Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:26
- Nahlásit

Benda
no tak to jsi se konečně dostala na úroven přirozené komunikace a vnímání
Mám novou výcvikovou metodu, víš? Spočívá v přirozené komunikaci se psem. Základ je v tom, že musíš smrdět stejně jako pes, aby tě vnímal jako součást smečky. Takže jsem se dneska dvakrát vyválela ve zdechlé kočce a jednou v enónu . Už vidím první výsledky, psi mě vnímají úplně jinak. Počítám, že tak za čtyři hodiny bychom mohli být naladěni na stejnou vlnu a jakmile dosáhnu bezdrátového spojení tak jim změním impríting. Vysvětlím jim, že válení se ve fujtajblech je velmi, ale velmi nepříjemné. Dosáhnu toho, že jim to naprosto zhnusím a do zdechlin ani nešlápnou. Udělám to tak, že jim povím, že budou smrdět stejně jako já

Erin
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:44
- Nahlásit

Ahojky vsem

uz se s Zankem tesime domu a na svuj PC,tady me rve ten blbek PC furt ze chce dalsi euro a jeste ma pitomou klavesnici.Jinak se tu ochladilo na 30 ve dne a vecer 23 nejak me zebou nohy Zdravime s Zanym do krasneho domova.Vycuc nezadam,jen napiste telefonni kontakty na osoby znale poslednich stezejnich kauci,ja zavolam,bude to urco rychlejsi.Tak pa pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:47
- Nahlásit

Erin
602 658 685, nebo jestli chceš pevnou linku tak 554 650 070 . Ale je to na hodně dlouhý rozhovor . Domů radši ani nejezděte, ve dne jsou tady tak +3 , v noci -5

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 21:48
- Nahlásit

Erin

To má čas,až přijedeš.Užij si teplíčka,tady je děsná kosa!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 05:29
- Nahlásit

dobré ráno všem co necítěj ruce a nohy,co vstávaj o půl hodky dřív a co by nejraději spali a stěma co se dnes uvidím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

ste normální????
sme se propadli na další stranu!!!!! to se nám eště nestalo!!!!
jinak sme byli na Snu zvířat,potkali spoustu lidiček ,třá můdr s cérou ,dejavu,tintičku mojí milovanou, jablůůůnku s brutárem maixnerovou,března,sali aji s tchořem,a zbytek sem zapomněla bo mám sklerozu jaxem staráJedinej koho sme nepotkali byl fousáč zpoza rohaPaxme jeli eště k waldoj na superden v helppes a brutár se tam důležitě vyfotil s Fejkem.Gerda imrvére žrala,dokonce tak,že jí asi prasknul chladič u auta,páč mi ted píše,že jí vytekla voda.Z auta teda,ne plodováVolala nám taky biluše a chtěla nějaký náhradní vorgány ,páč je u nich saraks a jimmy a sou dost společensky unavený prej.Saraks mi poslala esmeskou banána,že prej sem drzá...tak nevim..Jinak nevim co mám psát,tak du...
Jo a eště sem si spomenula,že dejavu vyhlásí u ní vinobrání aš bé to vovoce zralý a my tam pojedem jí pomáhat to vorvat a přettim eště pudem venčit,tagže jako vlastně vycháska a vinobrání jako dvav jednom.a to se vyplatí,Bobe,tagže s tim laskavje počítejte! Akorát nevim proč musí bydlet f takový pr*eli,páč je to kousek vod tej Vvnoře..

StaHi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:15
- Nahlásit

davidkova renata
nevite co chcete pani kazala ste 'NEPISTE!!!!' a pak se tomu divite!
co jinak?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:20
- Nahlásit

StaHi
'NEPISTE!!!!
pani,ale né zas tak abysme se propadli dólu jako pište,ale přiměřeně
Copa to máte za vobrázek,pani?Něco ste si šlehla?
jinak nic...

StaHi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:28
- Nahlásit

davidkova renata
mame teda shanet svatebni dary?

kachna_
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:31
- Nahlásit

Něco ste si šlehla?
to budou ty houby...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:36
- Nahlásit

StaHi
mame teda shanet svatebni dary?
no jako dary určitě shánějte!!! Ty se mi neztratěj!
Tak zatim na mě promluvil.. i dyš teda jako vyjádření mi to úpa nepřišlo,ale třá se potřebuje rozkoukat na place..
kachna_
to budou ty houby
a pakže nerostou

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:55
- Nahlásit

davidkova renata

Tady je jedna fotka,vostatní příjdou z dopravního inšpektorátu v Mělníce-ku*vy hnusný,vyfotili mne hned 2 x,páč jsem nedodržovala

Neessi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:57
- Nahlásit

A ještě jsem zapomněla-zvážili nám Bordžínku a měla jen 44,1 kg -Gerda to viděla na vlastní voči!

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 16:57
- Nahlásit

jste neměli 480Kč, že jste je tak trapili?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 17:08
- Nahlásit

Neessi
vostatní příjdou z dopravního inšpektorátu v Mělníce

sešlete na ně vůdů,pani,šak je roupy přejdou
a měla jen 44,1 kg
tož to ti nevjeřim ani náhodou ańebo to je nějaká šikovná váha co mívaj třá v masnách,nyný měla přesně 40,1 a to jako nejsou 4 kila!!!!!!!!!!!!!!!!!To vyprávěj holubům
du ti zavolat..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:23
- Nahlásit

něco foteček z dneška
http://renata62.rajce.idnes.cz/sen_zvirat_a_helppe s/#album
A hlavně bych ráda upozornila potencionální zájemce o tuto službu,že jsme si s bendou zařídili živnost.Už sme f tom sběhlí,máme uš i dopravu,tagže klidně piště,volejte..

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:49
- Nahlásit

Čau lidi, uš sem zpátky. Saraks i Jimmi jsou tak strašlivě zničené popíjením činzána, že odpadli v pjet hodin otpoledne Vůbec nic nevydrží. Brutovi jsou úplně difná rodina, pozná se to podle toho, že mi Bruťák (ne pes, ale manžel od Brut) ukradl ručník, pak mi ho vrátil (páč mu to bylo blbé ) a pak mě ztachyjonizoval takže jsem ho zapoměla na stole Ručník, ne Bruťáka Jimmi (pes, ne panička) něco vyhrál, ale prdlajs sem pochopila co. Nějaký titul prostě. Dostal za to granule a piškoty, ale sežral mu je Texík. Brut taky něco vyhrál a vůbec nevím co za to dostal, poněvadž Brut si hlídala igelitku co dala paní pořadatelka Brutovi a nepůjčila ji Texíkovi
Celkově tam bylo moc hezky, páč tam bylo moc jídla. Třá poháry, smažáky, žebírka, hranolky, spousta kofoly a činzána a tak. Budu tam jezdit častějš .
Jo, krom hodování jsme taky běhali tendlecten kúrsink. Není to špatný, čék se u toho moc nenadře, akorát na startu pustí psa a v cíli si pro něj dojde. Gdyž teda pes nemá přivolání . Moji přivolání maj (sem si na blůfoře přečetla jak se to má dělat), takže sem ani nemusela nikam jít. Texíka i Nýnýnku to moc bavilo. Boninku to nebavilo, ale bavilo ji honit Nýnýnku a v cíli ji pokousat, takže se v podstatě bavili fšichni. Příště vezmu aj další psy, ať se taky zabaví

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:53
- Nahlásit

Brut taky něco vyhrál a vůbec nevím
kerej???sem se f tom úpa stratila
Celkově tam bylo moc hezky, páč tam bylo moc jídla. Třá poháry, smažáky, žebírka, hranolky, spousta kofoly a činzána a tak
jedem příště s gerdou taky!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 18:56
- Nahlásit

davidkova renata
kerej???sem se f tom úpa stratila
Brut pes. Brut chlap mi sebral ten ručník. Brut baba sebrala tu igelitku co vyhrál Brut pes a nechtěla ji dát Texíkovi poté co vyžral tu co vyhrál Jimmi pes a Jimmi baba ji strčila pod stůl. Prosím tě, co na tom nechápeš?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:06
- Nahlásit

Brut pes. Brut chlap mi sebral ten ručník. Brut baba sebrala tu igelitku co vyhrál Brut pes a nechtěla ji dát Texíkovi poté co vyžral tu co vyhrál Jimmi pes a Jimmi baba ji strčila pod stůl
ste mi hodně pomohla,skusim si to nakreslit,třá to pomůže..

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:08
- Nahlásit

davidkova renata
jsme si s bendou zařídili živnost
votchytáváte i lidi?.....to bych měla pár lukrativních nabídek

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:14
- Nahlásit

gabifi
pokud nejsou na posedu. pošly fax

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:16
- Nahlásit

Benda
pošly fax
hele...promysli to víš CO na nás taky může čekat esi mi rozumíš
gabifi
votchytáváte i lidi?.....
počki,my se poradíme

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:17
- Nahlásit

Benda
pokud nejsou na posedu
du si pro motorovou pilu.....pak už budou POD posedem

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
na nás taky může čekat esi mi rozumíš
proto píšu že posedy neděláme

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:20
- Nahlásit

gabifi
du si pro motorovou pilu.....pak už budou POD posedem
pak už zas bude zbytečný je vodchytávat,akorát je posbíráme do pytlů

Benda
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:21
- Nahlásit

gabifi
hlavně aby místo jednoho odchytu nebyl rovnou trojodchyt
Jsme začínající firma a máme málo zaměstnanců

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
akorát je posbíráme do pytlů
oki....děláte i posběrový úklid? Nebo se budu muset mrtvoly zbavit sama?

gabifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:23
- Nahlásit

Benda
se postaf před krymynál a počkej, až začnou propouštět

Fifi
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 19:23
- Nahlásit

Benda
Jakej je plat? A socialni vyhody? A stravenky davate?

<< 1 ... 1611 . 1612 . 1613 . 1614 . 1615 . 1616 . 1617 . 1618 . 1619 . 1620 . 1621 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání