| Autor |
Zpráva |
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
přeju taky-ač neznám.....mě rozhodilo to s dvouma duhama-nemám to brát vosobně? ....r..r...raj...rajčátko bude
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
sarax
hodně pevný nervy
no to děkuju, už frajer dostal pelíškěm po hlavě, kdyš ukous oko mojí papuči co vypadá jak pes...
(což bylo pochopeno jako výzva ke hře... )
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
radkah
přeju taky-ač neznám.....mě rozhodilo to s dvouma duhama-nemám to brát vosobně? ....r..r...raj...rajčátko bude
mně tady nezná nikdo, to je v pohodě. děkuji.
vy jste měli taky dvě duhy? to tady myslím machrovala PetraK, ne?
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
sem zklamaná, du do "obskočí co se hejbe"-pepka ukousla ajdě cecek a vobskakuje i to co se nehejbe
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 10:55
- Nahlásit
Gerda
jbat
To je mamka na tom pochodu f sobotu, viď se furt vopaluje trupka jedna.
mamka je nějaká pohublá...
to byla vysílená tou dlouhou štrekou
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:17
- Nahlásit
isdpch
To je mamka na tom pochodu f so
seš taky idyjot,vopravdu! Musíš mě fotit dyš nejsem ani pořádně učesaná a nalíčená??!! Jak čék pak vypadá,že jo..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
Hele lidi, nechci dělat ňáký stresy, ale mařena mi začala blít, ráno se poblila v pokojíčku, teď se poblila v práci. Kolegyně řiká, že tu řáděj nějaký psí chřipky, Biši měl minulej tejden ATB a hooodně hustý nebvolnosti, zvracel chudák krev. Mysleli sme, že se něčim přiotrávil, ale prej je to chřipka. Asi teda s mařkou zaběhnu k panu doktoru. Nevíte o tom někdo něco, že by tu chřipkově řádilo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:25
- Nahlásit
Příští pátek jedu do Wroclavi .... nevíte někdo, jak dlouhá je tam cesta z Hradce?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
Gerda
ale mařena mi začala blít,
ježiš co se to kurňa děje???????
no taky bych fičela k vetovi...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
Gerda
Májucha zvracela v pondělí úplně děsivě, byla ochotná sežrat cokoliv jen aby vyvolala zvracení. Ale teda u nás to ještě ten den bylo v pohodě a je jen malinko unavená. Zvracela pěnu, krev naštěstí ne. Zbytek psů je v pohodě.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:31
- Nahlásit
Jo ještě, u veta jsme nebyli, protože než přišla kolegyně z pauzy, tak se začala zklidňovat a než přišla brigádnice přestala zvracet úplně. Jinak nebyla apatická, nic. Jen vyčerpaná z toho zvracení.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
Gerda
no něco asi řádí..dívej na Bůse a u StaHi maj taky problémy...jen ti nevím esli je to jen Pražský...
jdi k vetovi a dej vědět
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:34
- Nahlásit
Jsem tu jenom na skok, děje se něco zásadního? Našel něgdo poklad? Chce mi něgdo dát milion? Peněz pochopitelně Nebo alespoň pár drobných? Uvědomujete si, že v opačném případě to odnesou moji psi???
Gerda
Bona taky včera blila, pak jsem ji zmlátila páč mě nebavilo to furt uklízet a už nebleje. Moc se s tím psem crcáš, pak si z tebe dělá dobrej den
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:37
- Nahlásit
Biluška
Chce mi něgdo dát milion?
Tady uš loudim já, di si loudit jinam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:37
- Nahlásit
Biluška
ne, je tadyk nuda.
v práci nuda, tadyk nuda. aspoň že doma to mám parádně rozjetý!!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:40
- Nahlásit
Tak hezky začal den. Radost první, ráno jsem vstala a ejhle, slunce ještě nevyhaslo, svítilo , a protože bylo tak krásně, vzali jsme ranní venčení kolem cvičáku, každý pes si rozčílil svého bažanta a to je radost pro psa, nakrknout opeřence, že musí máchnout křídly a opustit zahřátý ďůlek , radost druhá. A radost třetí, když jsme se vraceli domů, stavila jsem se v krámku pro čerstvé rohlíčky k snídani, psi odloženi před krámem, jdu z krámku a u psů dva policajti , co je ? To jako budou prudit, že nejsou uvázaní ? Přišla jsem k nim a podělila psy rohlíčkem , policajti se zeptali jestli si také musí lehnout, aby dostali snídani, zeptali se co to je za rasu ( že něco loveckého, to poznali , pochválili pošlušnost a šli do krámku , neprudili, byli fajn, radost třetí. Doma káva a čerstvé pečivo a telefon .....kámošce přejel vlak psa
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
je po radosti, je to na houno
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:45
- Nahlásit
mac1
.....kámošce přejel vlak psa
no to snad byla lepší ta nuda....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:46
- Nahlásit
mac1
kámošce přejel vlak psa
Ach jo! Strašnej den, fakt!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
že sem vůbec lezu!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
mac1
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:06
- Nahlásit
no tak už dost smutku...
úsměv, lidi...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:08
- Nahlásit
mac1
Jak se to stalo?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:15
- Nahlásit
URL
a todle je taky něco...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:16
- Nahlásit
PetraK
šel po stopě za zvěří :-/
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:19
- Nahlásit
mac1
šel po stopě za zvěří :-/
moje noční můra
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:20
- Nahlásit
tohohle se děsím, silnice ohlídáš, jak je silnice do 500m , jdou mi u nohy nebo na vodítku, ale vlak, to kolikrát ani nevíš, že třeba za tím lesíkem vede trať , jednokolejka, to stačí, jeden jedinej zkurvenej vlak za půl dne
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:21
- Nahlásit
brut
moje také, jenže oni to ke všemu slídiči mají v náplni práce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:23
- Nahlásit
čus lidi je tady něco nového ? číst to nebudu bo sem unavenej rozespalej a mám zalepený voči.
ps: jbat mám začít skládat básně nebo si někde vyhrabala moje foto
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:25
- Nahlásit
mac1
no, bydlíme nad kolejema ( pod náma je nákladový nádraží + klasické koleje, kde každou chvíli něco projíždí) a vůbec dobrý pocity nemám... psi vodím na vodítkách, u nohy... jenže nejbližší venčící část je pole právě kousek od těch kolejí. Na poli kvanta zajochů ....
|