| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:48
- Nahlásit
Gerda
No jesi chceš přijít o prachy, pak volej mě, umim krásně prodělávat...
na to si vystačím sama, děkuju.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:52
- Nahlásit
janika
Filmovej Žán je filmovej Žán a vopravdickej Žán i když jinak žánovatej je lepčejší a nejžánovatější
Tak tohle už na iracionální ekonomii nesvedeš! )))
isdpch
sháněl mě někdo ?
Seš tady pro tu fixaci?
Už si voláme s MladoSlámou a řekli sme si i dřez a kuchyň, eště si budeme hodněkrát volat )) A taky už sme si řekli v Beruně, že vám budou dávat hodně výpečkůůůů.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:53
- Nahlásit
isdpch
no, asi ne, ale pokud máš v záloze obrázek ňákýho fešáka, tak sem s nim!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 10:56
- Nahlásit
Gerda
bo se ti to teď zdá jednoduchý, ale uvědom si, že budeš mluvit s rejnemenem o věci, které vůůůůůbec nerozumí....
F klidu paní, to dělám třikrát denně . Žádný z mých klientů tomu nerozumí, jinak by nepotřebovali fin. poradce. Na tohle jsem zvyklá. Nasírají mě naopak lidi, kteří tomu "rozumí" a kteří se se mnou do krve hádají, že při přechodu na euro přijdou o všechny peníze, páč až budou dostávat výplatu v eurech tak budou mít děsně málo. Dyť dostanou pár stovek a půjdou, no gde sme? Z čeho zaplatím nájem a fšechno?? Takovéhle klienty vraždím a hážu psům
jbat
Finanční poratci sme tu dva. Já a Tchoř. Nejvíc Tchoř rozumí hypotékám . Jestli něco potřebuješ tak klidně volej, kámošům faktury neposílám
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:03
- Nahlásit
Biluška
Nejvíc Tchoř rozumí hypotékám
povídej, přeháněj!!!!!!!!!!!!!!
zase jsem o něco přišla.
KDE to publikoval??????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:05
- Nahlásit
isdpch
bože tyhle návštěvy z Orientu ...... esi to máme zapotřebí
Biluška
Finanční poratci sme tu dva. Já a Tchoř. Nejvíc Tchoř rozumí hypotékám
jj
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:09
- Nahlásit
isdpch
hele seš vodblešená, abys nám do té matičky stověžaté nepřitáhla nějakej svrab a nešťovice
Tssss, blechy už nemám, smrdím tím fujtajblem na sto metrů. Závody máme de facto předem vyhraný, protože konkurenci odrovnám tím smradem . Ale jestli budeš takhle impertinentní tak si fofrem pořídím fši a zafšivím tě. Ty jsou mnohem horší než blechy
Sali
Na blůfóru. Tam jak čekáme na info o Akéle a mezitím si krátíme čas kecáním o Rudíkově hypotéce (nebo vlastně Essině). Jmenuje se to tuším "mazání příspěvků", nebo tak nějak. V sekci "dotazy pro administrátora". Bych ti hodila link, ale mám tak šíleně pomalý počítač, že takhle to najdeš stokrát rychleji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:14
- Nahlásit
jbat
kartáček, Brtníka, Ešusa a Žána zásadně nepučuju. Ani za prachy
janika
připlíží se jiná číča
než se nadechne, je f penále!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:19
- Nahlásit
PetraK
Žána zásadně nepučuju. Ani za prachy
Ale mně byste ho pučit mohla, né, byš vám slíbím, že se na něj ani nekouknu . (Si budu vědět rady i poslepu .)
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:22
- Nahlásit
rosnička
Si budu vědět rady i poslepu.)
mno na určitý vjeci netřeba světla...
někdy je to i lepčí
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:24
- Nahlásit
Biluška
Finanční poratci sme tu dva. Já a Tchoř. Nejvíc Tchoř rozumí hypotékám
všimla jsem si, že tchoř je všeobecně nejlepší rádce, nejen finanční a hlavně teda je dobrej obhájce...
já su v cajku, ale ten můj bytnej je v pasti.
máš někde, prosim tě, číslo?
ale upozorňuju - je pomalej, otravnej a bude se ptát na každou krávovinu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:25
- Nahlásit
rosnička
Další Žáno chtivá!! Se svám roztrh pytel!
Si budu vědět rady i poslepu
nic! Vrátíte mi ho vomatlanýho a vosahanýho. Maximálně že bych ho dala do vitrýny a udělala nějakou putovní výstafku po městech Českých........ tý jo, na tom by se daly trhnout prachy!!! Há, budu bohatčí než Gerda se svým půlmega!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:25
- Nahlásit
Právě sem objednala z adresy, co sem dávala Erin ten Imun Drags, nebo jak se to jmenuje. Je to k něčemu i preventivně? Můžu to dát dárkem mámě, když se jí pořád ztrácí ta kref? To by brát mohla, ne? Ona jí prosakuje asi skrzevá střeva, už s tím 3x ležela v nemocnici, tak sem myslela, že by tohle jako podpora krve mohlo bejt dobrý...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:26
- Nahlásit
isdpch
no, asi ne,
sem si to myslel, tak zas jdu
néééé, eště ten vobrázek!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:28
- Nahlásit
PetraK
Há, budu bohatčí než Gerda se svým půlmega!
No to asi jo, protože neš se tady někdo slituje a dá mi ty prachy, dávno mi ten byt propadne ve prospěch státu. Jo a propos, fčera se na družstvu usnesli, že mojí žádosti o posun doplatku vyhoví, že se o tom budem bavit, až bude podaný prohlášení vlastníka na katastru. A to fše zařídil ten přeceda, co sem mu votvírala při výtopu v ručníku na hlavje. Jeden by řek, že to s nim praští doživotně...ale von mi teťkonc vychází takhle vstříct.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
A zde jsou nové ušopleskové fotky s vídejama, kterak zvjeř plave a kterak se vydatně zakusuje:
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_09_02/
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_09_03/
Starší fotky - Hynčice Hanif s Arinkou a výstava v Rudné http://pardalka.rajce.idnes.cz/HYNCICE_HANIF_A_ARI _RUDNA/#album
http://www.dailymotion.com/Pardalka/1
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:35
- Nahlásit
Gerda
ale von mi teťkonc vychází takhle vstříct
čim to asi bude, čim to asi bude!!!!! nějak mi nic nenapadá
Příště, až někdo zazvoní, koukněte nejdřív kukátkem. esli tam bude přeceda, slíknout, sundat brejle, votevřít a korzovat. Pak to na vás přepíšou zcela zdarma a ešče za vás budou platit eletriku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:37
- Nahlásit
Gerda
vidim fotky, vídejo nic , ale to neva. Pupík je bombarďáckej
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
Gerda
úpéčka sou neskutčně sympatičtí....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:39
- Nahlásit
tak jako pozor! vod Zana ruce pryc, bo se neznam! je muj osudovje - narodil se ve stejnej den jako ja! (jinej rok teda) ....(taky byla ten den jedna z prazskejch defenestraci.. ta s tim hnojem ..takze tady sem tusim taky spravne )
a ted zcela vazne, mam dotazku na vsechny pritomne damy a hlavne Muuudr: existuje neco jako zarazeny prdy ve vajecnicich? esi ne, tak asi umiram ...vot rana to priiiserne bouiiiii, au au au! jedina prijatelna pozice (teda z hlediska bolesti) je stat vohnuta do pravyho uhle a vecir musim mezi lit do velkomesta..co vcil?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:41
- Nahlásit
Gerda
jako plavací Hanif je naprosto lukcucní vodní mlejn
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
StaHi
prt ve vaječníku nevim esli může bejt, ale sem četla někde, že zhruba uprostřed cyklu se může vyskytnout něco jako tydle bolesti. Ale vůbec nic víc vo tom nevim
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
StaHi
A co takhle nastydlý vaječníky? Prdy lezou jinudy...takže mě napadá, že ste se taky prtívala a janika bud mít radost, že její slovo existuje .-)))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:42
- Nahlásit
sarax
jako plavací Hanif je naprosto lukcucní vodní mlejn
nevidim vodní mlejn nevidím a chci ho vidět.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:44
- Nahlásit
Gerda
že ste se taky prtívala
co to je se prtívat? esli sem to někdy dělala a nevim vo tom??
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:44
- Nahlásit
PetraK
vo hodně si přišla...fakt....
StaHi
mno taky si prdem ve vaječníku nejsem jistá teda...ale na lidi se vykašli a radši nafštiv lékaře
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:45
- Nahlásit
StaHi
vod Zana ruce pryc
že pudete do penáluuuuUUU????!!!! viděla sem ho první!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:45
- Nahlásit
PetraK
co to je se prtívat?
Nevim, to fčera vymyslela janika...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:47
- Nahlásit
sarax
Proč tam vidim enem fotky? Kde jsou ty vídeja? Poraďte mi pani prosim!!
Jo a dyš už vás vidim - mám možnost z nemocnice prošívaný deky a polštáře, když toho bude víc, vezmete si pro Maršovice? Myslím, že by to mohlo být i víckrát za sebou, ale nevím v jakým časovým horizontu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2008 11:49
- Nahlásit
PetraK
Páč na vídeja musíte semka:
http://www.dailymotion.com/Pardalka/1
janika
já říkala prtínat, prtínat
Ajo! máte pravdu! Prtínat přece!
|