| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
PetraK
vyhrála v soutěží MISS NAHÁČ
Kdo panebože?????????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:32
- Nahlásit
davidkova renata
,proboha sežente někdo někoho!!!Já už nemám koho.
nemám kolem sebe nikoho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:35
- Nahlásit
Gerda
Kdo panebože?????????
no vy pani! Páč jít votevřít sousedovi jen v ručníku na hlavě, to se ešče nikomu nepodařilo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:35
- Nahlásit
Biluška
Rudínek dobře ví, že na takovýmhle psovi by si natrh triko, takže si ho nevezme ani kdyby se umístili všichni jeho psi co tam má
No tak teď už si ho neveme vopravdu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:36
- Nahlásit
jbat
...já se jen furt snažím věřit, že nemusí zbytečně umřít pes...
a už vůbec ne kvůli egoismu...
hele,kdyby ho Renata se záchranným komandem neodtáhla,tak už je týden po smrti.Zkusila zvýšit jeho šanci na přežití.To může teď bývalá majitelka plakat do telefonu Renatě jak chce,ale měla by si uvědomit,že sama ho chtěla dát utratit.Tak proč se ta ženská místo pláče a posílání prachů nesebere a nejede se do toho útulku podívat,že jo?Myslím,že by jí to hodně prospělo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:37
- Nahlásit
PetraK
Ste blpka pani, to byla náhoda, pro něj pak nehoda. Už je z toho vzpamatovanej, bo mu žena řádně vyčinila, že nás nezlynčoval skrzevá to vytopení. Ani bombonyjéru za výtop nechtěla, sežrala sem jí teda sama.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:37
- Nahlásit
někam jdu a jdu volat renatě,ten nápad
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:40
- Nahlásit
blbej nápad, aspoň nápad...
tak čaute
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:43
- Nahlásit
Gerda
No tak teď už si ho neveme vopravdu.
Naopak, kdyby byl chlap tak to teď vezme jako výzvu, aby té blbé blondýně ukázal. Jenže on chlap není, to víme už dávno.
Mimochodem, stejně si myslím, že by ho nezvládl, on to ví taky a proto bude hrát mrtvého brouka. Kdyby to byl pes co se dá srovnat přidáním do vyrovnané smečky tak už ho dávno má a nechává se plácat po ramenou jak je dobrej.
Neessi
Hele, já tu paní docela chápu. Nemyslím, že brečí kvůli tomu, že ho chce někdo nechat utratit, ale tak nějak obecně nad jeho osudem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:49
- Nahlásit
Biluška
No já nevim, kousače tam měl, pod ruku já nekoukala, psů se bojim, na žádnýho takovýho bych nešáhla...Nicméně právě kdyby byl ovčoun tam, dostal by se z kotce, protože by se ho tam nebáli...hele já nevim, přijde mi to jako jedna z mála šancí, co ten čokl má. Třeba by mu mohl stabilní režim pomoct k tomu, aby hned netahal zuby...fakt nevim, plácam. moc lidí toho psa nechce, asi bych sem netahala výzvy blondýmám, když tim čokl přijde o jednu z posledních šancí jak přežít. Faktem je, že pouze plácám, protože já bych si na "nějakou dobu" vlčounku domů stejnak nevzala a nikoho vhodnýho pro toho ovčouna neznám ani z letmého kontaktu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 16:57
- Nahlásit
Gerda
Hele jestli ten pes má nějakou šanci tak to rozhodně není u Desenského. Protože ten ho prostě nechce. Asi ví proč. Kdyby ho chtěl tak ho dávno má. Pokud vím tak nemá žádné omezení stran počtu psů, který nesmí překročit. V penězích to taky nebude, ty nabízela spousta lidí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 17:04
- Nahlásit
Biluška
Protože ten ho prostě nechce
No třeba se tam k tomu eště ňák vyjádří.
isdpch
Vůbec nepochybuju o tom, že ste udělali maximum a že čokl pravděpodobně skončí tak, jak skončí, protože je velmi problémovej. A taky je mi to moc líto a bohužel neumim udělat nic, s čim bych pomohla.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 17:36
- Nahlásit
Postavte mi kotec na toho hajzlíka a klidně si ho přes zimu nechám. Je mi smutno po ovčákovi Ten kotec je problém, ach jo :-/ už tak mám problém s boudama.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 17:52
- Nahlásit
Čus, razíme se saraksovou plavit psy, utikám, ať to stihnu - fůůůůj bojový psy f autěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 19:49
- Nahlásit
Mám odblešený celý barák, chlív i zahradu. Sem úplně mutvá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 19:53
- Nahlásit
Biluška
Mám odblešený celý barák
kdo ti to tam přitáhl?To musí bejt děsný.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:02
- Nahlásit
mě tas štve ,s..e ten pes,že furt řvu,i davídková to slišela po telefonu,já furt vymejšlím nějaké věci jak ho zachránit.......
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:04
- Nahlásit
Neessi
kdo ti to tam přitáhl?To musí bejt děsný.
Nemám šajn. Možná kočky. Nebo by to mohlo být z boudy. Loni o Vánocích jsme jednu dostali do Vánoční sbírky. Šíleně starou, asi stoletou, prohnilou s upadlou zadní stěnou. Všechny okolní útulky nás s ní poslali do pryč. Tak stojí tady a čeká až ji Mášenek rozštípe a spálí. Semo tamo do ní některý pes vleze když se potřebuje schovat před traverzou.
Mě spíš zaráží, že všichni psi na sobě mají ex-pot. Ty blechy řeším letos už podruhé. Vet mi spokojeně sdělil, že ex-pot na blechy nefunguje, že ten je spíš na klíšťata a že se mám stavit pro Frontline Jenže ten zase nedrží na klíšťata. Poradil mi ať dávám obojí. Si asi myslí, že kradu. Budu se muset poohlídnout po něčem co zvládne obojí Ale sejří mě to, ten ex-pot byl nejlevnější.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:06
- Nahlásit
brezen2008
Dyť ti to Muchoš psala, sežeň prachy na kotec a ona to s ním zkusí.
Podle mě by to nemusel být až tak beznadějný případ. Je hodně ve stresu, až se zklidní tak to může být lepší. Nebo taky ne, kdo ví. Taky třeba může být nemocný, mít nějaký nádor na mozku. Jako ta doga od Moniky....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:07
- Nahlásit
Biluška
Vet mi spokojeně sdělil, že ex-pot na blechy nefunguje, že ten je spíš na klíšťata a že se mám stavit pro Frontline
No tak my to měli vopačně......po frontlinu sme za 14 dní dávali psům ex-spot a zvopákli sme ho po pjeti tejdnech znova a máme klid.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:09
- Nahlásit
Neessi
To musí bejt děsný.
ještě lepší bylo, když mi to tady zase jedna fena na krytí komplet začervila,
Biluška
mně funguje Duowin
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:09
- Nahlásit
jablunka
No tak my to měli vopačně......po frontlinu sme za 14 dní dávali psům ex-spot a zvopákli sme ho po pjeti tejdnech znova a máme klid.
Nekradu Vynásob si cenu těch fujtajblíků jedenácti. Dost na tom, že musím koupit jeden přípravek, nebudu to platit dvakrát. Nejsem psícholok, platím si to sama
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:12
- Nahlásit
Ebony
ještě lepší bylo, když mi to tady zase jedna fena na krytí komplet začervila,
Jo, to je taky na mrtvici.
mně funguje Duowin
Ten jsem zkusila jednou, šíleně zamastil srst. U výstavních šeltií je to dost problém. Ale fungoval bezvadně. Zkusím Advantix, nebo jak se to jmenuje a když bude nejhůř tak Duowin dostanou ti nevýstavní a ty dvě šeltice pořeším nějak jinak.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:24
- Nahlásit
Ebony
když mi to tady zase jedna fena na krytí komplet začervila
hnuuuuus!!!!!!
mně funguje Duowin
mně Duo-Meris
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:31
- Nahlásit
Biluška
já ti bohužel nemohu poradit,ale v petku si lidi oblíbili arpalit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:34
- Nahlásit
Biluška
Ví se jaký má vztah k jiným psům? ˇTi jdu písnout sovu, něco mě napadlo. Mimochodem jak je daleko od vás do té Krupky? Bych se na něho ráda skákla podívat, třá... kdyby se to nějak stíhalo
se neví,von prej s nima moc nepřišel do styku Krupka je cca 100km,dooost daleko.Huž mám dost ,du se svalit páč su vyčerpaná a nasraná jak žumpa vot jablunky .Jesi mi chce něgdo poslat nějaký prachy tak může ...to mě jen tak ted napadlo dyby třááá náááhodou..tož sbohem,přátelé,dobrou noc a at vás blešky koušou celou noc
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:36
- Nahlásit
Biluška
Já do šamponu při koupání přidávám lanolin a k tomu po 48 hodinách vrznu ex-spot a klídek.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
Me funga Arpalit. A pangamin.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 20:43
- Nahlásit
Erin
Mě ten ex-pot taky dosud fungoval. Dokud jsme bydleli v paneláku tak se holky potkávali s cigánskými psy plnými blech a v pohodě. Letos fakt už podruhé. No nic, začnu zkoušet další značky.
davidkova renata
du se svalit páč su vyčerpaná
Já taky, usnu dřív než si lehnu
Dobrou s kobrou.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2008 22:41
- Nahlásit
tak zkusím usnout
|