Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

PetraK
Paní na něj volala něco, co znělo jako cufííír, šalíííír vod ježibaby z Mrazíka. Tak jsem na Ešusa zkusila udělat cufííííír šalíííír, esli je to nějaký zařikávadlo, po kterym pes funguje. Koukal co se mi stalo. Pak jsem zjistila, že paní volala hííííír a aus.
Paní, f klidu, to je teď velká móda dávat povely v engličtině. Koukám, že do Práglu dorazila dokonce i němčina . Na agi se denně potkávám s tím, že místo "tunel" se říká "tánl" a místo "hop" "džámp" . No když musí být světový... . Já být světová nemůžu, páč jedinej povel, na který si v tom fofru vzpomenu je "sééééém hop" a "táááám hop" a s těma musím vystačit celý život

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

Mucholabka
Hele, a zdá se mi to, nebo prosakujou informace, že napsal knihu? To bude bezceler.
Tsss, seš stolet za opicema. Knížka už aj vyšla. Blůforum už ju má přečtenou a dobrý tři týdny už ho tam plácaj po ramenou. Podle jejich reakcí je to asi tak něco na úrovni Babičky, nebo F.L.Věka
Počkám si až ji budou mít v knihovně a pak si to v tom prohlídnu obrázky . Jestli tam budou takový moudra jako na tom výše linknutém serveru tak se s tím ani nebudu tahat z knihovny domů

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

Biluška
Tsss, seš stolet za opicema
No jooo, no, když já su z teho zaostalého kraje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Mucholabka
No jooo, no, když já su z teho zaostalého kraje.
No jo, to sme holt v tom Orientu. Neboj, až ji dostanou v knihovně tak ti dám echo

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

Biluška

móda dávat povely v engličtině

No a právě proto my nedaunujem . My máme lehni a nebo sval se. Ale mrzí mě, že cufííííííír šalíííír boharýýýr na Ešusa nezabralo. von teda neumí chodit s hlavou zlomenou (nebo teda ne moc dlouho, páč se bojim, aby pak nenarážel do kandelábrů ), ale zase si nosí košíček . Jako ten pes cvičil hezky, bože chraň, ale tak nějak já nevím. Abych nepřirovnávala ke svýmu nezdělanýmu psovi. Když cvičil Waldy chlupáč, bylo to normální, tohle bylo takový jako maximalisticky přesný, strojový. Mně se víc líbí Walda styl.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:36
- Nahlásit

Nazdar čéci, všichni, co máte narkozu a adrenalin a blinkavýho pejska.
Fčéra sme s Mařkou po práci mazali na veterinu, zase se poblila. Dostala Ranisan, teplotu nemá, bolestivé břicho taky ne, ani nafouklé, ani srajdu, je veselá, hrabe díry, běhá, jen proste blije. Není to po námaze, ráno se vzbudila a poblila. Jen šťávy. Jen včera ráno byl v blitce bylo něco pevného, kousky....nevim, kost to asi nebyla...nevim. Tak má dijetu, to je mi jí moc líto, dnes hlady přes košík sežrala papírovej kapesníček u školy. Potřebujem nový košík, s timhle už umí žrát. Jak se máte?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

Gerda

Chudinak Maruška!! Paní zeptejte se veta, esli v tudleten moment může banána. Nám když Ešus poblítoval a byl na dyjétě, tak to hodně pomohlo. Ráno když jsme šli ven, tak místo odměn byl po kouskách banán (ne z ledničky pochopitelně), on udělá v pupíku takový frotíčko, že se ten žaludek tak nebouří. Dává se to v takových případech i dětem. A Maruška je takový dítě. Tak to snad zafunguje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 09:58
- Nahlásit

PetraK
Dnes bude mít 2x denně prášek ranisan, aby jí ty šťávby nerozdráždily žaludek, banán jí dám po kouskách, až přijdu, ona ho žere až když jí ho dávám já )) Je moc rozmazlená Ale máš recht, po malejch kouskách to zkusíme, kdyžtak jí ho rozšmelcuju do mističky.

isdpch
Já bych mu to dala A na tu nabídku se eště kouknu do mailu, myslim, že tam bylo vše, včetně sprchy - jako to by asi nebylo normální si objednávat sadu stejných baterií bez sprchy a tu si pak dokoupit ňákou divnou mimo kolekci...A sou krásný krásný krááááásnýýýýýýý, moc se mi líběj moooooooooooooooooc!
Zítra razíme na sen a pak se chceme taky stavit u Waldy, v kolik tam chcete jít? Myslim, že my bychom měli bejt njpozději do dvou hotový na Snu a pak frrrr k Waldoj na Superden

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:01
- Nahlásit

Gerda

to je fajn, že banán dlabe (on moc psům obecně nevoní, my jsme byli výjimka, já na banán cvičila i před zvěří , vždycky jsem si říkala, že tohle kdyby viděl myslivec, tak ho trefí ) a na ten žaludek to facht fachčí. Musí to být ale dobře uzrálej banán, tak akorát. Tak že marušku drbu na ušku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:03
- Nahlásit

PetraK
Nop vona banán dlabe, když ho jim já a když jí ho ukousnu. Vona je fakt šíleně rozmazlená ))) mysliíš, že bude lepší, když jí ho rozmasakruju?

sarax
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:07
- Nahlásit

PetraK
si cvičila vedle Zuzany ne????
mno jo sice cufír ale poslouchaj celkem no

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:08
- Nahlásit

ALL
Tema sa vola pro Davidkovou renatu a na poslednych troch stranach som od nej nenasla prispevok ked som si sem chcela hodit jej meno

davidkova renata
Nechcela som tam spinit temu, nemas linky na chovku odkial mas Nyny...je to naozaj krasny ovciak...tieto pracovne linie sa mi velmi pacia...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

Gerda
Záleží na tom - jestli ho zhltne, páč bude hladová, tak bych to rozmatlala (ale aby to pak jedla???),jestli je dámička, která to požvejká, nechala bych to na ní. Ešus už teď na starý kolena tak nad banánem nejásá,jí ho taky jen když si ho dám já a z ruky a HLAVNĚ!! nesmí ten banán bejt ani trošánek přezrálej, musí být akorát, jinak si ho prej mám nacpat do trenek A pak kdo je rozmazlenej

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

Silwuska
šiš já snad dneska nevodejdu
http://www.milvel.cz/
a náký vodchovy,se proklííkej
http://www.milberk.estranky.cz/clanky/chovne-feny/ tery-milvel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

Silwuska
Tema sa vola pro Davidkovou renatu a na poslednych troch stranach som od nej nenasla prispevok ked som si sem chcela hodit jej meno

ty voe,tak to je na pováženou... a to všecko kuli tomu černýmu debilovi,mazlíkovi,co napřed nekousal a pak zas jo,ale asi byl pokaženej cestou

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:14
- Nahlásit

sarax

Šiš vůbec nevím vedle koho jsem cvičila nicméně ta slečna či paní co cvičila vedle mě koukala stejně jako já.
Tenhle pesan necvičil s námi, ten byl mimo. Asi byl místní, či jak to říct.
poslouchaj celkem no

no vo tom žádná! Šš marjá. Však jsem to taky říkala, ten pes šlapal jako švýcary,ale.... jak jsem psala, mně je bližší Walda styl - a že Indy taky poslouchá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:19
- Nahlásit

isdpch
zjisti to
sprcha sprchový set Raf 1140 l=800 mm chrom1
Je to v objednavce, kdybych si pamatovala tvuj email, poslal bych ti tu objednavku mailem tak, jak sem ji potvrdila ))) ses isdpch@centrum?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

Silwuska
No to je jasný, že se tu o ní nepíše, bo dycky říká: Du, nepište! Tak nevim, no....Co se Nuny týká, vona jako na vobrásku heská je, ale víš jak smrdí naživo? Má strašně Velký nos a děsně jí smrděj nohy. Vona je do Milvelu adoptovaná projektem Napůl cesty, vostatní pejsci tam sou docela normální.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:25
- Nahlásit

Gerda
Vona je do Milvelu adoptovaná projektem Napůl cesty, vostatní pejsci tam sou docela normální.

škoda, že jí adoptovali jen napůl tý cesty. Dyby jí adoptovali na celou cestu aš do konce,mohla bejt taky normální, třeba.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:28
- Nahlásit

Gerda
Vona je do Milvelu adoptovaná projektem Napůl cesty, vostatní pejsci tam sou docela normální.

Nuný je náhodou čananá, aj Lilátku se líbila, plivla na ni jenom jednou a to je výraz obzvláštní náklonnosti

Gde je dneska jbat? On ji blbís sežral, nebo co, že tu není?

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:29
- Nahlásit

PetraK
mohla bejt taky normální, třeba.
No spíš asi ne, dyk si jí sama viděla, jak neni normální....je jiná. Jako mamka. Sou spolu Napůl cesty ))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:32
- Nahlásit

davidkova renata
šiš já snad dneska nevodejdu
Uz mam co klikat uz mozes ist

Gerda
Smrdia jej nohy?? Tak to dik toho mame uz doma dost

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:33
- Nahlásit

Gerda
Sou spolu Napůl cesty

Pánbůh s námi a zlý pryč až se jednou sejdou a budou úplně spolu uprostřed cesty

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:38
- Nahlásit

isdpch
sem jí vypnul
banánové šílenctvííííííííí

Silwuska
Smrdia jej nohy??
Strašně strašně strašně - schválně jí zkus někdy povozit autem, ti řikám, že bez otevřenýho okýnka to nedáš! Ale zase je hodná, Maruška jí má moc ráda, už rozumí, dyš řikam: Marie, bude Nuny? Ukážeš Nuny? No a vona začne brečet a hledat, kde je Nuny, aby jí mohla ukázat ))) Jenže Nuny se přivalí jako buldozer, děsně u toho řve, zařve Mařeně do hlavy, takže ta uš jí nechce ukazovat, a pak jí zabere celou zadní sedačku v autě, takže se tam chudák Mařenka uš vůbec nevejde Na cvičáku je kůli Nuny musíme zavírat do dvojgarsonky, aby se do jednoho vůbec vešly (vona totiš Mařka neumí bejt sama v kotci, tak je zavřená s Nuny, aby nebyla smutná..a stejnak řve)

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:46
- Nahlásit

isdpch
sem jí vypnul
Urazila tě?

Walda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:47
- Nahlásit

Gerda

Strašně strašně strašně - schválně jí zkus někdy povozit autem, ti řikám, že bez otevřenýho okýnka to nedáš!

Náhodou, asi dvakrát jela v mým autě v Inďákově kleci a on si to pak aspoň čtrnáct dnů pochvaloval a hledal, jestli tam někde není skovaná.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:49
- Nahlásit

Walda
dvakrát jela v mým autě v Inďákově kleci a on si to pak aspoň čtrnáct dnů pochvaloval
A to si vem, že máš poloautobus a psy v zadní části busu )))

Silwuska
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 10:57
- Nahlásit

Gerda
Strašně strašně strašně
Tak to znam, ale nie od psikov
Krasne prihody, a maruske nesmrdia nohy?? alebo ine casti tela?? co je maruska zac??

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:02
- Nahlásit

Silwuska
maruske nesmrdia nohy??
Ne, Maruška smrdí, jen když se vyválí v mrtvém ježku, jako minule, jinak voní po fialkách, rozhodně Nuny jí převálcuje ve smrdění - Nuny je šampionka. Schválně si pak fšimni, až mamka přijde, jak se bude strašně vztekat, vona to nemá ráda, dyš jí pomlouváme psa.
Maruška je skorogolije, jako skoroborderka. Jednou na ní děti volaly Turbo Turbo! A na výstavě golijí v Krčskym lese si lidi mysleli, že je to golije, ale trošku nepovedená.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 11:09
- Nahlásit

isdpch
Heleďse, pusť mi sem na chvilku jbat, jí potřebuju něco říct Plosíííííííím.

<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání