Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:28
- Nahlásit

davidkova renata
tak mazej vyhrabat volejničku

jo už mažu, za ty léta sem zvyklá že co neudělám nejni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:29
- Nahlásit

jbatna urcity vety,co jim jde jen o prachy,tak jich znam taky peknou radku,ale taky znam vety s lidskou tvari a jsem za ne vdecna!

Blanka Mladá
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:30
- Nahlásit

Ahojdy Lidišínkové, jsem školou na víletě v Praze. Je to tady tuze pěkné, mají tady i cvičák kde je bezva trubka. Ta by se Mikískovi moc líbila. A taťka neměl pravdu když říkal, že v Praze je málo psů.

jbat
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Nejde jim téměř nikdy vo ty zvířata,to už je fakt vyjímka.

hele, ty to budeš vědět, dá se psovi změřit krevní tlak na stejným místě, jako člověku? dělá se to vůbec?

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

AlenaD
za ty léta sem zvyklá že co neudělám nejni
no jo,tak proto sme se tak rychle dohodly...
nemethova5
jsem stala na zastavce,tak jsem se zacala tak potit a trast,ja citila jak mi pot leje po cele a zadech,myslim si,ze to jsou nervy!ne ze strachu,ale z toho,ze kdyby se mi dostala ostra munice do ruky,tak by me asi zavreli na dozivoti
f klidu,pani,to vám za to nestojí!!! To koleno ale šetřete nebo béte jak Žofrej za chvíli

AlenaD
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:31
- Nahlásit

nemethova5
ale orteza letela do kouta.bo takovou ku..u nosit neminim!!!

Ortéza je k ničemu, musela sem jí nosit měsíc a vůbec mi to nedrželo na noze, až mi ortopéd vysvětlil že mám blbý nohy

Benda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

uz tu nejsem bude bezvetri

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:32
- Nahlásit

jbat
mýmu jazvečíkovi taky chtěli dávat léky na srdce. K tomu spoustu omezení, co smí a co ne a blablabla. Nečekala sem ani na krevní testy, psovi šla růžová pěna od huby, přestávalo pracovat srdce a plíce se zanášely vodou, pes se zřejmě topil. Dávala sem mu hadičkou kyslík, ruce celý voleptaný vod tý tekutiny z plic. V tu chvíli sem okamžitě požádala o poslední injekci, žádný léky ani výsldky testů už sem vidět nechtěla. Psovi bylo 12, takže sem to trápení nechtěla protáhnout ani o minutu. Celé to proběhlo za jedno dopoledne. Hlavně že nebyl sám, když už to muselo přijít tak rychle a v podstatě nečekaně. A jelikož to je to, co mi z toho nejvíc utkvělo v hlavě - že nebyl na tu smrt sám - vim, že bych si brala klidně starý pejsky z útulku na dožití domu.

Blanka Mladá
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:33
- Nahlásit

Pani Davídková co váš vlčák, jak se má ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:34
- Nahlásit

jbat
dá se psovi změřit krevní tlak na stejným místě, jako člověku? dělá se to vůbec?
to nevim...mejm psům to asi neělali,nevim esi třá u operace,ale normálně ne.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:35
- Nahlásit

Blanka Mladá
co váš vlčák,
žádnýho nemám..

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:36
- Nahlásit

Gdo má dneska na starosti výcuc?

Jdu, jenom procházím, výcuc mi, prosím, připravte na večír. Jenom se vám pochlubím jak reparátorka Mienka dneska byla v Holomócu.Sem ji vzala na generálku před canisterapeutickýma zkouškama. Gdo si pamatujete tu malou bílou myš, co loni nechtěla ani za nic vylézt z baráku a počůrala se strachy když někdo promluvil blízko ní....tak takhle Mienka dneska bez problémů chodila po ulici, kličkovala mezi lidma, kolama, kočárkama..., pomazlila všechno osazenstvo kanceláře, tři důchodkyně v parku a mateřskou školku na procházce Děcka se na ni sesypali jak vosy na bonbon a Mia šťastně poskakovala od jednoho k druhému a všechny spravedlivě pomazlila. Málem jsem brečela dojetím. Tak si říkám, co by z ní mohlo být kdyby se jí třá ujal někdo kdo to s těma reparátorama umí.....
Zase jdu makat, tak sem proboha tolik nepište. Nebo mi alespoň dělejte nějaké značky ať vím, kde sem přestala číst

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
to nevim...mejm psům to asi neělali,nevim esi třá u operace,ale normálně ne.

no já jen že jsem za to zaplatila okolo kila, ten den, co jsem ho tam dovezla (jeli jsme z Rýmařova do Opavy, protože blíž pohotovost není), protože byl hodně špatnej a vet mi rek, ze ma strasne nizkej tlak, ze se divi, ze jeste zije, prodal mi ty granule a jela jsem domu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:37
- Nahlásit

Biluška
Málem jsem brečela dojetím
úplně mi taky ukápla slza
Tak si říkám, co by z ní mohlo být kdyby se jí třá ujal někdo kdo to s těma reparátorama umí.....
že by deprivant???
P.S.sem to ráno uš poslala

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:38
- Nahlásit

jbatpani,to chci vedet taky,onehda se moje mama ptala,jestli hajanovy muze zmerit tlak a kde,tak jsem na ni cumela jak jojo,dostala ode me ten digitalni tlakomer,jsem se zase praskla pres kapsu.
AlenaDmam proslaple koleno od dvou fetackych svini,ja ty smejdy potkat,tak je stahnu zaziva z kuze,pani,tak ja mam pak taky dost blby hnaty,protoze me to klouze po te hnate taky dolu az k pate,muzu to utahnout jak chci a je to k nicemu,z te lekarny to je dobra vec.
davidkova renatamozna nemit hajana,tak by mi to za to teda fakt dost stalo,to bych asi musela vykrast semtin u pardubek,pekne jim vybilit sklad se semtexem,neboli C4 zkracene,jak ja ty svine nesnasim,boze!!!

Blanka Mladá
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:38
- Nahlásit

Pani Davidková jste tady psala a dávalu fotku. Když jsem se ptala na jestli může chodit Mikísek na cvičák.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:39
- Nahlásit

jbat
já myslim,že tlak taky maj tak co by nešel změřit..
ze ma strasne nizkej tlak, ze se divi, ze jeste zije, prodal mi ty granule a jela jsem domu.
víš co? Už nic nepiš!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:40
- Nahlásit

Benda
nechte moje vetry napokoji

mohu vás ujistit pane Bendo, že Vaše větry jsou přede mnou v naprostým bezpečí

nemethova5
PetraKpani ja vam na civilizaci zvysoka S..U!!!!!!

když jsem si přečetla co jste napsala Davídkojc, tak se nedivím. Já obvykle po letech strávených v centru Prahé taky nemusím, ale co by člověk pro Ešůsa neudělal, že jo

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

davidkova renata
víš co? Už nic nepiš!!!!

už nebudu, v zájmu zdraví mých i tvých cévek...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:41
- Nahlásit

AlenaD
až mi ortopéd vysvětlil že mám blbý nohy

až mi předepíšou ortézu na hlavu, radši budu dělat že mi drží

Jimmi
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:42
- Nahlásit

Gerda
to je smutný tedy....
mě takhle léčil/neléčil doktor kocoura....no nakonec se asi naštval a uzdravil se sám, to už jsem s ním nikam nechodila, jenom sem mu doma dělala pomyšlení se žrádlem a von se po decce šlehačky rozhodl, že to nezabalí, ale dá si ještě trochu té škrábané hovězí svíčkové

Jinak kocour je hajzl a já se malou chvilku těšila, že konečně zaklepe bačkorama... a vono tůůůhle ten mě bude krkat ještě deset let nejmíň, protože ví, že budu mít vzteka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:44
- Nahlásit

PetraKno ona vam to rada pani davidkojc poreferuje a to nejsem zadne maslo,ja jen nemit hajana,tak jsem nekde uz zapichla na pitevne,jinak lidi z busu oznacili mojeho psa,KTERY ME BRANIL!!!!!!!za svini,kterou je nejlepe utratit,tak uz vite proc nenavidim lidi,a hlavne tu P.čku,co prohlasila,proc vubec s takovym svinskym agresivni lezu do busu,boze uz ne,bo me zas zacina stoupat tlak a zase se trepu!

PetraK
Člen
- Nahlásit

nemethova5
mam proslaple koleno od dvou fetackych svini,

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
až mi předepíšou ortézu na hlavu, radši budu dělat že mi drží

nevim esi to pomůže...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

Jimmi
mě takhle léčil/neléčil doktor kocoura
Kamarádce taky léčili kočičku. Měla něco jako záchvaty, dali mnoho peněz za léčbu, prášky infůze, než po vydaných 10 000 za péči zjistili, že se kočička jen mrouská a holt to trošku víc prožívá. Myslim, že kočička maká v číně ještě dnes

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:45
- Nahlásit

nemethova5
tlak a zase se trepu!

ty jo to je strašný!! Co to bylo za šmejd svinskej?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

PetraKto byli dva smejdi,ale nic psat nebudu,zeptej se renci.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:46
- Nahlásit

davidkova renata
nevim esi to pomůže...

vyzkoušim to nejdřív na Ajšůsovi, páč je zvyklen nosit na sobě lecos, tak to bude pohodka - a esli to zabere jemu, musí to zabrat naprosto každýmu

nemethova5
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:48
- Nahlásit

PetraKjinak byl na me pouzit nuz,typ vystrelovak a boxer,takze jak mi prijde dopis,at se dostavim na policii,tak ten boxer jim ta hodim,bohuzel,nuz jsem nenasla,asi jsem ho rozkopla v tom zachvatu a daleko odkopla

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Lis 2008 13:49
- Nahlásit

nemethova5
ale nic psat nebudu,zeptej se renci.

Jasně!! Hlavně to zkuste nějak vytěsnit, nebo tak něco. Já asi částečně chápu, jak vám je (páč to co následně proběhlo kolem toho napadení Ešusa od majitelů pita bylo hnusný šmejdstvo, který mě rozházelo tak, že jsem to dodnes nepolkla, tak se snažím na to nemyslet, jenže pokaždý když toho - jak to napsat slušně??? - s tím psem potkám, lítám v tom znova. Mělo to ale jednu pozitivní stránku, jsem zhubla.)

<< 1 ... 1845 . 1846 . 1847 . 1848 . 1849 . 1850 . 1851 . 1852 . 1853 . 1854 . 1855 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání