Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:33
- Nahlásit

StaHi
a bude zima a budeš potřebovat píseň proti trudnomyslnosti. Jenže sme zas u toho, že budeš přectírat pooperační slabost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:34
- Nahlásit

jbat
tak za odměnu mi stačí historka jedna
Neulechčuj mu to trupko, bude to humorný, taťka se rát chvástá...počkej aš přijde s historkou, že ho kous drajvovej ovčák přet utracenim

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:37
- Nahlásit

Gerda
tak za odměnu mi stačí historka jedna
Neulechčuj mu to trupko, bude to humorný, taťka se rát chvástá...počkej aš přijde s historkou, že ho kous drajvovej ovčák přet utracenim

já bysem mu to i věřila, na mne působí velmi udatně...
janika
essi myslíš rakef, tak jo.

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:41
- Nahlásit

Gerda
počkej aš přijde s historkou, že ho kous drajvovej ovčák přet utracenim

sem měl spíš na mysli tu historku z vojny ale tu sem kdysi vyprávěl paní RD a nerad bych tam udělal chybu aby si jako nemyslela že kecám

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:41
- Nahlásit

Neessi
ty už maj zavařený jiný-na vedlefoře

tak teď mě začíná mrzet, že se nechci registrovat

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:42
- Nahlásit

PetraK
mmch pani, sem zkousela ty jarabaky na tytrubko.kom a mmj sem tam nasla tuhle podarenou taskarici

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:43
- Nahlásit

Gerda

počkej aš přijde s historkou, že ho kous drajvovej ovčák přet utracenim

von byl chudák taťka před utracením???
Proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:44
- Nahlásit

StaHi

tetkon si to nemůžu pouštět, sedí tu Vrchní. Asi prchnu

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:45
- Nahlásit

janika
Ty znáš rakev??

no jéje, nahnala jsem ju tam já...
kde je biluš s tou fintou, já tam cíííí, musííííím....
co se tam děje? výcuc výcuc!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:47
- Nahlásit

jbat
na mne působí velmi udatně
no von taťka je udatnej, vlastně je hrdina a dyby nebyl srap, mohl s jardoj popíjet v kanadě s modelkama.

PetraK
Proč?
Kousal z nejistoty

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:49
- Nahlásit

Gerda
Kousal z nejistoty

aha! A kdo mu pomoch? No, kdo?

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:49
- Nahlásit

janika
no né, psala, že neexistuju! ale ta adresa, co mám pod členem, funguje, tak nevim... má nějaký zmatený sovy...

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:50
- Nahlásit

PetraK
A kdo mu pomoch?
No to nevim, asi eště furt čekáme, jestli z toho nevyroste....

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:51
- Nahlásit

Gerda
no von taťka je udatnej, vlastně je hrdina a dyby nebyl srap, mohl s jardoj popíjet v kanadě s modelkama.

hm, tak tetkon huž ji nesbalí, páč se dozvěděla že je taťka svrab co chlastá s modelkou Jardou. Bude se bát, že je taťka promiskujitní Transvestita vot kterýho může kdeco chytnout. Tos mu teda pomohla!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:52
- Nahlásit

Gerda
jestli z toho nevyroste

aby nám pak nepřerost a nebyl nechovnej potom! A potom - podivej na jak dopad tendleten - Přerost a Švorc

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:56
- Nahlásit

PetraK
hm, tak tetkon huž ji nesbalí, páč se dozvěděla že je taťka svrab co chlastá s modelkou Jardou. Bude se bát, že je taťka promiskujitní Transvestita vot kterýho může kdeco chytnout. Tos mu teda pomohla!

a tak když se chlapec zasnaží.... přeci jen jsem opuštěná, smutná a potřebuju utěšit....

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:58
- Nahlásit

PetraK
se dozvěděla že je taťka svrab co chlastá s modelkou Jardou
Doufám, že sis nemyslela, že by se pro jébat hodil někdo normální! Mě se jen nelíbí, že jébat bude moje macecha, jesi si jí taťka veme. Mamku to asi zraní na duši a přístě uš pude na pochod totálně bes.

podivej na jak dopad tendleten - Přerost a Švorc
nebála bych se toho, von taťka ví, že mu přistřihnou kořínky, aby moc nevyrost, von uš je zvyklej, dyk je srap.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:58
- Nahlásit

jbat
potřebuju utěšit....

no hlavní je vědět, do čeho du, žejo, to teď už víš, tak je na Tobě se rozhodnout

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 15:59
- Nahlásit

Gerda
Mamku to asi zraní na duši

dyk žádnou pjoumatiku nemá!

že mu přistřihnou kořínky, aby moc nevyrost, von uš je zvyklej, dyk je srap

tak esi mu přistrihujou kořínky, tak je spíš Bonzaj teda bych myslela.

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:01
- Nahlásit

PetraK
dyk žádnou pjoumatiku nemá
má, minimálně na svym psu - na tlouštíku vlkošedovi

tak je spíš Bonzaj
A proto nemůže bejt Přerost a Švorc, to dá rozum.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:05
- Nahlásit

Gerda
to dá rozum

tady těžko

na tlouštíku vlkošedovi

a tak je to dycky, chlap si najde jinou babu a vodnesou to na duši nevinný děti a psi! Benda - že vám neni stydno, že kvůlivá vám prdne Nuný její duše! Chudák pes!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:36
- Nahlásit

hmm, tak předpokládám, že všici vedle studujete a já su tu kua sama.
ste zlí...

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:37
- Nahlásit

a nemám vás ráda! tak!

Gerda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:41
- Nahlásit

jbat
a já tu sem, ale nechci si s tebou povídat, macecho s krátkonoškou

jbat
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 16:47
- Nahlásit

Gerda

viš co, trhni si svou dlouhońohou marií, jo?!
du dom.
mějte se.
a bendo - dobrý je to!

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 17:52
- Nahlásit

tak jsem pejskum (sobe tez) uvarila krupicnou kasicku s nastrouhanym jabkem a hlasim, ze o nechutenstvi nemuze byt rec ..mufatko se konecne nadlablo, jupiii!
napadlo me, ze se mu nejak spatne polyka, vysvetlovalo by to to mocny zapijeni, ktery nasledovalo i po piskotku. (no a to mnozstvi vody+hlad zas vysvetluje to zgrundani v brisku atd) ono se i zdalo, ze by jedl, ale neco mu v tom jakoby branilo (ne ze by vubec nechtel jist) -hladove kouk do misky, ale pak zdlabnul tak max. 3 granule ..desnej pohled. Kasicku dal s nadsenim Enona mel v poradku celou dobu (nepapal mi od nedele, tak teda moc nevim, z ceho je vyrabel ), tak doufam, ze v traveni zadnej problem neni. Je mozny, ze mu proste prestaly chutnat grancle (to se mu teda ani nedivim... ted s nima krmim nouzove, jinak varime), ale je fakt, ze doted tyhle (nutra nuggets active) jedl vzdycky se stejnym nadsenim jako kuratko (matyas je tak ji porad, takze nemyslim, ze by se nejak zmenily ty granule).
Cim myslite, ze muzou byt ty potize s polykanim? Vcera jsem mufovi objevila na krku (v ty volny kuzi pod bradou) pupinek, ted to ma trochu natekly (ca 1.5-2cm). Muze to souviset? Taky ma bolacek mezi 'prstikama' na pravy zadni, kterej si neustale oblizuje. To se mym buldockum obcas stava oboum a vzdycky to samo zmizi. Vcera byl zarudlej a oteklej (ten bolacek na pacce), dnes je splasklejsi a ruzovej. Docetla jsem se tady o cestujicich osinach (z packy az k bouli na krku ), tak jsem z toho drobet rozhozena. Pokud by to byla osina, co s tim mam delat? Vyhnije sama, nebo je nutna operace ?

zas roman, ja vim ...ale vite jak...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 19:32
- Nahlásit

Když jsme u těch marodů...Emmina v narkóze.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 19:48
- Nahlásit

Mucholabka
co jí je??????
StaHi
uvarila krupicnou kasicku s nastrouhanym jabkem a
můžu se stavit?
hele voni buldočcí docela trpěj na tydle kožní věci,myslim tim tu nohu.Vosina cestovat může,ale jak daleko nevim,každopádně asi sama nevyjde,vono je prej někdy docela problém jí vlastně najít..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:06
- Nahlásit

davidkova renata
co jí je??????
Nic, byli jsme akorát na DKK. A moc spokojená s přístupem jsem nebyla, i když pan vet mě moc dobře zná kvůli útulkovám psům (a já nevěděla, že mě zná). Museli jsme počkat na probuzení z narkózy ne chodbě na kachličkách, mezi hafo lidma. Zašla jsem do ord., že má křeče, tak nás poslali domů. Když jsem jí nechávala dělat zub, měla taky při probouzení křeče, ale staral se, hned jí něco píchnul, koukal, v puse měla rozvěrák, oči vykapané a nepustil náš dřív, než se začala stavět... tady jí něco píchli do svalu, vyhodili nás ven s emitkou a nestarali se, akorát pak přišli píchnout další injekci. Když začala spát, vytáhla jsem jí jazyk, lidi kolem nás chodili, já u psa seděla na zemi, no nic moc, navíc tam byla zima. Pak si nějaká sestřička vzpomněla a přišla mrknout na jazyk :-/ a křeče měla ještě když jsme dojeli domů a dlouho potom, pěkný hnus tahle narkóza. U mojeho veta jsem s Ferdíkem po operaci jela domů autobusem a šel po svých, cestou ještě zabil pět psů. Protože tam je super péče.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:17
- Nahlásit

Mucholabka

to je děs,taky to znám..šla sem si pro čubu na super kliniku asi kolem 18 hodiny,páč asi v jednu šla na kastraci.Když jsem přišla,ležela na ledovejch kachlíkách holým břichem pod stolem u nich f ordinaci,nevim rači jak dlouho,mi prdly asi dvě céfky tenkrát.
a jaxte dopadly s DKK?

<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání