| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:29
- Nahlásit
Biluška
20.týho ne?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:30
- Nahlásit
Biluška
20 září to bude,já tam jedu už v pátek už to připravit a pak celou sobotu + sindy,bo jde na voříškiádu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:37
- Nahlásit
davidkova renata
Jinak to vypadá hooodně podobně Neměl na sobě vůbec nic, lítal volně po zahradě ,báli se ho jako čerti kříže a naložit do autíííí sme ho měli my
A tak pani se psa boji, ale kdybych ho dneska nevidela, nemela bych tak optimisticky plan. Ten rotik se necha ulovit na kus zvance, jak kazdej rtw, navic neni kousavej ci zaludnej, nejsem profik v psíííchologii ale k tomudle psovi bych vlezla uz dneska do JEHO vybehu. Jemu chybi fakt jen troska pomuchlani a porozumeni.
Ten NO musel byt teda slusne zkuwenej, zkazenej ci zrazenej, ze se takhle choval.
No,třá to bé klidnější
Doufam, kdyby ne, domluvim se a budu za psem jezdit denne, aby si na me vic zvyknul, vychazky a tak. Mam to kousek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:49
- Nahlásit
Fifi
rotik se necha ulovit na kus zvance
Tssss a čim myslíte,že sem ho cpala než došlo na nejhorší??? byl jak plyšovej do doby než sme mu chtěli nasadit cokolif.Paxe změnil v lítou šelmu Ale vy to béte mít klidnější,tutově,dva takový magoři se v Čechách vyskytovat nemůžou
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 21:54
- Nahlásit
davidkova renata
Pani, ja nejsem sebevrah. Kdybych psa dneska nevidela, tak nemektam.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus kanálnícííí a záchranářííí psůch,
Nejspíš zas nestíhám,uš mi to neba,pošlete mi něgdo nějaký prachy dříf než dorazí gerda
Fifi
Pani, ja nejsem sebevrah
pani,dyk my taky ne ,von byl milej a fstřícnej ,akorát paxe to nějak semlelo Tož podejte hlášení,esi vám na chíře pučej nojtbůk
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:25
- Nahlásit
davidkova renata
Nejspíš zas nestíhám,uš mi to neba,
Mi to chvilku vyprávjejte.....vot šesti kolem nich fšech lítám jak nadmutá koza a ve finále chlap nenastartuje auto!!! Sem jim řekla,ať si těch 15 km letěj třá horkovzdušným balónem a já si du vypít kafe.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:28
- Nahlásit
jablunka
já si du vypít kafe.
Já du spát. Všechny čokly dám buď do útulku, nebo je přivážu někde v lese. Nejvíc ze všech mě sere Kuťas, je to takovej šmejd, že už to nemá obdoby. Ten půjde jako první
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:28
- Nahlásit
davidkova renata
Irenka je paní Málková, co se mnou zařizovala Dianu. Že bych dočasně něco umístila, než postaví kotce, esli jim to pomůže. Ale žádnýzo draka, spíš nějaké prtě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:39
- Nahlásit
Mucholabka
Achá...,no čoklů je tam asi 100 ,taxi určo vybereš Uvidíme jaxe s tim popasujou
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:39
- Nahlásit
Biluška
Ten půjde jako první
A proč vlastně nešel s vostatníma???
Mucholabka
Heleď,jak je to s tím zrychlením vot O2???
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:45
- Nahlásit
jablunka
A proč vlastně nešel s vostatníma???
protože toho degena nikdo nechce Je asi začarovanej, nebo co. Nejsem ho schopná umístit ani zadarmo Fakt. Vždycky se někdo ozve, chce poslat fotky a tak, chvíli má vážný zájem a pak pošle sms, že si to rozmyslel a už ho nechce. Já už fakt nevím co s ním. Vypadnout odsud musí, výcvik už potřebuje jak prase drbání a já na něho nemám vůbec čas. S Mášenkem se kvůli němu furt hádáme, jemu už ten pes vyloženě vadí. Mě pomalu taky, protože je prostě poznat, že je nevychovaný, roste jak dříví v lese. Já s odřenýma ušima zvládám výchovu Texíka a práci s těma staršíma. Kutys je prostě nad plán a je to poznat
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:49
- Nahlásit
Biluška
protože toho degena nikdo nechce Je asi začarovanej, nebo co.
Tak to je docela průser......
Vím,že tady picálek scháněl setra,ale s PP.Já se ti můžu zkoušet poptat,ale tohle pemeno,co ti budu vyprávjet,nejni lechce udatelný.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:57
- Nahlásit
jablunka
Vím,že tady picálek scháněl setra,ale s PP
Oni s bezpapírákama nesmí na zkoušky, takže picálkům se dát nedá. Navíc málokterý chce angličana, oni s nimi neradi pracují kvůli tomu, že jsou bílí. Nechápu co jim na tom vadí, ale něco asi jo.
Já se ti můžu zkoušet poptat,ale tohle pemeno,co ti budu vyprávjet,nejni lechce udatelný.
To bys byla hodná. Ono je u nás momentálně přeangličtěno. Letos bylo pět vrhů (i s tím mým). Dva bez PP a tři s PP. Kdo chtěl anglána ten už ho má. Pokud vím tak ty poslední dva vrhy mají taky docela problémy umístit štěňata.
Ovšem ten pes musí z baráku a brzo, jinak se z toho zcvoknem. Začíná mi dělat dost problémy i v okolí. Utíká ze zahrady do lesa a tam se třeba hodinku courá než se uráčí vrátit domů. Mám vynikající vztahy s místními myslivci a nehodlám je pošramotit kvůli tomuhle blbečkovi. Když ho dám do kotce tak dokáže v jednom kuse výt. Třeba hodinu. Pak se většinou unaví, prospí se a zase hodinu vyje a štěká. Doma dělá šílený bordel (aby vybil energii), doslova likviduje byt. Dám ho do klece a mistr zase vyje. Ke kolu ho vzít nemůžu, je mladý, zničím mu klouby. Navíc měl tu panostitidu. Nemáme jak vybít tu fůru energie. Děckám ho dát na vycházku nemůžu, neudrží ho na vodítku. Přece jenom je to už velký pes, když se do toho opře tak má sílu. Je to fakt k zešílení.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:58
- Nahlásit
jablunka
napiš mi mejlem číslo linky a zrychlím tě, odepíšu.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 08:59
- Nahlásit
Biluška
Hele, my setra Gulivera udávali rok jestli tě to potěší.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:03
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, my setra Gulivera udávali rok jestli tě to potěší.
Do tý doby skončíme na psychině
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:04
- Nahlásit
Biluška
A to byl s PP exteriérák
To nikdo nechce psa na běhání na zahradě? Zkus okouknout inzeráty v Avízu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:07
- Nahlásit
Mucholabka
To nikdo nechce psa na běhání na zahradě?
Ne, každej chce jorka, čivránu, nebo boloňáčka. Max. ještě zlaťáka Chovám špatný plemena
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:16
- Nahlásit
Biluška
To nikdo nechce psa na běhání na zahradě?
Ne, každej chce jorka, čivránu, nebo boloňáčka. Max. ještě zlaťáka Chovám špatný plemena
Hele,já bych ho taky nechtěla,ani gdybys mi k němu připsala půl baráku.......to snat rači toho jorka!
Mucholabka
Odesláno.Díky.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:35
- Nahlásit
Biluška
Slídila jsem na šňapage, vony sou ty šeltije fakt tak krásný? Já bysem asi taky chtěla takovou ňuninku...
chjo, potřebuju BARÁK!!!!!!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:37
- Nahlásit
Biluška
Gdepak se toulá Pentas....něco tu pro něj mám.
http://psi.sbazar.cz/svycarsky-bily-ovcak-daruji-l azne-bohdanec-o1790890.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:38
- Nahlásit
čau všem
jajk se vede?
já mám dnes božský den,jsem zase zamilovaná,doma mám jenom psy,mám tu menší diskošku na pc,večer dávaj ordinaci a pak zas bude noc ajá půjdu spát
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:39
- Nahlásit
brezen2008
já mám dnes božský den,jsem zase zamilovaná
A do koho????
pak zas bude noc ajá půjdu spát
Myslím,že tak to dělá vječina.......
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:41
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co zachraňuj psy za účelem pokousání svých ruk, neboť se jim nechce pracovat a tak skrzevá otoky nemusej. Dobré ráno fšem, co maj Borisy, fšem, co nemaj Borisy a fšem, kdo mají rádi kólie. Nakonec dobré ráno fšem ostatním, co sou vzhůru.
A tady je jedna princezna bišára, kterak j strašlivě ušatá a řiká: Až se řádně vyspim a dostatečně to tu prozkoumám, zjistim, jak tě co nejvíc nas*at paničko, to si piš. a kam se nedostanu já, dostane se to druhý, vječí ušatý jelito:
Jinak je mimino strašně krásný, děsně přítulný, rostomilý, Hanif ho má uš skoro jako bráchu, chodí se na něj koukat, když spinká. A taky ho kontroluje, jestli dobře drží míčky, bo voni ty hajzli trénujou, jak to Pardálce všechno strašně zničej, rozkoušou, zdemolujou, zdevastujou, rozbijou, rozškrábou, vyhoděj do vzduchu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:44
- Nahlásit
jablunka
nou koment.....
Myslím,že tak to dělá vječina.......
no jo,jenže já jsem noční tvor a pro mě je uspěch nejít obden spát po 4 ráno
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:45
- Nahlásit
Gerda
A tady je jedna princezna bišára,
Von je nádherně muchlovací.......já bych ho umačkala.
bo voni ty hajzli trénujou
To dělaj mrchy fšichni,pokud je jich víc neš jeden!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:46
- Nahlásit
brezen2008
nou koment.....
Cssssss,si to teda nech pro sebe,ty tajnůstkářko!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:48 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
jablunka
Hele,já bych ho taky nechtěla,ani gdybys mi k němu připsala půl baráku.......to snat rači toho jorka
Nejsu blbá, abych zájemcům vyprávěla to co tady,ne? Těm ho líčím jako úžasného, inteligentního, věrného, hlídacího, mazlícího psa, který by za ně položil život Asi lžu blbě
jbat
vony sou ty šeltije fakt tak krásný?
Eště krásnější
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2008 09:49
- Nahlásit
jablunka
bo to vybalím,až to budeofiko,zatím je to jen na kraji a nejlepší na tom je že je oboustrané
|