| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
Biluška
jestli to ta Emeričanka snese
ty voe,ta je v losendžls,což je doufám dost daleko aby se vůbec nedověděla,že tam někdo byl,páč to by se jí nelíbilo Je to tajemství,děsně tajný Jde o to,zda ty čokly tam chceš nechat samotný nebo je tahat s sebou.Pokud samotný a budou štěkat či něco zničej tak je to celkem průser,páč jednak nevim jak jí to vysvětlim a jednak sou v baráku samý neuvěřitelný debilové
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:13
- Nahlásit
janika
a co ti brání?
asi 400km...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:15
- Nahlásit
brezen2008
vo co gou?
no, de vo to, na co se ptáš....
ale jinak sem psala, že bysem moc chtěla na to isidpichovo venčící místou, gde nejsou ale vůůůůbec žádný lidijové, ale ža to nejde, páč je to v práglu...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:18
- Nahlásit
jbat
jo tak tam to znám anebo nejsou lid okolořeky berounky od radotína do černošic a zpět,jako fakt,ale musíš jít cestičkou podél pole,na druhé straně je cyklosteska,ale tam jak jsem koukala moc lidí taky nění
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:18
- Nahlásit
davidkova renata
Texála vezmu do hospody s sebou, Lilátko pokud pojede tak taky. Hesinku tam nechám, ta musí před závodem spát a přemýšlet o slalomu. Ale ta je zodpovědná, ta neštěká a neničí. Budu mít s sebou klec, kdyby bylo nejhůř tak ji zavřem do klece,ale na ni je fakt spoleh.
jbat
Tě můžem vzít s sebou, jedem přes Olmík. Ale musela bys čekat nejpozději kolem páté nachystaná. Spíš radši o fous dřív.
Mucholabka
Mě to jede rychlejc, ale zase to brzdí počítač, kterej takovou rychlost nestíhá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:20
- Nahlásit
isdpch
Ale co takhle třeba plíseň na mezižaberních otvorech?
JO !
Na to bacha, to je děsně drastická nemoc. Nám na to vyzdechalo celé akvárko
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:24
- Nahlásit
Biluška
Tě můžem vzít s sebou, jedem přes Olmík. Ale musela bys čekat nejpozději kolem páté nachystaná. Spíš radši o fous dřív.
před výplatou...? vy jste odvážní, to s tou mojí almužnou nejni možný... ale ráda bysem vás poznala, to jo...
tak třá příště...? ;)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:27
- Nahlásit
Biluška
ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrýho pátku vinčuju
enem probíhám, ale tohle mě poslalo pod stůl...
Dr.Bendu
Teda pane Bendo vy se umíte ale votáčet
P.s. - orgánovej bazar už je rozebranej?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:29
- Nahlásit
eště mě napadlo - vy ste asi fšichni starší, Blbís je taky ještě mladej, vy byste nás tam určitě jenom bůzerovali a vychovávali, to já znám, to nikam nejedu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:29
- Nahlásit
isdpch
Lilátko do Prahy ....
Lilátko na hrat
du ,volové,nemám čas na jalový kydy s rádobykynolgama
PetraK
orgánovej bazar už je rozebranej?
prej zbejvá pravý varle dárce byl kryptorchid,tak esi chcete...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Mucholabka
Už vám ten net jede rychlejc?
Jj,jako blesk.......díky moc.
isdpch
vidíš, vidíš, kdybys měla nastudovanýho Cimrmana, z kterého jsem v tomto případě opisoval, tak se ti to nestane
Ftipe......stalo by se mi to stejně!
davidkova renata
zbejvá pravý varle dárce byl kryptorchid
Kryptorchyt to je asik teď bez varlat,s jedním to byl monorchyt.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:44
- Nahlásit
janika
dámu s nickem j-bat tu bych chtěla poznat na srtopro.
já bysem moc chtělááááá, ale jak říkám, mušime to seznamování nechat na jindy...
co tam vlastně dete jako dělat do té prahé?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
Taky sem zkoušela ukecat Othela,že by sme přijeli,jenže je u nás to posvícení a von je aš do šesti f práci,tagže smolík.Ale naplánujte honem rychle ňáký venčení,páč uš vás chci zasejc vidět.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:50
- Nahlásit
janika
posedět u Markéty v restauraci a rozjímat
to zní rozumně...
huš sem se bála nějaké nerozvážné chlastačky...
jsem mladá, nezkažená... však to znáte...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:51
- Nahlásit
jbat
eště mě napadlo - vy ste asi fšichni starší, Blbís je taky ještě mladej, vy byste nás tam určitě jenom bůzerovali a vychovávali, to já znám, to nikam nejedu.
jo jo, výchova dětí, to je moje Táborový haranti by mohli vyprávět . Svojí výchovou jsem už proslulá. Třá větou " kdo z vás bude nemocnej, toho utratím,aby se netrápil". Haranti pak nenápadně chodí a žebrají po Mášenkovi náplast na puchýř a po očku pokukují jestli je nedejbože neslyším . Rodiče mají nejradši "poslouchejte, vy zmetci, estli si myslíte, že se někde zabijete a já půjdu sedět tak to se teda šeredně pletete. Gdo se hodlá zabít nahlásí mi to předem a já ho přerazím"
Klíďo píďo budu vychovávat aj tebe, nedělá mi to žádný problém
davidkova renata
isdpch
Já sem na Hradě taky eště nebyla, sím šlo by zařídit, že kdybysme v sobotu skončili nějak včas (z tama když tak uteču), že bysme šli na Hrad, defenestrovali ty blbečky co tam sou a dosadili tam Lilátko? Si myslím, že národ bude souhlasit, v tom určitě nebé problém
Uznejte, že Lilátko bude nejlepčí prezident jakého sme kdy měli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:54
- Nahlásit
Dobré ráno lidé orgánoví i vy rozebraní, zejmén StaHi, pokud ještě žije skrzevá prasklej slepák...a vůbec, jak se máte při pátku? já mám vztek, ta kráva sousedka s uštěkanym skorojezefčíkem na mě pouští už dva psy. myslíte, že je hodně velká sviňárna, když prostě Mařenu příště nechám puštěnou a ona ty psy zvlachuje košíkem? Já už nevim, jak jí mám říct, ať me neobtěžuje svými psy....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 09:58
- Nahlásit
Gerda
myslíte, že je hodně velká sviňárna, když prostě Mařenu příště nechám puštěnou a ona ty psy zvlachuje košíkem?
přidělej jí na koš ještě stofky hřebíky - to bude sviňárna...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:00
- Nahlásit
Biluška
Třá větou " kdo z vás bude nemocnej, toho utratím,aby se netrápil". Haranti pak nenápadně chodí a žebrají po Mášenkovi náplast na puchýř a po očku pokukují jestli je nedejbože neslyším . Rodiče mají nejradši "poslouchejte, vy zmetci, estli si myslíte, že se někde zabijete a já půjdu sedět tak to se teda šeredně pletete. Gdo se hodlá zabít nahlásí mi to předem a já ho přerazím"
...moje maminka by tě milovala...
isdpch
Biluška
janika
...a eště máte ekskůrzi... to nejni fér...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
isdpch
Pokusím se skončit včas, ale nemůžu to moc ovlivnit. Jedině tak, že s Heskou poletíme jak kulový blesk a budeme v cíli o tři vteřiny dřív . Proslýchá se, že snad budou dva parkury, pak by to bylo rychlý. Ale jestli bude jeden tak se minimálně do šesti bude běhat Uvidíme zítra. Každopádně musíme napřed Hesinku odvézt k Renatě spinkat, na tu už courání po Hradě není. Lilátko bude prezident a Texík premiér
Gerda
Mám vzít Pumu a nechat ji u tebe přespat? Koš nemá, takže během vteřiny sousedka nebude mít jezevčíky . Pokud nějaký přežije tak ti garantuju, že už ho paní na žádného psa vyjíždět nenechá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:03
- Nahlásit
jablunka
no, mladej taky musí jet brzo, protože jinak mu nic nejede.... naštěstí od sedmi nemá neb by musel vstávat v pět a vyjíždět nejpozději před šestou a to by se nelíbilo ani mně
Právě jsem tu měla sousedku a prý se mluví o tom, že barák místních problematických cikánů koupí chlapík na přestavbu... tím pádem cikány odstěhuje do jiných lokalit a nám se sem pak nastěhují normální lidi...tak držte palce, ať je to pravda a konečně tu budu mít klííííd
Orgány rozebrané ještě nejsou... Nessi chtěla koleno ( to nedám) a krční obratle....stále toho ještě dost zbývá a STahi se neozvala, tak si jí asi v tom špitále nechali
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:09
- Nahlásit
janika
fakt to nende.
navíc má pani tchyně zítra narozky, né, že bych jí jako jela gratulovati, ale bytnej vypadne a já budu mít rej...
doufám, že takovýdle akce děláte častějc...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:12
- Nahlásit
jbat
doufám, že takovýdle akce děláte častějc...
se obávám,že takle to často moc nenni
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:15
- Nahlásit
brezen2008
se obávám,že takle to často moc nenni
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:16 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:18
- Nahlásit
jbat
no nepražáci sem nebo v okolí jezdí když maj závody nebo něco tady poblíž,jinak asi nee
neboj já se sem sice pražák,ale začínám chodit sama se psema a s luckou občas,ale jelikož každej máme něco jiného se psema,tak já nejezdím na cousing,agility.. já ted prahnu po tom trekku,takže chodím a trénuji sama + si trénuji poslušnost u psů sama,já jsem samotář
ale na ten sraz na podzim nebo kdy se ráda pojedu podívat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:24
- Nahlásit
davidkova renata
zbejvá pravý varle
co s nim ale budu dělat Kadlé?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:28
- Nahlásit
brezen2008
tak podzimní sraz už dám určitě, poněvač já podzim mijujů...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:30
- Nahlásit
PetraK
driftovat na sever přece
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2008 10:31
- Nahlásit
PetraK
to nevim,ale je volný,můžeš si z něj bud udělat amulet nebo případně simulovat sanovýho psa na severním pólu jakožto Frištenský Varel
|