Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:32
- Nahlásit

Biluška

Proč u nás nejsou internátní školy???

Protože pak by jsi neměla na co vzpomínat v domově důchodců

Jinak všem pěkný večer a krásnou noc

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:42
- Nahlásit

davidkova renata
gde je destruktorka a Šagyna a zbytek???
A kde Biluše a záběr na ty dorty, co vám napekla?

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 21:49
- Nahlásit

Biluška
Proč u nás nejsou internátní školy???
Protože by se obratem našli tací, kdo by jim do nich šoupli haranty! Obávaj se prej přeplněnosti, nebo co.

Jimmi
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:12
- Nahlásit

já cí takýýýýýý internátýýýýýýýýýýýýý, sem ochotná si vzít dvě i tři práce navíc

U nás vypuklo peklo v osm hodin, obě velmi dospělé(zvláště, když se jednalo o hodinu, kdy mají dotáhnout domu) pubertice zjistily, že nemají co na sebe, nemají šminky (hned se porvaly o ty moje), že nemají boty (porvaly se o moje), tašky do školy, lodičky na přezutí, voňafky, sponky, natáčky, laky, hřebeny, kartáče, fen, tělový gely, šampony, krémy proti vráskám, masky na váčky pod očima, došel jim depilační krém (zabavily mi strojek), nemají krém na zpevnění prsou a došel jim krém na celulitidu, došel jim balzám na vlasy a vosk na rovné a sprej na vlnité vlasy, taky nemají čím psát, kreslit a rýsovat a nemůžou najít již koupené učebnice a sešity. Nakonec to vyřešily...přišly si říct o prachy, že si to fšecko zítra koupí.....
Jsem zamčená v suterénu a dělám že tu nejsem... a nebudu. Hodlám vylést až se servou tak, že upadnou a usnou na zemi. Pak potichu zalezu do ložnice, oblečení do práce co jsem zachránila si dám pod sebe a budu na něm spát. I s botama. Nakonec se zamknu. Ráno se pro jistotu oblíknu do práce hned a půjdu venčit psy. Přes hadry do práce hodim nějakou starou košili. Pak se potichu vytratím a namaluju se až v práci.
Snad to zase jako každý rok přežiju

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:19
- Nahlásit

Jimmi
došel jim krém na celulitidu
proboha na co????

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:24
- Nahlásit

brezen2008
proboha na co????
No na celulitýdu přeci!

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:26
- Nahlásit

brezen2008
proboha na co????
No na celulitidu........
Jimmi
jak já ti rozumím.......přet chvilkou sem hoce dobarvila hlavu,kluka našlapala do postele(Matěje) a Štěpán mi leze právje na záda!Bože ,jak mi zejtra budem fstávat?!

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:26
- Nahlásit

Jimmi

jooo dobrýýý...já přijela z koukání na mistrovství republiky kníračů a mám to obdobný jenom ale jednou..mladej půjde klidně špinavej a tak a michale moje boty nejsou sou jí malý má smůlu..hadry sem koupila ale třeba prej potřebuje zejtra foto..!!! takže jdu fooofrem spát

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:30
- Nahlásit

sarax
ale třeba prej potřebuje zejtra foto..!!!
F pátek sem nechávala fotit Matěje a zejtra si to Terka vyřídí s tatínkem,bo jí prej pude něco koupit.Nenávidím začátek školního roku,prázdniny a Vánoce!!!Nedalo by se to ňáko zakázat??

rosnička
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:37
- Nahlásit

jablunka
Nedalo by se to ňáko zakázat??
Dalo, ale s mojí potporou nepočitejte, Vánoce mám ráda!
Puste si, pani, Katapulty, nejlíp hodně nahlas! Nejsou gdovíjaký spěváci, ani teda muzikanti, ale je to starej dobrej bigbít a šlape jim to furt dobře. A zabírá na derpéézi!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:52
- Nahlásit

pane bože,voni ty mladí maj starosti .....

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:56
- Nahlásit

rosnička
Puste si, pani, Katapulty,
Já rači starý Citróny.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2008 23:04
- Nahlásit

jablunka
Nedalo by se to ňáko zakázat??
já si zakázala se tím nervovat..prostě až to budem mít nakoupený tak to bude..a at mi vlezou na hrb!!!!
rosnička
hele Vánoce taky miluju...jako jinak Kaťáci a Olda sou klasika
jablunka
njn Citrony..taky to šlo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 00:13
- Nahlásit

rosnička
paní a co si pustit Oceán a Muka?
taky dobrá hudba

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 07:45
- Nahlásit

bré ráááááno, školáci.
plná tramvaj harantů, bože, Herodes, to byl král...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:02
- Nahlásit

Dobré ráno.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:07
- Nahlásit

Těžká rána opilcova...
Už dvě hodiny bouchám (do klávesnice :lol a zaspala jsem, heč. Vyskočila jsem z postele 5:22 a v 6:03 už jsem pracovala. Dobré skóre, někdy mi to trvá do práce i hodinu a půl, dnes ráno se MHD hodně snažilo.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:33
- Nahlásit

gdo sehnal tu internátní školu??? Hnet!!!!
Sic to u nás proběhlo poměrně v jiném duchu,páč drápy si chlapeček nelakuje,krém na zpevnění prsůch nepoužívá ,moje boty sou mu malý a moje věci sou "socyjální",takže to mi votpadlo.Zato ale zaspal,takže sem ho budila v 7.50

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:52
- Nahlásit

no to bude dneska v opetku narváno a už to sliším, mi bysme chtěli morče,ale do téhle klece,jo ta je na křečky- to nevadí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 08:57
- Nahlásit

janika
anebo tak já jako bych nekteré umlátila

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:08
- Nahlásit

janika
jinak jak já ti ted moc rozumím.............
někdy řeknu,co tím myslím ,ale né ted a tady

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:22
- Nahlásit

janika
asi mám to samé co ty před časem

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:38 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

janika
kdepak,to si zatím něco nechám pro sebe
ale zažívám co ty

brezen2008
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:50
- Nahlásit

jinak mám další uspěch u Sindy,včera jsem jí zápřahla do šnury na trekky a vona táhla jak bejk,sice na obojku,bo kšíry budou příští měsíc,ale táhla jak bejk,sílu má

no ještě trochu orkat a možná i to agilitění,nebo cousing,bo ona má děsnou rychlost

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:03
- Nahlásit

Dobré ráno milí depilovaní, jak se máte při pndělku 1.9., když je zase do dalších prázdnin dost daleko a už brzy bude zima?
Si přectafte, že sem si fčera po návratu z kladna trošičku dáchla a fstávala sem až v 8 večer. Chudák Mařka moc venku nepobyla. Co nového? Jo a eště víc si přectafte, že novej malej Pardálek je už ve Frankfurtu. Brzy bude ušoplesk tady, takže třicet šest balení slípentplej, seruprámu a pemprz musí jet dnes rovnou k Pardálce, bude je potřebovat!

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:12
- Nahlásit

dobré ráno pondělní
už ráno bylo znát, že je po prázdninách, praha by se měla vylidnit a to by byla krása

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:17
- Nahlásit

Benda
už ráno bylo znát, že je po prázdninách
Ano, jela sem po dvou měsících do práce metrem!!!!!!!! Hnuuus!

praha by se měla vylidnit
Ano, ale muší to bejt zrovínka v termínu, když budeme na výletě!

nazdar taťko!

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:20
- Nahlásit

Dobré školní ráno vinšuju!

Jak ste se tu měli, co ste dělali? Kdo prezidentuje, kdo je ministrant apod.? Co jest nového?

Gerda
Pani- nesháněla ste Čínskýho naháče? Byla ste to vy?

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:21
- Nahlásit

Benda
Olomouc by se taky mohla trochu pročistit, ale kam je poslat, ty nadbytečné?
Gerda
Ukázala jsem Blbískovi koně - říkal že dobrý, sežral dva tři koblihy a v dalších deseti se vyválel, chvíli štěkal na poníky a pak usnul. Takže standartní situace.

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 10:22
- Nahlásit

Gerda
ahoj, tak jak už bydlíš nebo stále buduješ ?

at se vylidněj kdy chtěj hlavně když bude klid, už ani ta periférie není volná a málolidná.
Alespoň že lidi tak rádi shopujou a je v parku volno.

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání