Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:22 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

davidkova renata
jo, a byli jsme objednaní na 14 hodin, a začali jsme až ve čytři. A já doma slíbila, že ve čtyři půjdeme kupovat skříň a psa by mezitím přebral brácha.
a jaxte dopadly s DKK?
Máme se zeptat za tři týdny, snad by to mohlo být do chovu, ale nález tam je a pokud projde, bude to tak tak. Tu jednu nohu má horší viditelně. Jestli vůbec má taková kontrola smysl, když pustí do chovu 3/3? Jestli pak má smysl chovat...no, je to mamky fena, ať se rozhodne.
Tam jsem jela autobusem, a Emmina sebou plácla na chodník a nechtěla jít dál, ujl nám kvůli ní bus :-D

Ještě jednu vě nechápu. Nikdo, ale vůbec nikdo, se nezajímal, jestli ta fena vůbec má tetování. Jen se mě zeptali, jestli souhlasí 675, co nastavili na snímek.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:26
- Nahlásit

Mucholabka
Jestli pak má smysl chovat
co bys asi tak myslela...já bych nechovala,budeš vyrábět jen další mrzáky
. Nikdo, ale vůbec nikdo, se nezajímal, jestli ta fena vůbec má tetování. Jen se mě zeptali, jestli souhlasí 675, co nastavili na snímek.
hm...taxi tam mohla poslat klidně nějakou jinou,prokazatelně čistou ne?

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:28
- Nahlásit

Mucholabka
uf.. narkoza jako taky nic mnoho pohled.

davidkova renata
uz je to snedeny, ale klidne se stavte pani, zejtra budu pro velkej uspech kasicku opakovat.
ja vim, ze je to u buldocku v celku norma(a u bilejch zvlast), taky uz s tim pokazdy nebezim k vetovi (bez atb se to hoji lip) ..ale starost mi spis dela ta boulicka na krku asi zas nakej zanicenej folikul ..kazdopadne dybych to mela nak jako propichovat a vymackavat hnis, tak to asi nedam no uvidim, jak se to bude vyvijet.. mufatko to, zda se, zatim nijak netrapi, ani dyz na to saham (je to jen na ty volny kuzi, takze s polykanim to souvisi tezko... uz mi z toho pozorovani kapek hrabe :eek

jinak ted paradni zazitek: jdu vyhodit hromadu reklamnich katalogu a vypadla na me nezaplacena slozenka za net (jsem se zas jednou spolehla na samecka ), nestiham deadline, kze az tu nebudu, tak sem vodstrizena

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:38
- Nahlásit

StaHi
uf.. narkoza jako taky nic mnoho pohled.
Musím se přiznat, že chvilku jsem nabírala, páč jsem si vzpomenula na Ašu....

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:41
- Nahlásit

Mucholabka
no tak nejak

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:44
- Nahlásit

jinak prý je Emma ještě pořád na šrot a ani se nepohne, jen obča mrskne ocasem.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:49
- Nahlásit

Čus žumpíci, sem se zasejc teprvá vrátila z práce. Mě z toho fakt klepne Gdo jinej ještě dře tak dlouho jako já?
A mám úplně stupidní psy, nejspíš konečně brzo pozdechají a budu mít klid. Ráno se navzájem snažil zabít team Kuty + Bruno. Vzala jsem je na kolo (na volno, nenechám se zabít, i tak je to o dršku, páč se do mě snaží vrazit) a ostrým tempem to nabrala na Bučávku, hezky lesem přes kopec. Ti imbecilové nalítali o dvacet kiláků víc, páč se přitom ještě museli honit v křoví. Na Bučávce spokojeně vlítli do potoka a celý ho vypili. Stihli to dřív než jsem k nim dojela. Oznámila jsem jim, že jestli chytnou torzi, nebo zápal plic tak je to jejich boj a nenechám je ani utratit, páč 274,- Káčé do nich neinvestuju, když teďka vet podražil Blbečci, místo aby si vzali moje ponaučení k srdci, začali zápasit sumo a Bruno Kuťasovi zlomil asi čtyři žebra. Ale hned mu zázračně srostly když zahlédl třídního nepřítele Dika co na Bučávce bydlí.
Pak pokračoval Tim, který v koupelně sežral polovinu mýdla. Nevím jestli mu chutnalo, asi ne, poněvadž mu teď jdou z čumáku bublinky. Nevím jestli je to mýdlo, nebo sopel.
Následoval Texál s těma ořechama. Těsně před tím než jsem šla do práce vytáhla Miena z koše zbytek toho mýdla a taky si kus ukousla. Zatím z ní bublinky nejdou.
Nejsou ti blbouni úplně pitomý? Počkám až pozdechají a pak si pořídím ty rybičky

Je tu něco novýho? Nebo vedle? Něco zásadně novýho myslím, o tom, že se budou Okrasnému keři zastříhavát větvičky už vím

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:50
- Nahlásit

Mucholabka
ani se nepohne
tak to je docela sila.. je to takhle bezne? to neni mozny to narkotikum nadavkovat nejak presnejc? ja se ted probrala takrka okamzite po operaci (no dobre, este tak 2 hodky po jsem byla 'na srot', ale hejbat jsem se mohla hned)

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 20:56
- Nahlásit

Biluška
jo tak mejdlo kuci taky ve stenectvi zkouseli (nebylo z toho nic a kdybych jim to umoznila, tutove si daji zas) ..se divim, ze vam pani este nehrablo, ja si zivot s taaakovou partou neumim ani predstavit.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:02
- Nahlásit

Biluška
víš o nás? Nebo jsi si zase spletla víkendy?

Mucholabka
bohužel s blbcem nezatopíš

StaHi
kašičku nerada, ale jablíčka miluju

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:06
- Nahlásit

Tedík je taky blbec, teď papal gulášovku z talíře.

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:22
- Nahlásit

brut
Vím o vás. Zítra budu vyjednávat s Barčou jestli má ještě volné místa na běhání. Jestli jo, tak bysme přijeli ve dne. Jestli ne, tak buď přijedeme večer do hospody, nebo vás budem očekávat tady. Se ještě domluvíme. Ale u nás to asi bude obtížné se psama, poněvadž už všude je nějaký zavřený. Arman se nesnese s Brutem a celou dobu po něm bude řvát (rvát se nebude, páč mu zkrátím autodráhu), Alu, Trinču a nejspíš i Kritrsátko znásilní. Šaga se 100% s někým porve. Mohla by to být Trinča a mohla by jí konečně dát na dršku, aby byl chvíli klid Zítra to nějak vymyslíme, dneska už mám vypnutý mozek.

Mucholabka
Jsou holt veti a veti

Roxana
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:30
- Nahlásit

Mucholabka
probuh kde jste to byli ?

ja byla s cubajznou cca pred 3 tydnama taky na RTG, ale pristup teda nastesti opacnej ... ale si mela asi byt drzejsi, kdyby se me nezdala, resp. mela krece, asi bych udelala bugrik, ne aby me ji nechali lezet an chodbe mezi lidma

A co se DKK tyce, tak se musis rozhodndout sama, ale pokud se potvrdi trojkova dysplazka, tak to fakt neni nic extra

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:31
- Nahlásit

Biluška
jj, vymýšlej, ale bez nás ... jedeme už ráno neb budeme mít jednu mezizastávku před Hradcem. Doufám, že číslo na mobil stále platí ( začíná 602)?, tak se ti během dne ozvu a domluvíme se přímo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:32
- Nahlásit

brut
mam vyrazne prebytky, podminkou je samosber a strudl
porad si slibuju calvados, ale nejak to uz druhej rok nezvladam zorganizovat

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:37
- Nahlásit

Mucholabka
A víš, jestli nemohlo na tu její DKK mít vliv krmení atd. u původního chovatele v období dospívání?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:39
- Nahlásit

StaHi
mam vyrazne prebytky, podminkou je samosber a strudl
samosběr nevadí, štrůdlík dělám ráda, jen se obávám, že bydlíš někde daleko od nás

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:44
- Nahlásit

brut
pouhych ca 80km .)

