| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
mac1
moje také, jenže oni to ke všemu slídiči mají v náplni práce
ten můj je honák ... jestli něco fakt fest trénujeme, tak je to odvolání
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:27
- Nahlásit
Ještě půl hodiny a Emma to bude mít za sebou
Akorát jsem zjistila, že ji naši úplně zkazili. Co jsem se s ní půl roku nimrala je úplně v dupě, páč něbyla schopná na vodítku dojít 20 minutovou trasu. Jak slyšela cvakat semafor, zastavila se a musela čumět na semafor. Když jsme míjeli lidi, píchla ocas do břicha a dívala se jim do obličeje, dokud neodešli-trapas. Jak viděla psa, měla na hřbetě ježka a mezi tím se mi plantala pod nohy a navíc už není tak krásně osvalená jako u mě (bodejť, u mě se tahají pneumatiky, běhá u kola, chodí na procházky).
Zato jak viděla zahradu, vzpomněla si kde je a všechno označkovala. Když jsem ji zavřela, pustila jsem Ferdíka s Buckou a ona na ně vrčela pod dveřma-říkám-půl roku práce v prd, úplně v prd!!!!!! U našich jenom sedí na posteli a čumí do blba a nechá se škrábat a okousávat Drakem a nemá ani pořádné vodítko, páč stačí zahrada.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:29
- Nahlásit
Benda
jbat mám začít skládat básně nebo si někde vyhrabala moje foto
viděla jsem jen buřtový fotky a tam seš moc z dálky, tak skládej, skládej, mně eště žádnej chlap báseň nesložil. budeš můj první.
jinak ani to nečti, je to smutný, zas umřel pejsek...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:38
- Nahlásit
jbat
Ok jdu tedy hledat zaprášenou knihu z růžové knihovny
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Benda
Ok jdu tedy hledat zaprášenou knihu z růžové knihovny
ale fofrem, ve dvje mám poradu a chtěla bych se na ni dobře naladit...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:42
- Nahlásit
Benda
mám zalepený voči
proč si na noc dáváte na voči izolepu? Nebo ste chtěl takhle vytrhat obočí a vymklo se vám to z rukouch?
mac1
šel po stopě za zvěří :-/
ach jo!! Tohohle se taky bojím, právě proto jsem třeba Ešusa stopu vůbec neučila, abych ho v tom nepodporovala. Začla jsem až teď a snad toho nebudu litovat?? Páč nás to oba baví.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:48
- Nahlásit
jbat
do dvou to nestihnu neb mám v jednu stání
PetraK
vytrhat obočí
kdysi jsem měl kolegu, půl roku jsem si říkal že je na něm něco divnýho a zvláštního teprve po půl roce mi došlo že to je tím že nemá obočí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 12:49
- Nahlásit
Benda
neb mám v jednu stání
ciiiik!!!
ty to máš tagle načasovaný...????
a kde budeš stát a proč?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:00
- Nahlásit
Benda
kdysi jsem měl kolegu, půl roku jsem si říkal že je na něm něco divnýho a zvláštního teprve po půl roce mi došlo že to je tím že nemá obočí
esi von nenosil plynovou masku, jako ta pani v tom ftipu
neb mám v jednu stání
máme vystřelit z kanónu?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:08
- Nahlásit
kde je biluškáááá, já cíííííí fintůůůůůůů fň!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:10
- Nahlásit
jbat
a kde budeš stát a proč?
u stánku na cukrovou vatu
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:11
- Nahlásit
Benda
nooo, s takovejma strohejma odpovědima mě tedá nesbalíš, mladej...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:11
- Nahlásit
Ahojdááááááááá fšicííííííí...........
Vůbec vás nestíhám přečíst,tagže nevím co se děje,jen že RodoDendrón zase řádí.
Brůs už chodí celkem normálně,jen občas si trochu ulevuje. Pan doktor říkal,že stačí zejtra na kontrolu,tak zítra podám hlášení zase.
Maťula už je taky celkem v pohodě,ještě dneska dietíme,ale v ordinaci jsem měla kliku na paní primářku a sme domluvený,že kdyby začaly sebemenší potíže,že ho rovnou odoperuje.
Gerda
Posíláme Marušce podrbání,snad to nebude nic vážnýho.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:16
- Nahlásit
jbat
nooo, s takovejma strohejma odpovědima mě tedá nesbalíš, mladej..
a sakra ......... láska je o tom když se dva přitahují, je to vlastně chemie, nukleární chemie.
Jaderná fúze funguje na bázi jaderného slučování popsaného výše, při které se uvolňuje velké množství energie. Aby se však mohla dvě stejně elektricky nabitá jádra podobného složení sloučit, je potřeba velmi velká teplota, 250 - 300 milionů °C. Tak vysokou teplotu může snést hmota jen ve formě plazmatu. Navíc žádné těleso není schopno tuto teplotu udržet, vypařilo by se. Proto vyvíjeli v 50. letech 20. století američtí, britští a sovětští vědci přístroj na bázi tak silného magnetismu, že se plazma nebude moci „dotknout“ stěny přístroje. Nejdál došli sovětští vědci, kteří vyvinuli tzv. tokamaky. Tokamak má 2 magnetická pole, kde jedno z nich je torodiální (tvar pneumatiky, vytváří jej měděná stočená cívka) a druhé je polodiální, generováno elektrickým proudem, který teče plazmatem. Tato pole se sčítají a vytvářejí magnetické šroubovice. Plazma se však nedaří udržet dostatečně dlouho v magnetickém poli, snaží se z magnetického pole uniknout. Plazma přestává být také stabilní, když vzroste elektrický proud nebo hustota nad tzv. mezní hodnotu, pak náhle vyhasne. Tomuto jevu se říká disrupce.
Jinou teoretickou cestou fúze je inerciální udržení. Vychází ze stejného principu jako vodíková bomba – palivo je zahřáto tak rychle, že dosáhne podmínek k zapálení fůze. Množství paliva je však mnohem menší než v případě vodíkové bomby.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:17
- Nahlásit
něco hezkého pro RD ( renatu davídkovou ) , dnes jsem v autoservisu na Smíchově viděla NO, sice poněkud tlustší , chodil po dvorku , pak si lehnul, když jsem vylezla z auta tak vstal a šel mě očichat ( ty psí smrady, co na sobě prostě mám pořád) a bylo mu 17 roků pryč !!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:18
- Nahlásit
Benda
nestávaj tam takový ty divný strejdové co nabízej dětem cukrlata?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:19
- Nahlásit
jablunka
Brůs už chodí celkem normálně,jen občas si trochu ulevuje
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
JUCHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:20
- Nahlásit
Gerda
až teď koukám, že Maruška Kudeříková bluje
Tak ať jí je hodně brzo dobře
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:21
- Nahlásit
Benda
Jaderná fúze funguje na bázi jaderného slučování popsaného výše, při které se uvolňuje velké množství energie. Aby se však mohla dvě stejně elektricky nabitá jádra podobného složení sloučit, je potřeba velmi velká teplota, 250 - 300 milionů °C. Tak vysokou teplotu může snést hmota jen ve formě plazmatu. Navíc žádné těleso není schopno tuto teplotu udržet, vypařilo by se. Proto vyvíjeli v 50. letech 20. století američtí, britští a sovětští vědci přístroj na bázi tak silného magnetismu, že se plazma nebude moci „dotknout“ stěny přístroje. Nejdál došli sovětští vědci, kteří vyvinuli tzv. tokamaky. Tokamak má 2 magnetická pole, kde jedno z nich je torodiální (tvar pneumatiky, vytváří jej měděná stočená cívka) a druhé je polodiální, generováno elektrickým proudem, který teče plazmatem. Tato pole se sčítají a vytvářejí magnetické šroubovice. Plazma se však nedaří udržet dostatečně dlouho v magnetickém poli, snaží se z magnetického pole uniknout. Plazma přestává být také stabilní, když vzroste elektrický proud nebo hustota nad tzv. mezní hodnotu, pak náhle vyhasne. Tomuto jevu se říká disrupce.
Jinou teoretickou cestou fúze je inerciální udržení. Vychází ze stejného principu jako vodíková bomba – palivo je zahřáto tak rychle, že dosáhne podmínek k zapálení fůze. Množství paliva je však mnohem menší než v případě vodíkové bomby.
v pořádku, můžeš pokračovat ve dvoření se...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:23
- Nahlásit
PetraK
nestávaj tam takový ty divný strejdové co nabízej dětem cukrlata?
no dyť. benda měl od jedné službu, střídá se jich tam víc...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:26
- Nahlásit
bodre rano (jsem se v noci poradila o mufatku s netem a zpanikarila natolik, ze jsem usnula az v 6.. dycky si rikam: nikda vic! ale...)
navstevu veta odkladam, pac muf vypada lip (spala jsem dneska s hafakama a zda se, ze to zabira..me teda ted kapek boli bruch, ale to neva od rana vymejsli peachoviny, vyzyva brasku ku hre, enono normalni...tak snad.. ale stejne se vetovi nevyhneme, pac jsem zjistila, ze mame prosly ockovani, a to jako dost (no trochen se jeste bojim... dyby chytnul parvovirozu , tak by si hrat nechtel, ze ne?)
gratulirujeme blbiskovi k ctvrtroci!
a jak to vypada s bruusem?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:28 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
jablunka
nez jsem dopsala, uz sou tu dobry zpravy!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:30
- Nahlásit
StaHi
muf vypada lip (spala jsem dneska s hafakama a zda se, ze to zabira..me teda ted kapek boli bruch, ale to neva od rana vymejsli peachoviny, vyzyva brasku ku hre, enono normalni.
tak to jsou taky dobré zprávičky.........očkování nech ale až na dobu,gdy mu bude opravdu dobře.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:32
- Nahlásit
jablunka
StaHi
Děfčata, nechte ty psy uzdravit, nebo vám je odeberu! Vám řikám jasně, že pejsek není pacient a kdo chce mít pacienta, musí si pučit dědu, bo ten má i išijas, i bolení.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:34
- Nahlásit
StaHi
tak dobrý s mufištěm
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:43
- Nahlásit
Gerda
nechte ty psy uzdravit, nebo vám je odeberu!
hele a Marii už rači nic nebolí?? :d
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
jablunka
Brůs už chodí celkem normálně,jen občas si trochu ulevuje.Pan doktor říkal,že stačí zejtra na kontrolu,tak zítra podám hlášení zase.
sem vám to poudala
mac1
něco hezkého pro RD ( renatu davídkovou
eště žes to dodala
bylo mu 17 roků pryč !!!!
tak to je moc pěkný,skoro zázrak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:45
- Nahlásit
jbat
huš tu sem a huš se to řítím namailovat
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
tak huš!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Zář 2008 13:49 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Biluška
pani, totok jste viděla?
(netušim, jestli to sem někdo už nedal, ale březen to hodila vedle)
|