Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:05
- Nahlásit

Biluška
Jako dyby nechtěla moc chodit na prochásku a moc nežrala, tak bych si jí vzala...záleží, kolik za ní chcete, aby nemusela do zveráku...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:06
- Nahlásit

Biluška
Ale teď se tatínek bude divit,páč jsem si spočítala, že pouze za autobus do školy a kroužky dám za každé dítě 800,- měsíčně. Vzhledem k tomu, že on platí na každou 1000,- se mi to zdá neadekvátní a budu chtít víc. To zase bude boj
no, já mám něco podobnýho... dojíždění oba 2000,- měsíčně, mladej florbal 5400,- na rok jen základní poplatek bez posilovny, a dalších lahůdek, pomůcky do školy mladej cca 6000,- a holka naštěstí "jen" 2500,- , Klub diváka 1100,- pro jednoho ( takže *2) ..... to vše se musí nakoupit, zaplatit nejpozději do 15.9. a dostávám 1500,- na jednoho s tím, že občas dostanu navíc 1000,- ... kde mám brát ho nezajímá, tak proto budu žádat zpětně výživný na sebe ( dle všech výpočtů ho to bude stát víc než dost)

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:09
- Nahlásit

janika

Že nám poskytneš zpětnou vazbu, jak bylo účinné a trefné
neboj, poskytnu neb s ní za chvíli budu mluvit founem

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

janika
Dívá se ráno Sára do zrcadla a procedí mezi zuby: "Tak tohleto Kohn, to ti přeju..."

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:13 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

PetraK
Vídejko sem viděla,ale to nic není proti tomu co mám doma já a kámoši přez dva baráky.Voni maj zlatou čubinu boxiše Adinu,dvje děti a véééééélkou trampolínu.Pokaždý,gdyž některý z domácích,nebo pučených dětí,na tu trampošku vleze,tak buď Brůs,nebo Adina skočej za nima a ten druhej doráží ze spodu.Samo,že děti z trampolíny postupně popadaj a za chvilku zůstanou jen čokli.A Brůs to dotách do dokonalosti,páč přes léto maj vedle trampolíny bazén,tak z ní do toho bazénu skákal.

Nevíte něgdo,jestli se může s angínou hrát nohejbal???F sobotu máme turnaj a já nemám natrénováno.A kromě bolavýho krku mi nic nejni.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:18
- Nahlásit

janika
a mně by stejně žádnej chlap nevydejchal.
často si to ráno při pohledu do zrcadla opakuji kolem dokola

tak to já ráno říkám zrcadlu :"Nevím, gdo seš, ale vyčistim ti zuby..."

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:20
- Nahlásit

jbat
Uš jednou sem na zrcadlo vzala cihlu a po vrhnutí tý cihly sem na něj eště řvala:"Lžeš,lžeš,lžeš!!!!!"

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:21
- Nahlásit

jbat
Mám to mnohem jednoduší, brejle si nandavám, až když jdu z domu. Poránu mě tyto věci nigdy netrápí, leda dyš s postele nevidim na pohádku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:23
- Nahlásit

Biluška
Naopak, na tomhle proděláme gatě Zverák nám naúčtuje pronájem akvárka a očkování. Příslušný městský úřad úklid ulice jak se lidi vždycky leknou a poblinkají se
tak já už nevim... co jí prodat aspon jako krmení pro hady???

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:26
- Nahlásit

davidkova renata
béte celej den f akváryju

a já se tak těšila, že budu f tom Trijánglu u Miro Žbira. Ale esli budu heský mláďátko - tak to beru, to by se mi šiklo

janika
jo bolševník...

nestraš, fuj, eště aby mě bolševík přerost vo dvě hlavy!!

co křičíš???

no si řikala tudle, že na jedno ucho neslyšíš, tak řvu.

brut
jo, má, bohužel

asi je klonujou - když Tě čtu, jako bych slyšela svojí ségru

Biluška

poděláme gatě

Proč bych si měla brát osobně, že si poděláte gatě???

jablunka
A kromě bolavýho krku mi nic nejni

to si nejsem tak jistá, páč krom krku ste eště na hlavu, dyš chcete s angošou hrát nohejbal

Tak sem myslela, že vás inšpiruju a čoklidi už se inšpirovali dávno. No neva, tak je ale natočte to musim vidět

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:27
- Nahlásit

davidkova renata
co jí prodat aspon jako krmení pro hady

todle je vrchol! vona už neví, jak by mi ten pobyt ve zveráku zpříjemnila!!!!!

janika
V tom případě nechci vědět, co jsem já

f tom případku musíš bejt Princezna Čurifinda, aby se to vyvážilo

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:28
- Nahlásit

jablunka
A kromě bolavýho krku mi nic nejni.
No ale to je prt angína přece! Dyš se s tim nemusí ležet, tak to neni vopravdická nemoc. To mi sem neposílejte, chci angínu, kdy bespodmínečně musim ležet dva dny f posteli.

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:30
- Nahlásit

PetraK
páč krom krku ste eště na hlavu
To uš sem vo nepaměti,to nemá s angínou nic společnýho.tak je ale natočte to musim vidět
To klidně,ale uš bez bazénu,páč ho prdli,stejně jako náš.A ještě se ty víeja musím naučit někam dávat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:32
- Nahlásit

davidkova renata
tak já už nevim... co jí prodat aspon jako krmení pro hady???
No to by snad možná šlo...Ale pro jistotu bysem ji nabídla rovnou zologickým, ty zveráky jsou přece jenom riskantní.... a taky mají v zoo větší hady
jablunka
Gerda
jbat
Nebudete mi to věřit holky, ale my v koupelně žádný zrcadlo nemáme . Máme jedno malinkatý v předsíni a přes něho jsou pověšený bundy . V létě u nás byla kámoška, ráno nutně potřebovala zrcadlo, běhala po celým baráku, nakonec přišla a nevěřícně povídá "ty nemáš zrcadlo?" . Sem jí vysvětlila, že nejsem masochista tagže nemám

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:32 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
No ale to je prt angína přece! Dyš se s tim nemusí ležet, tak to neni vopravdická nemoc. To mi sem neposílejte, chci angínu, kdy bespodmínečně musim ležet dva dny f posteli.
Při tý přetloni v zimě,sem ležela 14 dní a pak sem stejně musela na seškrabování hnusu z krku do nemocnice!tak mám halt letos klidnej průbjech.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:33
- Nahlásit

"ty nemáš zrcadlo?" . Sem jí vysvětlila, že nejsem masochista tagže nemám

ze stejnejch důvodůch já nemám váhu...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:34
- Nahlásit

janika
jednou poběžíte z koupelny s řevem
Taky tě to jednou čeká!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:36
- Nahlásit

janika
zkuste masokostní moučku
gdo jí nadrtí?????To je pracný

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:36
- Nahlásit

jbat
ze stejnejch důvodůch já nemám váhu...
Tu nemám taky. O Vánocích mě chtěla matka naštvat a jednu mi naježila. Je někde na půdě a žerou ji myši

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:38
- Nahlásit

Biluška
Vánocích mě chtěla matka naštvat a jednu mi naježila

no to je hnus, to bych se asi nechala dodatečně adoptovat...

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:40
- Nahlásit

Biluška
jbat
Váhu já mám. Jen je rozbitá. Vječinou převažuje. Ale uš sem si zvykla dycky odečíst 20 kg, takže se stále pohybuju + - pár kilo od záklatky stejně.. Zrcadlo mám, hodně veliký, aspoň mám pak pocit, že je nás doma víc a nebojim se. To víš, tolik lidí takový konstituce by zloděje už odradit mohlo.

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:41
- Nahlásit

PetraK
krmení pro hady tak to mate za toho Zana, pani

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:43
- Nahlásit

PetraK
co klonujou... rozlejzaj se jak ten bolševník a přerůstaj přes hlavu taky...všem okolo

jablunka
Nevíte něgdo,jestli se může s angínou hrát nohejbal???F sobotu máme turnaj a já nemám natrénováno.A kromě bolavýho krku mi nic nejni.
hrát můžeš, ale chtěla bych tě vidět po tom ... stejně si říkala, že to chytěj děti, tak budeš mít v sobotu o práci postaráno a turnaj nebudeš řešit

Teď jsem vyběhla na cikáňata.... deb*lové si tu po sobě házejí šutrákama a flákli to do auta , už aby bylo zase hnusně, to zalezou a bude klid

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:45
- Nahlásit

StaHi
Už si volala skrzevá ten prasklej Golfskej proud?

brut
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:48
- Nahlásit

janika
bohužel viděj... a já je taky a ještě slyším, jak na sebe nehorázně řvou

StaHi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:49
- Nahlásit

Gerda
volala, moje gyndarka dovolenkuje tak jsem se nadopovala ibalginem a zejtra me snad bracha odveze jinam

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:51
- Nahlásit

StaHi
proč se nezeptáš tady neessi aspon zatim??Je gynekolog
ale esi si myslíš,že ti vodpustíme jedno zabřeznutí,tak tůdlea nemysli si,že budeš předstírat pooperační slabost!

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:51 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

brut
hrát můžeš, ale chtěla bych tě vidět po tom
To jako,že mám taky zrušit to jediný zrcadlo,co máme doma???
stejně si říkala, že to chytěj děti, tak budeš mít v sobotu o práci postaráno a turnaj nebudeš řešit
děti můžou bejt f posteli,ale já tam musím,je to náš posvícenskej turnaj.........a děcka klidně polezou po čtyřech,jen aby viděli maminku hrát!
Navíc sou ve hře dva sudy píva,tak jistě chápete moje pohnutky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:53
- Nahlásit

janika
Předpokládám, že k tomuto jsi dospěla až po letitých zkušenostech
Ani né. Sem při stěhování prostě naše jediné zrcadlo vyhodila To jedno malé si prosadil Mášenek, prý aby se mohl dvakrát do roka oholit

Necháš na slunci vysušit a po poločasu rozpadu přijdeš jenom se smetáčkem a lopatkou
To ji sežere dravá zvěř a myši

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 14:53
- Nahlásit

StaHi
No, měla by ses zeptat Můdr, vona má s golfskejma proudama skušenostě...do zejtra uš je moc daleko, ne?

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání