Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2008 23:40 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Biluška
u nás používáme Bio Kill, na boudy a kotce, do baráku, semo tamo ředěný trochu stříknu i na pesany.
Meju s tím fšechno i stříkám na fšechno.Výbornej na záclony, proti havjeti. Velký, levný, nesmrdí.
Zatím dobrý. Dala sem i sousedúúm a taky si ho chválej. Žááádný klíšťata, ani nic jinýho.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 07:17 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Co to bylo za hnus, co jsi dotala-Neocidol? Páč my to mívali na odstraňování katastrof, smrdí to a je to bílé.
U nás psi blechy nemají, mají myslím taky ex-spot, předtím měli advocate a furt nějaké sra*ky, ale bolechu měl včera Marcel. Asi taky dostane kapky mezi lopatky
malinka
Biokill jsem měla na zablešenou Dianu (právě z té Krupky) a celkem nic moc se mi zdálo...

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 07:59
- Nahlásit

breranko všem bacilonosičům, pracujícím, kulošvalošům a taky těm ostatním, nekategorizovaným...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:03
- Nahlásit

Brý ránko všem..

Tinta76
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:12
- Nahlásit

Tak jako nevim ... jaká je pravděpodobnost, že si teď okamžitě někdo osvojí zdrhací čubu čévéčka, která měla x majitelů a byla minimálně 2 x v útulku ... padla na mě těžká beznaděj ...

jinak dobrý ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:12
- Nahlásit

Dobré ráno fšem

malinka
Mucholabka
Používám Tactic. Dělá se to pro dobytek, ale psi to bez problémů snesou. Poradil mi to vet tenkrát kvůli Jarošovským psům. Funguje to i na Demodex, roztoče, svrab, prostě to zabije kde co. A je to nejlevnější možná varianta, celé to odblešování mě vyšlo cirka na 60,- Káčé.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:16
- Nahlásit

Tinta76
Tak jako nevim ... jaká je pravděpodobnost, že si teď okamžitě někdo osvojí zdrhací čubu čévéčka, která měla x majitelů a byla minimálně 2 x v útulku ..

...asi taková, jako že si někdo osvojí tarzana...

Tinta76
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:23
- Nahlásit

jbat

no právě ... to je teda fakt gesto

Biluška
Člen
- Nahlásit

jbat
Rudínek vedle píše, že mu ho v neděli přivezou. Akorát má okamžitě někdo naklusat, zaplatit a postavit další kotec. Jo, takhle se budují nemovitosti

jbat
Člen
- Nahlásit

Tinta76
no právě ... to je teda fakt gesto

nerozumím...? jako že plácám kraviny nebo jak to myslíš?

Tinta76
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

jbat

ale néééé, ty ne! "kdosi" udělal gesto ...

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:25
- Nahlásit

Biluška
Rudínek vedle píše, že mu ho v neděli přivezou. Akorát má okamžitě někdo naklusat, zaplatit a postavit další kotec. Jo, takhle se budují nemovitosti

...nebýt ve zkušebce, tak si beru dovolenou a jedu.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:27 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Tinta76
aha. no tak třeba se to podaří... a třeba jsem prostě jen strašlivě naivní a lítostivá...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:29
- Nahlásit

jbat
...nebýt ve zkušebce, tak si beru dovolenou a jedu.
Tak nevím jestli ti mám říct, že jsi naivní, nebo blbá.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:35
- Nahlásit

Biluška
Tak nevím jestli ti mám říct, že jsi naivní, nebo blbá.

já vím, že jsem obojí, ale co se zvířat týče, tak jsem ten nejnaivnější člověk na světě...
pravda ale je, že co se týče lidí, jsem naivnější o něco míň...
takže hlavně blbá asi.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:36
- Nahlásit

janika
ty umíš žít
no jo, já vim.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:37
- Nahlásit

Dobrého ránka vinčuju fšem

Hlavně teda těm, co se hnedle tagle zrána podřezali jako já

Gerda

Pani já nejsem blpka, já nechodim soudedum votvírat tak jak mě pánbůh stvořil. Ačkoliv - možná by pak u nás dlouho nikdo nezazvonil

rosnička
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:38
- Nahlásit

jbat
takže hlavně blbá asi.
Vítej v klubu, sestro!
Jinak bréránko fšem zedřenejm a vobjetavejm!

rosnička
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:40
- Nahlásit

PetraK
možná by pak u nás dlouho nikdo nezazvonil
...a mjela byste klíííít! Takle se to dělá, vy najivo!

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

rosnička
Vítej v klubu, sestro!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:45
- Nahlásit

rosnička

Jejdá hele pani Rosnička zdravím

a mjela byste klíííít - o tom nepochybuju . Už tagle na mě koukaj divně, dyš stojim ráno při druhým venčení na podestě a říkám do prostoru kolemjdoucím "Čůrám, čůrám" nějak mi nedošlo, když jsem to Ešusa učila, že aby se na povel vypustil, že tenhle povel nebude to pravý vořechový . Teď už s tím nenadělám nic, no. Nejenom, že vypadám jako klasickej podesťák /páč to první venčení nikdo pochopitelně nevidí/, ale navrch jako magor

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:56
- Nahlásit

Dobré ráno fšem plafcům, fšem, co mají závistivé psy, fšem, co bleší i nebleší, fšem ostatním, co sou tak ňák furt nastejno!
Tak si přectafte, že Mařena fčera tak moc záviděla Trinče plavání, že sama chtěla taky. Tak taky dostala klacek a dokonce udělala dvě tempa. Děsně jí to bavilo, byla tak našťouchlá radostí z toho, jak závidí, že mě kousla. Tak moc chtěla klacíček. Měla sem z ní radost, byla velmi čiperná. Potom holky umazaly saraksům auto, zasmrděly ho a pak zasmrděly eště fšechno okolo. Dneska chránim Mařeně ledviny a mám ji s sebou f práci. Zejména proto, abychom večer vyjely co nejdříve bez zdržování k Pardálce na mimino.

Co se týká Tarzana - za sebe si myslim, že pobyt u RD JE jeho šance. A jelikoš smrdim f práci a čas na kotce nemám, klidně bych na Tarzoše poslala prachy, aby nebyl bezprizornej. Hele kerý lidi si berou čévéčkový čuby? já bohužel neznám nikoho, kdo by takovýho psa chtěl. Ale mohla by si ji vzít Ebony, stejnak jich má jen 15....anebo Smečka (platim pivo), bo je má ráda....

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 08:58
- Nahlásit

Gerda
za sebe si myslim, že pobyt u RD JE jeho šance

ach můj bože, děkuji...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:00
- Nahlásit

Gerda
klidně bych na Tarzoše poslala prachy, aby nebyl bezprizornej.
Pošli prachy na všechny psy v útulku, všichni jsou bezprizorní. V druhé vlně můžeš poslat na všechny ty "vlčáky" pozavírané v kotcích metr krát metr u každého druhého baráku na všech dědinách.

jbat
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:07
- Nahlásit

Biluška
Pošli prachy na všechny psy v útulku, všichni jsou bezprizorní. V druhé vlně můžeš poslat na všechny ty "vlčáky" pozavírané v kotcích metr krát metr u každého druhého baráku na všech dědinách.

ale o to snad nejde, jde o to, že renata do něj investovala čas i peníze a chtěla bych pomoct i jí, aby ta snaha měla nějakej smysl... dotáhnout to do konce... i jeden zachráněnej pes je víc, než jeden zbytečně mrtvej... o RD si taky myslím svý, ale neumím to, co on, nikdo, koho znám a je to rpo toho psa jediná šance. ostatní varianty jsou nemyslitelné. vlastně jiné varianty ani nejsou...

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:15 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

isdpch
Na Tarzanovi ještě v pozadí maká Můůůdr a Davídkojc, nakonec i já jsem se včera přidal se svěžím nápadem, tak uvidíme až přijde Renata
Ač sem na cvičák nepáchla 15 let,fčera sem kontaktovala jednoho výcvikáře z Nemošic.Bylo mi řečeno,že sme blázni,sám by do takovýho psa nešel a moc nevěří,že se s ním povede něco zásadního udělat.Bude se poptávat,ale víc nic.Chjo,sem bezradná.
Na setra a rtw zatím nigdo není a na tu fenu čévčka sem se ni neptala,páč neznám nikoho,kdo je má,měl,nebo s nima dělal.
Brýtro fšem.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:16
- Nahlásit

Holky,plís ,nechte toho na chvíli,můžem to řešit mailem nebo osobně,ale prostě dokud ten pes dejchá,je pořád naděje a je ted momentálně jedno kde se mu ta naděje poskytne.Věci se měněj každou chvíli,kdoví co bude zejtra nebo za tejden,může se srovnat líp než kdo z nás čeká anebo taky ne,ale to ted prostě nemůžem říct nikdo...tak mu tu naději neberme,nic jinýho prostě už nemá

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:19
- Nahlásit

janika
ale trochu mi klesá tlak

a ešče chvíli bude, páč my zdegenoravý šlechtici máme modrou blbje srážlivou kref , a to můžeš bejt ráda, že mi neteče kref z frňáku, to bys rovnou vomdlela

jbat

i jeden zachráněnej pes je víc, než jeden zbytečně mrtvej...

vidím to naprosto stejně

isdpch
úplně nejvíc těm co chtěj posílat prachy mně.

Nic! Fšecko ke mě!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:20
- Nahlásit

Gerda
mám ji s sebou f práci.

chnusně vám závidim. Taky sci mít Ešusa f práci Aspoň by tu roztočil ty stojatý vody

Gerda
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

isdpch
úplně nejvíc těm co chtěj posílat prachy mně.
Nikdy! Na půlmegáče sem tu já, tak se nevopič, laskavje!

<< 1 ... 1512 . 1513 . 1514 . 1515 . 1516 . 1517 . 1518 . 1519 . 1520 . 1521 . 1522 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání