| Autor |
Zpráva |
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 07:54
- Nahlásit
Neessi
Nikolif,chtěla jsem vás potěšit pohledem na krásné houbičky,ale ukázala jste se ,jako pravá povaha opravdu přející
Jako drtivá věčina populace funguju podle hesla "Panebože, dej, ať mám stejnou krávu jako soused a jesi né, tak ať mu aspoň chcípne!"
Pročeš teda fotky tý vaší sklizně, snídaně pod modřínem apod.neocenim a nevocenim!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 08:33
- Nahlásit
davidkova renata
starou Kaštanovou,neessi se poznala hnet
Ajó, sem zapoměla jak se menuju
jablunka
Vůbec nespoléhej na půl roku psůch,já takhle spoléhala vloni a pak sem s hrůzou očekávala výsledek...........naštěstí negativní,ale spojení probjehlo i s 20ti minutovým svázáním!
Nedávno to tady odháralo všechno. Štěňátka se snažili, ale zatím stačilo houknout "Kutys, padej dolů", on z fenečky slezl a s provilým výrazem šel otravovat někoho jiného. Ale o samotě s háravkou už bych je fakt nenechávala. Do příštího hárání nejspíš budu muset stihnout kastraci, jenomže nevím kdy absolutně nejdřív se může pes nechat vykastrovat aby měl pak klidný štěńata?
Neessi
Já ti ty houbičky přeju a chválím a ani ti nepřeju, aby ti zdechla kráva, protože mě houby nechávají absolutně chladnou
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 08:52
- Nahlásit
Biluška
jenomže nevím kdy absolutně nejdřív se může pes nechat vykastrovat aby měl pak klidný štěńata?
Nejlíp hned jsko štěně: bé pak klidnej a jeho potomci logicky taky, po ňom!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 09:05
- Nahlásit
rosnička
Nejlíp hned jsko štěně: bé pak klidnej a jeho potomci logicky taky, po ňom!)
Kurňa, tak to už jsem prošvihla Sem je měla dát v pěti týdnech když začínali šmejdit po baráku. To byli ještě takoví hodní a roztomilí
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 10:10
- Nahlásit
Biluška
Kurňa, tak to už jsem prošvihla
Pani, taková schopná velkokynološka a takový mezery ve vzdělání ! To bysem vod vás nečekala !
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 13:47
- Nahlásit
Biluška
Jedééém.
Dneska jsem byli na houby a máme jich málo, ještě moc nerostou.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:04
- Nahlásit
Sem napsala elaborát o azylu Rita. Byla jsem tam s Gerdou a Davídkovou.
Je to vedle.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:14
- Nahlásit
Jimmi
Sem koukala Dopadlo to přesně jak jsem čekala. Holt při nějaké návštěvě nemůžeš poznat jestli psy vydává,nebo ne. Dokonce i Šíblová dokáže vyprávět přesvědčivé pohádky jak by těm pejskům dopřála nové majitele, jenom kdyby se nějací přihlásili A šíleně mě sejří, že se vždycky najdou pipinky-zachránkyně co jim budou shánět žrádlo, léky a stavět ploty, protože "děláme to pro pejsky".
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:27
- Nahlásit
Biluška
Mám výhrady ke slovnímu spojení pipinky-zachránkyně , protože v každým, kdo to dělá, je kus dobra. To se v dnešní době cení.
Ale já už jsem stará bréca, která si dává dobrýho majzla na svoje vydělaný prachy a hlavně si dávám pozor, když ty prachy někomu dávám.
Takže pokud chce někdo paní Haringelový pomáhat...jeho věc. Ten azyl není špatnej v případě, že nemocní jsou nemocní. Pokud se ukáže, že ti psi jsou pouze "sbírkou" rodinných miláčků, tak od toho dávám ruce s prachama pryč.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:34
- Nahlásit
Jimmi
Pipinka-zachránkyně je ta, která u toho nepřemýšlí. Prostě vidí někde chudášky pejsášky a bezmozkově do toho začne rvát prachy a "pomáhat" . Ve výsledku majitelka-sběratelka má dost žrádla, peněz a všeho a tudíž nemá důvod psy vydávat. Čili se jedná o pomoc sběratelce a ubližování psům. Nemyslím teď jenom tu Harigelovou, ale tuhle opičí pomoc obecně. Všude je těch pipinek plno. Vím, že to myslí dobře, ale krucinál proč nepoužívají mozek?
Snad nikdo už nedá bezdomovci peníze i když mají pečlivě vymyšlené historky o tom jak jim ujel vlak, okradli je a oni se musí dostat domů k milující ženě a rozkošným dětem. Proč jim to nikdo nevěří a Sběratelkám ano?
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 15:43 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Ono není pro mě, jako laika, snadný rozeznat, jestli ti psi jsou opravdu jen její mazlové. Ona se prostě ke psům asi chová hezky a pokud nějakého zachrání hrobníkovi z lopaty, tak si hodně dobře promyslí, než ho někomu dá. Časem se u ní vyvine jakási "nesoudnost" v posouzení toho psa a než aby riskovala, že se pes nebude mít dobře, nebo že se vrátí a bude mít další špatnou zkušenost, tak ho raději vydává za neschopnýho k adopci.
Má svoje měřítka, která jsou dobrá pro ni. Pro nás ostatní to může být sebevíc nepochopitelné, nicméně, krom toho, že jsou v kotci, je oně postaráno velmi dobře.
Prostě a jednoduše Sběratelka" je osoba s velmi přehnaným "fstahem" k daným psům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 16:00
- Nahlásit
Jimmi
Jo, ale pokud se někdo rozhodne vlastnit šedesát psů ( za jakýchkoliv) pohnutek tak jsou to prostě jeho psi a nemá právo (ani morální) vydávat je za útulek, azyl, miniazyl či cokoliv podobného. Nemá právo brát od nikoho sponzorské dary (třá od Eukanuby), nemá právo chtít po nikom, aby mu postavil plot, nebo zaplatil hypotéku. A je pipinka (pipin) každý, kdo mu hodlá pomáhat. Základním pravidlem útulků prostě má být umisťování psů do adoptivních rodin. Pochopitelně, že se noví majitelé musí prověřovat a kontrolovat, ale ti psi na ně mají nárok
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 16:13
- Nahlásit
Azyl je místo(mnohdy poslední), kde zůstane pes, kterého nikdo jinej nechce a to tam je. Pro mě jsou znaky azylu naplněný. Už jenom tím, že se ujme starých a nemocných psů. To že se tam pohybuje větší množství psů mladých a schopných adopce je věc druhá a musí to posoudit odborně nikdo jinej. Já na první podhled nepoznám, jestli má pes cukrovku, nebo je agresivní na děti. A pokud ty psi můžou u někoho zůstat a dožít v klidu, já nejsem proti. Proto je dobrý rozlišit, co je ještě azyl a tím pádem dobrý skutek a co je vlastnění psů jenom proto, že se mi nechce ho dát "do dobrých rukou". Proto jsem napsala vedle, co jsem napsala.
Já jsem spíš skeptik a určitě si počkám co se z toho vyvrbí. Určitě, ale nechci říct, že je pomoc zbytečná, nebo nežádoucí.
Spíš je potřeba tam jezdit a volit komunikaci, než to zazdít. Už jenom pro ty psy.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:25
- Nahlásit
Nazdar žumpice,nějak jsme spadly s tou žumpou dolů,tak ji rači posouvám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
co jsi dělala o víkendu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:33
- Nahlásit
Neessi
nějak jsme spadly s tou žumpou dolů
se nebuj,zejtra dorazí vejcucářka a uvidíš ten cvrkot
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:33
- Nahlásit
Biluška
Škoda že tak málo času, to auto jsem v plánu neměla a bylo rozhodnuto za mně, ale aspoň jsem se ho zbavila, navíc naši furt zdržovali, museli se za hodinu a půl dalekou cestu stavit na oběd, museli před vyjetím otravovat kde jsem a pak ještě hodinu kecat že zdržuju a přitom hrozně zdržovat, takže ve výsledku jsem spíš naštvaná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:42
- Nahlásit
brezen2008
co jsi dělala o víkendu?
No makala,jako vždycky-houby jsi viděla na minulý stránce,ne?
Jinak klasika-vaření,pečení,smažení,zahrada,praní,úklid, cvičák......prostě nic novýho
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:50
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:52
- Nahlásit
Neessi
už jsem koukla
lidi,jak já se zítra netěším ven,bo budou všude děti a bordel okolo škol a školek,ach jo
ale zas budem chodit socializovat sindy,aby si zvykla na děti a na hluk co dělaj
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:53
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:55
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:56
- Nahlásit
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:58
- Nahlásit
Je jich moc, vzdávám to.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:00
- Nahlásit
Mucholabka
gde je destruktorka a Šagyna a zbytek???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:01
- Nahlásit
Kočkovrah.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:03
- Nahlásit
davidkova renata
Z Destruktorky mám blbé fotky a Šagyna, Kutulka a Semtík fotky nemají. Nebyl vůbec čas :-/ Mia má jednu rozmazanou, kde je z ní bílý flek. Čekala jsem, že bude veliká a von je to takový prcek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:18
- Nahlásit
Mucholabka
Dík za fotky
davidkova renata
gde je destruktorka a Šagyna a zbytek???
Šagyna s Pumou využili vteřinku kdy nebyli hlídané, protože jsem sledovala jestli Semtex dokáže zadusit Muchošina Ferďáka a porvali se Šagyna má nejspíš ukouslou nohu, protože se na ni vůbec nepostaví a neustále se vnucuje, abych ji litovala, že má hrozné auvinky. Řekla jsem jí, že je mi naprosto jedno jestli jí ta hnáta upadne a uhnije, poněvadž tu rvačku vyprovokovala beztak ona Kéž už by se ty dvě navzájem zabily ať je klid
Děcka mě taky vytočili, protože jsem je musela zcivilizovat a připravit na zítra do školy. Ztratili se voskovky, které jsem koupila před dvěma týdnama. Taky se ztratily tlusté pastelky, co byli drahé jak prase a koupila jsem je minulý týden. Řvala jsem tak, že se pastelky našly v šuplíku. Jedna cvička se našla v botníku a jedna v pytlíku na papuče. Inka se rozbrečela, že do školy nepůjde v kalhotech, dokonce ani v tříčtvrťákách ne. Chce ty červené šatičky co jsou v Bruntále u babičky. A chce a chce a chce a ještě víc jak puve. Jinak do té pitomé školy nejde vůbec. Mášenek vyměkl a jel do Bruntálu pro šaty. Ála si vzpoměla, jestli by se náhodou neměla vyprat aksna, že je nějaká tak trošku špinavá. Aksna vypadá jak kdyby se celé léto válela v prasečím chlívku. Vyprala jsem ji. Donutila jsem haranty smýt celoletní špínu a umýt si vlasy. Slíbila jsem jim, že jedné ráno vlasy natočím, druhé vyžehlím a oběma nafénuju ofinku. Pak si haranti hodinu lakovali nehty. Doběhli si k sousedce půjčit oranžový. Sousedčina holka si přiběhla půjčit stříbrné hvězdičky co se lepí do laku a pochlubila se, že jí maminka ráno půjčí parfém. Moji haranti se rozbrečeli, že já jim parfém určitě nepůjčím, poněvadž jsem lakomá. Pokud jim něco půjčím bude to ten hnusný italský co vůbec nevoní, ale ten úžasný voňavý co nosím do práce jim určitě nepůjčím. Pupice prohlásila, že bez parfému do školy nejde a rači bude do smrti chodit do školky.
Lidi, jsem úplně mrtvá. Proč u nás nejsou internátní školy???
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:27
- Nahlásit
Biluška
Hele, Ferdík má škrábaneček pod očičkem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:30
- Nahlásit
Mucholabka
Hele, Ferdík má škrábaneček pod očičkem
Vidíš jak je Semtex dobrej Hned mu dopíšu na stránky, že strašlivě zranil zlého picbula
|