Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

esi chapu spravne vyraz prtívala, tak to nehrozi ..pulka cyklu huz je za mnou a nastydlost nevim, pac nahata nechodim a je tu vedro ..jinac to boli fakt tak hrozne jako zarazeny prdy, akurat je to tagle lokalni no este chvilku poprtvim a pak volam nach gynda

a do penalu nendu, vy mate pani toho falesnyho f praci a to vam musi stacit! original je muj, pac osud je osud, jasny?!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:50
- Nahlásit

StaHi
osud je osud,

vaše volba. Gyndu nevolejte, huž ji nebudete potřebovat. Co chcete na funuse nechat zahrát????

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:54
- Nahlásit

Gerda
jupííí dík!!! : to je pták bláznivej !!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:57
- Nahlásit

Biluška
ani od jisté doby radši nevím, jakou má blueforum adresu...natož, abych tam věděla, kde a jak se můj drahý partner exprimuje...
myslím, že nemusím být účastníkem všeho, co se kde napíše a řeší, zjm. když je v tom namočený můj drahý.
Věděla bych pro něj o lepších aktivitách na trávení volného času, než se starat o problémy druhých,
víc se k tomu raději nebudu vyjadřovat, aby to nebylo žalovatelné.

jbat

O Tchořově perfektní znalosti všech metodik na cokoliv, a perfektních obhajobách toho, co dělá on či lidi, které hájí,
se letos již přesvědčilo povícero mých kynologických přítel,
a představ si, že ti všichni poměrně briskně v pudu sebezáchovy aktivně ukončili stávající debaty, a šli dělat něco smysluplnějšího, třeba pracovat na svých psech, aby měli ty výsledky, který Tchoř vůbec nepotřebuje, neb je nepovažuje za důležitý.
I učunila já jsem po vzoru svých přátel to samé, a mám svatý pokoj. Čili ten dělá to a ten zas tohle, jeho věc, ale dohromady se pak při spolusprávcovství společného movitého i nemovitého majetku nepovraždíme, když se nestaráme jeden o druhého, co kdy kde kdo s kým zas prosral. Moje vostuda není jeho vostudou, a vica versa, a je z toho modus vivendi jak vyšitej.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:58 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

PetraK
ciiiiii spopelnit a rosprasit f oceanyji..k tomu nejakou desne tklivou melodii, kterou zahra gerda na zopcofku, takze si poplacete fsechny!

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:00
- Nahlásit

StaHi
rupla ti vaječníková cysta asi.
Potřebovala bych přesnější data o cyklu a ev. skryté graviditě, mohla by tam být extrovka, chce to gyndaře a sono, a to dost svižně, pokud je suspekce na graviditu.
Pokud spolehlivě nejsi březí, a máš polovinu cyklu, bude to jen ruplej Graafskej folikl, a to bude dobrý.
Ale gyndaře to radši chce.

sarax
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

PetraK
http://www.dailymotion.com/Pardalka/1
na tomhle vodkazu klikni na fotku a vona se bude hejbat

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:01
- Nahlásit

Sali
Moje vostuda není jeho vostudou, a vica versa, a je z toho modus vivendi jak vyšitej.
Neboj, on tě z toho nikdo neviní .Taky občas říkám Mášenkovi, aby před lidma předstíral, že ke mně nepatří

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

StaHi
desne tklivou melodii, kterou zahra gerda na zopcofku
Jsi první, kdo si něco takového přeje.....možná bys opravdu měla k temu lékařu nabjehnout....ale problém bych hledala vejš - holka, dyť ty seš učiněnej blázen! Počkej, až se to doví mamka a rosňa, zařídíme ti moc krásnej fůnus, úplnou šou s červenejma tangáčema, plecháčkama na hlavje, živou hudbou - budeš se v hrobě obracet.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

Sali
napadlo mně to samé

Jinak všem přeji dobré poledne
U nás lehce prší a dokonce si šel i Brut lehnout do obýváku, místo aby se vyvaloval venku na dešti.... zázraky se občas dějí.

Biluška
vás chcííí taky vidět, jenže z těch končin, kde budete chrnět mám blbý spojení domů

Gerda
PetraK
janika
krásné slovíčko jste dámy vymyslely.... smím ho použít doma?

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:06
- Nahlásit

Sali
bojim bojim (svoje dny ocekavam 9.-10., brezi nejsem spolehlive, esli se teda mesijas nechysta znova na svet) ..jdu se objednat

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:07
- Nahlásit

Sali

I učunila já jsem po vzoru svých přátel to samé, a mám svatý pokoj

taky jsem tak učunila.
a on je to tvůj drahý???

Čili ten dělá to a ten zas tohle, jeho věc, ale dohromady se pak při spolusprávcovství společného movitého i nemovitého majetku nepovraždíme, když se nestaráme jeden o druhého, co kdy kde kdo s kým zas prosral

to je určitě rozumný, ale já se na nic neptala... já ani nevim, kdo tady ke komu patří...
a tvoje příspěvky jsem četla jen co se čůrání týče, takže taky nevim.

brut
Člen
- Nahlásit

Gerda
moc krásnej fůnus, úplnou šou s červenejma tangáčema, plecháčkama na hlavje, živou hudbou - budeš se v hrobě obracet.
aby z toho nevstala z mrtvých

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
ciiiiii spopelnit a rosprasit f oceanyji..

vaše přání je mi rozkazem. esli hrábnete na Žána, tak vás tak sprasim, že vás nebude třeba ani popeliti!! Tagže ušetříme za cestu do oceányje v popelnici . Ale Gerda by na tu zopcofku zaválet mohla, ať se to trošek hejbe

Gerda
budeš se v hrobě obracet.

jak se vobrací popel? Bude zprasená na popel. ani kosti nebudou chrastit.

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

StaHi
to asi bude fakt jen ruplá cysta, asi jsi neměla ovulaci a ruplo to až teď, to se taky stává,
zkonzultuj to se svým gynekologem, budeš mít klid.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

brut

mám blbý spojení domů
nic si z toho nedělejte, já to mám domů za rohem, ale zas nebudu doma taky to mohli posunout vo tejden.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:10
- Nahlásit

a kde je BILUŠKA s tím tefelónem, nebo to po výčtu charakterových vad mého drahého vzdala?
von furt prudí mě a copa já tomu rozumim? nemá to 4 nohy a nedá se s tím přejít parkur, takže nerozumim...

Sali
Člen
- Nahlásit

jbat
jj, šílenství ve dvou.
neřeš to, tam měl být odstavec, něco jako TO ALL.

Gerda
Člen
- Nahlásit

brut
krásné slovíčko jste dámy vymyslely.... smím ho použít doma?
to vymyslela janika pro spojení - uchylák se prtínal....tak nevim, jak to doma správně použít..... )))

StaHi
bojim bojim
neboj, jen se objednej a jdi tam co nejdřív. No a jesi ti praskl golfskej folikul, bude holt zas jeden oceán studenější, no....prostě jen se nepojedeš vdát do oceányje, a může za to Sali, bo tě tim straší.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

Sali
jj, šílenství ve dvou.
neřeš to, tam měl být odstavec, něco jako TO ALL.

šílenství ve dvou...
no, ve dvou jde všechno líp...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:12
- Nahlásit

jbat
602/658 685 - klidně mu to předej. Jestli je toho míň tak mu to vysvětlím po telefonu. Jestli má hafec smluv jak Gerda tak se sejdem jak budu v Holomócu, což bude zítra, pak 12týho a pak někdy příští týden, ale ještě nevím kdy.

brut
Tak vem i chlopa ať tě pak odveze autem ne?

Sali
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:13
- Nahlásit

nemá to 4 nohy a nedá se s tím přejít parkur, takže nerozumim...
dobrý hodnocení,
v mý versi - nečuchá to, nekouše to, neaportuje to, tak nevím co s tím a taky tomu do hlavy nevidím. Což se týká většiny lidí, co se s nima bavím....čímž reaguju na Tvé tvoje příspěvky jsem četla jen co se čůrání týče, takže taky nevim

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:14
- Nahlásit

Gerda
uchylák se prtínal....tak nevim, jak to doma správně použít..... )))
úplně jednoduše ... bydlím ve městě, kde jeden takový exot obtěžuje ženský a nemůžou ho chytit ( prý to bylo aj na Nově a v nějakých "chytrých" novinách jako třeba Blesk), tak budu varovat dneska holku, až pojede vlakem o půlnoci domů

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:15
- Nahlásit

Biluška
Tak vem i chlopa ať tě pak odveze autem ne?
je v sobotu na Javornici na Výročním ohni... takže mám smolíčka pacholíčka s odvozem

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

isdpch
todlecto fakt nemám zapotřebí

máte snad něco proti mjůzice pane Moderátore?

StaHi
Člen
- Nahlásit

Gerda
s tim vdavanim to bylo marny vot zacatku, jaxi nemam ty spravny fondy telesny a tagle se tam aspon dostanu (a s tim obracenim popela: mohly byste se mnou tra naplnit rumba koule a ja pak budu chrastit na veky)

Gerda
Člen
- Nahlásit

isdpch
vy jste točili Rozmarné léto 2
Jako kdy? myslíš StaHi na pohřbu? Ty tam taky hraješ, ne?

brut
tak budu varovat dneska holku
stále si jseš jistá, že ti bude rozumět? Úchylák se prtínal...no, snad abyste jí koupili auto, tohle nedopadne dobře .-)))

jbat
Člen
- Nahlásit

Sali
čímž reaguju na Tvé tvoje příspěvky jsem četla jen co se čůrání týče, takže taky nevim

to bylo ale s vééééélikou nadsázkou a úúúúúúúúúplně bez rýpání.
přísahám!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:19
- Nahlásit

isdpch
potřebuju přesnější info k hospodě... nejlépe autobusové nebo tramvajové spojení tak, abych se dostala buď na Hlavák nebo na Smícháč na vlak, můžeš mi říct, co tam jede, plís?..... cííí vidět Bilušku, ale jsem bez auta

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 12:19
- Nahlásit

Biluška
má toho tak ňák já nevím, co to je moc... no von už ti zavolá... )

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání