Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:23
- Nahlásit

Opovažte se něgdo poslat nějaký prachy jinam než mě Jinak to odnesou moji psi
Du dřít.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:23
- Nahlásit

PetraK
Gerda
isdpch
leda kulový!!!!!!!!!!!MĚ se pošlou!!! Já je cíííí a cíííí a cíííí a eště víc jak puve

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:24
- Nahlásit

PetraK
Nic! Fšecko ke mě!
Ste blázen,. A kdo dá ty prachy mě? Víte, jak dlouho už tady o ně žádám???????????????????

Taky sci mít Ešusa f práci
No jo, ale Mařena mě tu štve, leží tak blbě, že se sem nevejdu, prostě jí tu s sebou nemám ráda, jen někdy, když chystáme večerní spěch, nebo tak. Nesnáší se mi tu s čubou z recepce, ta běhá nekontrolovatelně po celym baráku, musim to hlídat sama, aby se mi tu neservaly.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:25
- Nahlásit

davidkova renata

tak si hodíme teda korunou! Má někdo ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

davidkova renata
Biluška
isdpch
TAK NAPOSLED! NA ŽÁDOSTI VO PRACHY SEM TU JÁ, PROTOŽE JE POTŘEBUJU A BYLA SEM PRVNÍ A TAK SI NAJDĚTE JINÝ NĚCO, CO BUDETE CHTÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:26
- Nahlásit

píšuz petka - nějak mi doma vypadlm pc,takže kdyby něco volet dík dárek

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:29
- Nahlásit

Gerda
Nesnáší se mi tu s čubou z recepce, ta běhá nekontrolovatelně po celym baráku

čubu kontrolovaně sežrat a Mařenku naučit, jak že vypadá skladnej pes a máte po starostech

Dyš já měla Ešusa v práci vždycky hrozně ráda. Jenže tady se to nesmí a pak ty důry z druhýho patra, co mi zakazujou pískat by to asi nevydejchaly, páč Ešus je družnej - na žencký teda. To je družnej moc Drbněte za mě Mařenku za levým uchem a pod pravou packou, dyš je tak pracovitej pes, že chodí do práce

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:30
- Nahlásit

Gerda
A TAK SI NAJDĚTE JINÝ NĚCO, CO BUDETE CHTÍT

Inu dobře teda - Nechci aby mi někdo posílal prachy, chci jen všechny ty prachy co dostane Gerda

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:34
- Nahlásit

PetraK
No a už je tu i garp - se všichni ti čokli v baráku shromažďujou u mě!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:37
- Nahlásit

Gerda
shromažďujou u mě!
to je fajn,brzo tě zadávěj a ty prachy ti nebudou k ničemu,takže sou MOJE

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:39
- Nahlásit

Gerda
TAK SI NAJDĚTE JINÝ NĚCO, CO BUDETE CHTÍT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobře teda Gdyž seš tak lakomá a nechceš se dělit o prachy tak já ci aby mi někdo poslal pletivo na plot, sloupky na plot, vzpěry ke sloupkům na plot, ňáky patky (vůbec nevím co to je, ale patří to k plotu), beton, dřevo na topení a dřevo na psí boudu, páč Gozéra si tu svoji sežrala. Jo a taky chci kurník, budu chovat slepičky . Gdyž budete pražáci hodní tak vám sem tam pošlu vajíčka

Gerdi, mám sebou zítra brát pracovní věci? Chceš mrknout na ty tvoje šílené pojistky? Řekni včas jestli jo, nebo ne, ať vím jestli to mám táhnout, nebo nechat v klidu doma

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:40
- Nahlásit

Lidi, tady si prdnul některej pes. To je neuvěřitelný smrad. Zahajuji evakuaci

rendik
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:45 - Změnil/a: rendik
- Nahlásit

Dobrý ráno, právě sem narazila na zajímavou věc, o kterou se s váma musim podělit. Je to ze článku o těch otrávených psech ve Štarnově: "My jako obec jsme s tím nemohli nic moc dělat. Sousedé si sice stěžovali na hluk a zápach, měli jsme také podezření na týrání, ale když jsme tam přišli, Grohmanová nám neotvírala. Několikrát jsme tam posílali i veterinu. Ani těm žena neotevřela. Nakonec úředník konstatoval, že podle štěkotu psi asi týraní nejsou, a tím to skončilo," uvedla starostka Štarnova Daniela Dvorská.
A teď mi řekněte jak pan úředník může podle štěkotu poznat, jestli je pes týranej? Týranej pes štěká jinak než normální pes nebo neštěká vůbec nebo jak to je?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:45
- Nahlásit

Biluška
Chceš mrknout na ty tvoje šílené pojistky?
Ano, to bych byla ráda, teď po mě chtěj zas ňákej doplatek, přitom ta smlouva už je ukončená a shrnutá do jiný...prostě se v tom absolutně ztácim, jeslti to nezaplatim do 1/10, smlouvu mi zrušej a přijdu o všechny peníze, což já umim moc dobře.

děcka, to je šílený, Mařena si hraje s Garpem, ale ona ho ojíždí!!!!!! je to úplně obráceně, ona si neumí hrát! Plácá před nim sebou na záda, pak ho kousne, ale vztekle, on chudák neví, co s ní má dělat, protože ona sebou mlátí po zemi, pak vyskočí, vytrimuje mu obličej a zase sebou plácne na zem, on si do ní vůbec nesmí kousnout ani si jí chytit, ona po něm jen hopsá a nakrejvá ho. Mám asi rozbitýho psa. Ach jo, potřebuje kurz hraní. No a teď válí sudy a vrčí...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:51
- Nahlásit

Gerda
se všichni ti čokli v baráku shromažďujou u mě!

taky chci být schromaždištěm psůch . Chci.

davidkova renata
takže sou MOJE

prt! To už jsem o příspěvek vejš pořešila JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:53
- Nahlásit

Gerda
Mám asi rozbitýho psa. Ach jo, potřebuje kurz hraní. No a teď válí sudy a vrčí

neni rozbitá, hraje si po svým. A moc hezky - to by se líbilo Ešusoj, von si taky tagle blbě hraje i s tim hudebním doprovodem

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:57
- Nahlásit

janika
Světský požitky by chtěli

ano anoooo, požitkýýýý chcuuuu. Samý požitky. Teď sem měla jeden. Ale malej. Řiditelský kafe!! Tak sem si tu chvíli hrála na ředitelku! Lidi ale to je fakt mana nebeská!! ta pjena, ta chuť. Miluju řiditelský kafe.

Jo a víte co? Nastoupil k nám pracovat ŹÁN RENÓÓ´!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:08
- Nahlásit

janika

eště že jenom kafe

to vostatní doufám přijde později

Žááááááán

Von má naprosto identickej gesicht! I úsměf. Fakt!!! Hotovej Žáááán !

Sem čuměla jako blp až sem se musela hlídat, abych nepustila v údivu navíc dolů čelist

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:11
- Nahlásit

PetraK
Von má naprosto identickej gesicht! I úsměf. Fakt!!! Hotovej Žáááán !

jako můj Žán, v tvý práci? no to je hnus. k nám nastoupila leda nějaká manda z vesnice s mastnýma vlasama... taky světský požitek...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:13
- Nahlásit

Gerda
Tak já vezmu pracovní věci, v pátek se někde slezem (asi přijedem až kolem deváté, ale zkusím to urychlit, nachystej to všechno do nějaké igelitky, v sobotu to na závodech proštuduju a večer vykoumáme nějaký řešení

PetraK
ŹÁN RENÓÓ
To je vynikající Můžeš mu říkat "Žán, přinesl mi okno, chci se podívat do zahrady"

taky chci být schromaždištěm psůch . Chci.
Nou problém, právě řeším hlídání na víkend . Tak já ti jich deset přivezu, čekej nás v pátek večer, odvezu si je v neděli

Tinta76
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:14 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

janika
co o ní víš? Jak dlouho ji má, a tak dál??? Třeba jestli bych o někom nevěděla...de vo to, jaký všechny problémy měla, proč se vracela, jak se u ní řeší zdrhání, jak efektivně...(jen pro info, jestli má smysl se ptát nebo ne někoho, kdo mi v hlavě vytanul)

nevim vo ní nic, jenom to že je to zdrhačka a byla proto dvakrát na Bouchalce ... čévéčkáři vo ní vědí, ale ticho po pěšině, že ... u RD je vod začátku srpna ... snad o ní napíše víc ... něco málo je v "mikroazylu" ... u takovýhodle čévéčka zdrhání vyřešíš efektivně jedině dobrym "opevněnim"

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:16
- Nahlásit

PetraK
neni rozbitá, hraje si po svým.
Teď je z toho dost unavená, strašně dlouho ho vydržela ojíždět. Všichni se mi tu smějou. A garpovi se to asi líbí, protože si otevřel dveře ze zahrady a už je zase u nás. Dnes mám tedy dva psy.

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:17
- Nahlásit

Biluška
nachystej to všechno do nějaké igelitky
Musim to mít připravený jako v nějakym pořádku? Ono mi totiž chybí to finální papírování o tom shrnutí dvou smluv do jedné - mám v tom děsivej bordel....Asi se v tom nevyznáš.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

isdpch

von je krásnej i tagdlenc na stole...
a ty šedý voči vlkatý... hmmmmmmmmm...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:29
- Nahlásit

jbat

jako můj Žán,

Nikolivěk TVŮJ, ale MŮJ ŽÁN! Já ho našla první! Už sem přišla díky Gerdě vo prachy, Žána si vzít nenechám! Kdo na něj šáhne, de do penálu

janika
tak vo tom nepochybuj

sme schíza, tak rozhodně nepochybuju

Ríčrda ti nechám, ten mě netankuje, ale Žána nepučim

isdpch

pche to umí každej

jenže ten můj je hezčejší, než tydle ydelitový ksichty
Gerda
Všichni se mi tu smějou

sou hlupáci, vůbec netušej, že tagle se dělá z chlapa podpantoflák. Mařenka je moudrá fenka . A taky sci mít dva psy. Moc.

Biluška
Žán, přinesl mi okno, chci se podívat do zahrady

můžu časem zkusit huvidíme, co to udělá

Tak já ti jich deset přivezu

, dyš já ešče nechci bejt vdova a z tohodle by Brtnika teda trefilo tutově , to by neudejchal

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
Nikolivěk TVŮJ, ale MŮJ ŽÁN! Já ho našla první! Už sem přišla díky Gerdě vo prachy, Žána si vzít nenechám! Kdo na něj šáhne, de do penálu

a dyš ti dám ty prachy, pošleš mi ho sem na chvíli...? plosíííím... já se nutně potřebuju podívat na nějakýho krásnýho chlapa...

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:41
- Nahlásit

hele, gdo že je to tady ten finanční poradce a kolik si bere za konzultaci po telefonu, prosím?

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:43
- Nahlásit

jbat
No jesi chceš přijít o prachy, pak volej mě, umim krásně prodělávat...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:44
- Nahlásit

Gerda
V pořádku to být nemusí, si to přeberu. Ale to finální papírování o nějakém shrnování pojistek by to teda chtělo . Přinejhorším mi k tomu budeš muset podat vysvětlivky a nějak si s tím poradíme

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:47
- Nahlásit

Biluška
Myslim že budeš strašně naštvaná, bo se ti to teď zdá jednoduchý, ale uvědom si, že budeš mluvit s rejnemenem o věci, které vůůůůůbec nerozumí....

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání