| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:01
- Nahlásit
PetraK
tak prdon, prdooooon! melo tam bejt 'a ja jsem blazen, jo?' (rikala gerda krzeva tu pohrebni muziku, co jsem si u ni objednala)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:03
- Nahlásit
PetraK a Gerda
no tak jeste jeden prdoon, ja jsem teda na folikul
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:04
- Nahlásit
StaHi
ja jsem teda na folikul
tak máme pořešenou hlavu, folikul a vyměšování, co si vemou vostatní?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:06
- Nahlásit
PetraK
rejnmena mi nebrat prosííím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:07
- Nahlásit
Gerda
že chci bejt hysterka
no a umíte pořádnej hysterickej voblouk? Esi ne, tak ste prt hysterka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:09
- Nahlásit
Gerda
rejnmena mi nebrat prosííím
Dobře - budete přes psíchu. A nechcete si vzít na starost i ramena - zní to podobně jako rejnmena, tak že by se to spláchlo najednou? Co?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:09
- Nahlásit
isdpch
tell me about it...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:14
- Nahlásit
PetraK
A nechcete si vzít na starost i ramena - zní to podobně jako rejnmena
Ale jo, co by ne, mám mnohaletou zkušenost s luxací levého ramenního kloubu, mohu si vzít i ramena na bedra....taky umim luxaci lokte a kotníků, kolena a kyčle sem eště neskoušela, tak si nejsem úplně jistá, jesi bych to zvládla. Tak mě napadá, že mě by asi neuchovnili, dyš mám dysplázku, co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:15
- Nahlásit
isdpch
ty seš víťa
Proč je jbat Víťa? jbat je admin týhle fory? Je nastrčená?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:16
- Nahlásit
Gerda
Tak mě napadá, že mě by asi neuchovnili, dyš mám dysplázku, co
Jak kde, třeba u maďarů byli někteří jedinci zásadně proti i jen to monitorovat. Tak byste mohla bejt maďar třeba?
mohu si vzít i ramena na bedra
a nebudete vypadat trochu divně???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:20
- Nahlásit
PetraK
Tak byste mohla bejt maďar třeba?
Mam maďarský příjmení....mohla bych bejt maďar, proč ne...dyš se to spojí s rejmenem, už by mě nikdo nemusel vyfakovat ani za špatný parkování...to zní dobře, do toho jdu.
nebudete vypadat trochu divně???
možná, ale už na druhý pohled zjistíš, že ta drobná fyziologická závada nemá vlif na mé dobré srce a že stojí za to se se mnou kamarádit, bo můžeš mít dobrý pocit z pomoci potřebným.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:22
- Nahlásit
Gerda
bo můžeš mít dobrý pocit z pomoci potřebným.
a teď přijde prosba vo ten půlmegáč!!
do toho jdu
jako maďar musíte ale furt lítat, je vám to jasný? A taky budete mít převislý uši, takže hrozí zánět f uchu... víte co to znamená? že si vás vezme nějakej fousatej pán!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:24
- Nahlásit
PetraK
víte co to znamená? že si vás vezme nějakej fousatej pán!
Hysterik??? Klidně!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:26
- Nahlásit
Gerda
Hysterik??? Klidně!
Gdy bude veselka? Abych si udělala volno. To si nemůžu nechat ujít, to půjde stranou i chalupa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:27
- Nahlásit
PetraK
Gdy bude veselka?
Záleží na výši konta a ochotě se dělit. Jinak žádná nebude, i kdyby se na svěšený uši stavěl, hysterik bláznivej .-)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:28
- Nahlásit
Gerda
hysterik bláznivej
bodeť, eště neni ruka v rukávě a už by se stavěl na svěšený uši. To už přehání!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
Du dom - nevím jestli vyrazím Waldovi narušit hodinu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 16:40
- Nahlásit
PetraK
a už by se stavěl
nemusí se stavět, může jen stavět - ideálně velký dům pro mě, ideálně s plantáží čokoládovníku a spoustou pilných zaměstnanců.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:03
- Nahlásit
Jen si člověk odskočí a zjistí, že se tu rozdávají části těla... beru kyčle a kolena, šmajdám stejně, tak je jedno jestli virtuálně navíc nebo ne
jbat
no, mě třeba chlapi s vaječníkama trochu znervózňujou, abysem pravdu řekla...
a proč? Můžou rodit za vás a nebudete mušít trpět těhotenskejma nevolnostma
Gerda
teda brejle a svěšený ušiska... jestli vy nebudete místo maďara spíš makak
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:10
- Nahlásit
isdpch
Můžou rodit
tak takovej hypochondr zas nejsem
škoda, byl by si ideální pokusný exemplář
čus
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:17
- Nahlásit
brut
jestli vy nebudete místo maďara spíš makak
Tak zůstanem u toho rejmena a tím pádem je maďar a makak eště v kurzu, dybyste si ho chtěla přibrat k těm kolenoum a kyčlám teda.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:41
- Nahlásit
brut
Jen si člověk odskočí a zjistí, že se tu rozdávají části těla
nezbylo pravý koleno a 3 +4 krční obratel?
Zase jsem něco prošvihla,co?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:45
- Nahlásit
Neessi
Kolena už nejsou, má je brut skrzevá šmajdání. Kyčle vzala taky, je tu ještě makak a maďar + teda ty obratle - 3-4, tam se seká hlava, co? )))
Můdr, můžeš poradit StaHi, co má dělat s folikulem? Už má brufen.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 17:48
- Nahlásit
Neessi
ty jsou tusim jeste volny
pani dochtoor, mam dotazku: rano jsem se vzbudila s desnou bolesti ve vajecnicich, dost se to podobalo zarazenejm prdum a bolelo to fakt jako fest (jedina mozna pozice byla stat ohnuta do pravyho uhle a i tak jsem byla dost blizka omdleni).. preprtvela jsem to do poledne, pak jsem si vzala 1 ibalgin400 a od ty doby dobry. moje gyndarka ma ted dovolenou, tak zkousim otravovat vas. (menstruovat zacnu mezi 9.-10. a tehotna zcela urcite nejsem).. kdyz nad tim ted premejslim, tak neco podobnyho jsem zazila v predvecer prvniho dne menstruace minulej mesic.. jsem ve velkym pruseru?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:02
- Nahlásit
StaHi
a chtělo by to laborku, zánětlivý markery,
uvažovat i adnexitidu.
Prostě kolegyně radotínská to musí rozseknout, já když tak až to vejce pod mikrákem
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:09 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Sali
adnexitidu
to je prosim co?
edit: ha, uz jsem to nasla
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:16
- Nahlásit
StaHi
Me takhle podobne prubezne pobolivalo po namaze brucho kuchly po slepaku - asi srusty. Ale kdyz to jednou bolelo uz hodne moc a jinak (hodne podobne tomu tvymu boleni), byla to cysta. A nezanedbatelna. Dochtorka mi nasadila hned antb, a ze se hlidat, aby to neprdlo, nedejboze ven. Jina rada nez sono asi neni, to je jak u psa, kdyz nevis, co mu je a neco ho boli, mazej k vetovi.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:23
- Nahlásit
StaHi
Tak laborku by to sice chtělo,ale v první řadě vyšetření.Když má tvoje doktorka dovču,tak má určený zástup,nebo taky existuje pohotovost na gyn.oddělení ve špitále.Hele,tohle se fakt po nettu nedá-taková frajerka zase nejsem,abych tohle uměla na dálku.fakt si ráno někam zajdi,pokud ta bolest neustupuje teď bečer,tak koukej mazat na tu pohotovost ještě teď.Pokud máš ještě slepák,tak by to mohlo být i tohle,že.Tak se koukej oblíknout a mazej na vyšetření!!!!!!!!!!!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:33
- Nahlásit
Neessi
fakt je, že mojí laborantku léčili 2 dny na adnexitídu, a třetí den jí vyndavali gangreňák už s pelveoperitonitidou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 18:50
- Nahlásit
Sali
taky príma .... mně poprve léčili na zánět, pak přešli na mimoděložní těhotenství a nakonec to byla "jen" přirostlá děloha k tlustému střevu... bohužel věc opakující se, takže se mám i do budoucna na co těšit
Neessi
sem jí psala už odpoledne, jestli jí bude břuch bolet dál, tak ať maže rovnou na pohotovost a nečeká do rána
|