rad zdrclý bábofky, páč já jiný neumim než zdrclý, tak aby mi udělal radost, dělá že chce jenom tydle

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:13
- Nahlásit

PetraK
Ale paní píšete, že by se měl lépe pan Brtník, ale pozor ty dle dvě( Jablunka a Neessi )vosoby mají víc jak jednoho psa a to nevím jak by skous.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:14
- Nahlásit

PetraK
Von třeba radši předstírá, že má rad zdrclý bábofky, páč já jiný neumim než zdrclý, tak aby mi udělal radost, dělá že chce jenom tydle
To je ale zasejc hodnej Brtník.To se nedivím,že ho nechcete pučit.
Othelo by se určitě vofrňoval.Rozmazlila sem ho.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:15
- Nahlásit

jo a co vám se píšu je pravda,to se včera stalo v paláci Flora:
všera přišla do petka nějaká čůza stím že by chtěla klece ale jen 100 cm a holky že maj jen 2 a že pro morče dobré ,ale pro králika malé a ta čůza se hned rozčilovala,že to není pro hlodavce ,ale pro jokšíry a že když maj jen 2,že by si ráda obědnala další 3
mi jsme na ní jenom všichni koukali jak na vejra a já se zeptala proč na jokšíry a ona že je přeci nebude venčit,že každému ta metrová klec stačí ,jelikož nemá čas venčit 5 malejch uštěkanech jokšírů

no málem jsem jí udupala k zemi

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:15
- Nahlásit

Darina1
mají víc jak jednoho psa a to nevím jak by skous.
I skous paní,páč by musel.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:17
- Nahlásit

Darina1
Ale paní píšete, že by se měl lépe pan Brtník, ale pozor ty dle dvě( Jablunka a Neessi )vosoby mají víc jak jednoho psa a to nevím jak by skous.

Pššššššššššššššššššššt,, kurňa!! Todle byla pojistka, kdyby ze mě tu adresu vypáčily!!

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:17
- Nahlásit

brezen2008
no málem jsem jí udupala k zemi
Paní bych bez problémů narolovala do jedný tý klece,ale dotý nejmenčí.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:19
- Nahlásit

PetraK
POD JAKOU ALBEM TĚ NAJDU NA RAJČETI? ŽE BYCH SE JUKLA

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka
Rozmazlila sem ho

já umim zas jinčí věci. Jen si teď nemůžu vzpomenout jaký .

I skous paní,páč by musel

no to je právě to, že neskous. Páč von nerad musí. Musí chtít. A na tom se pracuje Aby moc chtěl. Ale asi zatim blbě, páč nechce

jbat
Člen
- Nahlásit

jelikož nemá čas venčit 5 malejch uštěkanech jokšírů
brezen2008

nade mnou jedna takováhle pi*ka rajská bydlí!!! má dva tyhle smetáky a jelikož jsem ji ještě neviděla venku, tak jsem se ptala, kdy choděj venčit a vona že nechoděj, že jim koupila kočičí záchody (zdůraznila, že každej má svůj!!!) a že jim to stačí.

další člověk, kterého nezdravím...

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

isdpch
za to nemůžu, že vypadám na fotkách jak Gapa no
to je fakt,ale tak nemáte volně bjehat a šířit tak panyku
brezen2008
že každému ta metrová klec stačí ,jelikož nemá čas venčit 5 malejch uštěkanech jokšírů

no ty vole!!!

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:20
- Nahlásit

jablunka
Já Vás jako chápu, ale chudák Brtník když von nechce té svojí Petrušce dovolit více psů a ona tak škemrá. No a dovedete si ho představit tam u vás?

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:20
- Nahlásit

brezen2008
,jelikož nemá čas venčit 5 malejch uštěkanech jokšírů

isdpch
jak Gapa no

esi ste Gapa, pak jste můj dávnej kamarád - sem si řikala, že se vod někud známe, když jsem vás viděla poprvý

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:22
- Nahlásit

Darina1
a ona tak škemrá

vona neškemrá, vona na tom politicky pracuje. Ale Brtnik je fakt skála, toho kdybych zavalila štěňatama fousků (páč von by mydlifoustka chtěl, nebo vižlu dráťáka), tak to s ním stejně nehne a nic nesebere. Já bych vláčeka štyry a von ne, se drží. že prej až příště.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:23
- Nahlásit

PetraK
Pššššššššššššššššššššt,, kurňa!! Todle byla pojistka, kdyby ze mě tu adresu vypáčily!! Sem si říkala, že je v tom určo nějaký ten HÁK.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:28
- Nahlásit

PetraK
Já Vás jako chápu já bych taky ještě to ho jednoho unesla, ale ten můj taky jako řek A DOST.
Jsou to holt trupky nevědí o co přicházejí.
Vyřiďte Brtníkovy, že mu dva kulíšci posílají pac a pusu od Biška a Damiška.

jablunka
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:30 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Darina1
No a dovedete si ho představit tam u vás?

I dokážu,páč já sem štír a Brtník by byl vděčnej za hodně psůch,páč by si moch každý dvje hodiny jednoho vzít a vypadnout ven.Já sem totiš ten šílenej typ co furt něco dělá a nesnáším,gdyž nedělaj vostatní.Othelo to řeší tím,že de jako dělat na zahradu a pak klíďo chrápe f altánu.Ale to mi neva,páč tam nepřekáží a já ho nevidím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:32
- Nahlásit

Dobré ráno, jako jestli máte pocit, že mám dobrou náladu, tak nemám, eště sem vás nečetla, teprf to pročtu, až budu moct. Teď vám přeju jen takový ráno, jaký si ho zasloužíte bando flákačů a neschopnejch velkokikoloků a narozdíl vode mě schopnejch řidičů!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kromě kufru mám taky ulomený držátko, jak za něj kufr otevírá, kufr promáčklej na dvou stranách. Maryje kulhá, má rozďoubaný obě přední nohy. Taky máma našla kapku - ponoškou (byla strašně naštvaná), tak asi Mařena hárá. A taky už 3 dny nekadí. Od tý neděle, jak měla to velký sraní.
Ale aspoň jedna pozitivní vjec- potkali sme na louce konečně Marmeládu, to je štěně vlkodava, co už je 15x vječí neš Maryje, ale furt je miminko. Maryje s ní radostně oběhla 3x keř a až pak jí teprve kousla. Ale jen trošku. Marmeláda na ní totiš šlápla. Taky děláme rychlochůzi kůli dysplaznímu brijárdovi, takže sem za dnešní ráno uchozená a ani sem při tom tempu nemohla kouřit.
Máte dobrej den? Co s tou Bobulí? Si to musim přečíst. Nemůžete mi někdo věnovat nojbůka s intronétem, abych ráno nemusela číst takový stohy? Můžete mi ho dát k tomu půlmegáči.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

no nekacám fakt,jsem jim řekla že to rozmáznu na cz.psa,jelikož vědí že sem chodím
jbat
heled,prej tu v baráku taky bydlí jedna čivava aještě jsem jí za ty 2 roky,co by tu měla bejt,neviděla venku,jako viděla a to jenom když v pátek jedou na chalupu,takk přesně jako u tebe,kočkolit 5 kg a záchůdek v druhé ruce a manžel nese čivavinku v náručí,to je vše kdy jí vídák a když jsem se ptala paninky kdy jako s ní chodí ven,tak na mě začala v baráku řvát,je není taková kráva jako já aby sní chodila ven,že je mazlík a né nějaký jako ty moje,prej na co si to hraju,když sní chodím ven a že jí tahám a že mě uzná a ví že chodíme metrem za prahu,že jsem kr... na nultou

PetraK
Člen
- Nahlásit

Darina1
že je v tom určo nějaký ten HÁK.

člověk musí mít dycinky ňákou pojistku

Jsou to holt trupky nevědí o co přicházejí.

no přesně tak, původně psa vůbec už nechtěl, a to jsem teda zatůrovala, protože já bez psa být delší dobu nemůžu, fakt nemůžu, asi tak jako některý ženský to maj s dětma, že je to semele, když je mít nemůžou, tak já to mám s čoklama . A dneska- když je vidím jak se rvou na zahradě? Tsss, Ešus je nejlepší spravovadlo nálady (když pominu teda jeho pubertu, kdy byl spíš stoprocentní výrobna deprézí ). Takhle by se mohl rvát Brtnik dvojmo. Vůbec nechápe o co se prostě připravuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:35
- Nahlásit

jablunka
Já sem totiš ten šílenej typ co furt něco dělá

jéžiš! Tak to byste se hledali, až ste se našli, Byste se vy dva volové udřeli k smrti

Gerda

pani -Knedlíček je statečný plechový rytíř, toho ňákej šrám nerozhodí. Mařenka nekadí, páč nemá vůbec co, dyš se vytento z podoby, co bylo s Bobulí si najděte tudle ve výcucu pro Březen. A nojbůk mogbůk by se mi taky šiknul.

Darina1
Člen
# Zasláno: 5 Lis 2008 10:40 - Změnil/a: Darina1
- Nahlásit

Gerda
Hele Gerdo huž je po prázdninách a já nezapomněla na to co pak jsi mi slíbila. No abych se připomněla FOTEČKU Fidéla- Havana.

<< 1 ... 1854 . 1855 . 1856 . 1857 . 1858 . 1859 . 1860 . 1861 . 1862 . 1863 . 1864 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání