Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:43
- Nahlásit

Tinta76
tak hlavně pak dejte vědít!

to dám!!! Slibuju na svůj holej tlustej pupek

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:46
- Nahlásit

Tinta76
davidkova renata
Pršet nebude, to vám řikám, bude jen trošku chladno, ale to neva a budeme si muset dát čaj s růůůmem, já teda bes růůůmu. Vezeme nějakej náklad věcí, kromě jiného granule od Pardálky, nějaký deky, mlsky, dva psy (dyš budou zlobit, rovnou je umístíme) a dva lidi (mamku asi neumístíme, ta musí do parku do Číny zavěsit se na sakuru na poset)

Tinta76
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

davidkova renata

Aladin mi tvrdí, že bude sice pod mrakem, zima jak v prdelíííí (9 - 13), ale BEZ DEŠTĚ!!!

Lidi, kdo jste na tom Snu už byli, jak je to tam s jídlem, jsem četla, že tam nejni restaurace ... to tam jako budou samí grilbuřtííí?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Gerda
(dyš budou zlobit, rovnou je umístíme
Umístíme je rači hnet aby nezačli..
mamku asi neumístíme, ta musí do parku do Číny zavěsit se na sakuru na poset)
jag dlouho tam budu viset??? Musim f pondělí normálně do práce

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

Tinta76
tam nejni restaurace

nepropadej malomyslnosti...beru sirky a upečem ty čokly co se neudaj

Tinta76
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
to dám!!! Slibuju na svůj holej tlustej pupek

píšu si!

Tinta76
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
upečem ty čokly co se neuda

no šak víte, pani, že todle je u mě problém dvojnásobnej!

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
Umístíme je rači hnet
A místo nich si vemem jiný, hodný pejsky, co neblijou.

jag dlouho tam budu viset???
Normálně by tě rodiče měli aktivně nabízet, ale jesi to takhle nejde, pak tam budeš muset viset, neš na tebe skočí štěstí. A to jednou skočí, bo se řiká, že štěstí sedne aji na vola. Tak jesi pod tvou sakurou nebudou prodávat telátka, máš hoooodně velkou šanci, že jedno pondělí do práce pudeš. A jesi bdueš mít echt štěstí, třá uš do práce nebudeš muset nigdy! A bdueš mi hlídat přes den maruškuuuuuuuuu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:57
- Nahlásit

Gerda
neš na tebe skočí štěstí.
chjo..nestačila by blecha?? Ta uš na mě jednou skočila a je statystycky pravděpodobnější,že to bude zase spíš vona
tak aspon zisti,esi se tam zároven nekoná dobytčí trch bo to nemá cenu tam ani jezdit

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
(dyš budou zlobit, rovnou je umístíme
Umístíme je rači hnet aby nezačli..

Okamžitě volám pépéelko a posílám všech třináct čoklidů. Berou aj haranty? Já je přibalím taky a nařídím jim ať klečí na fšech čtyrech. Štěkají furt, v tom nebé rozdíl.

A místo nich si vemem jiný, hodný pejsky, co neblijou.
Mě prosím nic neberte, do smrti smrťoucí už nepotřebuju psa ani vidět

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to teda aspoň zejtra zkusíme, třá někdo bude chtít k jorkšírkovi rostomilou fenečkůůůůůůůůů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

Biluška
Berou aj haranty?
to si nejsem jistá ale navlíkněte jim teda psí kůži jako dyš Menčík dělal medvjeda f Jaxe budí princezny...třá to klapne

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:03
- Nahlásit

To je totálně v prd...!!! Dopis ze Srpska furt nikde. Tak tam volám, jako co nebo co. Týpek povídal, že to už je fakt dlouho, že na to mrkne. Že na mejly neodpovídali, bo měli poruchu. A že teda pohledají. Ale jestli nenajdou, tak je asi zabiiijuuuu, páč to jsou papíry od psů a ze Saly a Ferdíka budou bezpapíráci :-/ česká pošta bude trpět, den zúčtování nastane. A srpská pošta se otřese v základech!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

Mucholabka
A srpská pošta se otřese v základech!
F Srpsku maj počtu???? Gdo by to byl řek...sou věci

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

Mucholabka
Ty máš teď papírový picbumy jenom? Já sem se koukala na jeden odkaz, co si dávala k vám na bull foru, bylo to právě z nějaký ukrajinský chovky, nebo co....ve videjích tam psi spolu bojovali - byly to gejm testy, nebo se zakusovali doopravdy? Přišlo mi, že ta jedna fena po tý bitce umřela - jen můj dojem -....Srpská chovka má taky podobný stránky? Nebo nechceš dalšího psa? Kolik jich teda máš? A máš eště Dianu? A Bucku? A Emmu? Ta je u mámy, ne? A Drak? ten je u bráchy, ne? Se nevyznáím v tvejch psech

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:14
- Nahlásit

Gerda
Já mám Bucku, Ferdíka, Salu.
Emmu a Draka má brácha (a mamka).
Diana umřela.
To ukrajinské byly testy doopravdy.
To srpské je registrační autorita.
Nechci dalšího psa, leda by mi nějaká sekta postavila kotec a vydělávala za mně peníze.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:21
- Nahlásit

janika
asi potrubní
to leda...ofšem muže se stát,že trupky budou ucpaný,můžou tam uvíznout různý neheský vjeci,třá zdechlej bobr nebo tak a to se muchoš načeká neš se to prorazí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:22
- Nahlásit

Mucholabka
Nechci dalšího psa, leda by mi nějaká sekta postavila kotec a vydělávala za mně peníze.

To ukrajinské byly testy doopravdy
docela zkurvený testy ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

davidkova renata
Já už se vyjadřovala dřív-bohužel na ukrajině to zákon neomezuje.

A trochu i kvůli tomuhle jsem se přestala bavit s "chovatelskou komunitou".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:26
- Nahlásit

Mucholabka
bohužel na ukrajině to zákon neomezuje.
jistě...oryjent

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:30
- Nahlásit

Tinta76
Třá v těch Lužkách ... a třá se tu potkáme i s Jablůňkou
Počki,počki.....v jakejch Luškách,že se to potkáme????
Čus fšicíííííí..........
Hlásím uš jen slabej votok a Brůs uš chce dělat hovadiny.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:32
- Nahlásit

jablunka
Brůs uš chce dělat hovadiny
Jupíííí jupííí Brůseček uš bude zase zdravej a bude zlobit - šecko, co si nastřádal v době nemoci, ti te´d předvede v plné kráse - a to je moc dobře, hlavně že uš je OK!!!!!!!!!!!!!!!

Tinta76
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:33
- Nahlásit

jablunka
no v těch, co vo nich píše PetraK ... Mikulášovice jsou vod Horňáku a Dolňáku kousek

Hlásím uš jen slabej votok a Brůs uš chce dělat hovadiny.

Super!

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:34
- Nahlásit

jablunka

(ja hlasim 1 vyndanej stech... mozna o tom napisu i knihu )

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:37
- Nahlásit

StaHi
Gratuluji.
Co já se jich natahala na praxi ve špitále moje oblíbená činnost, za to byla vždycky jednička

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:41
- Nahlásit

Gerda
bude zlobit - šecko, co si nastřádal v době nemoci, ti te´d předvede v plné kráse - a to je moc dobře
Výborně....tagže ten převrácenej a sežranej pekáč prejtu,je v normě....teď se asi zase pro změnu posere!

Tinta76
no v těch, co vo nich píše PetraK ... Mikulášovice jsou vod Horňáku a Dolňáku kousek
vůbec nevím vo co gou,ale je mi to jedno.
StaHi
(ja hlasim 1 vyndanej stech... mozna o tom napisu i knihu
A kolik jich máš,já měla po laparo tři........tý jo,kniha vo třech si samotnou vyndaných stehách,to bé bezceler!

Tinta76
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:49
- Nahlásit

jablunka
vůbec nevím vo co gou,ale je mi to jedno.

Pani!! Vy ani nevíte, kam jezdíte chlastat ... ste to tudle řikala, že tady kousek vod nás. A to jsou ty Lužky ... jako Lužický hory ... víme?

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:51
- Nahlásit

janika
říkala Renata, že si u tebe můžu vobjednat vorgány, tak esli bys měla nějaký, potřebovala bych něco spešl.
U mě? Něgdo tady obchod s orkánama má, ale já určitě ne. Já prodávám furt akorát traverzy a válečky na nudle

Mucholabka
česká pošta bude trpět, den zúčtování nastane. A srpská pošta se otřese v základech!
nedělej si iluze. mě jednou česká počta ztratila megaobálku se smlouvama. Vyplněnýma, podepsanýma Řvala jsem jak tur, až se jim sypaly muškáty z oken a baba mi povídá "nerozčilujte se paní, to, že jste to podala doporučeně znamená, že mi ručíme za to, že je to odeslané, nikoliv doručené" . Od té doby chovám poštovní holuby a všechno důležité posílám po nich

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 13:54
- Nahlásit

Tinta76
Lužky ... jako Lužický hory ... víme?
Jo tááááááááák.Já vůbec nestíhám pročítat a natoš přemejšlet.

Jak to tak vypadá,tak zejtra padne i helppes.Má totiž dorazit další transport chrů a my fungujeme jako náhradníci pro neudané,tagže do Prahy ano,ale ještě vůbec nevím kam.

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 14:24
- Nahlásit

jablunka
mam jich celkem 6 (ted uz teda 5 a davam si kavicku, bych to neuspechala), to vyda minimalne na 2 dily! ))

janika
pres organy jsou gerda a rendik.

Biluška
ručíme za to, že je to odeslané, nikoliv doručené
u nas potvrzenej podaci listek znamena 'zarucene dorucene' a tecka moje 'jsem v kontaktu s adresatem a dorucene to zarucene neni' se setkalo jen s 'my jsme to odeslali, tady to mate na PL potvrzene, takze to dorucene JE' ...vydrzela jsem jeste nekolik kolecek, pak jsem se sebrala a dopis dorucila osobne. taky chci postovni holuby!

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání