Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:47
- Nahlásit

Gerda
boty... to bude zase boj ... budeme kupovat nový ( začneme u Bati a když neseženeme tam, tak budeme postupovat dál...brrrr, jak já nenávidím tyhle nákupy), snad vydrží alespoň přes ty dvě akce ( než mu opět povyroste noha)

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:49 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

brut
když mrkneš na katalog OP Prostějov a od každýho kusu odečteš v průměru 500CZK, tak zhruba tak se pohybují ceny u Koutného. Někdy i mnohem víc, než pětset..
kamarád tam nechal 6 000,- a odnesl si kvádro, pásek a dvě volnočasový saka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
nebo případně simulovat sanovýho psa na severním pólu jakožto

a todle neni vůbec špatnej nápad, páč pak ho můžu používat jako varování - a tagle dopadne každej co mě vytočí

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
driftovat na sever přece

já chci na jih. Sever si nechte pro sebe Vy sněhová vločko

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 11:55
- Nahlásit

jbat
ok, objedeme oboje a zjistíme, co a jak ... nakonec mu to hlavně musí padnout, jinak půjde v trenkách

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:00
- Nahlásit

janika
počkej, jak může jít na imatrikulaci v patnácti???
to je teď modní trend středních škol .... podezírám je z toho, že potřebujou zaplnit sál, tak vymysleli takovouhle p*čovinu ....holka už to má za sebou, nic tak blbýho jsem dlouho neviděla ( ještě to měla v Lucerně, což má mladej taky)

Ta košile se mi moc líbí a mladej by v tom nevypadal tak blbě,jak v tom saku.... takže asi je rozhodnuto....koupíme košili, vestičku, kalhoty, kravatu a boty.... sako ještě odložíme ....ufffff

Holky, díky moc

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:02
- Nahlásit

brut
jinak půjde v trenkách

jasný a může tvrdit, že je budhista a pozemský statky sou mu volný...
eště fíkovej list je dobrej.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:04
- Nahlásit

jbat
jasný a může tvrdit, že je budhista a pozemský statky sou mu volný...
eště fíkovej list je dobrej.

jen doufám, že to nebude číst, protože je schopnej v těch trenkách jít ...a když by si k tomu přidal toho budhistu a pozemský statky, tak si myslím, že by byl dokonalej ( cvok)

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:08
- Nahlásit

janika
neslibujou nic ...stojí tak trupky na maturiťáku, dostanou nějakou blbou šerpu, holky kytku a jdou ..... fakt děsná otrava ( teda pro mně a mladej je taky "nadšenej"... oblíct se ze sportovního do obleku bude mít za trest :lol

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:09
- Nahlásit

brut
protože je schopnej v těch trenkách jít ...a když by si k tomu přidal toho budhistu a pozemský statky, tak si myslím, že by byl dokonalej ( cvok)

synátor bude něco jako já před sedmi lety, myslím...

Sali
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:11
- Nahlásit

může tvrdit, že je budhista a pozemský statky sou mu volný
tohle budu tvrdit zejtra já na klubovce dobrmanů, kam vyrazím oblečená do standardního tréninkového kompletu - černý elastický kalhoty/černý triko/černomodrá výcviková vesta HST/ botasky, vše oblepené následky dnešních stop...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:18
- Nahlásit

jbat
synátor bude něco jako já před sedmi lety, myslím...
a jéje...co mám čekat dál?

Sali
myslím, že ti ještě chybí něco...ten hadr, co se do něj balí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:21
- Nahlásit

brut
hele jako neuraž se,ale esi to je jen na tu jednu příležitost...co zkusit nějakej sekáč?Kámoška kdysi takhle koupila synkoj na maturiták vobleček asi za 800 ,ale super.
jbat
jasný a může tvrdit, že je budhista a pozemský statky sou mu volný

Sali
vyrazím oblečená do standardního tréninkového kompletu - černý elastický kalhoty/černý triko/černomodrá výcviková vesta HST/ botasky
počki,počki,to seš nějakej moderní a zpovykovanej budhista!

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:22
- Nahlásit

brut
jéje...co mám čekat dál?

sladká nevědomost...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:34
- Nahlásit

janika
to teda bude, jak ho tak znám... nejlepší jsou plandavý gatě ( je jedno jestli kraťasy nebo dlouhý, hlavně, že jsou volný), tenisky, mikča co na něm visí jak na ramínku

davidkova renata
se neurazím.... neboj, taky jsem nad tím přemejšlela, ale to je to samý jak s půjčovnou... všechno velký ... nehledě na to, že sice půjde na dvě větší akce, ale pak taky občas do divadla a kalhoty, co do teď nosil jsou mu krátký

jbat
cííí vědít, co mně čeká, ať jsem připravená ( i když u něj mně snad nepřekvapí vůbec nic)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:37
- Nahlásit

brut
co do teď nosil jsou mu krátký
no a ??? si spomen na Vencu Havlů a kam až to dotách!

jbat
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:39
- Nahlásit

brut
cííí vědít, co mně čeká, ať jsem připravená ( i když u něj mně snad nepřekvapí vůbec nic)

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

davidkova renata
si spomen na Vencu Havlů a kam až to dotách!
si mi připomněla naší letní debatu, kdy se ptal, od kdy může být členem nějaké strany a stát se poslancem.... prý taková práce by se mu líbila ( jen obleky by zakázal), všichni tam dřepí, pijou kafíčko, čtou noviny, telefounujou a občas i zvednou dráp... hlavně za to nic nedělání berou pěkný prašulky na rozdíl od pracujících
Halt asi bude nosit krátký gatě, aby byl nový Venca

jbat
se mi nesměj... joooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:48
- Nahlásit

brut
co do teď nosil jsou mu krátký
já bych ho zmlátila, že moc vyrost...

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:51
- Nahlásit

Gerda
já bych ho zmlátila, že moc vyrost...
sem mu chtěla dát cihlu na hlavu a on uhnul, takže mi spadla na nohu a měla jsem pěknou modřinu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 12:58
- Nahlásit

brut
od kdy může být členem nějaké strany a stát se poslancem.... prý taková práce by se mu líbila ( jen obleky by zakázal), všichni tam dřepí, pijou kafíčko, čtou noviny, telefounujou a občas i zvednou dráp... hlavně za to nic nedělání berou pěkný prašulky na rozdíl od pracujících
šikovné děcko,je bystrý a má postřeh,ten se v životě neztratí.
P.S.zmlátit ho ale můžeš ,to nemůže nikdy škodit

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:03
- Nahlásit

davidkova renata
zmlátit ho ale můžeš ,to nemůže nikdy škodit
jo a zlomím si o ty jeho kosti ruku... z toho už jsem vyrostla ( i když naposledy dostal přes hubu někdy o prázdninách.. hošík nečekal, že maminka zvládne otočku jak z kugfu)... používám jiné metooody .... teď to bude "nákup obleku" , nejlépe v době, kdy bude mít domluvený rande

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

Jupí! Děcka, zítra kreslíme s Pardálkou kuchyň, už mám podlahu! Dnes na ní zkusmo proběhnu Mařku, jestli moc neklape a neklouže. A ledničku vybranou, už jí jen koupím. A zbytek už taky jen koupím, takže nabídky na půlmegáč můžete směle posílat na můj účet, v hotovosti to asi úplně nechci, eště by mě někdo nepřizpůsobivej přepat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:05
- Nahlásit

Gerda
tak já ti ten půlmegáč nakreslím .,bude stačit?

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

brut
Moje kamarádka poprvé seřezala svou dceru te´d nedávno. Bohužel už jí úplně došla trpělivost a chuť vysvětlovat, s velice chladnou hlavou (vrcholné nasrání) zmydlila děfče tak, že za nedlouho samo přišlo a řeklo - mami, mě ten vejprask asi fakt prospěl )))
Děti se maj mlátit, dokud sou slabší!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:09
- Nahlásit

Gerda
ale né do hlavičky,bo by to byli blbci hned vod narození a to mi přeci nechcem,že?

Biluška
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:11
- Nahlásit

Gerda
Děti se maj mlátit furt, jinak z nich nic nevyroste. Nejlíp traverzou .

Mám sbaleno, eště se to musí naložit. Taky mám vyvenčeno, vylítáno, nakrmeno, zavodněno a tak dál. Jdu doladit formu, střihnem poslední tréninček a jedem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:14
- Nahlásit

Biluška
A jakýho čokla teda bereš s sebou? Já chci vidět Lilátko. A taky ňákou mazlivou šeltku....Kretény neber.

brut
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:17
- Nahlásit

Gerda
a nešlo by dětem vysvětlit, že mají mít na kostech taky nějaké maso a nesmí se bránit? ... pak by i to zmlácení šlo v pohodě
jj, jenže to u nás už nějaký čásek neplatí... bohužel

brezen2008
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2008 13:48
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/148944-soud-poslal-vr ahy-honzika-rokose-na-24-a-20-let-do-vezeni.html
dala bych jim doživotí

<< 1 ... 1521 . 1522 . 1523 . 1524 . 1525 . 1526 . 1527 . 1528 . 1529 . 1530 . 1531 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání