Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:21
- Nahlásit

Fifi
Novy zivot, novy jmeno, nejlepe vesele a hrave.
Co takhle Jump(rozumějte Džamp )???

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:22
- Nahlásit

Fifi
mi aspon pomozte vymyslet pro nej novy jmeno
Mawerick. To se mi vždycky děsně líbilo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:23
- Nahlásit

Fifi
Nebo Setík. Nebo Sep.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:23
- Nahlásit

Biluška
Mawerick.
To je taky dobrýýýýýýý.

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:25
- Nahlásit

jablunka
(rozumějte Džamp )
Me napadnul spis Džumpa, rozumej Žumpa. Ale kdo by si vzal cokla s takovym jmenem, zejo.

Ale to porad neni ono, ani Mawerick, ani Ferdik, sakris, na nej pak houknu Tupiku a bude to.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:26
- Nahlásit

Mucholabka
Nebo Sep.
Viděla si "Vlak dětství a naděje"???Tam byl Sep šílenej nácek(hrál ho Javorský).

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:27
- Nahlásit

jablunka
No, ale zase v knížce od Herriota byl nějaký Sep, myslím že to byl pes, a mně se to strašně moc líbilo, moc moc.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:31 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fifi
rozumej Žumpa. Ale kdo by si vzal cokla s takovym jmenem, zejo.
To by byl asik problém.
tak eště Loran,Leo,Daryk,Dafy,Kojak,Hero,Monty,Vigo,nebo Eros......stačí?

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:32
- Nahlásit

jablunka
Viděla si "Vlak dětství a naděje"???Tam byl Sep šílenej nácek(hrál ho Javorský).
Si pamatuju vodníka Sepa z nějakého dětského seriálu. Už nevím jak se to jmenovalo, ale bylo to o nějakém klukovi co byl sirotek a ujali se ho strašidla na jakémsi šíleném hradě v Karpatech. Domácí tam byl Frankenstein, ale zrovna byl kdesi na studijní cestě. Byl tam upír, bílá paní Alžběta, umělý muž co ho sestrojil ten Frankenstein, sluha Igor, nějaká stará babka co tomu všemu šéfovala a vodník Sep.

Fifi
Co takhle Boris?

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:35
- Nahlásit

Biluška
Si pamatuju vodníka Sepa z nějakého dětského seriálu. Už nevím jak se to jmenovalo
Taky nevím jaxe to menovalo,ale vím,že to bylo slovenský.

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:37
- Nahlásit

jablunka
jj, bylo. Jako děcku se mi to děsně moc líbilo, hned bych se na to podívala znova. Ještě tam byl vlkodlak co miloval nějakou německou ovčačku (vlčici). Nakonec se proměnil ve vlka natrvalo a hrál ho novofulanďák co měl paruku na hlavě

Erin
Člen
- Nahlásit

Fifi

Nero,Teddy,Albion,Bregon....Žany

Fifi
Člen
- Nahlásit

jablunka
Kojak,
Nevim proc, blby asociace.. Obcas tu jezdi prehistoricky vozidlo s amplionama a z nich se line "KŮŮŮŽEEEE, KŮŮŽEEE, KOŽKYYY"
Ale Pan Vigo zni dooost dobre!

rosnička
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:38
- Nahlásit

jablunka
že to bylo slovenský.
A taky docela hezký!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:46
- Nahlásit

Fifi
Boris je super!

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:52
- Nahlásit

Biluška
Jako děcku se mi to děsně moc líbilo, hned bych se na to podívala znova.
Taky bych na to klíďo mrkla.
Fifi
Kojak,
Nevim proc, blby asociace..

To se halt vopčas stává.Ale Vigo se mi taky líbí.
Erin
....Žany

To je upa nejlepčí!!!
rosnička
A taky docela hezký!
Jj,né jako některý pohádky dneska.....i gdyž to bylo taky dobře střelený.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:56
- Nahlásit

Biluška
Ještě tam byl vlkodlak co miloval nějakou německou ovčačku (vlčici). Nakonec se proměnil ve vlka natrvalo a hrál ho novofulanďák co měl paruku na hlavě

ty voe,to je zápletka teda
Co takhle Boris?
Godunov??? Jinak Boris je jeden RTW u nás na Praze 6 co chodí na cvičák k nám
Fifi
Uvidime zitra, jak se bude tvarit na transport, pry lehne k autu a rozhyze pneumatiku
tak ti hlavně držim palce abys nedopadla jako my minulej tejden při takyzáchranný akci...přežili sme akorát náhodou a překonalo to naší nejbujnější fantazii

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:57
- Nahlásit

davidkova renata
při takyzáchranný akci
Jak vlastně nakonec dopad ten pes?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 20:59
- Nahlásit

Pardálka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:01
- Nahlásit

Mucholabka
eště nijak...vod čtvrtka k němu nikdo nevlez páč si v noci sundal koš a je krapet agresívní.Je v Krupce.Ve dvoumetrový smradlavý kobce s milionem štěkajících čoklů vokolo.Musí si myslet,že se dostal do pekla a moc se nepletePokud nevyjde brzo nějaká adopce,skončil..Držte palce,mooožná se něco rýsuje,víc řeknu až pak abysem to nezakřikla.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:02
- Nahlásit

davidkova renata
Jo ahá, ja zapomněla. Jj, vím, jak to tam vypadá, měla jsem odtamtud psa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:05
- Nahlásit

Mucholabka
Jj, vím, jak to tam vypadá, měla jsem odtamtud psa.
tak ti nemusim nic řikat,já na todle jako moc nemám

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
tak ti hlavně držim palce abys nedopadla jako my minulej tejden při takyzáchranný akci...přežili sme akorát náhodou a překonalo to naší nejbujnější fantazii
Ckej, jako co se delo?
Ja si tam pro nej jedu sama, v aute mam mriz, pripadne muzu vzit klec, ale to by se mu asi libilo min. Nemaji na psa obojek, voditko, kosik, nic, tak si privezu vlastni vybavu. Ukol zni jasne, psa vypusti na dvorek (auta schovaji do stodoly), ja si ho nastrojim, vytahnu sviznou chuzi na vychazku, kde si pripadne neco vyrikame (ale to nebude asi potreba), pak pujde za piskutek do auta a posupajdime k nam. Tot ma predstava.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:07
- Nahlásit

davidkova renata
A jak jsou na tom s tím stěhováním? Mají kam dát psy? A co Jerry? Jsem přemýšlela o ubytku, než to udělají, ale to by teda byla výbušná směs jen co je pravda!

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:12
- Nahlásit

davidkova renata
Boris je náš kamarád velškorgi. Nýnýnčina velká štěněcí láska. Bývali nerozlučná trojka, ještě s jorkšírem Tamagočim

ty voe,to je zápletka teda
To byl náhodou děsnej drasťák. Vlkodlak miloval ovčačku, upír jakousi vdovu ve vsi (tuším,že hospodskou), Igor bílou paní Alžbětu, umělý Frankštajňák dceru lékárníka Krásnou Kláru (pak ji otěhotněl a musel si ji vzít) a vodník miloval pivo. Ten kluk mu ho nosil v lahváčích a spouštěl v síťovce do hradní studny Dostat se takovej matroš do ruky brazilcům tak z toho vytřískaj dvěpadesátidílnej seriál a dva celovečerní pilotní filmy. Slováci sou břídilové, takže to mělo jenom asi deset dílů

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:15
- Nahlásit

Biluška
Boris je náš kamarád velškorgi.
A já furt přemejšlím,gde sem o nějkým Borisovi slyšela a já to četla na tvejch stránkách.......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:23
- Nahlásit

Fifi
Ckej, jako co se delo?
něco nepředstavitelnýho,jeli sme pro kousavýho NO v jistotě,že majitel je blp co se chce čokla zbavit a přehání.Jinak to vypadá hooodně podobně Neměl na sobě vůbec nic, lítal volně po zahradě ,báli se ho jako čerti kříže a naložit do autíííí sme ho měli my.Při prvním útoku celkem natvrdo se bába schovala do baráku a pak už to šlo ráz naráz Do 5 minut se kamarád válel s čoklem po zemi a někdo letěl pro uspávačku,páč pustit ho fakt nemoh .Ale představu sme měli skoro stejnou jako ty No,třá to bé klidnější.
Mucholabka
A jak jsou na tom s tím stěhováním
zatim nevim,Simča tam bude volat,maj to do konce roku,myslim,že sami nevědí
Biluška
vodník miloval pivo
tak to je jediný čemu v tom rozumim

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:24
- Nahlásit

davidkova renata
Tak já napíšu paní Irence, ale aby u toho psaní zas nebrečela...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:28
- Nahlásit

Mucholabka
Tak já napíšu paní Irence, ale aby u toho psaní zas nebrečela...
jaký Irénce??? jako že si vemeš dalšího čokloida? Su zmatená nějaká...

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:28
- Nahlásit

Holky nevíte něgdo kdy je ten Sen zvířat? Je to tenhle víkend? Potřebovala bysem dobrovolníka co by tam zašel a něco tam předal. Já sice budu poblíž Prahy, ale nestihnu to tam

<< 1 ... 1503 . 1504 . 1505 . 1506 . 1507 . 1508 . 1509 . 1510 . 1511 . 1512 . 1513 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání