| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:25
- Nahlásit
Gerda
Pardálka má druhýho psa
gratuluju a chnusně přávidím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:27
- Nahlásit
PetraK
votpovjeste tý tintě,plís
Hlásim příchod, ale béte mě to muset znova napsat, bo to vopravdu zpátky číst nehodlám, dneska na to fakt nemám (jsem v pérdeli, pane hrábě, stran mýho vosobního života) .... ufff, ale co bych pro čokly neuďála
posílám maila..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:27
- Nahlásit
Gerda
že blaželám,ale co je to UP2?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Tinta 76
popisek Astičky:
ASTA
Věk: 7 let
Charakteristika: Přátelská, temperamentní, vychází dobře s ostatními psy i s dětmi.
V útulku od: Odebrána 13. 9. 2007 v Jablonci. Astičku si od nás brala paní před lety jako štěňátko německého ovčáka. Po čtyřech letech však nastaly rodinné problémy a paní přestala Astičku zvládat. Nechodila s ní raději vůbec ven a nechávala ji venčit pouze na balkoně na staré ručníky a noviny. Astičku jsme proto paní odebrali za účasti veterinární správy a štábu televize Nova, který o celém případu odvysílal reportáž v Televizních novinách. Na rozdíl od většiny zanedbávaných psů, nebyla Astička podvyživená, právě naopak. U nás jsme jí poskytli dostatek pohybu který miluje, pro aport vydrží běhat s nadšením hodiny, takže nyní je z ní krásný, štíhlý pes, ve výborné kondici. Astička je přátelská, hodí se na zahrádku k domku, energii však potřebuje vyběhat na procházkách. Nabízeli jsme ji v Chcete mě, bohužel bez úspěchu. Jak jí to před kamerou slušelo se můžete podívat v archivu internetových stránek ČT, v dílu vysílaném 30. 1. 2008.
Astička je temperament, kdo ji nezná, nevěřil by, že mohla být 3 roky zavřená na balkoně a že k nám přišla jako "tlusťoch". Miluje aport a vodu (což se nevylučuje a ostatní pejsky, je také schopná ohlídat domek a svého pána. Je poslušná, přijde na zavolání, neutíká, je velmi oddaná a vděčná. Opravdu nikdo takovou skvělou fenku nechce???
a fotka Astičky
tady ještě odkaz přímo na Dášenku - je to pesan 13. v pořadí
http://www.dasenka.unas.cz/pejsci.html
|
brut
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:35
- Nahlásit
Erin
u nás naštěstí holka celkem v poho... jen brigádu má dost blbě, takže bude domů přijíždět až kolem půlnoci nejdřív ( jestli nezůstane spát u ségry), ale mladej... děs, běs
jablunka
si tak říkám, že raději budu mít třetího psa než další dítě, co má jít do školy ... mi to vyjde i levněji
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:53
- Nahlásit
brezen2008
co je to UP2
Ušoplesk druhý přece
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:53
- Nahlásit
PetraK
esli se VÁS bude někdo ptát
No jo, vidíte, to nefim . Aspoň to doposaváď ňák nebylo zvykem, že by se jako braly vohledy na můj názor .
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:57
- Nahlásit
brut
si tak říkám, že raději budu mít třetího psa než další dítě, co má jít do školy ... mi to vyjde i levněji
No to stopro.....nějak mi nedochází,proč sem se rozhodla vopačně.
Ještě,že nejstarší kluk,ač s menčím zpožděnim,5.září končí...doufám.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:57
- Nahlásit
PetraK
Opravdu nikdo takovou skvělou fenku nechce???
Brala bych ji od minuty, ale copak si můžu v jedný cimře v podnájmu vymejšlet?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:58
- Nahlásit
rosnička
že by se jako braly vohledy na můj názor
No jo pani, jenže ty vaše názory....dyť se dalo klidně přetpokládat, že budou jiný, neš ty žádoucí a skrzevá sílu fyzickou se tomu dá snadno zabránit...tak si laskvje ty svý názory nechte, ať vás zase někdo nemusí ubezdušovat, abyste si názor změnila na ten Ano, pane, jistě pane, souhlasím pane....
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:59
- Nahlásit
jablunka
nějak mi nedochází,proč sem se rozhodla vopačně.
To asi podle toho pravidla vo těch kurvách hormónech, ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:59
- Nahlásit
rosnička
copak si můžu v jedný cimře v podnájmu vymejšlet?
Ano, berte ji jako dekoraci k tý super sukni, co uš máte skrzevá to zůtulňování...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:01
- Nahlásit
brut
u nás naštěstí holka celkem v poho... jen brigádu má dost blbě, takže bude domů přijíždět až kolem půlnoci nejdřív ( jestli nezůstane spát u ségry), ale mladej... děs, běs
Tak já mám opačný garde....dybysem to vjedíla,tak sem se na porody a těhu vyflajzla a užívala života....no snad v příštím životě to klapne
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:10
- Nahlásit
rosnička
Brala bych ji od minuty, ale copak si můžu v jedný cimře v podnájmu vymejšlet?
Mluvíš mi z duše. A Blbís jak by byl šťastnej!!! Ale 1+1 je holt málo...
Ale je úžasná, má krásnej kukuč. Už jsem fotku i s textem poslala do světa, třeba se něgdo chytne...
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:11
- Nahlásit
Gerda
No jo pani, jenže ty vaše názory....
A to je vono, manžel by s váma do puntiku souhlasil !
dyť se dalo klidně přetpokládat, že budou jiný, neš ty žádoucí
texte se mě dotkla, mám samý žádoucí názory!!!!!!! Vo žádnym nežádoucim nefim a jesi se takovej vyskytne, utluču ho kloboukem .
skrzevá sílu fyzickou se tomu dá snadno zabránit...
že se daj názory libovolně měnit za součinnosti fyzické síly je mi známo....ukažte ni ofšem takovýho blouda, co by to chtěl vyzkoušet na mně!!!!!!!!
abyste si názor změnila na ten Ano, pane, jistě pane, souhlasím pane....
Tak to né, pani, f tomdle sem žila devjet dlouhejch, blbejch rokůch, teť bysem si ráda podržela právo oponovat a prosazovat názor vlastní, ponejvíce blbej !
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:12
- Nahlásit
rosnička
a tak já sem s tím esli se vás bude někdo ptát ani tak neměla na mysli lidskej élement
ale copak si můžu v jedný cimře v podnájmu vymejšlet?
já vím . Já bych taky moc ráda, ale není to čistě na mě, zkusila jsem to, neprošlo to
Fakt nechápu PROČ má takovou smůlu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:14
- Nahlásit
rosnička
takovýho blouda
Paniii??? Vy děláte do vembloudů??? To je kapek úchylný. Fuj.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:17
- Nahlásit
rosnička
manžel by s váma do puntiku souhlasil
fšak proto to píšu, abyste nevyšla ze cviku a moc si nevyskakovala a potažmo nevystrkovala drápky ))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:18
- Nahlásit
PetraK
Vy děláte do vembloudů???
A jako co je na tom divnýho? Skrzevá vembloudy se může dostat až do Afriky, na hrochy a opice a lefy, ne? A až se vrátí, bude umět kilimanžársky - to ste nevěděla?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:22
- Nahlásit
davidkova renata
PetraK
Sím vás a co mám s tou Astou udělat? Dát jí na vofčáky v nouzi? Já nevim, esi už někdo tenhle útulek nemá pod palcem ...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:22
- Nahlásit
Gerda
Tak jak to bude? Naháče nescete, tak si vezmete Astičku, jo? Jak jsem vám psala, bude vám vyhovovat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:24
- Nahlásit
Tinta76
No esli byste nemohla Astičku narvat úplně Gerda
všade kde to půjde. Nechápu proč, ale je neudatelná. Prosim, prosim, prosim.
Gerda
Skrzevá vembloudy se může dostat až do Afriky
to jako že -projdu vembloudem a sem v Africe?
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:29
- Nahlásit
PetraK
a tak já sem s tím esli se vás bude někdo ptát ani tak neměla na mysli lidskej élement
Tak jinak, pani: ukašte mi takovýho elementa, kerej by chtěl tu hrubou sílu užít zrovinka na mě!!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:30
- Nahlásit
PetraK
to jako že -projdu vembloudem a sem v Africe?
No jiftě, pani- skrzevá jakože naskrs, přeci!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:37
- Nahlásit
Ku.va........
Tak tenhle inzerát mi votevřel kudlu f kapce!!!!Du blejt!!!
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/2330225/Rotwailer. php
|
Tinta76
|
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:42
- Nahlásit
PetraK
pani! písněte mi mejla, plís
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:43
- Nahlásit
jablunka
Do prd*le,mám pocit,že i ten pořad před půlnocí nám chce vnutit,že je to normální.
Zcela jasně a konečně se hlásím k Národní Straně.Jsem tu doma a nebudu akceptovat manýry nějakých přistěhovaleckých etnik.Pokud se jim to nelíbí,ať táhnou do svý vlasti.A zkažení spoluobčané ať jdou s nimi do Indie,žádná škoda,ale ať mi neku*ví mou vlast!
|
Pardálka
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:45
- Nahlásit
zdravíme
jelikož jsme asi nemehlo a nejde mi vložit jedna fotka, máte tady první společné fotoalbum UP1+UP2:
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_09_01/
... a za výše uvedené gratulace a přání moc děkujeme;)
bohužel společný spánek vydržel cca jen 10min, takže mám zase co dělat...
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:52
- Nahlásit
Tak sem pánovi cinkla es je bez PP,už je druhým majitelem.Pán chodí o berlích a pes ho svalí.Dcera apeluje na odstranění psa,jelikož je divokej a kousal jim jednou kolo u auťáku.Pes je v kotci s výběhem do zahrady...výcvik zcela chybí.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 16:59
- Nahlásit
PetraK
projdu vembloudem a sem v Africe?
No zní to určitě líp, než v řiti....skrzevá ten průlez....
|