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:47
- Nahlásit

Biluška
Alu, Trinču a nejspíš i Kritrsátko znásilní. Šaga se 100% s někým porve. Mohla by to být Trinča a mohla by jí konečně dát na dršku, aby byl chvíli klid
holka tě zklamu..Krítrsátko se násilnit nebude neb bude asi doma páč marodí..a eště by jako dorazil Jimmi a Andy

sarax
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:48
- Nahlásit

brut
hele co zas bez vás???sobotní večer budem strpčovat Biluši společně nee????

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:49
- Nahlásit

StaHi
počkej, ty víš, kde bydlím?

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:50
- Nahlásit

sarax
že ty nečeteš pořádně?

Biluška psala, že se zítra domluvíme na víkendu,tak jsem jí odepsala, že zítra tu nebudu neb vyjíždíme ráno

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:56
- Nahlásit

brut
no celkem presne, dyks' o tom tady nekolikrat psala (ted nevim esli primo, ale indicii bylo dost) .)
ps.vetsina kamaradu je odtamtad zdejsi a ten kraj je ma srdecni zalezitost

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 21:58
- Nahlásit

StaHi
tak to jo... seš detektív ...a teď mi přibliž místo, kde bydlíš... ono 80km od nás je trochu široký pojem a i kus Prahy se tam vejde

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:03
- Nahlásit

sarax
holka tě zklamu..Krítrsátko se násilnit nebude neb bude asi doma páč marodí..a eště by jako dorazil Jimmi a Andy
Tak to jsi Aránka pěkně nakrkla. Už jsem mu slíbila Kritrsátko a on má teďka erotické sny . Jim a Andy se mu líbit nebudou, to sou samečci a ty on akorát žere

brut
jj, to číslo platí. Tak se teda operativně domluvíme na founu

Štrůdl chci taky a musí ho být mooooooc. Bez hrozinek prosím, nevím co mají čecháčci za blbý zvyk cpát do štrůdlu tvaroch a rozinky Jabka nedodám, jabka letos nejsou. Ale ořechů a lískáčů a rybízu a josty a ještě jakýchsi černých bobulí je jako vždycky moc, ty vám nacpu do auta

StaHi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:12
- Nahlásit

brut
mate sovu, pani (asi dokonce 2x , pac mi dneska jaksi blbne mail)..kdyztak kouknete do spamu, nevim proc tam pomerne casto koncim

Biluška
nevim, co vy Moravacci mate za predsudky , zadnej slusnej clovek tvaroh ani rozinky do strudla nedava.

brut
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:15
- Nahlásit

Biluška
Tak se teda operativně domluvíme na founu
ok

Ale ořechů a lískáčů a rybízu a josty a ještě jakýchsi černých bobulí je jako vždycky moc, ty vám nacpu do auta
skvělý

Neessi
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:30
- Nahlásit

brut

kam se zase chystáš,pani?To pondělí teda platí,nebo budeš někde na vandru?

Biluška
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:39
- Nahlásit

StaHi
zadnej slusnej clovek tvaroh ani rozinky do strudla nedava.
Z toho jasně vyplývá, že v čechách žijí převážně neslušný lidi, páč tam tvaroch a rozinky cpou Těší mě, že jsou alespoň nějaké vyjímky
P.S. Na Moravě jsou jenom slušní lidi, páč tady by taková humusárna nikoho ani nenapadla

All
http://www.aamon.cz/?p=889 - hele co sem našla. Troška zábavy na dobrou noc . Hlavně, že jsou ti voříšci zdravější a chytřejší než ti papíráci . A šeltiím, které neustále pasou celou rodinu včetně koček okamžitě nařídím, aby pásli pouze mě, poněvadž jsou feny a jako takové si mají hlídat akorát majitele . Armanovi, kterej nehlídá nic a nikoho (maximálně příležitost jak zdrhnout) nařídím, aby hlídal rodinu, páč je to pes

Benda
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 22:42
- Nahlásit

Biluška
nařídím, aby hlídal rodinu, páč je to pes
a neměl by hlídat ty feny které budou hlídat tebe

<< 1 ... 1602 . 1603 . 1604 . 1605 . 1606 . 1607 . 1608 . 1609 . 1610 . 1611 . 1612 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání