Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:32
- Nahlásit

brut
tenhle měsíc budeme jen o studené vodě a snad nám před barákem neposekají trávu, aby jsme se měli alespoň kde napást
To my jsme dvanáct měsíců v roce, už mi to ani nepřijde
O poplatcích do školy mi ani nemluv, já z nich vředím taky. Loni jsem je chtěla zdůvodnit korunu od koruny, protože tam byli takové položky jako 300,- výtvarná výchova, ale přitom si děcka měli donést absolutně všechno od pastelek po špendlíky. Nějak se mi zapomělo poslat to slíbené vyúčtování.
Loni jsem holce koupila takové fakt pěkné sešity se zvířatama. Byli drahé jak prase (kvůli těm žirafám na obale). Letos, když jsme nakupovali sešity tak mi povídá "mami,nekupuj zase nějaké drahé, kup nějaké obyčejné, paní učitelka je stejně zase dá někomu jinému". Pak z ní vylezlo, že jim je úča na začátku roku posbírala, že jim ty sešity podepíše. Vybrala je na hromadu, napsala na ně JČ-sloh a jména děcek a zase je rozdala. Naše drahé sešity s žirafama a zebrama měl bůhví kdo a holka měla úplně obyč. To mě teda vytočilo. Lálu jsem sprdla, že takové věci mi má říkat hned a ne se zpožděním deset měsíců. Mášenka to vytočilo tak strašlivě moc, že si hodlal na úču došlápnout i po těch deseti měsících. Zakázala jsem mu to.
Holka dostala opět krásné sešity (tuším, že s mapou Austrálie) a ponaučení, že až je bude chtít paní učitelka vybrat tak jí má říct, že si umí sešit podepsat sama a nedávat ho z ruky

Fajka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:33
- Nahlásit

PetraK
davidkova renata
Tady je fotečka z vývěsky z útulku :

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
tinta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sem to tady musela rozvést, aby to nezapadalo, páč píšete jako magoří (já f tom tentokrát nejedu )

Za Astičku dík moc, třebas Janii a Fajka vymáčknou něco literárního, aby tam nebyl jen útulkovej popisek, ale víc o čubině. To by určitě pomohlo.

Až budete Tintě psát, zeptejte se ešli ešče chce toho adamitu.
Fajka

bože ta fotka je tak dokonalá, že nechápu, proč už jen na základě tý fotky, Astička nebydlí

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

Biluška
tak tohle natěstí u nás nehrozí, ale se*e mně, že si nemůže na střední vybrat sešity dle svého, ale musí mít přesně ty, co jim nadiktují.... mladá to měla taky do doby než jsem se učitelky zeptala, jestli má na výplatní pásce dost peněz, aby jí ty spešl sešity koupila nebo vezme za vděk ty co už má ( nechápu, proč třeba v předmětu, který mají tři roky a navazuje na sebe - je maturitní- tak by měla mít každý rok A4 tlustou s tvrdýma deskama, když v ní popíše tak max. 15 stránek a zbývajících 70 má volných). Si fakt myslí, že lidi kradou, jinak to nevidím....

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:44
- Nahlásit

brut
Biluška

Já to furt řikám, že haranti sou akorát k vzteku

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:46 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

PetraK
tady máš něco - nevim jestli je to literární, dneska jsem bez všech střef bez literárních a mam pocit že i bez všech ostatních
Musím říct, že podle fotky by mě taky nezaujala, nejsem typ co by si domů pořídil ovčouna nebo jeho křížence. Ale když sem viděla tu radost ze života, se starým tenisákem nás vítala už ve vratech a vyměnila ho jen na chvíli, když se rozdávaly piškotky na to, že jsme pro ni byli cizí, tak nejevila vůbec žádné známky strachu a hrrr pro míček a rychle zas k nám, před námi ho vyplivla a když jsme ho dlouho nehodili tak si štěkla jako "nevykecávej se, já jsem tady taky!" nový pískací míček taky přijala radostně a hned si ho "adoptovala", trochu lituju lidičky v útulku, protože míček má fakt výrazný zvuk a Astičce se mooc zamlouval. a když ho ještě mohla dojít namočit do vody, byla ta nejšťastnější! je to prostě úžasný stvoření, který by si zasloužilo strávit zbytek života s milujícím páníčkem, který by ji drbal a házel míčky do úmoru ...

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
to zase ne... kdo y doma vytíral? Ještě že je mám ... bych se vyjádřila spíš, že některé školní výstřelky jsou k vzteku

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:53
- Nahlásit

brut
PetraK
Biluška
já ani nepíšu, jedna holka je gymplu, druhá je na soukromé škole....z těch peněz bych postavila další dům

nedá se nic dělat, du množit

mám dva čokloj, tak se du podívat po nějaké vhodné feně, nejlépe yorkšíračce

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 12:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Janiii

- já jsem podle toho tvýho popisku u nás taky něco sesmolila

O Astičce:

Kdo je Astička? Je to psí skorobabička. Ovšem pozorte!! Kdo by si představovaval nějakou dýchavičnou psí důchodkyni, ten je hrubě na omylu! Astička je čupr štramanda. S obří chutí do života, s obří láskou ke všem lidem a hlavně s obří chutí běhat za balónkem. Nově příchozí přivítá po svém. Někde dávají chléb se solí, Astička dává tenisák. Je to prostě pes který se narodil s tenisákem místo mozku. Balónek je ochotna vypustit pouze v případě, když se někde rozdávají piškotky. A může-li balónek vyráchat ve vodě a z té vody ho přinést, je to prý vrchol blaženosti. Astička je pes, který nemusí na první pohled hned všechny oslovit svým vzhledem. Což je ovšem kardinální chyba - když lehce nahlédnete "pod pokličku" uvidíte, že je to to nejúžasnější stvoření. Stvoření, které by si plným právem zasloužilo strávit zbytek života s milujícím páníčkem, který ji bude drbat, drbat a házet míčky. Do úmoru. A to, že jí před časem odebrali majitelce, která ji držela bez pohybu, pouze na balkoně, to dnes na Astičce nepoznáte. Je z ní atletka, který si evidentně pobíháním za balónky kompenzuje to, že se hodně, hodně dlouho nemohla opravdově proběhnout. Tak co - najde se někdo komu by Astička zapadla do života? Není toho moc co Astička potřebuje, ale je toho rozhodně víc, co vám ona sama dá.

Sem si říkala, že to pojmu kapek nevšedně, aby Astička zaujala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:00
- Nahlásit

brut
kdo y doma vytíral

to je pravda, na to jsem nepomyslela

Jimmi
nedá se nic dělat, du množit

sem se lekla, že blbě čtu, sem si říkala, proč jde množit další děti??????

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:03
- Nahlásit

Jimmi
z těch peněz bych postavila další dům
bych nejdřív potřebovala dodělat ten co máme ...ovšem s tímhle to bude ještě hodně dlouho trvat

Asi taky půjdu množit... psa i fenku mám, budu množit a pejsky budu prodávat jako milé, neštěkavé, mazlivé, výborně cvičitelné a ovladatelné zlatíčka

Benda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:03
- Nahlásit

Mucholabka
Trhni si nemám, dělám pevné linky.
proč tak ostře, patrně nevíš že jsem svého času budoval Vaše digitální ústředny siemens a alcatel tak trocha té úcty

sarax
hmm já akortá zjistila že u nás se jede na seznamovák zejtra
a nejedou taky k novému boru ?

davidkova renata
sem kompetentní vás vůbec pozdravit,pane velkokynolok
každý kdo mne oslovuje pane velkokynolog je kompetentní mne zdravit

Jinak jsem koukal vedle jak se snažíte s tím ovčákem. A co požádat o kompetentní radu přímo kompetentní poradce ?

brut
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:04
- Nahlásit

PetraK
to je pravda, na to jsem nepomyslela
to víš, za darmo ani kuře nehrabe... jeden vytírá druhý vaří, občas pomůžou s prádlem a tak se v podstatě všechno naučí a já konečně budu mít super servis bez práce

Jimmi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:06
- Nahlásit

proč jde množit další děti??????

to bych raději zkočila z Nuseláku...aspoň demonstračně

rosnička
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:07
- Nahlásit

PetraK
Sem zrovna zvažovala, že si nějakýho pořídím, ale nechám to na těch, co si mužou dovolit nakupovat neurol a seruprám po kartónech.

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:08
- Nahlásit

Jimmi
aspoň demonstračně

Na tudle demonstraci se pudu podívat

brut

to víš, za darmo ani kuře nehrabe

to řikám taky, když už musím jít k plotně

PetraK
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:09
- Nahlásit

rosnička
ale nechám to na těch

mnooooo, tak nevim - jako nechám, nechám, esli se VÁS bude někdo ptát

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:49
- Nahlásit

Ahojda všem,
Mušino,napiš kam a co mám poslat,aby dnešní rychlost byla za frrrr rychlost.

Biluško a vostatní matky.....kyš kyš...musíte to přetrpět jako já,vložit megatunylásky a pochopení a označit slovo "učitelka"jako sprostý slovo.To robátka berou , na to slyšej.
Výsledek tohoto postupu:jedna spurná asociálně smýšlející dcera,syn s jasným cílem kam to chce dotáhnout..

Kluk vstal včas, stihl probudit i svou vyvolenou(vyndali i nandali do myčky),nastartoval SVÉ autí,dovezli se do místa určení.On se vrátil a chtěl řešit z čeho má maturovat,aby měl hladký start na vejšku stavárnu.Sem mu poradila a řek ,že su mazaná,že to vidí stejně.Nevěsta není doma,maká po škole na brigošce,aby nemusela říkat o many rodičům.

A teď si baby raďte

Tinta76
# Zasláno: 1 Zář 2008 13:59
- Nahlásit

davidkova renata

Hlásim příchod, ale béte mě to muset znova napsat, bo to vopravdu zpátky číst nehodlám, dneska na to fakt nemám (jsem v pérdeli, pane hrábě, stran mýho vosobního života) .... ufff, ale co bych pro čokly neuďála ...

Biluška
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:03
- Nahlásit

Erin
Chci se dožít doby kdy si budou děcka makat po škole na brigošce a neříkat si o prachy mě Nevěsty ať si pak makají kde chtějí, to se mě netýká (alespoň doufám )

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:05
- Nahlásit

jablunka

Pověz, jaký byl dnešní velký den??

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:11
- Nahlásit

Biluška
Nevěsty ať si pak makají kde chtějí, to se mě netýká (alespoň doufám

Doufej,a hodně tiše,bo největší zlo co ti vlastní kref provede je,že se zabóchne do ňákýho imbecila bez fstahu k hokně a máš fofrem dva čípky s klendró a žalem v držce na cemru

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:12
- Nahlásit

Tinta76
počki,sem se f tom ted ztratila...
PETRAK
kerá je to ta Astičkááááááááááá?????? Písni to tintě bo já nefim a du ted pa

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:15
- Nahlásit

No, nemám problém s tim, že by nějak začínal školní rok, resp netrápí to mě osobně, až na to plný sidliště harantůch, co zas budou mít bouchací kuličky a petardy...ale teď probíhá dětský den přímo před naším plotem v Riegráku, poskakují tu nějací dva retardovaní šašci, nutí děti zpívat, sami se tahají za kšíry a za červené nosy, hlučí, haranti se nesmějou, tak hlučej eště víc....řikali sme si, jestli přece jen ty hry na počítači nemají něco do sebe, potažmo obyčejná trafka...nedá se tu pracovat, šašci hlučej a hlučej a hlučej...ten kamion se seruprámem pošlete k nám na vinohrady.

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:45
- Nahlásit

Erin
Pověz, jaký byl dnešní velký den??
Jedním slovem???Hektickej!!!
Nechápu,jaxem mohla vypravit uš dvje děti do základních škol a ve zdraví to přežít.Navíc si asi jedeme hnet zažádat vo úvjer,páč sem vysolila jen za Matěje dneska 2500,- a to ještě nepřijela Tereza!Jen razítko se jménem stálo 300,-.

Ale Matýsek je samozřejmě nadšenej,má pocit,že uš je velkej kluk a Štěpána diriguje o sto šest.

Gerda
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:55
- Nahlásit

UP2 je v Praze, Pardálka má druhýho psa!

sarax
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:55
- Nahlásit

Gerda
že moc a moc ušopleskům gratulírujem

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:58
- Nahlásit

jablunka

Tě naprosto chápu,školní dětí tttfůůj,a učitelky neví co by vymyslely za ptákoviny,kerý sou z jejich hlediska pro zdravý vývoj dítěte naprosto nepostradatelnými.Např,razítka.

Ale Matýsek je samozřejmě nadšenej,má pocit,že uš je velkej kluk a Štěpána diriguje o sto šest.

CHA CHA jen chvilku bude mít navrch ,to malé pískle jménem Štěpulda mu ukáže realitu života a to dost brzo.Nevěříte...VĚŘTE

Erin
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:01
- Nahlásit

A všem diskuzním flákačům,já zasadila mezi odpovědíma dvě jeřabiny a jednu břízu,teď su šoupnout na svý stanoviště lípu velkolistou....tak tu něco nasypte,něco veselýho....

jablunka
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2008 15:15
- Nahlásit

Gerda
UP2
Tož pozdravuj JůPíTů,aji Pardálku s Hanifkem a přeju pevnej nerf!
Erin
učitelky neví co by vymyslely za ptákoviny,kerý sou z jejich hlediska pro zdravý vývoj dítěte naprosto nepostradatelnými.Např,razítka.
Učitelka nejni povolání,to je totiš dijagnóza!!!
Štěpulda mu ukáže realitu života a to dost brzo.Nevěříte...VĚŘTE
Věřím a uš teď se toho děsím.

<< 1 ... 1494 . 1495 . 1496 . 1497 . 1498 . 1499 . 1500 . 1501 . 1502 . 1503 . 1504 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání